Νέα

Mr. MALAKAS Bourdela.com 2019

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 229K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιον επιλέγετε για Μίστερ μαλάκας bourdela.com 2019;

• whois

Ψήφοι: 65 46,4%
  • Peter Van Norden

Ψήφοι: 75 53,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    140
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.209
Πόντοι
606
εχω ακουσει για τις ιδιορυθμιες του

Απλά είναι μερακλής.
Θα τον κατακρίνουμε για αυτό ;

Να η φωτό που έχει άβαταρ , από άλλη γωνία, σε μεγάλη ανάλυση !!!!!

DSC_0179.jpg

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.298
Πόντοι
5.506
Ως αβράμης είχες μπαναριστεί ;;;

ή απλά άλλαξες, για να ξεχαστεί η καρριέρα σε πάρκα και τσοντοσινεμά ;;;;;

Αβράμης δεν ήμουν ποτέ, ούτε οτι άλλο γράφεις εσύ και κάτι άλλα μαζεμένα σαν και σένα ανάρχιδα πουστράκια.

Αντιθέτως, εσύ είσαι δηλωμένος κλώνος και παραμένεις ο ίδιος μαλάκας lakis33 και zeljiko. Σε πέταξαν από δω 2 φορές και σαν πουστράκι που παρακαλάει για πούτσο έσυ και συ έρχεσαι και παρακαλάς για προσοχή. Αφού στο υγρασιασμένο υπόγειο σου είσαι μόνος και έρημος.

ΝΑΥΑΓΙΟ.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.298
Πόντοι
5.506
Απλά είναι μερακλής.
Θα τον κατακρίνουμε για αυτό ;

Να η φωτό που έχει άβαταρ , από άλλη γωνία, σε μεγάλη ανάλυση !!!!!

DSC_0179.jpg

Ρε μαλάκα, θα μας βρωμίζεις κι άλλο το σαιτ με τις φωτογραφίες που έχεις αποθηκευμένες για να καυλώνεις; Σεβόμαστε τις ιδιαιτερότητές σου αλλά μέχρι ενός ορίου.

:vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
27.536
Πόντοι
6.256
:babycry:

ολα καλα θα πανε

θυμασαι ομως τι ελεγε το πουλι και ο χελρειζερ ετσι???

περασες ωρες αγωνιας , καρδιακο πηγες να παθεις

ασε και μου τα λενε

Η αλήθεια είναι ότι του είχες κάνει μεγάλο χουνερι τοτε...του είχες σπάσει άσχημα το μπιλιάρδο.Μην πω που του έβαλες τη στεκα γιατί είναι σοκιν... :S :S :S

Mitsos_35

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2019
Κριτικές
2
Like
410
Πόντοι
26
Η πλάκα ειναι ότι σήμερα ο βαγγονης έδωσε ρεσιτάλ, μοίρασε πόνο, και όμως ο whois χωρίς να γράφει, παίρνει ψήφους, πιστεύω αν Μπουκάρει αυτήν την εβδομάδα ο whois και αρχησει το παραλήρημα του, ο βαγκον δεν έχει καμία ελπίδα ...

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.571
Πόντοι
566
Η αλήθεια είναι ότι του είχες κάνει μεγάλο χουνερι τοτε...του είχες σπάσει άσχημα το μπιλιάρδο.Μην πω που του έβαλες τη στεκα γιατί είναι σοκιν... :S :S :S

Η αλήθεια είναι ότι μετά το πραξικόπημα, όχι μόνο πήρα πίσω το θέμα, αλλά γκρέμισα την παράγκα του και τον κέρασα muted.... να τα λέμε όλα.....

Κοινώς ολόκληρο το μπιλιάρδο το έβαλα εκεί που ήθελε ...   :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra:

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.695
Πόντοι
6.056
εγω ειμαι κομμουνιστης παντως υπερ της δικτατοριας του προλεταριατου ψηφιζω και ειμαι μελος του συριζα εκτος απο καποιες περιπτωσεις που ψηφιζω κκε εχω ψηφισει και γιωργο παπαντρεου στις εσσωκομματικες με τον μπενυ αλλα και οταν εβαζε μονος του παλι γιωργο ψηφισα συμπαθω τους αναρχικους οταν καινε σημαιες και σκανε τα μολοτοφιδια στα μπατσονια και συμπαθω τις ενοπλες ανταρτικες ομαδες πολης οπως οι ερυθρες ταξιαρχιες η ομαδα μπααντερ μεινχοφ η αλλιως ραφ η 17 νοεμ στηριζω τα αντιμπεριαλιστικα κινηματα σε ολ το κοσμο και τα εθνικοαπελευθερωτικα και ειμαι συνεχιστης και οπαδος των βελουχιωτη φιντελ τσε αλιεντε στην ισπανια το 36-39 με τους κομμουνιστες και αναρχικους εναντια στους φασιστες με τους μπολσεβικους το 17 με τους σπαρτακιστες στη γερμανια με το μαρξ ενγκελς με το δσε με τους βιετκονγκ και τα συνθημξατα γκιαπ γκιαπ χο τσι μινχ γκιαπ γκιαπ χο τσιμινχ με τις παλαιστινιακες επαναστατικες ομαδες οπως η ομαδα μαυρος σεπτεμβρης ειμαι φανατικος αντιδεξιος και ολιγων κεντριστης στην πολιτικη στηριθζα το πασοκ του 81 με κριτικη σκεψη ματια και στο σημερα υπερμαχος της βορειας κορεας και των αντιιμπεριαλιστικων κινηματων της λατινικης αμερικης οπως οι κυβερνησεις της βενεζουελας και κουβας και υπερ του τσαβες μαδουρο μοραλες ραουλ καστρο της μεγαλης κινας του μεγαλου τιμονιερη μαο τσετουνγκ και ειμαι και ολυμπιακος θρυλος θρησκεια θυρα 7 χωρις το no politica και τους χατες βρωμογαυρους που λερωνουν τις κερκιδες μας...παω σε πουτανες κανω καμακια εξω και γαμαω μουνια , αυτα απο μενα αδερφαρες :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

υγ ψηφισα ΟΧΙ στο μεγαλο ΔΗΜΟΨΙΦΙΣΜΑ ΤΟΥ 2015 υπερμαχος των καπιταλ κοντρολς και του σχεδιου λαφαζανη βαρουφακη ηθελα ο συριζα να μοιρασει οπλα στ λαο να υπερασπιστουμε στο  δρομο το σχεδιο μας αλλα δεν εγινε αυτο δε πειραζει

επισης ΣΠΑΩ ΣΤΕΚΕΣ ΚΑΙ ΜΠΙΛΙΑΡΔΑ ΓΟΜΕΣ ΤΣΟΧΕΣ ΚΑΙ ΔΟΚΑΡΙΑ :heavymetalbig: :heavymetalbig:

εκανα το ντου στο διαγωνισμο και ο στουκας με φοβαται η καλιαρντωω :erection:
νταξει αυτο το ποστ ειναι καθαρα ψηφοθηρικο
μαλλον ο πουσης ενδομυχα θελει να κανει το 3/3 και ας μην το παραδεχεται 

νομιζω οτι οσοι θελουν να τον τιμωρησουν πρεπει να μην τον ψηφισουν

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.571
Πόντοι
566
Ο βανάκιας δύσκολα θα δεχτεί την ήττα, θα παλέψει για την ανατροπή απέναντι σε εναν εξαφανισμένο μαλάκα σαν τον πλεζουρα...

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.298
Πόντοι
5.506
Ο βανάκιας δύσκολα θα δεχτεί την ήττα, θα παλέψει για την ανατροπή απέναντι σε εναν εξαφανισμένο μαλάκα σαν τον πλεζουρα...

Για μας ότι και να γίνει θα είναι σα να έχει κάνει το θρι πιτ.

Ραζβαν Λουτσέσκου.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.695
Πόντοι
6.056
στο χερι μας ειναι

ας τον τιμωρησουμε αγνοωντας τις προκλησεις του  :2funny:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Επιτιμε σου εχει περασει απο το μυαλο -λεμε τωρα- οτι βλεπεις στους αλλους αυτο που εισαι πραγματικα;;

ο απολυτος μλκς

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.571
Πόντοι
566
Χάλκινε MR MALAKA τζώνυ σου έχει περάσει από το μυαλό -λέμε τώρα - πόσο βαρετός επαναλαμβανόμενος μαλάκας έχεις γίνει;

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Το επίπεδο μαλακίας είναι το τόσο υψηλό που έχω ζαλιστεί! Τι να πεις πια!  :orchestra:

Ούτε συστήματα ούτε τακτικές ούτε όρια!  :orchestra:

Ολα για όλα! :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

*Τύπε whois έχει πολλά ανάρχιδα γυναικωτά αντράκια τελικά που έχουν ανάγκη μερικά σεντόνια ξεφτιλίκι μια φορά το μήνα να τους κουδουνίζει το κεφάλι να μην ξέρουν απο που τους ήρθε! :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

Mitsos_35

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2019
Κριτικές
2
Like
410
Πόντοι
26
Αιγαια έχει ελπίδα για κούπα ο βαν νορντεν, με τέτοιο ζευγάρι που βλέπουμε εδω, δύσκολο

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Αιγαια έχει ελπίδα για κούπα ο βαν νορντεν, με τέτοιο ζευγάρι που βλέπουμε εδω, δύσκολο
Πιστευω πως εδώ γίνεται εκτόνωση των Haters και στο τελικό ο van Norden θα επικρατήσει! Είναι κρίμα τα οπαδικά να κρίνουν τον μαλάκα της σεζόν! Πιστευω στα 100 αυτά μέλη που κρίνουν κάθε φορά τη ψηφοφορία πως θα επιλέξουν τον καλύτερο!!  :heavymetalbig: 

Mitsos_35

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2019
Κριτικές
2
Like
410
Πόντοι
26
Πιστευω πως εδώ γίνεται εκτόνωση των Haters και στο τελικό ο van Norden θα επικρατήσει! Είναι κρίμα τα οπαδικά να κρίνουν τον μαλάκα της σεζόν! Πιστευω στα 100 αυτά μέλη που κρίνουν κάθε φορά τη ψηφοφορία πως θα επιλέξουν τον καλύτερο!!  :heavymetalbig: 
Βαν νορντεν φαινόμενο, κρύβεται σε θάμνους για να πάρει μάτι, χάλασε λεφτά το καλοκαίρι και δεν γαμησε

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306

επιτιμε ισοβιε μλκ

Οταν γραφεις για μλκς μην κοιτας στον καθρεφτη

Βλεπεις τον απολυτο μλκ και μπερδευεσαι

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Απαντήσεις
1K
Εμφανίσεις
46K
?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom