Νέα

Ad Multi Massage Diamond Spa-Εθνάρχου Μακαρίου 18

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Diamond Spa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 896K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (3 μέλη και 15 επισκέπτες)

DRAGON XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
15
Like
1.448
Πόντοι
1.071
Ή πρωινα... εγω Σαββατο πρωι που μπορω ολες ελευθερες..την αλλη φορα θα περιμενω απο κατω πριν ερθει η Αννα να βοηθησω και στο ανοιγμα.. χαχαχαχα
Να πας πιο πρωί ακόμα, που θα είναι η καθαρίστρια, να βοηθήσεις και στο σκούπισμα.:cheesy::cheesy::cheesy:

OP
OP
Diamond Spa

Diamond Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
1 Ιαν 1970
Like
11.831
Πόντοι
2.256
Παρασκευή 28/02 είστε ανοιχτά??
Kalispera se olus 28- 2-205 tha imaste klista tha pame oli mazi poria pros to kendro tha ithela apo olus sas na erthete poria pros to kendero sas efkaristo olus pu ipostirizete tin poria O THEOS nasa ehi panda kala ke pali efkaristo !!!

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
17 Απρ 2023
Κριτικές
2
Like
699
Πόντοι
81

sokoflikos

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2014
Κριτικές
1
Like
162
Πόντοι
0
Kalispera se olus 28- 2-205 tha imaste klista tha pame oli mazi poria pros to kendro tha ithela apo olus sas na erthete poria pros to kendero sas efkaristo olus pu ipostirizete tin poria O THEOS nasa ehi panda kala ke pali efkaristo !!!
Μπράβο σου Άννα!!
Ο Θεός να σε έχει καλά.
Είσαι άνθρωπος!
Και το χαιρομαι αυτό που θα κάνεις γιατί μετά από τόσα χρόνια γνωριμίας μου αποδεικνύεις ακόμα μια φορά ότι όντως ξέρω την Άννα που βλεπω

isaak kos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
33
Like
3.535
Πόντοι
2.836
Multi Massage DIAMOND i Kavlo Rula !!!
IMG-20250213-WA0003.jpg
Καυλα….

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
4.330
Πόντοι
2.846
Ένα μεγάλο μπράβο στην Άννα και στην ανθρωπιά που δείχνει με αυτή της την κίνηση !!!! Δεν έχω να πω κάτι άλλο , ένα μεγάλο μόνο. μπράβο !!!

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
29
Like
3.540
Πόντοι
5.585
Με μεγάλη χαρά και συγκίνηση, πληροφορήθηκα πως την αυριανή μέρα, 28/02/2025, το Diamond Spa, όχι μόνο θα παραμείνει κλειστό αλλά η Άννα και όλα τα κορίτσια, θα κατέβουν στην πορεία για να τιμήσουν την μνήμη των 57 ψυχών που άδικα και βίαια αποχωρίστηκαν από το σώμα τους.
Για μια ακόμη φορά επιβεβαιώνομαι για όσες φορές υποστήριξα την ανθρωπιά και το φιλότιμο των ανθρώπων αυτού του μαγαζιού. Γιατί αυτή την στιγμή δεν είναι ούτε όμορφες, ούτε μουνάρες, ούτε κσυλιάρες.
Αυτή την στιγμή είναι Άνθρωποι με το Α κεφαλαίο!!!
Μπράβο Άννα, μπράβο κορίτσια!!!

DRAGON XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
15
Like
1.448
Πόντοι
1.071
Επειδή έχω περάσει πολλές ώρες εκεί μέσα, θα ήθελα να σας πληροφορήσω, ότι η ανθρωπιά της Άννας φαίνεται από πολύ περισσότερα πράγματα, κάποια από τα οποία τα έχω δει μα τα μάτια μου, αλλά και τα έχω ζήσει προσωπικά. Γι' αυτό λοιπόν και ως ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ανταποκρινόμενη στο κλίμα των ημερών, δεν μπορούσε, παρά να πάρει αυτή την απόφαση και να κλείσει το μαγαζί.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom