Νέα

Μυαλο κ προσωπικοτητα vs συγχρονων προτυπων ομορφιας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sperminator_tx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 161
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
boldemort με την διπλωματια οντως πετυχαινεις πολλα...κ τη χρησιμοποιω ειναι αληθεια συχνα...ειμαι αρκετα κοινωνικος κ αποψη μου ειναι να μην σνομπαρεις κανεναν...απο το πρεζακι της ομονοιας μεχρι τον γιαπη απο το κωλονακι...απο τον καθενα κατι εχεις να παρεις κ να μαθεις...ακομα κ με τον τυπο με το κολλητο μπλουζακι θα κατσω να συζητησω αρκει να μην εχει ως μοναδικο θεμα συζητησης τα χαπια,τις πρωτεινες κ τα αμινοξεα...αν μου αποδειξει οτι εχει κ αλλα να μου πει,τοτε ολα οκ...αλλα ποσοι ειναι αυτοι?απο την αλλη προσωπικα εχω βαρεθει...ακομα κ αν κρατιεμαι να δειξω την δυσαρεσκεια μου στο τελος κουραζομαι...αυτο που αναλυεις απαιτει στο να υποκρινεσαι για παντα κ ειναι κουραστικο...καποιος αλλος φιλος ειπε να μην ασχολουμαστε καν με τις ξεκωλες...αυτο λεω κ γω φιλε μου,αλλα για πες μου κ συ...βλεπεις εξω να συχναζουν προσγειωμενα κοριτσια?οι ξεκωλες ειναι παντου...οση προσπαθεια κ να κανεις σπανια θα συναντησεις εξω νορμαλ γυναικες...αυτες ισως ειναι κλεισμενες σπιτι τους...αντιθετα βλεπεις τους ιδιους κλωνους γυναικας απ'ακρη σ'ακρη..το ιδιο στυλακι,το ιδιο περπατημα,το ιδιο ντυσιμο,το ιδιο φερσιμο...με τα αγορια πανω κατω τα ιδια...κ οπως ειχα πει...η βιτρινα ειναι το μονο που μετραει...βλεπεις πχ τι συμβαινει με το facebook...ολοι εχουν μπει σε ενα τριπακι στο ποιος θα ανεβασει τις περισσοτερες φωτογραφιες,ποιος θα κανει τα περισσοτερα likes,ποιος θα postarει τη μεγαλυτερη "εξυπναδα",ποιος θα κανει τους περισσοτερους "φιλους" ω...ουσια μηδεν...δεν παει να εχεις ζησει 2 κ 3 ζωες σε σχεση με τον τυπακο που απλα δειχνει ωραια στον καθρεφτη κ εχει ,αν εισαι εκτος συστηματος δεν μετρας μια...κ προσωπικα με κουραζει να υποκρινομαι αφανταστα για να μπω μεσα...ασε που ετσι πληρωνεις το τιμημα να μην εισαι ο εαυτος σου,αλλα καποιος αλλος που μπορει ακομα κ να εφτυνες καταμουτρα                                                                                                                                                                            

Tυπε εχω φιλαρακια που δεν ειχαν ποτε τους φεηςμπουκ και οσες βρηκαν και γαμησαν
τις βρηκαν απεξω... με τον απλο παλιο πατροπαραδοτο τροπο. Ειναι εσυ τι επιλεγεις να κανεις
δεν τους ενοχλησε ποτε το φεησμπουκ. Οσες γκομενες δεν θελουν γνωριμια απεξω τις αφηνεις.

Δεν υποκρινεσαι. Απλα καποιες ιδεες τις κρατας μεσα στο κεφαλι σου. Ειναι δικιες σου , δεν χρειαζεται να τα μοιραζεσαι ολα γιατι στο τελος οντως θα αναρωτιεσαι ποιος εισαι  :grin:

Μια γκομενα που εξωτερικα μπορει να δειχνει ξεκωλιαρα εσωτερικα μπορει να μην ειναι. Και το αντιστροφο

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ειμαι 90% σιγουρος πως αν καποιος αποφασισει να κανει αποχη...
δηλαδη να σηκωθει μια μερα και να πει δεν ξαναμπαινω σε κανενα φορουμ
ή τσατ για να μιλησω σε καποια και ετσι να "ξεληγωνομαι" χωρις λογο
μεσα σε 1 χρονο με λιγη θεληση βεβαια και απο μεριας του θα γινει και το 1ο
καμακι... η αναγκη απο μονη της να μιλησει σε καποια ακομη και στο φουρνο
που παει να παρει ψωμι θα τον ωθησει να το κανει. Αρχικα θα φαει τα μουτρα του
μεχρι να μαθει "την δουλεια" οπως σε καθε δουλεια μεσολαβει ενας χρονος μεχρι να μαθεις.

Κρατας την ορεξη και την ενεργεια σου για αυτο το παιχνιδι και κοβεις τα ανουσια
καυλαντισματα απο τα φορουμς που δεν προσφερουν κατι. Πως γινεται να παραπονιεσαι
οτι δεν εχεις ορεξη για το κυριως γευμα αφου λιγο πριν σερβιριστει καθεσαι και τσιμπας μαλακιες  :grin:
μην βαζεις τιποτα στο στομα σου και περιμενε μεχρι να σερβιριστει  ;) εκει θα εχεις φοβερη ορεξη
για αυτο.

paloukoths

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Ειμαι 90% σιγουρος πως αν καποιος αποφασισει να κανει αποχη...
δηλαδη να σηκωθει μια μερα και να πει δεν ξαναμπαινω σε κανενα φορουμ
ή τσατ για να μιλησω σε καποια και ετσι να "ξεληγωνομαι" χωρις λογο
μεσα σε 1 χρονο με λιγη θεληση βεβαια και απο μεριας του θα γινει και το 1ο
καμακι... η αναγκη απο μονη της να μιλησει σε καποια ακομη και στο φουρνο
που παει να παρει ψωμι θα τον ωθησει να το κανει. Αρχικα θα φαει τα μουτρα του
μεχρι να μαθει "την δουλεια" οπως σε καθε δουλεια μεσολαβει ενας χρονος μεχρι να μαθεις.

Κρατας την ορεξη και την ενεργεια σου για αυτο το παιχνιδι και κοβεις τα ανουσια
καυλαντισματα απο τα φορουμς που δεν προσφερουν κατι. Πως γινεται να παραπονιεσαι
οτι δεν εχεις ορεξη για το κυριως γευμα αφου λιγο πριν σερβιριστει καθεσαι και τσιμπας μαλακιες  :grin:
μην βαζεις τιποτα στο στομα σου και περιμενε μεχρι να σερβιριστει  ;) εκει θα εχεις φοβερη ορεξη
για αυτο.

μυθος δεν ισχυει ασε που βγαινουν κομπλεξ μετα απο ενα χρονο (στο λεω βαση εμπειριας γιατι το εκανα)  :-

paloukoths

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
1
αν ρωτησεις πως αντεξα σου λεω το κολπο  :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
μυθος δεν ισχυει ασε που βγαινουν κομπλεξ μετα απο ενα χρονο (στο λεω βαση εμπειριας γιατι το εκανα)  :-

Τυπε κομπλεξ εχουν μονο οσοι δεν μπορουν
να διαχειριστουν την αποτυχια.
Εχω γνωστους που σε μια χυλοπιτα καταθετουν οπλα για κανα χρονο
και αλλους που και μετα απο 100 χυλοπιτες ειναι αμεμπτοι.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
κατσε να χασεις και αλλο χρονο τοτε!!!!!

paloukoths

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
1
κατσε να χασεις και αλλο χρονο τοτε!!!!!

μπα πιστεψε με το να κανεις restart στον εγκεφαλο ειναι μεγαλη υποθεση βλεπω τα παντα θετικα πλεον αλλα μου πηρε μηνες να μπω στους ρυθμους  :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μεγάλη κουβέντα :rockon:
(αν βάεις τους τόνους πάνω απ' τα κατάλληλα φωνήεντα)

Αν μου δειξουν καποιον που δεν εχει ποτε αποτυχει.
Εγω θα παρατησω την προσπαθεια!!!! 100 βιογραφικα στελνεις
για να βρεις μια καλη δουλεια... σε 100 γκομενες θα την πεσεις
μεχρι να βρεις μια καλη δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να υπαρχει διαχωρισμος
μονο οπου μας συμφερει. Η γκομενα δεν πληρωνει την τσεπη σου αλλα πληρωνει
το καυλι σου. ΑΞια ανεκτιμητη!!!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
μπα πιστεψε με το να κανεις restart στον εγκεφαλο ειναι μεγαλη υποθεση βλεπω τα παντα θετικα πλεον αλλα μου πηρε μηνες να μπω στους ρυθμους  :grin:

διαφωνω. Εφαγες που εφαγες χρονο για να μαθεις
κατι κανοντας λαθος... μετα το σβηνεις και τελειως?
Το κρατας στην μνημη για να σου θυμιζει παντα πως δεν πρεπει
να ξανακανεις το ιδιο δευτερη φορα  ;)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τελοςπαντων μαγκες... τα εχουμε πει χιλιαδες φορες
οποιος θελει κανει οτι θελει... εγω παντως οπου βλεπω γκομενα
διαθεσιμη θα της την πεφτω... τουλαχιστον ακομη και αν γεμισω
χυλοπιτες στα 40 και στα 50 θα εχω λογο να ειμαι κατσουφης !!!!

Ειναι καλυτερο να εχεις λογο για να παραπονιεσαι παρα να μην εχεις
καθολου λογο!!!!!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Αν μου δειξουν καποιον που δεν εχει ποτε αποτυχει.
Εγω θα παρατησω την προσπαθεια!!!! 100 βιογραφικα στελνεις
για να βρεις μια καλη δουλεια... σε 100 γκομενες θα την πεσεις
μεχρι να βρεις μια καλη δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να υπαρχει διαχωρισμος
μονο οπου μας συμφερει. Η γκομενα δεν πληρωνει την τσεπη σου αλλα πληρωνει
το καυλι σου. ΑΞια ανεκτιμητη!!!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

τυπε τα μαθηματικα βοηθανε το γαμησι. και 1% επιτυχια να εχεις, στα 10 πεσιματα δε θα γαμησεις καμια. στα εκατο ομως θα γαμησεις  :rockon:

paloukoths

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
1
διαφωνω. Εφαγες που εφαγες χρονο για να μαθεις
κατι κανοντας λαθος... μετα το σβηνεις και τελειως?
Το κρατας στην μνημη για να σου θυμιζει παντα πως δεν πρεπει
να ξανακανεις το ιδιο δευτερη φορα  ;)

μπα για να καθαρισω το νου το εκανα αποχη απο κρεπαλες γκομενες και γενικα την νυχτερινη ζωη
οταν επεστρεψα τα εβλεπα ολα διαφορετικα ολα ειχαν αλλαξει μεχρι και οι περιοχες που συχναζα ειδα οτι αλλαξαν αυτο θελω να πω! οι γκομενες και πριν και τωρα με καμακι η οχι καριολες ηταν και ειναι μονο παρεου πλησιαζεις ευκολα στα μπαμ οταν εισαι σε μπαρ χλωμο στο δρομο επισης οι γκομενες φοβουνται σε στεκια που πας συχνα πχ γκαρσονα κλπ 50/50 αστο ειναι θεμα μεγαλο που να τα πουμε ολα αυτα ιστοριες για αγριους ειναι  :grin:

OP
OP
S

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
1
το πηγες αλλου το θεμα...δεν ειναι σε ποιες κανουμε κ αν κανουμε καμακι,αλλα τελικα τι ειναι αυτο που "μετραει" εξω...κ επαναλαμβανω οτι αυτο που μετραει ειναι η μοστρα...προσωπικα κανω καμακι κ δεν ειμαι απο αυτους που κολλανε...κ κανω καμακι οχι παντα για το αποτελεσμα,αλλα κ για χαρη του κυνηγιου κ του χαβαλε που λενε οταν ειμαστε με παρεα εξω...αλλα ενω βγαινω με φιλους επαγγελματιες καμακοβιους κ κατα τ'αλλα σινιε κ μια χαρα παιδια με τον προλογο τους,σωστο ντυσιμο κτλπ,κτλπ παρολαυτα λιγες φορες υπαρχει επιθυμητο αποτελεσμα...μπορει να φερθεις αψογα,να κερασεις 5 γυρες ποτα κ σφηνακια,να μοιρασεις επαγγελματικες καρτες που πανω γραφουν πυρηνικος επιστημονας στη NASA κ ομως πολλες φορες θα δεις οτι απαξιωνουν τα παντα...παρολαυτα βλεπεις τυπακια που θυμιζουν fame story κ so you think you can dance που μπορει να ειναι αμιλητοι κ κοτες,αλλα παρολαυτα να σκασουν μουρη την επομενη στο μαγαζι με την ταδε ωραια γκομενα...με αλλα λογια σημερα δεν αρκει να εισαι νορμαλ σαν ατομο για να βγαλεις γυναικα απ'εξω,αλλα να σαι τυπακος καπως τραλαλα ας πουμε με τα πολυχρωμα φουλαρια σου,το δηθεν υφακι,να δηλωνεις κανα περιεργο επαγγελμα του τυπου αγγειοπλαστης,φωτογραφος αγριας πανιδας κτλπ για να δεις φως...ενα αλλο παλι φιλαρακι ειπε οτι οι γυναικες που δεν ειναι εντυπωσιακες ειναι λογικο να μην τους την πεφτουν...δηλαδη με αλλα λογια μετραει η εμφανιση κ στα δυο φυλλα...ε,σε πληροφορω φιλε μου οτι αν εισαι γυναικα ακομα κ σκατα να εισαι επειδη τυχαινει να εχεις μια τρυπα αναμεσα απο τα σκελια σου ολο κ καποιον θα βρεις...αν εισαι αντρας δεν αρκει να εισαι απλα ωραιος κ σωστος,αλλα παιζουν κ πολλοι αλλοι παραγοντες που ξεφευγουν απο τα συνηθισμενα

Ghostrider

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2006
Like
12
Πόντοι
1
Οι γκόμενες θέλουνε φράγκα, μούρη και μπράτσα. Δλδ ο άντρας να της παρέχει οικονομική ασφάλεια, να είναι κάποιος στον κοινωνικό του κύκλο η γενικότερα στην κοινωνία και να προσέχει την εμφάνιση του. Έξτρα πόντοι αν είναι όμορφος.

Αυτά που γράφεις ρε Sperminator_tx για παραδείγματα δεν μου λένε τπτ. Ο τρέντυ τύπος μπορεί να είναι πρώτη μούρη στο μαγαζί και να τον ξέρει ακόμη και ο Πακιστανός που καθαρίζει τις τουαλέτες. Αυτό μετράει. Η καμακοπαρέα με κουστουμάτους που κερνάνε ποτά και συμπεριφέρονται λιγούρικα, δεν λέω ότι το κάνεις εσύ, μπορεί να καίγονται μόνοι τους και να μην το καταλαβαίνουν καν. Αυτοί δεν μετράνε. Η ίδια παρέα αν είχε και τις φίλες τους μαζί και συμπεριφερόντουσαν πιο άνετα και δεν κυνηγούσαν γκόμενες μπορεί και να είχαν μεγαλύτερη επιτυχία. Πολλοί άντρες έχουν την τάση να βγάζουν τρομερή λιγουριά και να προσπαθούν πολύ. Αυτό ξενερώνει τις γκόμενες σε δευτερόλεπτα.

Έχω γνωρίσει απίστευτες μπαζόλες που χυλοπίτοσαν άντρες πολύ πιο εμφανίσιμους από αυτές. Ακόμη και η χοντρέλο με τους πατσάδες να κρέμονται και τα απίστευτα κόμπλεξ ξενερώνει με τις λιγουριές και τον τύπο που προσπαθεί. Τι να σας πω, και γω σοκάρομαι, αλλά έτσι είναι. Φαντάσου τώρα μια νορμάλ κοπέλα πως νιώθει απέναντι στον τύπο που δεν ξέρει πως να προσεγγίσει. 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom