Νέα

Μπουρδέλο με πιπίνια στην Κολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jaygatsby
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 33
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

imbosch4

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Ich frage mich jede Minute, warum ich noch in Griechenland lebe?????????????????????????????

imbosch4

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Αυτό το θέμα το ανοίξατε :

α) Για να μας δείξετε πόσο πολιτισμένοι είναι οι αγαπημένοι σας γερμανοί (σε αντίθεση με εμάς τους άξεστους);

β) Για ενημέρωση, και γιατί πιστεύετε ακράδαντα ότι τα περισσότερα μέλη θα το επισκέπτονται από εδώ και στο εξής κάθε δεκαπενθήμερο;

γ) Για να μας γνωστοποιήσετε ότι κάνετε διδακτορικό;
απλα για να σου πει οτι και απο τα μπουρδελα φαίνεται η διαφορα δυο λαων... ο ελληνας γουσταρει να πηδαει σε ενα αθλιο χωρο επιπέδου φυλης και μεταξουργείου θεωρώντας τον ωραίο και φυσιολογικό... ενω υπάρχει και κάτι καλύτερο.... επίσης είναι προφανης και η απενοχοποιηση όσον αφορα τη βιομηχανία του σεξ, ενω εμεις κινούμαστε σε ενα πουριτανισμό του κώλου...

OP
OP
jaygatsby

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86

για τους παρακάτω λόγους, κατά φθίνουσα σειρά σημασίας,

1. για να ενημερώσω αυτούς που βρίσκονται εδώ μέσα που και πως μπορούν να ικανοποιήσουν τις ορμές τους εκτός Ελλάδος, κάτι που αποτελεί και έναν από τους λόγους ύπαρξης της ιστοσελίδας  ;).

2. για να επισημάνω οτι σε κάποιες χώρες η πορνεία ασκείται με όρους αξιοπρέπειας. στο βαθμό που αυτό είναι δυνατό στο συγκεκριμένο επάγγελμα και χώρο.

3. για να επανεκδηλώσω τα φιλογερμανικά μου αισθήματα.

4. για να βοηθήσω κάποιους να ασκήσουν τις γνώσεις τους στην γερμανική δια της μεθόδου του Hoerverstehen - ακουστικής κατανόησης κειμένου.

5. για να δείξω οτι και αλλού κάποια μικρά πάνε με γέρους που τους τα χώνουν, δίνοντας σε κάποιους εδώ μέσα λίγες ελπίδες.

imbosch4

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
16
για τους παρακάτω λόγους, κατά φθίνουσα σειρά σημασίας,

1. για να ενημερώσω αυτούς που βρίσκονται εδώ μέσα που και πως μπορούν να ικανοποιήσουν τις ορμές τους εκτός Ελλάδος, κάτι που αποτελεί και έναν από τους λόγους ύπαρξης της ιστοσελίδας  ;).

2. για να επισημάνω οτι σε κάποιες χώρες η πορνεία ασκείται με όρους αξιοπρέπειας. στο βαθμό που αυτό είναι δυνατό στο συγκεκριμένο επάγγελμα και χώρο.

3. για να επανεκδηλώσω τα φιλογερμανικά μου αισθήματα.

4. για να βοηθήσω κάποιους να ασκήσουν τις γνώσεις τους στην γερμανική δια της μεθόδου του Hoerverstehen - ακουστικής κατανόησης κειμένου.

5. για να δείξω οτι και αλλού κάποια μικρά πάνε με γέρους που τους τα χώνουν, δίνοντας σε κάποιους εδώ μέσα λίγες ελπίδες.

ιδιως οσον αφορα το τεταρτο σημειο  ich bedanke mich sehr darueber

imbosch4

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
16
ή μου εκανε εντυπωση το gerne που λένε και οι βερολινεζοι ως συνωνυμη εκφραση του danke

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Για τον φίλο imbosch4 που λέει γιατί ζει ακόμη στην Ελλάδα. Γιατί μήπως έζησες καθόλου στη γερμανία να μας πεις ότι όλα εκεί είναι εύκολα, ακόμη και για του έλληνες;

imbosch4

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
16
ναι φιλε μου εχω ζησει περιπου 10 χρονια και δυστυχως για προσωπικους λογους επρεπε να επιστρεψω.. το θέμα με την Γερμανία είναι απλα εκει υπάρχει αξιοκρατια και αμα εισαι σωστος στη δουλεια σου προοδευεις, κατι που δεν υπαχει εδω, συν πολλα αλλα...

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
ναι φιλε μου εχω ζησει περιπου 10 χρονια και δυστυχως για προσωπικους λογους επρεπε να επιστρεψω.. το θέμα με την Γερμανία είναι απλα εκει υπάρχει αξιοκρατια και αμα εισαι σωστος στη δουλεια σου προοδευεις, κατι που δεν υπαχει εδω, συν πολλα αλλα...
Σωστά τα λες αλλά δεν είναι για μας τους Έλληνες η Γερμανία. Για ποιο λόγο; Oι γερμανοί έχουν τρόπο σκέψης συγκεκριμένο και πάντα με ένα σκοπό που θα τους αποδόσει κάτι σε κέρδος και σε όφελος. Δεν έχουν αυθορμητισμό καθόλου, μα καθόλου και ότι κάνουν θα το κάνουν βάσει σχεδίου και προγραμματισμού. Ο Έλληνας θέλει πολύ χαβαλέ σε όλα τα πράγματα. Εάν δεν παίξεις με αυτή τη νοοτροπία εκεί είσαι εκτός φάσης γι΄ αυτούς. Έχουν και κάποια καλά γνωρίσματα όπως ότι μπορούν να είναι πάρα πολύ ευγενικοί που δεν έχουν απολύτως κανένα πρόβλημα να σε χαιρετήσουν στο δρόμο ακόμη και πιπινάκια χωρίς να τους έχεις δει και γνωρίσει  ποτέ και που αυτό στη Ελλάδα μπορεί να σημαίνει και αφορμή παρεξήγησης μέχρι και τσακωμού. Οι γερμανοί είναι πολύ διακριτικοί σε συζητήσεις και σε συναλλαγές και είναι αυτό που δείχνουν και σου λένε. Πιστεύω ότι θα είναι πολύ δύσκολο για έναν Έλληνα να πάει και να ζήσει εκεί και να προσπαθήσει να συντονισθεί. Είναι δύο τελείως διαφοορετικές κοινωνίες.

imbosch4

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Φιλε μου τα γνωριζω  αυτα... αλλά καποια στιμη πρεπει να σκεφτει ο καθενας τι τον ενδιαφερει περισσοτερο στην ζωη του... ο χαβαλες και ο συνηθης ωχαδελφισμος των ελληνων ή να δομησει καποιος τη ζωη του σε στερεες βασεις... γιατι εδω ολα στην πλακα τα παιρνουμε και πλεον για μενα δεν ειναι ποιοτητα ζωης τα ξενυχταδικα ή ο χαβαλες αλλα το κοινωνικό κρατος, προνοια η παιδεια ενας τρόπος ζωης που στηριζεται στην απλότητα και στη λιτότητα και όχι σε αυτη την απάισια επιδειξιομανια των ελληνων... πλεον εχω κουραστει με το χαβαλε ο χαβαλες ειναι για τους μη προβληματισμενους ακι τους βολεμενους

OP
OP
jaygatsby

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
...γιατι εδω ολα στην πλακα τα παιρνουμε και πλεον

για μενα δεν ειναι ποιοτητα ζωης τα ξενυχταδικα ή ο χαβαλες

αλλα το κοινωνικό κρατος,
προνεια
η παιδεια
ενας τρόπος ζωης που στηριζεται στην απλότητα και στη λιτότητα
και όχι σε αυτη την απάισια επιδειξιομανια των ελληνων...

κάποιοι συμπολίτες μου με εκπλήσουν τόσο ευχάριστα.

υπάρχει ελπίδα σε αυτόν τον τόπο.

imbosch4

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
16
πες με παραξενο αλλα αυτο που μου αρεσει στη Γερμανια ειανι μια αισθηση ησυχιας που υπαρχει όταν εισαι εξω... δηλαδη πες οτι εισαι με το ποδηλατο σε ενα πολυβουο δρόμο το οξυμωρο ειναι οτι ταυτοχρονα ειναι ησυχος... συν αυτοι οι υπεροχοι γυμνασμενοι γερμανικοι κώλοι πάσης ηλικιας για να χαριτολογησουμε κιολας

anonuser

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
768
Πόντοι
86
αμα το βιολι ητανε πουλι, θα το παιζανε πολλοι!!!
και ο κοσμος θα ειχε γεμισει παγκανινι.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.118
Πόντοι
25.467

Εγώ πάντως έκανα ό,τι μπορούσα για ζωντανέψω το νήμα σας....

OP
OP
jaygatsby

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86

γ) Για να μας γνωστοποιήσετε ότι κάνετε διδακτορικό;

ούτε τον διακριτικό αυτοσαρκασμό δεν συλλαμβάνουν οι κεραίες σας?

μας κάνετε και τον πνευματώδη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom