εγω ειμαι κομμουνιστης παντως υπερ της δικτατοριας του προλεταριατου ψηφιζω και ειμαι μελος του συριζα εκτος απο καποιες περιπτωσεις που ψηφιζω κκε εχω ψηφισει και γιωργο παπαντρεου στις εσσωκομματικες με τον μπενυ αλλα και οταν εβαζε μονος του παλι γιωργο ψηφισα συμπαθω τους αναρχικους οταν καινε σημαιες και σκανε τα μολοτοφιδια στα μπατσονια και συμπαθω τις ενοπλες ανταρτικες ομαδες πολης οπως οι ερυθρες ταξιαρχιες η ομαδα μπααντερ μεινχοφ η αλλιως ραφ η 17 νοεμ στηριζω τα αντιμπεριαλιστικα κινηματα σε ολ το κοσμο και τα εθνικοαπελευθερωτικα και ειμαι συνεχιστης και οπαδος των βελουχιωτη φιντελ τσε αλιεντε στην ισπανια το 36-39 με τους κομμουνιστες και αναρχικους εναντια στους φασιστες με τους μπολσεβικους το 17 με τους σπαρτακιστες στη γερμανια με το μαρξ ενγκελς με το δσε με τους βιετκονγκ και τα συνθημξατα γκιαπ γκιαπ χο τσι μινχ γκιαπ γκιαπ χο τσιμινχ με τις παλαιστινιακες επαναστατικες ομαδες οπως η ομαδα μαυρος σεπτεμβρης ειμαι φανατικος αντιδεξιος και ολιγων κεντριστης στην πολιτικη στηριθζα το πασοκ του 81 με κριτικη σκεψη ματια και στο σημερα υπερμαχος της βορειας κορεας και των αντιιμπεριαλιστικων κινηματων της λατινικης αμερικης οπως οι κυβερνησεις της βενεζουελας και κουβας και υπερ του τσαβες μαδουρο μοραλες ραουλ καστρο της μεγαλης κινας του μεγαλου τιμονιερη μαο τσετουνγκ και ειμαι και ολυμπιακος θρυλος θρησκεια θυρα 7 χωρις το no politica και τους χατες βρωμογαυρους που λερωνουν τις κερκιδες μας...παω σε πουτανες κανω καμακια εξω και γαμαω μουνια , αυτα απο μενα αδερφαρες
υγ ψηφισα ΟΧΙ στο μεγαλο ΔΗΜΟΨΙΦΙΣΜΑ ΤΟΥ 2015 υπερμαχος των καπιταλ κοντρολς και του σχεδιου λαφαζανη βαρουφακη ηθελα ο συριζα να μοιρασει οπλα στ λαο να υπερασπιστουμε στο δρομο το σχεδιο μας αλλα δεν εγινε αυτο δε πειραζει
επισης ΣΠΑΩ ΣΤΕΚΕΣ ΚΑΙ ΜΠΙΛΙΑΡΔΑ ΓΟΜΕΣ ΤΣΟΧΕΣ ΚΑΙ ΔΟΚΑΡΙΑ
εκανα το ντου στο διαγωνισμο και ο στουκας με φοβαται η καλιαρντωω