Γεια χαρα.
Πριν κανα χρονο, ειχα αγορασει ενα παμφθηνο, αλλα επωνυμο μπρικι για Εσπρεσσο (balieti), και θα ηθελα να θεσω 2 ζητημα, σε οσους τυγχανει να εχετε το ιδιο προϊον
1) Γιατι ο καφες δεν εχει καλη συνοχη? Συμβαινει και σε σας να βλεπετε τον καφε "ανομοιογενη", ειδικα απο τη μεση του και κατω?
Προσωπικα, δεν ειχα παρατηρησει αν ητανε ετσι εξ' αρχης. Μηπως ειναι καιρος να αλλαξω λαστιχακι?
Στους καφεδες μηχανης, υπαρχει, αραγε, μια παρομοια εικονα, η οποια απλως κρυβεται κατω απο το καϊμακι- ή εκεινοι ειναι ομοιογενεις στο εσωτερικο τους?
2) Εχετε αποψη για το θεμα της υγειινης? Εγω, ας πουμε, καταπια μπολικο αλουμινιο κατα την παρασκευη των πρωτων καφεδων (ειχα πεταξει τους 2 πρωτους), και μεχρι και το περας ενος μηνα, ενιωθα μια μεταλλικη γευση στον ουρανισκο μου... Τωρα πλεον ο καφες ειναι ΟΚ, αλλα και παλι, ισως συνεχιζεται η μεταφορα αλουμινιου, με πιο αργο tempo
Βεβαια, διαβαζα σε ενα φορουμ οτι αυτο που γευεσαι ειναι μια επιστρωση, ειδικη γι' αυτη τη δουλεια, κι οχι το ιδιο το αλουμινιο, που ειναι καρκινογονο
Τι να πω... Δεν ειμαι ειδικος