Σημερα μετα το κλεισιμο μιας καλης μπιζνας, ηθελα να κανω ενα δωρακι στον εαυτο μου και να πηδηξω κατι πολυ ομορφο. Αδικος κοπος, δε βρηκα ουτε μια που να μπορεις να τη χαρακτηρισεις μουναρα ωστε να αξιζει να την πληρωσω...
Νομιζω οτι η μονη που θεωρω αντικειμενικα ωραιο μουνι αυτη τη στιγμη στην πολη ειναι η Αλεξανδρα απο το super paradise.
Πλακα πλακα εσεις ποια θα χαρακτηριζατε την πιο ομορφη/σεξυ/εντυπωσιακη;
Ωραία μουνιά έχει.....αρκετά....απο απόδοση πάσχουμε.....
ωραίο μουνί είναι η ουκρανή Βικτώρια στο ερημίτη(σκυλί ειναι αλλά ειναι ωραίο γενικως), η αναμπέλ επίσης πολύ ωραίο μουνάκι που ειναι απέναντι, η παλιά Μιρέλα,η Εμμανουέλα απο την αλυσίδα,η Λάρα, και έχει κι άλλες πολλές ....
Γενικά υπάρχουν πολλές "ωραίες" απλά δεν είναι καλές μέσα...
Είδα πριν δυο βδομάδες την Αναστασία στο bella dona,αυτη έγινε πιο μουναρος απο οτι ηταν,σαν να έχασε και μερικά κιλάκια και έγινε αστέρι για τα γούστα μου.....
Η Άνια επίσης είναι σέξυ όπως και η Λορένα,για μένα είναι σέξυ, η Τζέσικα απο το Παρανταις ειναι ομορφούλα, η Μπεατρίς επίσης για αυτους που θέλουν τις πιο στεγνές......Σε γενικές γραμμες έχει ωραίες γυναίκες απο αποδόσεις πάσχουμε......Η Ελεονώρα στο Πάρανταις ήταν για τα γούστα μου εντυπωσιακή ,η Ζανέτ απο την αλυσίδα ηταν ίσως η πιο εντυπωσιακή με την κωλάρα της(που ηταν τύπου καρντάσιαν αλλά πιο καλή.....ίσως να ξέρουν οι φίλοι μας οι αθηναίοι αν ηταν φυσική η όχι αυτη η τουμπανοκωλάρα)
Απο απόδοση πάσχουμε ,οχι απο μουνιά.........
Η πιο εντυπωσιακή για τα γούστα μου ηταν η Τζούλια απο την αλυσίδα ,ηταν μουνάρα,σέξυ,απο ολα μαζί........και η Τζέσυ οπως την είδα είναι επίσης σέξυ......
Αλλά είναι πολλά τα λεφτά.......
Θεωρώ υπερβολικά τα χρήματα που πληρώνουμε σε σχέση με την ποιότητα που έχουμε.....και με βαση το εισόδημα μας ως Έλληνες.....αλλά όλα αυτά το ξέρουμε όλοι πως δεν εχουν καμία σημασία
Δέν έχουμε γυναίκες σαν την Σάρα, την Μαρίνα,την Αννα και πολλές άλλες που πρέπει να σκεφτώ για να αναφέρω.......