Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
boldemort με την διπλωματια οντως πετυχαινεις πολλα...κ τη χρησιμοποιω ειναι αληθεια συχνα...ειμαι αρκετα κοινωνικος κ αποψη μου ειναι να μην σνομπαρεις κανεναν...απο το πρεζακι της ομονοιας μεχρι τον γιαπη απο το κωλονακι...απο τον καθενα κατι εχεις να παρεις κ να μαθεις...ακομα κ με τον τυπο με το κολλητο μπλουζακι θα κατσω να συζητησω αρκει να μην εχει ως μοναδικο θεμα συζητησης τα χαπια,τις πρωτεινες κ τα αμινοξεα...αν μου αποδειξει οτι εχει κ αλλα να μου πει,τοτε ολα οκ...αλλα ποσοι ειναι αυτοι?απο την αλλη προσωπικα εχω βαρεθει...ακομα κ αν κρατιεμαι να δειξω την δυσαρεσκεια μου στο τελος κουραζομαι...αυτο που αναλυεις απαιτει στο να υποκρινεσαι για παντα κ ειναι κουραστικο...καποιος αλλος φιλος ειπε να μην ασχολουμαστε καν με τις ξεκωλες...αυτο λεω κ γω φιλε μου,αλλα για πες μου κ συ...βλεπεις εξω να συχναζουν προσγειωμενα κοριτσια?οι ξεκωλες ειναι παντου...οση προσπαθεια κ να κανεις σπανια θα συναντησεις εξω νορμαλ γυναικες...αυτες ισως ειναι κλεισμενες σπιτι τους...αντιθετα βλεπεις τους ιδιους κλωνους γυναικας απ'ακρη σ'ακρη..το ιδιο στυλακι,το ιδιο περπατημα,το ιδιο ντυσιμο,το ιδιο φερσιμο...με τα αγορια πανω κατω τα ιδια...κ οπως ειχα πει...η βιτρινα ειναι το μονο που μετραει...βλεπεις πχ τι συμβαινει με το facebook...ολοι εχουν μπει σε ενα τριπακι στο ποιος θα ανεβασει τις περισσοτερες φωτογραφιες,ποιος θα κανει τα περισσοτερα likes,ποιος θα postarει τη μεγαλυτερη "εξυπναδα",ποιος θα κανει τους περισσοτερους "φιλους" ω...ουσια μηδεν...δεν παει να εχεις ζησει 2 κ 3 ζωες σε σχεση με τον τυπακο που απλα δειχνει ωραια στον καθρεφτη κ εχει ,αν εισαι εκτος συστηματος δεν μετρας μια...κ προσωπικα με κουραζει να υποκρινομαι αφανταστα για να μπω μεσα...ασε που ετσι πληρωνεις το τιμημα να μην εισαι ο εαυτος σου,αλλα καποιος αλλος που μπορει ακομα κ να εφτυνες καταμουτρα
Tυπε εχω φιλαρακια που δεν ειχαν ποτε τους φεηςμπουκ και οσες βρηκαν και γαμησαν
τις βρηκαν απεξω... με τον απλο παλιο πατροπαραδοτο τροπο. Ειναι εσυ τι επιλεγεις να κανεις
δεν τους ενοχλησε ποτε το φεησμπουκ. Οσες γκομενες δεν θελουν γνωριμια απεξω τις αφηνεις.
Δεν υποκρινεσαι. Απλα καποιες ιδεες τις κρατας μεσα στο κεφαλι σου. Ειναι δικιες σου , δεν χρειαζεται να τα μοιραζεσαι ολα γιατι στο τελος οντως θα αναρωτιεσαι ποιος εισαι
Μια γκομενα που εξωτερικα μπορει να δειχνει ξεκωλιαρα εσωτερικα μπορει να μην ειναι. Και το αντιστροφο