Νέα

Mr. MALAKAS Bourdela.com 2019

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 230K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιον επιλέγετε για Μίστερ μαλάκας bourdela.com 2019;

• whois

Ψήφοι: 65 46,4%
  • Peter Van Norden

Ψήφοι: 75 53,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    140
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.571
Πόντοι
566
τυπε θα τον φιμωσω τον λευτερη στον επομενο αγωνα.
αν θελει να του πεταξω τον ασσο που εχω κρυμμενο στο μανικι και του χρονου βγει ο λευτερης μαλακας 2020.

Αν έχεις στοιχεία κάνε το, ακόμα και εγώ βαριέμαι να βλέπω τον βανάκια να μαζεύει κούπες!!!

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.301
Πόντοι
5.506
Αν έχεις στοιχεία κάνε το, ακόμα και εγώ βαριέμαι να βλέπω τον βανάκια να μαζεύει κούπες!!!

Tι στοιχεία να έχει ρε πρόεδρε, ο Λευτέρης του έχει κάνει τη σούφρα ΝΑ και μάλιστα με τις ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ δηλώσεις περί Κασσιανής και αφεντρών και αυτός νομίζει οτι έχει "ξεβρακώσει το Λευτέρη". Ζει σε παράλληλο σύμπαν όπως και ο κάθε συριζαίος που σέβεται το άδειο κουφάρι του.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Tι στοιχεία να έχει ρε πρόεδρε, ο Λευτέρης του έχει κάνει τη σούφρα ΝΑ και μάλιστα με τις ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ δηλώσεις περί Κασσιανής και αφεντρών και αυτός νομίζει οτι έχει "ξεβρακώσει το Λευτέρη". Ζει σε παράλληλο σύμπαν όπως και ο κάθε συριζαίος που σέβεται το άδειο κουφάρι του.

Μικρη μπαρου μην μιλας για δηλωσεις

Και εμείς οι μικρομαλάκες τι θα απογίνουμε μπρο;

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
27
Like
12.497
Πόντοι
14.615
Ψήφισα και με τα δυο τα χέρια pussy wagon

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.827
ζωνατε αστα γιατι αμα αρχισω για παρτι σου θα εχω μπολικο υλικο.
εγω του εκανα του λευτερη τη σουφρα τούνελ,εγω τον ανακαλυψα ότι είναι ηδονοβλεψίας,εγω ανακαλυψα ότι είναι bisexual,εγω τα εβγαλα στη φορα τα σιαλις και τη φαση με την 23χρονη ρωσιδα η την μοναδικη γκομενα που εριξε και ηταν 140 κιλων,τωρα αμα παμε στα γκει μασατζιδικα και τα τριο με κινεζους και ιαπωνες και η λαγνεια να μετραει πουτσες?
αν δεν είναι αυτό ξεβράκωμα τοτε πιο είναι?
βεβαια τι τα λεω σε σενα εσυ εισαι η τσοντα του λευτερη μαζι με κανα τριαρι αλλους.

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
τυπε θα τον φιμωσω τον λευτερη στον επομενο αγωνα.
αν θελει να του πεταξω τον ασσο που εχω κρυμμενο στο μανικι και του χρονου βγει ο λευτερης μαλακας 2020.

Οχι μη το κανεις αυτο...ελεος..ελεος...ελεος....  :uglystupid:

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Τύπε μην ταυτίζεσαι με τις μαλακίες του βανάκια, είναι κρίμα για εσένα.

Το Κασσιανή μόνος σου το είπες, το βρήκε ο λευτεράκης και σε εκτόξευσε στα ύψη.

Στο ματσάκι σου με τον τζώνυ επέλεξα τον καμένο πασόκο, δεν έπρεπε να φτάσεις στην 4αδα, αλλά ο λαός είχε άλλη άποψη...   

Μονο του το ονομα δεν σε παει τελικους... Πρεπει να εχεις και ταλεντο, κρυφο ή φανερο...

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96

Συνημμένα

• lefteris38.jpg
    lefteris38.jpg
    739,2 KB · Εμφανίσεις: 93
OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.571
Πόντοι
566
Μονο του το ονομα δεν σε παει τελικους... Πρεπει να εχεις και ταλεντο, κρυφο ή φανερο...

Εντάξει λευτεράκη δεν λέω πως δεν λέει μαλακίες ο ζαν κλωντ ειδικά με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δεν τον είχα για την 4αδα.

Για μένα είναι η έκπληξη της διοργάνωσης (μαζί με τον πλεζουρα) και σίγουρα βοήθησες σε αυτό.

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Εντάξει λευτεράκη δεν λέω πως δεν λέει μαλακίες ο ζαν κλωντ ειδικά με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δεν τον είχα για την 4αδα.

Για μένα είναι η έκπληξη της διοργάνωσης (μαζί με τον πλεζουρα) και σίγουρα βοήθησες σε αυτό.

Μονο με το Συριζα και την διπολικοτητα του; Νατανε μονο αυτα...
Εχεις δει τις οικονομικες αναλυσεις του;  ;)
Δεν μπορουσε να ξεχωρισει την συναλλαγματικη ισοτιμία απο την "σκληροτητα" ενος νομισματος... Για τετοιο βλημα μιλαμε...
Ασε τα κασιαννη, αφεντρες, δεσιματα, βρισιες, στραπον, υποτακτικοτητα, χρυσα φλουρια, πατουσες, Φ104, Ηλεκτρα Γαλανου, ομοιοτητα με Βαν Κλοντ, κλπ κλπ κλπ...
Το θολωμένο του μυαλο αρχισε να γραφει πράγματα για μενα που ουδεποτε εχω γραψει, ειτε παραποιωντας τα γραφομενα μου ειτε παιρνοντας σκορπια αποσπασματα με σκοπο την αλλοίωση του νοηματος.
Χαρακτηριστικό ειναι το ταπωμα που του κανω στο προηγούμενο μνμ μου σχετικα με τα ψέματά του, αν και αυριο παλι τα ιδια θα γραφει... Χα χα χα...
Φυσικα δεν θα κάθομαι να διαψευδω την καθε μαλακια που κατεβαζει το διεστραμμένο μυαλο της κασιανης.
Ολα λοιπόν αυτα τα εκτιμησε το κοινο και τον ανεδειξε δικαιως στην 4αδα.. Αυτος ομως στον κοσμο του σαν αλλος Κουφοντινας φωναζει οτι πρόκειται περι πολιτικης δίωξης. Χα χα χα... Λιγο ακομα δηλαδη και θα ζητησει και συνταξη αντιστασιακου.
Δυσκολη τωρα η επιλογη στην επομενη του αναμετρηση... Να φανταστεις οτι παρά την κοντρα μας, ακομα και εγω δυσκολευομαι που να ριξω το ψηφαλακι μου....
Ειναι κι ο αλλος τρομερο ταλεντο...

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Πλέον ο διαγωνισμός οδεύει στη τελική ευθεία και το δηλώνω εξ αρχής πως είμαι με τον Van Norden μεχρι τέλους! Δεν νομίζω να μπορεί να γίνει κάτι άλλο απο τους υπόλοιπους παίκτες που μπορεί να μου αλλάξει γνώμη!  :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Βγαλτε ρε και μια μ@λακω

Ολο μλκς

Εχουμε τον επιτιμο αρχιμλκ

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.571
Πόντοι
566
Τζωνυ πρέπει να κάνεις αυτοκριτική για τον λόγο που δεν έχεις πάρει την κούπα.

Είσαι πολύ βαρετός μαλάκας σταθερά επαναλαμβανόμενος που καταντάει αηδία, όμως ΠΑΝΤΑ ΜΑΛΑΚΑΣ.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.301
Πόντοι
5.506
Τζωνυ πρέπει να κάνεις αυτοκριτική για τον λόγο που δεν έχεις πάρει την κούπα.

Είσαι πολύ βαρετός μαλάκας σταθερά επαναλαμβανόμενος που καταντάει αηδία, όμως ΠΑΝΤΑ ΜΑΛΑΚΑΣ.

Tα λόγια σου βάλσαμο στην αδικία που νιώθει στο πετσί του ο τσώνης.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Επιτιμε εισαι ο γαλαζιος μλκς μας

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Απαντήσεις
1K
Εμφανίσεις
46K
?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom