Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.836
- Πόντοι
- 6.536
Αυτό θα ισχύει για οτι διαβάζεις από όλους και όχι επιλεκτικά.Δε ξέρω αν έπαιρνα στα σοβαρά ότι διάβαζα εδώ μέσα.....
Αυτό θα ισχύει για οτι διαβάζεις από όλους και όχι επιλεκτικά.Δε ξέρω αν έπαιρνα στα σοβαρά ότι διάβαζα εδώ μέσα.....
Τους πυροβολούν όλοι ρε τυπε.Πολυ καψιμο εχεις τυπε για τις ψηφους του Αλεξ και της Κλαουντια.....
Eίναι ένας κλασσικός υπερφίαλος μαλακας που νομίζει ότι η γη γυρίζει γύρω του. Και συνάμα είναι και ένας αμετανόητος χεστης που ενώ προκαλεί, μόλις έρθει η ώρα να αποδείξει την "ανωτερότητα του" (εδώ κυλιομαστε στα πατώματα) κάνει την λειρατη κότα. Το χειρότερο είδος ανθρωποειδούς.Δεν μίλησα για τον διαγωνισμό για Τέλη
Γενικά.....
Και τα λέει σοβαρά.....
Είναι επικίνδυνος και στα όρια της σχιζοφρένειας με αυτά που λέει....
Μα ισχύει θέλω να πιστεύωΑυτό θα ισχύει για οτι διαβάζεις από όλους και όχι επιλεκτικά.
Γιατι φωτογραφιζεις τον Αλεξ και δεν βαζεις και το ονομα του ;;Eίναι ένας κλασσικός υπερφίαλος μαλακας που νομίζει ότι η γη γυρίζει γύρω του. Και συνάμα είναι και ένας αμετανόητος χεστης που ενώ προκαλεί, μόλις έρθει η ώρα να αποδείξει την "ανωτερότητα του" (εδώ κυλιομαστε στα πατώματα) κάνει την λειρατη κότα. Το χειρότερο είδος ανθρωποειδούς.
Το τραγικό είναι πως κατα καιρούς ισχυρίζεται ότι υπάρχει η δυστυχής πιθανή συγκυρία να έχει διαιωνίσει το είδος του, ας ελπίσουμε να λέει ψέματα ΚΑΙ σε αυτό.
Ότι γράφει το εννοεί 101% γιατί πίσω από την ανωνυμία βρίσκει το θάρρος-θρασος να αποκαλύπτει όλη τη σκατοψυχια του, στην πραγματική ζωή είτε κάνει και λέει τα ίδια άρα δεν έχει ΚΑΝΕΝΑΝ κοντά του (πιο πιθανότερο, γι αυτό και η εμμονή του να επανέρχεται συνέχεια στο σάιτ μετά από την παραμονή για λίγο καιρό που χρειάζεται στην κατάλληλη ψυχιατρική πτέρυγα) ή που δεν κάνει καμία βλαχομαγκια αντίστοιχη μήπως και του κάνει κάποιος παρέα.
Επιστημονική ανάλυση.
Για σένα λέω αλλά που μυαλό να το πιάσεις.
Καλώς την κυρα Νιπλαινατι εχει το μενού σημερα; εχω τεράστια αναγκη για νεα ψήφο σε δικηγόρο να παει 71
Για σένα λέω αλλά που μυαλό να το πιάσεις.
μαρς επίθεση ο κλαουντιας τα χούμε ζήσει ολα να πουμεΚαλώς την κυρα Νιπλαινα
τύπε αν βλεπεις να ποστάρει ο κλαουντια στειλε πμ, εχω χωρίσει βάρδιες με χελρειζερ για σκουπιδιασμα. ειναι πολυ το βολιουμ για να το χειριστεί μονο ενανες
Τους πυροβολούν υπερβολικάΤους πυροβολούν όλοι ρε τυπε.
Λίγο άδικο νομίζω.
Άσχετο αν διαφωνώ πολιτικά μαζί τους.
Τι να σας κάνω, έρχεστε χεράκι χεράκι, ο Τάιλερ με τον Κασσελακη.μαρς επίθεση ο κλαουντιας τα χούμε ζήσει ολα να πουμε
τύπε εχω και εγω ομοιοκαταληξία. χεράκι χεράκι οπως ο τεας με το παρανυφάκιΤι να σας κάνω, έρχεστε χεράκι χεράκι, ο Τάιλερ με τον Κασσελακη.
Αχου σε, είσαι και χιουμορίστας.....τύπε εχω και εγω ομοιοκαταληξία. χεράκι χεράκι οπως ο τεας με το παρανυφάκι
τι να κανω τύπε, κανεις δεν εκτιμάει. με εχει στη μπουκα και ο γέροντας απο το μινχαουζεν. εχει ξεμείνει με το ράδιο μπουρδελα, δηλαδης 2 γεροντοπαλικαρα που πυρφοριζουν με την γυναικα του κακολντ ενω ο κακολντ πυρφοριζει με τη πάρτη τουςΑχου σε, είσαι και χιουμορίστας.....
Βρωμάς λίγο νεοδημοκρατίλα σήμερα