Νέα

Μπουρμπούλια στην Πάτρα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PROFONDO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 57
  • Εμφανίσεις 20K
  • Ετικέτες
    πάτρα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

PROFONDO

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Απευθύνομαι ιδιαίτερα σε Πατρινούς. Μένω σε πόλη σχετικά κοντά στην Πάτρα και θέλω να ρωτήσω για τα ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΙΑ. Αξίζει να πάει κανείς; Γίνεται παιχνίδι; Μερικά σχόλια για αυτά!

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Έτσι όπως το έγραψες ρε συ νόμιζα ότι ήρθε η Μπουρμπούλια στην Πάτρα!!! :)

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
Απεναντι & εσυ???  ;)  Χαμος γινεται..... Δυο βηματα εισαι βρε profondo!!  :idiot: Για να το δεις & μονο αξιζει!! Παντως γινεται χαμος ξαναλεω!!!!                                                             
Έτσι όπως το έγραψες ρε συ νόμιζα ότι ήρθε η Μπουρμπούλια στην Πάτρα!!! :)
  :2funny:  :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
P

PROFONDO

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2006
Like
6
Πόντοι
1
lepando γράψε μου μερικά πράγματα. Πως είναι δηλαδή;

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
lepando γράψε μου μερικά πράγματα. Πως είναι δηλαδή;
Κοσμος-κοσμος-κοσμος!!! Το παιχνιδι ειναι στον δρομο! ημιμεθυσμενα & λυωμα κυλοφορουν τα περισσοτερα, καλα ειναι & στο mare, ειναι ανοιχτα & γινεται κεφι & παιχνιδι! Τα μαγαζια, αν δε ξερεις καποιον εκει το ξεφτιλιζουν με την εισοδο & τις μπομπες & ως επι το πλειστον πανε τα groups!  (καποιο group εχει & απο τη πολη σου. για ψαξτο λιγο!!!) Αυτες τις μερες,πριν το τριημερο ειναι ακομα καλυτερα φυσικα!!!Δες ενημερωτικα &  www.carnivalpatras.gr/]εδω![/url]

bourdeliaris1984

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Κριτικές
34
Like
1.030
Πόντοι
7.775
Γενικα ειναι ευκολο να γαμησεις στο πατρινο καρναβαλι? Προτεινω να ανοιχτει thread Πατρινο Καρναβαλι και να συγχωνευτει αυτο.

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
Γενικα ειναι ευκολο να γαμησεις στο πατρινο καρναβαλι? Προτεινω να ανοιχτει thread Πατρινο Καρναβαλι και να συγχωνευτει αυτο.
Γενικα ειναι ευκολο να ..μαμησεις αν βγεις & πας οπουδηποτε??? Μα τι απαντηση περιμενεις???? Ειναι μια πολη με 5πλασιο πληθυσμο εκεινες τις ημερες, ΠΟΛΥ κεφι, ΠΟΛΥ αλκοολ (πατας σε κορμια για να ανεβεις τη Γεροκωστοπουλου!!). Οι πιθανοτητες πολλες!! Οσες φορες εχουμε παει ΠΑΝΤΑ τις γνωριμιες μας τις καναμε!! πριν χρονια μαλιστα μια που ειχα γνωρισει εκει ηταν τοσο λυωμα (& εγω πιθανοτατα!) που μετα το sex, ξερασε μεσα στο αυτοκινητο, η @@δω!!!

Συνημμένα

• karnavali.jpg
    karnavali.jpg
    19,6 KB · Εμφανίσεις: 191

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
Παντως πολυ χαλια τα τελευταια χρονια το πατρινο καρναβαλι , ιδιως περυσι.
Μαλιστα περυσι πηγα σε αποκριατικο παρτυ σε πανεπιστημιο Παρασκευη βραδυ πριν την παρελαση και το 80% των ατομων δεν ηταν καν ντυμενοι (αποκριατικα)...!!!!!!!!!!!

hantok

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
1
πολύ γκαβλονο με την μπουρμπούλια τι ανώμαλη έκφυλη γκόμενα είναι αυτή ,μήπως παίζουν πουθενά φωτογραφίες τις?

iwcg

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
17
Πόντοι
6
Αγαπητά μου "παιδιά" γιατί έτσι συμπεριφέρεστε μερικοί...αλλά και λόγω κάποιας ηλικίας μου (εντάξει δεν είμαι πολύ μεγάλος) να πω κάτι...Στο θέμα του σεξ-ερωτικής επαφής-σχέσης (ανεξάρτητα ή αλληλένδετα μεταξύ τους) δύο είναι τα βασικά λάθη που δεν πρέπει να κάνει ΠΟΤΕ κάποιος ή κάποια για να πετύχει το στόχο του δηλαδή το αυτονόητο.
1) να μην είναι ποτέ σίγουρος για την επιτυχία και να ξέρει να αναγνωρίζει τη δυναμική του αντίπαλου
2) να έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό του χωρίς όμως να φτάνει σε επίπεδο αμετροέπειας...

Τα γράφω με αφορμή το στυλ "στο καρναβάλι της Πάτρας πηδάς αβέρτα..." ή πιο καλοκαιρινά "στη Μύκονο...ξεσκίζεσαι" και άλλες χαριτωμενιές που ακούω...Μπορεί σε μια τέτοια περιοχή και σε μια σχετική εποχή (σεζόν) να υπάρχουν τα λεγόμενα VIBES αλλά τίποτα μα τίποτα ΔΕΝ είναι γραμμένο πουθενά σε συμβόλαιο...

Εγώ κατεβαίνω και φέτος Πάτρα την Παρασκευή το μεσημεράκι για 4η φορά σε Πατρινό Καρναβάλι τα τελευταία 10 χρόνια...Φυσικά κατεβαίνω με την κοπελιά μου για να περάσουμε (καλεσμένοι σε φιλικό σπίτι) καλά...πιο ελεύθερα μεταξύ μας...δεν συμμετέχω ενεργά στις παρελάσεις αλλά έχω πάει σε πάρτυ...αν θέλετε τη γνώμη μου μέσα στα γκρουπ όσοι περνάνε πολλές ώρες και είναι ελεύθεροι μπορεί να κερδίσουν κάτι τις ώρες αναμπουμπούλας...οι δεσμευμένοι πιο δύσκολα...Τα άλλα περί μέθης, μέσα στην καλή χαρά, κτλ είναι ακραία και σπάνια ΔΕΝ είναι ο κανόνας για ελεύθερο σεξ και τέτοιες ιστορίες...προσεκτικά σε όλα να είστε να μην εκτίθεστε και να μην προσμένετε πράγματα που μετά θα σας ρίξουν γιατί απλά ΔΕΝ είναι πραγματικά...

Καλή διασκέδαση σε όσους πάνε σε διάφορα καρναβάλια (έμαθα ότι Ξάνθη φέτος περιμένουν 100.000 κόσμο...!)

bourdeliaris1984

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Κριτικές
34
Like
1.030
Πόντοι
7.775
θα κατεβει κανεις Πατρα το 3μερο? Αξιζει να παει καποιος στα μπουρμπουλια?

beatshooter

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Αλλος ενας μυθος σχετικα με το καρναβαλι!Οταν πρωτοηρθα αυτο μου λεγαν ''Καρναβαλι κ γαμας κ δερνεις''...@@ μεντολες μαγκες...Επισης η προσελευση ειναι αυτο που λεμε καθε περσυ κ καλυτερα....

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.002
Πόντοι
12.056

Ανοιχτό το ενδεχόμενο δίωξης της ανακρίτριας Μπουρμπούλια και για δωροδοκία
19/02/2004

ΕκτύπωσηE-mail Δείτε   ΑκούστεΝα εξετασθεί το ενδεχόμενο άσκησης ποινικής δίωξης εναντίον της πρώην 19ης ανακρίτριας, Κωνσταντίνος Μπουρμπούλια, και για δωροδοκία ζητά με έγγραφο της η εισαγγελία του Αρείου Πάγου από τον ανακριτή.
Αιτία οι σχετικοί υπαινιγμοί που παρουσιάστηκαν στην πειθαρχική δίωξη που έχει ασκηθεί εναντίον της κυρίας Μπουρμπούλια από τον τέως εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ευάγγελο Κρουσταλλάκη.
Υπενθυμίζεται ότι εις βάρος της πρώην ανακρίτριας έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για αποσιώπηση «λόγου εξαίρεσης» εξαιτίας της σχέσης που διατηρούσε με δικηγόρο την εποχή των ανακρίσεων για τις μετοχές -φούσκες στο χρηματιστήριο.
Κατά την περίοδο εκείνη η πρώην ανακρίτρια είχε θέσει στο αρχείο 23 υποθέσεις που σχετίζονταν με το επίμαχο ζήτημα.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Το Μαύρο Ντομινο που φοράνε στα μπουρμπούλια  στην Πάτρα και που αρχίζουν  αυριο ειναι πολυ σεξυ και κρύβει πολλα μυστικά!!!

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Το Μαύρο Ντομινο που φοράνε στα μπουρμπούλια  στην Πάτρα και που αρχίζουν  αυριο ειναι πολυ σεξυ και κρύβει πολλα μυστικά!!!
με το ''μυστικα'' εννοεις ''πούτσες'' ????????????

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
απόλα έχει ο μπαξες!!! :) >:cheesy: >:cheesy: :* :* :grouphug:αναλογα τι ψαχνεις αν και αυτο που ανέφερες ειναι σπάνιο και ακομα σπανιότερο να ειναι και λειτουργικο.... :bigdick:
στειλε πμ στον πλεζουρα να κλαψετε μαζι τον πονο σας..  :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom