Ολο να προσπαθεις να φανεις ολο και πιο χαζη.εχετε ευτελίσει τη συζήτηση!
δε σχολιάζω άλλο!
οχι μανάρι!
μεταλλαγμένη είμαι!
Σιγουρα ομως διακρινω και ενα κληρονομικο χαρισμα εκ γενετης που σε βοηθαει.
Ολο να προσπαθεις να φανεις ολο και πιο χαζη.εχετε ευτελίσει τη συζήτηση!
δε σχολιάζω άλλο!
οχι μανάρι!
μεταλλαγμένη είμαι!
ε δεν θα εχει επηρεάσει και η βαφή?
χωρίς δεκάρα... πως θα παντρευτούμε Μανωλιο μου?
πως θα βάλουμε στεφάνι...?
αστα! τα ξέρουμε κι αυτα!
απλα δεν ειναι μονο αυτα!
τες πα
μεγάλη κουβέντα ανοιξαμε και ειμαι κουρασμενη!
αλλη φορα τη συνεχιζουμε!
:-*
Ολο να προσπαθεις να φανεις ολο και πιο χαζη.
Σιγουρα ομως διακρινω και ενα κληρονομικο χαρισμα εκ γενετης που σε βοηθαει.
Καλα μουρο μ !!!!!!
Η κουβεντα ειναι μεγαλη και η τσεπη μαs μικρη
αν κ διανυουμε δυσκολες εποχες παρατηρω οτι εκει εξω οι περισσοτεροι/ες νομιζουν οτι σουλατσαρουν στους δρομους του beverly hills...βλεπεις πχ τυπακια με φουσκωμενα μουσκουλα,κολλητα t-shirts,tattoo κ υφακι γαμαω ενω αν τους γυρισεις αναποδα ζητημα ειναι αν πεσουν μερικα 2ευρα...βλεπεις επισης ψωνισμενα τσουλακια που αραζουν στις καφετεριες με τσιγαρο κ φραπεδια κ νομιζουν οτι εχουν τον κοσμο ολο στα ποδια τους ενω ειναι απλα για σφαλιαρες...στην καλυτερη για μερικα πουτσοσκαμπυλα....προσωπικα εγω βλεποντας τετοιες εικονες μου γυρνανε τα αντερα αναποδα...σημερα αν εισαι απλα ωραιος συμφωνα με τα προτυπα που προβαλει το lifestyle εισαι αρχοντας,αν διαφερεις δεν μετρας μια...κ ας εχεις δεκαπεντε διπλωματα κ ας εχεις iq 500 κ ας εχεις τροπους κ ας εισαι large σε αισθηματα κ ας βγαζεις το ψωμι σου τιμια...μεχρι κ το ποσο μαγκας εισαι αποδεικνυεται απο το πως ντυνεσαι κ απο το αν ο δικεφαλος κ το βυζι κολλανε στο μπλουζακι...δυστυχως μπαινουν πολλα νεα παιδια σ'αυτο το τριπακι...στο να δινουν σημασια στο πως φαινονται μηπως βγαλουν καμια γκομενα...κ νατα τα αναβολικα,νατες οι ντρογκες μεσα στα γυμναστηρια για να γινουν φετες σε χρονο dt...προσφατο παραδειγμα ο γιγουρτακης του ρομεο που πηγε αδικα νεος απο αναβολικα...ολα σ'αυτον τον σκατοτοπο γινονται για το θεαθηναι...εξω μπορει να μετρας κ εδω εισαι ενα τιποτα επειδη εχεις την ατυχια να μην εισαι συμφωνα με το στυλακι που πανε να πλασαρουν τα καναλια κ τα περιοδικα...κ χεις κ τις χαζογκομενες να στο παιζουν ιστορια...να σε δω βρε τσουλι εσενα μεθαυριο που γυρνας ολο καμαρι με την κοπια του ρουβα τι θα κανεις μεθαυριο οταν θα θελεις να νοικοκυρευτεις?ποιοι θα σε ταισουν?ο μπαρμαν κ ο πορτιερης που πηδιοσουν στις μυκονους κ στα νησια?ποιος θα αναλαβει ευθυνες?κανα προκωμενο παλικαρι θα ψαχνεις για να κανεις την τυχη σου...ξερεις το παλικαρι που παλιοτερα σνομπαρες επειδη ειχε κοιλιτσα η φορουσε γυαλια...αλλα κ συ ρε παλικαρι αν κανεις το χατηρι σ'αυτο το τσουλι που σ'εφτυνε κ το παρεις...τοτε οχι παλικαρι θα λεγεσαι,αλλα αρχιλακαμας
αν κ διανυουμε δυσκολες εποχες παρατηρω οτι εκει εξω οι περισσοτεροι/ες νομιζουν οτι σουλατσαρουν στους δρομους του beverly hills...βλεπεις πχ τυπακια με φουσκωμενα μουσκουλα,κολλητα t-shirts,tattoo κ υφακι γαμαω ενω αν τους γυρισεις αναποδα ζητημα ειναι αν πεσουν μερικα 2ευρα...βλεπεις επισης ψωνισμενα τσουλακια που αραζουν στις καφετεριες με τσιγαρο κ φραπεδια κ νομιζουν οτι εχουν τον κοσμο ολο στα ποδια τους ενω ειναι απλα για σφαλιαρες...στην καλυτερη για μερικα πουτσοσκαμπυλα....προσωπικα εγω βλεποντας τετοιες εικονες μου γυρνανε τα αντερα αναποδα...σημερα αν εισαι απλα ωραιος συμφωνα με τα προτυπα που προβαλει το lifestyle εισαι αρχοντας,αν διαφερεις δεν μετρας μια...κ ας εχεις δεκαπεντε διπλωματα κ ας εχεις iq 500 κ ας εχεις τροπους κ ας εισαι large σε αισθηματα κ ας βγαζεις το ψωμι σου τιμια...μεχρι κ το ποσο μαγκας εισαι αποδεικνυεται απο το πως ντυνεσαι κ απο το αν ο δικεφαλος κ το βυζι κολλανε στο μπλουζακι...δυστυχως μπαινουν πολλα νεα παιδια σ'αυτο το τριπακι...στο να δινουν σημασια στο πως φαινονται μηπως βγαλουν καμια γκομενα...κ νατα τα αναβολικα,νατες οι ντρογκες μεσα στα γυμναστηρια για να γινουν φετες σε χρονο dt...προσφατο παραδειγμα ο γιγουρτακης του ρομεο που πηγε αδικα νεος απο αναβολικα...ολα σ'αυτον τον σκατοτοπο γινονται για το θεαθηναι...εξω μπορει να μετρας κ εδω εισαι ενα τιποτα επειδη εχεις την ατυχια να μην εισαι συμφωνα με το στυλακι που πανε να πλασαρουν τα καναλια κ τα περιοδικα...κ χεις κ τις χαζογκομενες να στο παιζουν ιστορια...να σε δω βρε τσουλι εσενα μεθαυριο που γυρνας ολο καμαρι με την κοπια του ρουβα τι θα κανεις μεθαυριο οταν θα θελεις να νοικοκυρευτεις?ποιοι θα σε ταισουν?ο μπαρμαν κ ο πορτιερης που πηδιοσουν στις μυκονους κ στα νησια?ποιος θα αναλαβει ευθυνες?κανα προκωμενο παλικαρι θα ψαχνεις για να κανεις την τυχη σου...ξερεις το παλικαρι που παλιοτερα σνομπαρες επειδη ειχε κοιλιτσα η φορουσε γυαλια...αλλα κ συ ρε παλικαρι αν κανεις το χατηρι σ'αυτο το τσουλι που σ'εφτυνε κ το παρεις...τοτε οχι παλικαρι θα λεγεσαι,αλλα αρχιλακαμας
Γιατι τοσο κλαμα ρε φιλε?αν κ διανυουμε δυσκολες εποχες παρατηρω οτι εκει εξω οι περισσοτεροι/ες νομιζουν οτι σουλατσαρουν στους δρομους του beverly hills...βλεπεις πχ τυπακια με φουσκωμενα μουσκουλα,κολλητα t-shirts,tattoo κ υφακι γαμαω ενω αν τους γυρισεις αναποδα ζητημα ειναι αν πεσουν μερικα 2ευρα...βλεπεις επισης ψωνισμενα τσουλακια που αραζουν στις καφετεριες με τσιγαρο κ φραπεδια κ νομιζουν οτι εχουν τον κοσμο ολο στα ποδια τους ενω ειναι απλα για σφαλιαρες...στην καλυτερη για μερικα πουτσοσκαμπυλα....προσωπικα εγω βλεποντας τετοιες εικονες μου γυρνανε τα αντερα αναποδα...σημερα αν εισαι απλα ωραιος συμφωνα με τα προτυπα που προβαλει το lifestyle εισαι αρχοντας,αν διαφερεις δεν μετρας μια...κ ας εχεις δεκαπεντε διπλωματα κ ας εχεις iq 500 κ ας εχεις τροπους κ ας εισαι large σε αισθηματα κ ας βγαζεις το ψωμι σου τιμια...μεχρι κ το ποσο μαγκας εισαι αποδεικνυεται απο το πως ντυνεσαι κ απο το αν ο δικεφαλος κ το βυζι κολλανε στο μπλουζακι...δυστυχως μπαινουν πολλα νεα παιδια σ'αυτο το τριπακι...στο να δινουν σημασια στο πως φαινονται μηπως βγαλουν καμια γκομενα...κ νατα τα αναβολικα,νατες οι ντρογκες μεσα στα γυμναστηρια για να γινουν φετες σε χρονο dt...προσφατο παραδειγμα ο γιγουρτακης του ρομεο που πηγε αδικα νεος απο αναβολικα...ολα σ'αυτον τον σκατοτοπο γινονται για το θεαθηναι...εξω μπορει να μετρας κ εδω εισαι ενα τιποτα επειδη εχεις την ατυχια να μην εισαι συμφωνα με το στυλακι που πανε να πλασαρουν τα καναλια κ τα περιοδικα...κ χεις κ τις χαζογκομενες να στο παιζουν ιστορια...να σε δω βρε τσουλι εσενα μεθαυριο που γυρνας ολο καμαρι με την κοπια του ρουβα τι θα κανεις μεθαυριο οταν θα θελεις να νοικοκυρευτεις?ποιοι θα σε ταισουν?ο μπαρμαν κ ο πορτιερης που πηδιοσουν στις μυκονους κ στα νησια?ποιος θα αναλαβει ευθυνες?κανα προκωμενο παλικαρι θα ψαχνεις για να κανεις την τυχη σου...ξερεις το παλικαρι που παλιοτερα σνομπαρες επειδη ειχε κοιλιτσα η φορουσε γυαλια...αλλα κ συ ρε παλικαρι αν κανεις το χατηρι σ'αυτο το τσουλι που σ'εφτυνε κ το παρεις...τοτε οχι παλικαρι θα λεγεσαι,αλλα αρχιλακαμας
Μην πάμε και απο το ένα άκρο στο άλλο! Καλό είναι να προσέχουμε και την εμφάνιση μας και το γυμναστήριο μας να το κάνουμε. Αυτό απο μόνο του δεν σημαίνει ότι κάποιος έχασε τις αξίες του.
Ότι οι αξίες είχανε χαθεί εδώ και αρκετά χρόνια το πληρώνουμε σήμερα με την κρίση. Το χειρότερο απ' όλα είναι ότι δεν βλέπεις έξοδο απο το τούνελ. Όχι μόνο λόγω οικονομικών συνθηκών αλλά επειδή στη χώρα μας δεν υπάρχει το παραμικρό ίχνος παιδείας. Ότι δηλώσεις είσαι και όλα είναι πολύ επιφανειακά. Είναι μικρότερο το ποσοστό αυτών που αντιλαμβάνονται τα όρια της ελευθερίας τους και σέβονται τους συνανθρώπους τους, απο αυτούς που νοιάζονται μόνο για τον εαυτό τους.
ΥΓ: Τουλάχιστον μεταξύ των απανταχού μπουρδελιάριδων υπάρχει αλληλοσεβασμός
Φίλε aoratos2010 εγώ προσωπικά προτιμώ μια γυναίκα να έχει και λίγο μυαλό. Τι να την κάνεις την άλλη αν δεν μπορείς να μιλήσεις μαζί της, αφού όλες κάποια στιγμή θα τις βαρεθείς?
Εντάξει δεν λέμε το "Είναι σαν την Παπαρήγα αλλά έχει μυαλό". Normal πράγματα.
μπηκα σε αλλο σαιτ;Και στην τελική και στη γυναίκα πρέπει να "γυαλίζει" και λίγο το μάτι της, να είναι οξυδερκής. Αν η άλλη είναι στόκος ή σε κοιτάει με το βλέμμα της αγελάδας, ούτε να την γαμήσεις δεν σου κάνει όρεξη.
Μου έχει τύχει να βγω με όμορφες γυναίκες και να μην τις αντέχω! *P Μου προκαλούσαν πονοκέφαλο τα λεγόμενά τους! Δεν κατέβαινε ο καφές, δεν έβλεπα την ώρα να φύγω.
Κακάσχημες και πανηλίθιες δεν έχεις δει ;;;;;
Τι κλισέ ρε είναι αυτά ;;;;;
Δεν υπάρχουν δύο κατηγορίες, ωραίες+ηλίθιες,
μπάζα+έξυπνες.
Υπάρχουν και άλλες δύο, μπάζα+ηλίθιες,
μουναρες+έξυπνες.
Πλάκα -πλάκα αν και συμφωνω στα περισσότερα λεγόμενα του sperminator πρέπει να πω πως οι πιο ηλίθιες(+άσχημα κομπλεξικές) γυναίκες που ξέρω είναι μπάζα, απλά το μόνο που συμφωνώ είναι πως αν δεν είσαι λεπτός ψηλός και γυμνασμένος(όχι απαραίτητα κοπιά του Ρουβά) δύσκολα πιάνεις γκόμενα.Κακάσχημες και πανηλίθιες δεν έχεις δει ;;;;;
Τι κλισέ ρε είναι αυτά ;;;;;
Δεν υπάρχουν δύο κατηγορίες, ωραίες+ηλίθιες,
μπάζα+έξυπνες.
Υπάρχουν και άλλες δύο, μπάζα+ηλίθιες,
μουναρες+έξυπνες.
Πλάκα -πλάκα αν και συμφωνω στα περισσότερα λεγόμενα του sperminator πρέπει να πω πως οι πιο ηλίθιες(+άσχημα κομπλεξικές) γυναίκες που ξέρω είναι μπάζα, απλά το μόνο που συμφωνώ είναι πως αν δεν είσαι λεπτός ψηλός και γυμνασμένος(όχι απαραίτητα κοπιά του Ρουβά) δύσκολα πιάνεις γκόμενα.
πουθενά μία παρατήρηση έκανα, ότι απλώς για εμένα τα περισσότερα μπάζα δεν έχουν τίποτα να προσφέρουν.Οπως και αν εισαι χοντρή και κοντή γκόμενα δυσκολα πιάνεις γκόμενο,που το βλέπεις το παράξενο ?
πουθενά μία παρατήρηση έκανα, ότι απλώς για εμένα τα περισσότερα μπάζα δεν έχουν τίποτα να προσφέρουν.