Νέα

Μπουρδέλο στην Κοζάνη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Θα παω Κοζανη ενα 4ημερο.Ξερετε κανενα μπουρδελο (και κανενα σχολιο παραλληλα αν ειναι ευκολο)

sargiris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
764
Πόντοι
366
Όλη η Κοζάνη φίλε μου είναι ένα μπουρδέλο.
Σοβαρα τώρα. Απο οτι ξέρω δεν υπάρχει κάτι μέσα στην πόλη, αλλα υπάρχει κάτι -οχι τιποτα σπουδαίο- στα Κοίλα, ενα χωριό σε απόσταση αναπνοης απο αυτή.
Καλύτερα να χτυπήσεις καμιά φοιτητριούλα σε ένα απο τα κλαμπάκια της Κοζάνης.

mixalakakis

Νέο Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Αλλαξε τίποτα; Ξέρεις κανεις τίποτα μέσα στη πόλη;

triferos

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
15
Like
281
Πόντοι
5.102
φιλε εγω ειμαι φοιτητης κοζανη και δεν εχω βρει κανενα!!!!μπορει να ναι και η μονη πολη χωρις μπουρδελα!!αλλα οι φοιτητριες ειναι οι μεγαλυτερες πουτανες οποτε περναμε τελεια!!

mixalakakis

Νέο Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
που χρόνος να ψάχνω φοιτητριες, θέλω μια να ξεδώσω....

tsontas69

Νέο Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά στην Κοζάνη υπάρχουν μπουρδέλα.Ένα υπάρχει ακριβώς έξω από την Κοζάνη στον δρόμο για τα Κοίλα,ένα λιγο πριν το χωριό Σκαφίδι στον δρόμο από Κοζάνη πάλι.Αυτό στο Σκαφίδι έχει και μαύρες,από εξυπηρέτηση καλό είναι...

Bajas

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
ρε φιλε τσοντασ69 γιατι χρησημοποιεις πλυθηντικο???(μπουρδελα)
Ενα υπαρχει στην Κοζανη εδω και χρονια, αυτο που λες στο Δρομο για Σκαφιδι!φερνει συνηθως μαυρες μέτριες ομως οχι πολυ καλές! Αυτο στα κοιλα
στα σκαλοπατια  υπολειτουργει δηλ. οταν ανοιγει ειναι μονο για 60αρηδες επειδη οι γυναικες ειναι 40αρες+ Ελληνιδες!!
φιλικα απο Κοζάνη!!

colonos

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2006
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
0
Αρχηγέ, η Κοζάνη είναι από τις λίγες πόλεις της Ελλάδος που κάνει κουμάντο η Εκκλησία. Ναι, υπάρχει ένα μπουρδελάκι στα Κοίλα αλλά δε λέει τίποτα. Για μένα φύγε από τη συγκεκριμένη πόλη όσο γρηγορότερα μπορείς...  ;)

bourdeliaris1984

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Κριτικές
34
Like
1.030
Πόντοι
7.775
Ρε παιδια τοσες φοιτητριες εχω ακουσει οτι εχει το ΤΕΙ Κοζανης οπου κανουν σαν λυσασμενες για Αθηναιους. Γαμας σχετικα ευκολα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom