τι μαλακια απαντηση ειναι αυτη ;;
Τι με νοιαζουν τι κανουν οι αλλοι ;; αν μεινουν η αν φυγουν ;;
θα μεινω επειδη εμειναν οι αλλοι που ειχαν και αυτοι παραπονο ;; οπως εγινες και εσυ τρυπιος οπως εγινε και Αλεξ ;; αυτο εννοεις ;;
Οχι φιλε μου δεν κανω οτι κανουν οι αλλοι , κανω οτι γουσταρω εγω , αυτη ειναι η διαφορα μας μαλλον
Μου εδειξε με καποιο τροπο ο Αννας οτι γινεται να φυγεις και εφυγα , δεν θα κατσω επειδη εκατσαν και οι αλλοι
Επειδή, που το πάτε, που το φέρνετε, όλο στη υποστήριξή μου στον Άλεξ το γυρίζετε, έχω να σας γράψω τα εξής:
Έστω κι αν τώρα το κάνετε γαργάρα (δεδομένου του ωφελιμισμού που μόλις ομολογήσατε ότι σας διακρίνει) γνωρίζετε πολύ καλά, πως όταν δεν υπάρχει "αντίπαλο δέος" το "παιχνίδι" γίνεται μονότονο και στο τέλος χάνει το ενδιαφέρον του. Άλλωστε κι εσείς μετείχατε της μεθόδου για την οποία τώρα με μέμφεστε, όταν προσπαθήσατε να ξαναδώσετε ζωή στο "μέλι". Πράξη που θεώρησα πολύ έξυπνη και άκρως θεμιτή, επειδή γνώριζα πως η διαμάχη που θα άρχισε να δημιουργείται θα ήταν προς όφελος στο γενικότερο "παιχνίδι". Λυπάμαι που τελικά δεν πετύχατε να ξαναδώσετε στο σπαμονήμα κάτι από την παλιά του αίγλη. (Σε αυτό βέβαια μεγάλο ρόλο έπαιξαν οι ατυχείς επιλογές στους (μάλλον όχι ιδιαίτερα οξυδερκείς) καλακαδόρους - σφογγοκωλάριους - πουτσογλείφτες που μαζέψατε στην "Βασιλική Αυλή σας. Ίσως πάλι και να τους επιλέξατε επίτηδες έτσι, προκειμένου όλα τα φώτα να πέφτουν επάνω σας και να μην υπάρχει φόβος να σας επισκιάσει κάποιος από αυτούς).
Να σας υπενθυμίσω επίσης, την συμπεριφορά σας, όταν στο νήμα για το ποιός μένει πραγματικά στη Γλυφάδα, δεχτήκατε κάτι ανάλογο (σε απείρως μικρότερη κλίμακα) με αυτό που δέχεται ο Άλεξ εδώ.
Κατά τα άλλα, αν ο Άλεξ είναι "ξεφτίλας" και λοιπά όμορφα με τα οποία τον κοσμείτε, άλλο τόσο είστε κι εσείς, και αυτό επειδή αισθάνεστε και οι δυο θιγμένοι (ο καθένας για δικούς του λόγους) και παίρνετε και οι δυο σας το ίδιο σοβαρά έναν τρολλοδιαγωνισμό σε έναν ιστότοπο για αγοραίο έρωτα