Εντάξει λευτεράκη δεν λέω πως δεν λέει μαλακίες ο ζαν κλωντ ειδικά με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δεν τον είχα για την 4αδα.
Για μένα είναι η έκπληξη της διοργάνωσης (μαζί με τον πλεζουρα) και σίγουρα βοήθησες σε αυτό.
Μονο με το Συριζα και την διπολικοτητα του; Νατανε μονο αυτα...
Εχεις δει τις οικονομικες αναλυσεις του; ;)
Δεν μπορουσε να ξεχωρισει την συναλλαγματικη ισοτιμία απο την "σκληροτητα" ενος νομισματος... Για τετοιο βλημα μιλαμε...
Ασε τα κασιαννη, αφεντρες, δεσιματα, βρισιες, στραπον, υποτακτικοτητα, χρυσα φλουρια, πατουσες, Φ104, Ηλεκτρα Γαλανου, ομοιοτητα με Βαν Κλοντ, κλπ κλπ κλπ...
Το θολωμένο του μυαλο αρχισε να γραφει πράγματα για μενα που ουδεποτε εχω γραψει, ειτε παραποιωντας τα γραφομενα μου ειτε παιρνοντας σκορπια αποσπασματα με σκοπο την αλλοίωση του νοηματος.
Χαρακτηριστικό ειναι το ταπωμα που του κανω στο προηγούμενο μνμ μου σχετικα με τα ψέματά του, αν και αυριο παλι τα ιδια θα γραφει... Χα χα χα...
Φυσικα δεν θα κάθομαι να διαψευδω την καθε μαλακια που κατεβαζει το διεστραμμένο μυαλο της κασιανης.
Ολα λοιπόν αυτα τα εκτιμησε το κοινο και τον ανεδειξε δικαιως στην 4αδα.. Αυτος ομως στον κοσμο του σαν αλλος Κουφοντινας φωναζει οτι πρόκειται περι πολιτικης δίωξης. Χα χα χα... Λιγο ακομα δηλαδη και θα ζητησει και συνταξη αντιστασιακου.
Δυσκολη τωρα η επιλογη στην επομενη του αναμετρηση... Να φανταστεις οτι παρά την κοντρα μας, ακομα και εγω δυσκολευομαι που να ριξω το ψηφαλακι μου....
Ειναι κι ο αλλος τρομερο ταλεντο...