jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.827
γιατι μηπως δεν ηξερες ότι η 5αγιο είναι συριζαια.Ε τότε ρε γάτε γιατί λες οτι έτρεξα να ψηφίσω συριζαίο σε διαγωνισμό δύο συριζαίων;![]()
γιατι μηπως δεν ηξερες ότι η 5αγιο είναι συριζαια.Ε τότε ρε γάτε γιατί λες οτι έτρεξα να ψηφίσω συριζαίο σε διαγωνισμό δύο συριζαίων;![]()
κατσε εσυ λεγε τις μαλακιες της πξουλας.Έτσι, θα γράφεις μαλακίες και ψέματα που σου λέει ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ Ο ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ.
[size=50pt]ΣΥΡΙΖΑ - ΝΑΖΙ
ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΓΑΖΙ[/size]
ο Αλι σου τα ειπε αυτά την ωρα που σε ειχε ανασκελα?Μωρή Κασσιανή, αληθεύει ότι κλείδωσαν τα γραφεία στοιχημάτων το όνομα σου για νικητή του διαγωνισμού;
ποια αφεντρα μου ρε λυσασκυλο,εσυ αν εβλεπες αφεντρα θα στηνοσουν στα τέσσερα και θα περιμενες να σου ξετιναγε τη σουφρα.Όχι μωρή Κασσιανή. Η αφέντρα σου μου το είπε την ώρα που σου έχωνε τον 30ποντο δονητή στη σούφρα.
για τον φαντασιοπληκτο συκοφαντη μου λες ρε στεκα.
ο νικολσον με εχει στη μπουκα γιατι ημουν ο μονος εδώ και 12 χρονια που του τα βγαλα όλα στη φορα,στη κυριολεξια τον ξεβρακωσα.
εχω ασσο στο μανικι αλλα τον φυλαω ακομα,οταν μου πολυμπει στη μυτη θα πεσουν γελια.
του ειπα χωροφυλακα και μπαμπουλα στο θεμα με τις γυμνες φωτογραφιες δεν χρειαζομαστε.
φίλε λευτερη βλέπεις ο βαγγονης δεν είνσι σε φόρμα,άλλες χρονιές θα είχε 25 πόντους διαφορά τώρα, φρόντισε στους 4 μα ισοπεδώθει από τον ζαν Κλοντ, ο οποίος έχει αποκτήσει τρομερό κοινό εδώ μέσα, αν πάει τελικό θα σου χρωστάει χάρηΒλαμμενο εισαι;
Εγω δεν ειπα τιποτα.. Απλα παρεθεσα κατα καιρους οτι ακριβως ειχες γραψει. Που ειναι λοιπον η συκοφαντια;
Η ανετη μαλιστα προκριση σου στους ομιλους εγινε χωρις να σε σπρωξω. Οκ;
Στο εχω πει πολλες φορες... Οσο καιρο μεινεις εδω τα φαντασματα της κασιανης, των αφεντρων, του βουρδουλα, και του Φ104 θα σε κυνηγουν για παντα....
Τωρα ποιος ξεβρακωσε ποιον... Χμ... τι αποδωση λες ναχει αν το βαλουμε στο στοιχημα;
Σουχω πει που να τον βαλεις τον ασσο... ΟΚ;
Σκεφτομαι μωρη κασιαννη να ανοιξω ενα νημα "κασιαννη vs νικολσον"... Τι λες θα πιασει ή μπα;
Ισως ναι, αν κανω ενα απανθισμα με ολα τα μαργαριταρια σου οπως ακριβως τα εχεις γραψει...
ποια αφεντρα μου ρε λυσασκυλο,εσυ αν εβλεπες αφεντρα θα στηνοσουν στα τέσσερα και θα περιμενες να σου ξετιναγε τη σουφρα.
φίλε λευτερη βλέπεις ο βαγγονης δεν είνσι σε φόρμα,άλλες χρονιές θα είχε 25 πόντους διαφορά τώρα, φρόντισε στους 4 μα ισοπεδώθει από τον ζαν Κλοντ, ο οποίος έχει αποκτήσει τρομερό κοινό εδώ μέσα, αν πάει τελικό θα σου χρωστάει χάρη
φίλε λευτερη βλέπεις ο βαγγονης δεν είνσι σε φόρμα,άλλες χρονιές θα είχε 25 πόντους διαφορά τώρα, φρόντισε στους 4 μα ισοπεδώθει από τον ζαν Κλοντ, ο οποίος έχει αποκτήσει τρομερό κοινό εδώ μέσα, αν πάει τελικό θα σου χρωστάει χάρη
Πραγματι το μουνοβαγονο ειναι ντεφορμε, και εχει και τον Στεκα τον οποιο καταγγελω οτι χειραγωγει την ψηφοφορια.
Αλλο να πει μια κουβεντα ο απλος λαος και αλλο ο προεδρος.
Υποτιμάς την πενταγιό τύπε.
Είναι το νέο ταλέντο .
Υποτιμάς την πενταγιό τύπε.
Είναι το νέο ταλέντο .
Παράξενο ένας δεξιός να θέλει να σωθεί ένας αναρχοάπλυτος....
Γιατί η άλλη τι είναι ρε πουλημένο τομάρι ;;
Δεν είναι ταγάρι 100% ;;;
Συνδιασμός αλίθια ρομέρο με πολα ρούπα !!!!!!!!
εσυ τρομοκρατεις το κοσμο
Γιατί η άλλη τι είναι ρε πουλημένο τομάρι ;;
Δεν είναι ταγάρι 100% ;;;
Εξαρχειο-ταγάρι 1000000000% .
Τρομοκρατώ κόσμο όντως !
Αλλά όχι με τα λόγια μου!!!!!!!
![]()