Νέα

Mr. MALAKAS Bourdela.com 2019

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 229K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιον επιλέγετε για Μίστερ μαλάκας bourdela.com 2019;

• whois

Ψήφοι: 65 46,4%
  • Peter Van Norden

Ψήφοι: 75 53,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    140
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
13.089
Πόντοι
2.606
Αν νικήσει ο βαγώνης στους πόσους τίτλους φτάνει? 4ο?

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.209
Πόντοι
606
Επειδή σε αυτή την ομάδα δεν θα ψηφίσω, αφού δεν συμμετέχει κάποια μαλάκω όπως η πενταγιώ
ή καμιά πουστάρα όπως ο Αβράμης
ενημερώνετε για τα αποτελέσματα, έτσι για το χαβαλέ.

Φυσικά φαντάζομαι ότι οι κλώνοι του αβράμη θα ψηφίσουν τον πούσυ , για καθαρά πολιτικούς λόγους.
Το γαλάζιο παπαγαλάκι , ψηφίζει πάντα όσους δεν είναι γαλάζια κομματόσκυλα.

Mitsos_35

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2019
Κριτικές
2
Like
410
Πόντοι
26
Πρώτη φορά βλέπω τον Βάνάκια τόσο πίσω

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.571
Πόντοι
566
Είναι ικανος να καλύψει την διαφορά...

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Πρώτη φορά βλέπω τον Βάνάκια τόσο πίσω
σας ειπα απο την εναρξη της ψηφοφοριας
ειναι πρωτη φορα που ο βανακιας εχει αξιο αντιπαλο
ο whois ειναι φαινομενο μαλακιας
βεβαια δεν εχει τελειωσει τιποτα ακομα
οποιος προκριθει παντως, δωστε του και τον τιτλο
μετα θα ειναι τυπικη διαδικασια

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
θα τον ξεπερασει τον ζαν κλωντ ο κωλεν..δεν εχει καμμια ελπιδα ο αλλος μπροστα στον τιτανα μαλακιας

Δεν θα πω οτι εχεις αδικο τυπε....
Παρ οτι δεν εχω κοντρα με τον Βαν Νορντεν, ομολογω οτι εχει κατα καιρους γκρεμισει ντουβαρια με τα γραφομενα του... Να φανταστεις οτι ακομα και εγω θα βρεθω σε διλλημα, αν και την προεκλογικη μου εκστρατεια θα την κανω....
Δαυιδ λοιπον εναντιον Γολιάθ...
Δεν ξερεις ομως ... καμια φορα και τα αουσάιντερ κανουν θαυματα... Καλη ωρα σαν τον Δαυίδ....
Βεβαια η αξία του νικητη, θα δωσει αιγλη στον ηττημενο.
Ειδομεν....

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.298
Πόντοι
5.506
Επειδή σε αυτή την ομάδα δεν θα ψηφίσω, αφού δεν συμμετέχει κάποια μαλάκω όπως η πενταγιώ
ή καμιά πουστάρα όπως ο Αβράμης
ενημερώνετε για τα αποτελέσματα, έτσι για το χαβαλέ.

Φυσικά φαντάζομαι ότι οι κλώνοι του αβράμη θα ψηφίσουν τον πούσυ , για καθαρά πολιτικούς λόγους.
Το γαλάζιο παπαγαλάκι , ψηφίζει πάντα όσους δεν είναι γαλάζια κομματόσκυλα.

:shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit:

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
σας ειπα απο την εναρξη της ψηφοφοριας
ειναι πρωτη φορα που ο βανακιας εχει αξιο αντιπαλο
ο whois ειναι φαινομενο μαλακιας
βεβαια δεν εχει τελειωσει τιποτα ακομα
οποιος προκριθει παντως, δωστε του και τον τιτλο
μετα θα ειναι τυπικη διαδικασια

Μιλας οπαδικα πουλι....

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.571
Πόντοι
566

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Τύπε η θητεία σου στον πικερισμό έχει αφήσει σημάδια... βλέπεις με συμπάθεια τον πρωην ομοϊδεάτη σου βαν κώλεν...
το να υποστηριζει καποιος οτι ο βαν νορντεν μπορει να απειλησει σοβαρα βανακια η whois ειναι γελοιο
ειτε ειναι ασχετος με το μπου.κομ ειτε ειναι προκατειλημμενος
ο βαν νορντεν ειναι παιχταρας αλλα μεχρι ημιτελικα
τωρα μιλαμε για βανακια και whois ομως, το εβερεστ της μαλακιας

Mitsos_35

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2019
Κριτικές
2
Like
410
Πόντοι
26
το να υποστηριζει καποιος οτι ο βαν νορντεν μπορει να απειλησει σοβαρα βανακια η whois ειναι γελοιο
ειτε ειναι ασχετος με το μπου.κομ ειτε ειναι προκατειλημμενος
ο βαν νορντεν ειναι παιχταρας αλλα μεχρι ημιτελικα
τωρα μιλαμε για βανακια και whois ομως, το εβερεστ της μαλακιας
Αρα τυπε πουλί οποίος περάσει από εδώ, αυτό το ζευγάρι θα το σηκώσει άνετα

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
εγω ειμαι κομμουνιστης παντως υπερ της δικτατοριας του προλεταριατου ψηφιζω και ειμαι μελος του συριζα εκτος απο καποιες περιπτωσεις που ψηφιζω κκε εχω ψηφισει και γιωργο παπαντρεου στις εσσωκομματικες με τον μπενυ αλλα και οταν εβαζε μονος του παλι γιωργο ψηφισα συμπαθω τους αναρχικους οταν καινε σημαιες και σκανε τα μολοτοφιδια στα μπατσονια και συμπαθω τις ενοπλες ανταρτικες ομαδες πολης οπως οι ερυθρες ταξιαρχιες η ομαδα μπααντερ μεινχοφ η αλλιως ραφ η 17 νοεμ στηριζω τα αντιμπεριαλιστικα κινηματα σε ολ το κοσμο και τα εθνικοαπελευθερωτικα και ειμαι συνεχιστης και οπαδος των βελουχιωτη φιντελ τσε αλιεντε στην ισπανια το 36-39 με τους κομμουνιστες και αναρχικους εναντια στους φασιστες με τους μπολσεβικους το 17 με τους σπαρτακιστες στη γερμανια με το μαρξ ενγκελς με το δσε με τους βιετκονγκ και τα συνθημξατα γκιαπ γκιαπ χο τσι μινχ γκιαπ γκιαπ χο τσιμινχ με τις παλαιστινιακες επαναστατικες ομαδες οπως η ομαδα μαυρος σεπτεμβρης ειμαι φανατικος αντιδεξιος και ολιγων κεντριστης στην πολιτικη στηριθζα το πασοκ του 81 με κριτικη σκεψη ματια και στο σημερα υπερμαχος της βορειας κορεας και των αντιιμπεριαλιστικων κινηματων της λατινικης αμερικης οπως οι κυβερνησεις της βενεζουελας και κουβας και υπερ του τσαβες μαδουρο μοραλες ραουλ καστρο της μεγαλης κινας του μεγαλου τιμονιερη μαο τσετουνγκ και ειμαι και ολυμπιακος θρυλος θρησκεια θυρα 7 χωρις το no politica και τους χατες βρωμογαυρους που λερωνουν τις κερκιδες μας...παω σε πουτανες κανω καμακια εξω και γαμαω μουνια , αυτα απο μενα αδερφαρες :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

υγ ψηφισα ΟΧΙ στο μεγαλο ΔΗΜΟΨΙΦΙΣΜΑ ΤΟΥ 2015 υπερμαχος των καπιταλ κοντρολς και του σχεδιου λαφαζανη βαρουφακη ηθελα ο συριζα να μοιρασει οπλα στ λαο να υπερασπιστουμε στο  δρομο το σχεδιο μας αλλα δεν εγινε αυτο δε πειραζει

επισης ΣΠΑΩ ΣΤΕΚΕΣ ΚΑΙ ΜΠΙΛΙΑΡΔΑ ΓΟΜΕΣ ΤΣΟΧΕΣ ΚΑΙ ΔΟΚΑΡΙΑ :heavymetalbig: :heavymetalbig:

εκανα το ντου στο διαγωνισμο και ο στουκας με φοβαται η καλιαρντωω :erection:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
εγω ειμαι κομμουνιστης παντως υπερ της δικτατοριας του προλεταριατου ψηφιζω και ειμαι μελος του συριζα εκτος απο καποιες περιπτωσεις που ψηφιζω κκε εχω ψηφισει και γιωργο παπαντρεου στις εσσωκομματικες με τον μπενυ αλλα και οταν εβαζε μονος του παλι γιωργο ψηφισα συμπαθω τους αναρχικους οταν καινε σημαιες και σκανε τα μολοτοφιδια στα μπατσονια και συμπαθω τις ενοπλες ανταρτικες ομαδες πολης οπως οι ερυθρες ταξιαρχιες η ομαδα μπααντερ μεινχοφ η αλλιως ραφ η 17 νοεμ στηριζω τα αντιμπεριαλιστικα κινηματα σε ολ το κοσμο και τα εθνικοαπελευθερωτικα και ειμαι συνεχιστης και οπαδος των βελουχιωτη φιντελ τσε αλιεντε στην ισπανια το 36-39 με τους κομμουνιστες και αναρχικους εναντια στους φασιστες με τους μπολσεβικους το 17 με τους σπαρτακιστες στη γερμανια με το μαρξ ενγκελς με το δσε με τους βιετκονγκ και τα συνθημξατα γκιαπ γκιαπ χο τσι μινχ γκιαπ γκιαπ χο τσιμινχ με τις παλαιστινιακες επαναστατικες ομαδες οπως η ομαδα μαυρος σεπτεμβρης ειμαι φανατικος αντιδεξιος και ολιγων κεντριστης στην πολιτικη στηριθζα το πασοκ του 81 με κριτικη σκεψη ματια και στο σημερα υπερμαχος της βορειας κορεας και των αντιιμπεριαλιστικων κινηματων της λατινικης αμερικης οπως οι κυβερνησεις της βενεζουελας και κουβας και υπερ του τσαβες μαδουρο μοραλες ραουλ καστρο της μεγαλης κινας του μεγαλου τιμονιερη μαο τσετουνγκ και ειμαι και ολυμπιακος θρυλος θρησκεια θυρα 7 χωρις το no politica και τους χατες βρωμογαυρους που λερωνουν τις κερκιδες μας...παω σε πουτανες κανω καμακια εξω και γαμαω μουνια , αυτα απο μενα αδερφαρες :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:
το ιδιο λεμε τυπε
απλα εγω το ειπα λακωνικα

ειναι αληθεια οτι ο βαγονιας ειναι ο ορισμος του μαλακα

Mitsos_35

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2019
Κριτικές
2
Like
410
Πόντοι
26
Που σαι βαγγονη, πάμε γερά να περασει ο whois

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
δικος μου ειναι ο διαγωννισμος τον πηρα με μαεστρια απο την καλιαρντω στεκου μπαρου εκανα εφοδο στα χειμερινα ανακτορα

μετα βαρεθηκα και επειδη εκλαιγε του τον εδωσα πισω να παιζει επειδη ο πικερ παει τη γυναικα του σινεμα και ο καυμενος επεσε σε καθαλιψαρα μπουαχαχαχα

κοτ κοτ κοτ κοτ κοτ

κλαψε καλιαρντωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.828
Πόντοι
2.646
Βανακια σε στήριξα άλλη μια χρονιά.Ο whois πιστεύω ότι έχει απλά πρόβλημα θυμού.  :S :S :S

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Απαντήσεις
1K
Εμφανίσεις
46K
?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom