Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 53 άτομα (4 μέλη και 49 επισκέπτες)
Εγγρ.
29 Ιαν 2017
Κριτικές
24
Like
1.440
Πόντοι
491
Πήγα σήμερα στη Γκαμπριελα στα Τριδυμα η οποία στα 30ε κάνει και γυμνό τσιμπουκι και στα 40ε 69.
Έχει όμορφο πρόσωπο, δε ρώτησα εθνικοτητα και σίγουρα είναι πατημενα 35.
Από σώμα χάλια χοντρούλα και κρεμασμενη, δεν είχε τελικά τριχωτο μουνί όπως πίστευα  :2funny:

Από ουσία τώρα επιφανειακη πίπα με καλή πίεση στο πουτσοκεφαλο που με καυλωσε, αρχιδια δε γλειφει, φιλιά δε δίνει τις ρώγες της δεν αφήνει να της πειράξεις και πολύ και τιναζεται  :headbang:...πουτσοτριψιματα δεν άφησε

Στο γαμησι ανέβηκε ένα λεπτό από πάνω και κουραστηκε και μετά από κάτω όπου τη γαμησα για ώρα χωρίς να γκρινιαξει καθόλου για το χρόνο αλλά οι ατάκες της και τα ψεύτικα υπερβολικά βογγητα με κουρασαν.
Τίποτα το ιδιαίτερο δηλαδή, δεν ήταν αυτό που περίμενα αλλά ξαναλέω είναι ένα δεκαρικο κάτω στις τιμές και κάθεται πολύ ώρα.
Είναι όμως αρκετό αυτό ?
Θα ελεγα οτι ειναι καλη για ενα πηδημα ισωςκαι δευτερο για παραπανω προσωπικα δεν αντεξα.Δηλωνει ρουμανα.Στα θετικα το 30αρι  η ανεση χρονου και ο πισινος της τα αρνητικα τα γραφει ο Αλ.

marko_kolo

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2018
Like
26
Πόντοι
6
ειναι δηλαδη θετικο να δινεις 30 ευρω για να γαμησεις εναν δρακο?

anti garcia

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2018
Like
54
Πόντοι
0
κοιτα στοlas vegas φιλε εκει την πετυχα στο μεσαιο στην πρωινη βαρδια.

Καλησπέρα στην παρέα, την είχα πετύχει προς τα τέλη Μαρτίου 2018, στην Αθήνα (οδός Κωνσταντινουπόλεως), περιοχή Βοτανικός, Κεραμεικός. Μου την παρουσίασε ένας τσάτσος, τιμή εκκίνησης 40€ εαν θυμάμαι καλά, με παζάρια άνετα το κατέβαζες όομως στα 30ευρώπουλα. Δεν πέρασα όμως..

ΑΝΤΩΝΗΣΑΝΤΩΝ19

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Δεκ 2015
Κριτικές
20
Like
1.282
Πόντοι
1.076
καλημερα  Γκαμπριελα πριν πεντε χρονια που δουλευε στην Ανδρεου Γεωργιου το ειχε τριχωτο και οι υπηρεσιες της ηταν καλυτερες εβγαζε μια καυλα.Τωρα δεν συμετεχει χαλασε και το σωμα της λιγο απλα δεν βιαζεται.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
καλημερα  Γκαμπριελα πριν πεντε χρονια που δουλευε στην Ανδρεου Γεωργιου το ειχε τριχωτο και οι υπηρεσιες της ηταν καλυτερες εβγαζε μια καυλα.Τωρα δεν συμετεχει χαλασε και το σωμα της λιγο απλα δεν βιαζεται.
σε ποιο δούλευε στην Αν.γεωργιου ?Με το ίδιο όνομα ?

Greek30

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
61
Πόντοι
0
Voulez-vous coucher avec moi ce soir Nicol  :tits2: ???
Απίστευτο γαμίσι !!!  :fuck2:
Φρίξου 13 βράδυ.

ΑΝΤΩΝΗΣΑΝΤΩΝ19

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Δεκ 2015
Κριτικές
20
Like
1.282
Πόντοι
1.076
σε ποιο δούλευε στην Αν.γεωργιου ?Με το ίδιο όνομα ?
στα πρωτα δουλευε σε εκεινο που ηταν σε οροφο που ανεβαινες με τις πολλες τις σκαλες,διπλα κολητα ειχε και ενα αλο νομιζω πενηντα και κατι ειναι το νουμερο εκει.και εκει δουλευε με το ιδιο ονομα Γκαμπριελα.

johnys77777

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2010
Κριτικές
18
Like
161
Πόντοι
2.017
γρηγορο περασμα το πρωι και κατευθειαν λογω ψιλοβροχου στην αγγελικη στο γωνιακο οπως παντα εδω και τοσο καιρο καναμε ενα θεικο  :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :knockinb: :knockinb: :knockinb:τα παντα ολα συνδιαζοντας το με συζητηση και αστειακια!!!!!!!!εισαι φοβερη αγγελικη keep walking........

Andrew256

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Νοε 2017
Κριτικές
33
Like
3.438
Πόντοι
1.446
Θα βρεθώ Θεσσαλονίκη αυτές τις μέρες και δεν έχω ιδέα τι παίζει εκεί.
Μπορεί κάποιος να μου δώσει μια ιδεα για το που είναι τα μπουρδελα της?
Αν υπαρχή κάποια αξιόλογη μανταμιτσα (από εμφάνιση και μια μέτρια μιλφ μου κάνει μια χαρά αλλά να έχει καλή συμμετοχή) πείτε μου όνομα, διεύθυνση και βάρδια.
Ευχαριστώ.

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
359
Πόντοι
316
Πέρασμα απο φρι χαουζ κλασικά η αννια με τα μαύρα δαντελωτά εσώρουχα.σαν να φακλανεψε λίγο κ αυτή,ηταν κ ήδη φαρδύ σκαρί κάτι μου έλεγε να φύγω.μπαντ γκιρλς μια τσέχα Πατρίτσια πολύ καλό κομμάτι.στο κοροβαγκου 7 Βαλέρια ξανθιά μιλφ με γλυκό πρόσωπο, ωραίο κομμάτι άλλα τόσα λεφτά δν δίνω για να πάρω τα ίδια με φυλής με 20

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
365
Πόντοι
21
Ελα μάγκες καλησπερα,υπαρχει κανενα σπιτακι στον μυλο που εχει μαυρες???

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
359
Πόντοι
316
Live παρανταις αμαρυλλίς.τσεχα φοβερο κορμί κ πρόσωπο, μοντέλο κανονικό στο άλλο  μια Σάντυ αδιάφορη.βενους μινωταυρου 16 δύο μπάζα Αλεξία κ Σάντρα νομίζω είπε η υπηρεσία η οποία ήταν καλύτερη κ απ' τις 2,μια πιτσιρίκα γυφτοπουλα με χίλια έμπαινα.

GALLAS

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Κριτικές
51
Like
6.367
Πόντοι
7.636
γρηγορο περασμα το πρωι και κατευθειαν λογω ψιλοβροχου στην αγγελικη στο γωνιακο οπως παντα εδω και τοσο καιρο καναμε ενα θεικο  :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :knockinb: :knockinb: :knockinb:τα παντα ολα συνδιαζοντας το με συζητηση και αστειακια!!!!!!!!εισαι φοβερη αγγελικη keep walking........

Ποιο λες τύπε?

goldenikos

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
113
Πόντοι
0
Επιστροφή απο πάρανταις και Αμαρριλύς. Πολύ ομορφο το μωρό με τρομερό βυζί. Στον αγώνα δεν έγινε λεπτομερές τέστ καθώς η φάση ηταν ξεμπούκωμα πίπα και μια στάση. Στα θετικά οτι σε κοιτάει στα μάτια καθ ολη τη διάρκεια. Γενικά ομως απ οτι έκοψα είναι τερμα επαγγελματίας οπότε μην περιμένετε πολλά παραπάνω. Νομίζω μ είπε φεύγει κιόλας αύριο. Κατα τ αλλα χαμός κάτω απο λαο!

bourdeliarismarios

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
10
Πόντοι
0
Live παρανταις αμαρυλλίς.τσεχα φοβερο κορμί κ πρόσωπο, μοντέλο κανονικό στο άλλο  μια Σάντυ αδιάφορη.βενους μινωταυρου 16 δύο μπάζα Αλεξία κ Σάντρα νομίζω είπε η υπηρεσία η οποία ήταν καλύτερη κ απ' τις 2,μια πιτσιρίκα γυφτοπουλα με χίλια έμπαινα.

Καλημέρα,η ΙΩΑΝΝΑ εχει επιστρέψει?και που?

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Αυτη η Καρινα το τουμπανακι που την εχουν στο προγραμμα στις βιλες, τωρα την φερανε ή μεταγραφη.??

Λεω σημερα να παω Τζεσυ να της πω κατι στο αυτι... :knockinb:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom