stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.571
- Πόντοι
- 566
Ελα ρε προλαβες τον παπαγο;;
Ανοίγουμε και κάνα βιβλίο τζώνυ....
Ελα ρε προλαβες τον παπαγο;;
Πάντως βλέπουμε σκληρό ματσάκι...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
παπαρια μια τελεια να ποσταρει ο πουσης και εξαφανιζεται στον οριζονταΠάντως βλέπουμε σκληρό ματσάκι...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
+149697979595οποιος και να βγει ξερω οτι Εγω ειμαι η εκλεκτη της καρδια σαςςς
Ανοίγουμε και κάνα βιβλίο τζώνυ....
+149697979595
οποιος και να βγει ξερω οτι Εγω ειμαι η εκλεκτη της καρδια σαςςς
εδώ εσυ ο πασοκος ψηφισες νδ τον ιουλιοΔεν είναι κρατιστής ο τραλαλάκης αλλά θα ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ.![]()
![]()
ο βανακιας ρε στεκα εχει υπεροχη,δεν είναι και τοσο ντερμπιΠάντως βλέπουμε σκληρό ματσάκι...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ο βανακιας ρε στεκα εχει υπεροχη,δεν είναι και τοσο ντερμπι
Ρε μαν ο Peter δεν παίζει με whois?Λογικό είναι ο βανάκιας να πετάει, θα έπρεπε να έχει 80%+++ τύπε Κασιαννή....
Δεν πιστεύω παντως ότι θα φτάσεις στον μεγάλο τελικό.
Αν δεν το γνωρίζεις, παίζεις με τον Peter Van Norden στον 2ο ημιτελικό.
Ρε μαν ο Peter δεν παίζει με whois?
δύσκολο ματσΟχι...
Ο whois παίζει με τον νικητή βανακια - 5ισσα.
δύσκολο ματσ
στεκα η αλεξ οποιος και αν εισαι ουτε στην τετραδα δεν επρεπε να ημουν,απλα στο άλλο νημα με τα πολιτικα που τα λεγαμε μπορεσα και ερχομουν σε αντιπαραθεση με 3 εως και 5 τσιρακια της δεξιας.Λογικό είναι ο βανάκιας να πετάει, θα έπρεπε να έχει 80%+++ τύπε Κασιαννή....
Δεν πιστεύω παντως ότι θα φτάσεις στον μεγάλο τελικό.
Αν δεν το γνωρίζεις, παίζεις με τον Peter Van Norden στον 2ο ημιτελικό.
τυπε θα τον φιμωσω τον λευτερη στον επομενο αγωνα.Ρε μλκ βαγγονη εκεί που πήρε κεφάλι η πενταγιω βγήκες είπες της μαλακιες σου και είδες τι έγινε... Δεν λέω ότι δεν αξίζει να το ξαναπάρει ο βαγγονης αλλά κάθε χρόνο καταντάει βαρετό ο ίδιος... Ελπίζω ο ζαν Κλοντ που είμαι φίλαθλος του να σε διαλύσει... Έχουμε ελπίδα στον Λευτέρη 38 να κάνει δουλειά
στεκα η αλεξ οποιος και αν εισαι ουτε στην τετραδα δεν επρεπε να ημουν,απλα στο άλλο νημα με τα πολιτικα που τα λεγαμε μπορεσα και ερχομουν σε αντιπαραθεση με 3 εως και 5 τσιρακια της δεξιας.
αυτά τα τσιρακια με ψηφιζαν μονοκούκι κάθε φορα που ειχα αντιπαλο δεξιο η κιναλεο.
εδώ εσυ ρε αλεξ εκλαιγες που δεν περασε ο τζωνυς μπραβο σου παντως που αναγνωρίζεις ότι αδικηθηκα που εφτασα μεχρι και την 4αδα.