Νέα

Μπρικακι εσπρεσσο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 31
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
2.001
Πόντοι
3.475

Γεια χαρα.
Πριν κανα χρονο, ειχα αγορασει ενα παμφθηνο, αλλα επωνυμο μπρικι για Εσπρεσσο (balieti), και θα ηθελα να θεσω 2 ζητημα, σε οσους τυγχανει να εχετε το ιδιο προϊον

1) Γιατι ο καφες δεν εχει καλη συνοχη? Συμβαινει και σε σας να βλεπετε τον καφε "ανομοιογενη", ειδικα απο τη μεση του και κατω?
Προσωπικα, δεν ειχα παρατηρησει αν ητανε ετσι εξ' αρχης. Μηπως ειναι καιρος να αλλαξω λαστιχακι?
Στους καφεδες μηχανης, υπαρχει, αραγε, μια παρομοια εικονα, η οποια απλως κρυβεται κατω απο το καϊμακι- ή εκεινοι ειναι ομοιογενεις στο εσωτερικο τους?

2) Εχετε αποψη για το θεμα της υγειινης? Εγω, ας πουμε, καταπια μπολικο αλουμινιο κατα την παρασκευη των πρωτων καφεδων (ειχα πεταξει τους 2 πρωτους), και μεχρι και το περας ενος μηνα, ενιωθα μια μεταλλικη γευση στον ουρανισκο μου... Τωρα πλεον ο καφες ειναι ΟΚ, αλλα και παλι, ισως συνεχιζεται η μεταφορα αλουμινιου, με πιο αργο tempo
Βεβαια, διαβαζα σε ενα φορουμ οτι αυτο που γευεσαι ειναι μια επιστρωση, ειδικη γι' αυτη τη δουλεια, κι οχι το ιδιο το αλουμινιο, που ειναι καρκινογονο
Τι να πω... Δεν ειμαι ειδικος 

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Γεια χαρα.
Πριν κανα χρονο, ειχα αγορασει ενα παμφθηνο, αλλα επωνυμο μπρικι για Εσπρεσσο (balieti), και θα ηθελα να θεσω 2 ζητημα, σε οσους τυγχανει να εχετε το ιδιο προϊον

1) Γιατι ο καφες δεν εχει καλη συνοχη? Συμβαινει και σε σας να βλεπετε τον καφε "ανομοιογενη", ειδικα απο τη μεση του και κατω?
Προσωπικα, δεν ειχα παρατηρησει αν ητανε ετσι εξ' αρχης. Μηπως ειναι καιρος να αλλαξω λαστιχακι?
Στους καφεδες μηχανης, υπαρχει, αραγε, μια παρομοια εικονα, η οποια απλως κρυβεται κατω απο το καϊμακι- ή εκεινοι ειναι ομοιογενεις στο εσωτερικο τους?

2) Εχετε αποψη για το θεμα της υγειινης? Εγω, ας πουμε, καταπια μπολικο αλουμινιο κατα την παρασκευη των πρωτων καφεδων (ειχα πεταξει τους 2 πρωτους), και μεχρι και το περας ενος μηνα, ενιωθα μια μεταλλικη γευση στον ουρανισκο μου... Τωρα πλεον ο καφες ειναι ΟΚ, αλλα και παλι, ισως συνεχιζεται η μεταφορα αλουμινιου, με πιο αργο tempo
Βεβαια, διαβαζα σε ενα φορουμ οτι αυτο που γευεσαι ειναι μια επιστρωση, ειδικη γι' αυτη τη δουλεια, κι οχι το ιδιο το αλουμινιο, που ειναι καρκινογονο
Τι να πω... Δεν ειμαι ειδικος 
Εγω ειχα παρει τη μηχανη νεσπρεσσο
μετα απο λιγο ξενερωνεις
μην παρεις τετοια μηχανη

Οι μονες που αξιζουν ειναι οι ακριβες μηχανες.
Αλλα, τελικα, αξιζει να δωσεις 500e για να φτιαχνεις καφεδες?
Καλυτερα να αγοραζεις απ' εξω..

Εγω δεν εχω κανενα παραπονο απο τη νεσπρεσσο, περα απο το οτι πρεπει να παω στο δικο της μαγαζι για ν' αγορασω καψουλες..
Απιστευτα βαρετη διαδικασια..

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
μετα απο λιγο ξενερωνεις
μην παρεις τετοια μηχανη

Εγω δεν εχω κανενα παραπονο απο τη νεσπρεσσο, περα απο το οτι πρεπει να παω στο δικο της μαγαζι για ν' αγορασω καψουλες..

ουτε με σφαιρες  :jerking:

OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
2.001
Πόντοι
3.475
Κι εγω το θεωρω υπερβολη
Μπορεις να βρεις πολυ καλυτερο καφε στο Γρηγορη, ή στα Starbucks
Ποτε δεν θα κανεις αποσβεση...

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Κι εγω το θεωρω υπερβολη
Μπορεις να βρεις πολυ καλυτερο καφε στο Γρηγορη, ή στα Starbucks
Ποτε δεν θα κανεις αποσβεση...

και τα 700 για iphone πολλα ειναι αλλα αμα ο αλλος καθεται αραχτος πανω σε δισεκατομμυρια η ειναι ψωνιο... :headbang:

OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
2.001
Πόντοι
3.475
και τα 700 για iphone πολλα ειναι αλλα αμα ο αλλος καθεται αραχτος πανω σε δισεκατομμυρια η ειναι ψωνιο... :headbang:

Παντως, για να ειμαι ειλικρινης, θεωρω τα 500 ευρω για μηχανη καφε 100 φορες πιο ευστοχα, απ' ο,τι τα 600 ή 700 για το σκουπιδι του Jobs. Αλλα, και παλι, θα 'πρεπε να ειχα ενα εισοδημα της ταξης των 3-4 χιλιαδων το μηνα για να την αγοραζα
Δε λεει να το παιζεις "μερακλης", οταν βγαζεις πενταροδεκαρες

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
μετα απο λιγο ξενερωνεις
μην παρεις τετοια μηχανη

δεν αξίζει τελικά μια τέτοια μηχανή; σκεφτόμουνα να αγοράσω...
για τις κάψουλες νομίζω πως στις φέρνουν στο σπίτι/δουλειά κλπ

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
244
Πόντοι
86
10 €. και τελος.  ;)

http://[URL unfurl="true"]www.liveyourhome.gr/products_img/1322865079_0.pjpeg[/img[/URL]]

[url=http://[URL unfurl="true"]www.liveyourhome.gr/ell/categories/%CE%9C%CF%80%CF%81%CE%AF%CE%BA%CE%B9%CE%B1_Espresso_-_%CE%A6%CE%AF%CE%BB%CF%84%CF%81%CE%B1_%CE%93%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D[/URL]]
Μπρίκια Espresso [/url]

OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
2.001
Πόντοι
3.475
10 €. και τελος.  ;)

http://[URL unfurl="true"]www.liveyourhome.gr/products_img/1322865079_0.pjpeg[/img[/URL]]

[url=http://[URL unfurl="true"]www.liveyourhome.gr/ell/categories/%CE%9C%CF%80%CF%81%CE%AF%CE%BA%CE%B9%CE%B1_Espresso_-_%CE%A6%CE%AF%CE%BB%CF%84%CF%81%CE%B1_%CE%93%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D[/URL]]
Μπρίκια Espresso [/url]
[/quote]

Το 'πιες κι εσυ το αλουμινιακι σου, ε?

Αυτο τουλαχιστον βγαζει καϊμακι?
Το δικο μου που ειναι Balieti δυστυχως δεν βγαζει (βεβαια, εχει και μια version με βαλβιδα, που διαφημιζουν οτι δημιουργει καταλληλες πιεσεις για καϊμακι... αλλα δεν το ηξερα οταν αγορασα)

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
δεν αξίζει τελικά μια τέτοια μηχανή; σκεφτόμουνα να αγοράσω...
για τις κάψουλες νομίζω πως στις φέρνουν στο σπίτι/δουλειά κλπ
Ποτε δεν εμπιστευομουν αυτη την υπηρεσια, για διαφορους λογους..
Σιγουρα αξιζει, ο καφες της νεσπρεσσο ειναι γαματος.
Ασε που φτιαχνεις καφεδακι σε 2 λεπτα.
Δεν ξερω γιατι, εγω παντως τη βαρεθηκα..

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
244
Πόντοι
86
Το 'πιες κι εσυ το αλουμινιακι σου, ε?

Αυτο τουλαχιστον βγαζει καϊμακι?
Το δικο μου που ειναι Balieti δυστυχως δεν βγαζει (βεβαια, εχει και μια version με βαλβιδα, που διαφημιζουν οτι δημιουργει καταλληλες πιεσεις για καϊμακι... αλλα δεν το ηξερα οταν αγορασα)

Ναι θελει αυτο με τη βαλβιδα για το καιμακι..  μπα οχι.. ειχα κατι σικελιανους γειτονες σε καμπινγκ και μου σπαγανε τη μυτη οι φουστηδες με τον εσπρεσο.. φτιαχνανε γαμω τους καφεδες μ αυτα τα μπρικια.  

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
Ποτε δεν εμπιστευομουν αυτη την υπηρεσια, για διαφορους λογους..
Σιγουρα αξιζει, ο καφες της νεσπρεσσο ειναι γαματος.
Ασε που φτιαχνεις καφεδακι σε 2 λεπτα.
Δεν ξερω γιατι, εγω παντως τη βαρεθηκα..

παρασύρεσαι με την ευκολία αλλά ο εσπρέσσο δεν είναι να πίνεις πολλούς...

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
μετα απο λιγο ξενερωνεις
μην παρεις τετοια μηχανη

Ποσες καψουλες παιρνεις και σε τι τιμη????Εχω κανονικη εσπρεσιερα εδω και λιγο μερες (βασικα ειναι καφετιερα γαλλικου κι εσπρεσσο μαζι)....Βεβαια παλευω ακομα με τον ατμο αλλα νομιζω ειναι πιο οικονομικη απο τις καψουλες....

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Παντως, για να ειμαι ειλικρινης, θεωρω τα 500 ευρω για μηχανη καφε 100 φορες πιο ευστοχα, απ' ο,τι τα 600 ή 700 για το σκουπιδι του Jobs. Αλλα, και παλι, θα 'πρεπε να ειχα ενα εισοδημα της ταξης των 3-4 χιλιαδων το μηνα για να την αγοραζα
Δε λεει να το παιζεις "μερακλης", οταν βγαζεις πενταροδεκαρες

:thumbsup:
ουτε και με 5 χιλιαρικα το μηνα εισοδημα δεν αγοραζω πατσαβουρια για wannalbe γκατζετακηδες...

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Ποσες καψουλες παιρνεις και σε τι τιμη????Εχω κανονικη εσπρεσιερα εδω και λιγο μερες (βασικα ειναι καφετιερα γαλλικου κι εσπρεσσο μαζι)....Βεβαια παλευω ακομα με τον ατμο αλλα νομιζω ειναι πιο οικονομικη απο τις καψουλες....

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
Η λυση για νεσπρεσο ειναι εδω
Αγοραζεις εφαπαξ 10 καψουλες ΜΗΤΡΕΣ και τις γεμιζεις με τη μαρκα καφε που γουσταρεις και φυσικα κανεις SAVE MONEY για να μην πληρωνεις την καψουλα βαπορισια ουτε να τρεχεις στα καταστηματα

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
0DisplayImage.php

Stories