Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 86 άτομα (5 μέλη και 81 επισκέπτες)

veriotis22

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2017
Like
98
Πόντοι
1
Καλησπέρα συναγωνιστές. Το yourladies.gr κάνει ένα διαγωνισμό με έπαθλο ένα Jacuzzi μίας ώρας με όποια κοπέλα θέλετε. Μπείτε στην σελίδα και ρωτήστε λεπτομέρειες!

veriotis22

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2017
Like
98
Πόντοι
1
Επίσης σε λίγο καιρό θα κλείσει το γκρικλέιντις να ξέρετε

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071
Η Μαρίζα στο Paradise,είναι αυτή από Las Vegas παλαιότερα;

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.626
Πόντοι
7.095
Δηλαδή οκ σούπερ πίπα με καραμέλωμα, αλλά απο σεξ ένα ασυντόνιστο κούνημα από πάνω. Όχι φιλιά που έλεγαν άλλοι, όχι κάτι που να σε ξανακάνει να πας. Και μια βαρεμάρα της 45αρας. Αυτά με το 30ρι. Τώρα αν στο 40ρι σκίζεται τι να πω. Πάντως με τα ίδια 30 η παρόμοιας λογικής Ιζαμπέλα κάνει πολλλλλλλλλλα παραπάνω. Μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για μιλφ++++ οπότε μόνο η επίδοση τις κρατάει ζωντανές. Σε κάλυψα?

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Mικρη τσαρκα πριν απο λιγο.

Ερημίτη 2 => Η Σισυ ειπε η τσατσα, δεν την ειδα.

Ερημίτη 2Α => Μελαχρινο πιπινοκαβλακι με stockings.

LV1 => Μαρια μολδαβη με σιλικονε βυζους οπου εγινε η καταθεση.

LV3 (αριστερο) => Ιωαννα, ξανθο, παχουλο μωρο.

Venus => Ξανθο, νταρντανε κοριτσι με τις βυζαρες να ασφυκτιουν μεσα στο πορνοφορεμα. Ελπιζω να μην πεφτουν οταν βγει  :huh: Φορουσε ΜΠΟΤΕΕΕΕΣΣΣ  :2funny: :2funny:

Ασπρο γωνιακο => Αγγελικη, ηταν στο δωματιο. Δεν θυμαμαι αν εχω δει ποτε κοπελα σε αυτο το σπιτι, παντα στο δωματιο ειναι  :coolcondom:

Τα περισσοτερα ηταν κλειστα.

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071
Μακρυα,ειναι τσουβαλι απο Βουλγαρια,θα γραψω κριτικη οταν βρω χρονο.

Φόλα ναι,τσουβάλι δεν είναι.Εκτός αν τα έβαλε τα κιλά της.Λέω γι αυτήν με τους συλικονάτους βύζους και τα τατού

Doran_G

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2017
Κριτικές
9
Like
582
Πόντοι
281
To γιορλαντις.gr --- κανει διαγωνισμο με επαθλο μια ωρα τζακουζι με οποια θελει ο νικητης!!! Αεεεεεεερα !

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.133
Πόντοι
506

Παχουλό μωρό.... Τελικά μάλλον έχω κόλλημα με τις παχουλές. Πριν από λίγο πήγα. Κριτική δεν ανεβάζω καθώς δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός πλεον (αγαπουλης).

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606

Παχουλό μωρό.... Τελικά μάλλον έχω κόλλημα με τις παχουλές. Πριν από λίγο πήγα. Κριτική δεν ανεβάζω καθώς δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός πλεον (αγαπουλης).
είναι η γνωστη Ιωάννα ή κάποια αλλη??

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Μεσοβδομαδα κοιτοντας το προγραμμα αποφασισα να παω στην Ραισα, μιας και την εχω ψωνισει 2 φορες στο παρελθον, και ελπιζα οτι θα περασω καλα, αλλα επεσα εξω. Η κοπελα πλεον δουλευει στο Ν.Ουρανου 20, και με 30€ απο τα 40 που ζητουσε στις βιλες. Εμφανησιακα παραμενει ενα λαχταριστο γκομενακι. Προσεγμενη εμφανησιακα. Στο δωματιο αρχισαμε καλα, αλλα στα μεσα της πραξης, επηλθε η ρηξη, το βλαμενο.!! ηθελε για αρχη να γαμηθει σε 2 στασεις, μην πω να χυσω μονο που την ειδα, και στο τελος αν και βρησκετε στην Ελλαδα σχεδον 1 χρονο.??? δεν εχει μπει στο κοπο να μαθει Ελληνικα, Αγγλικα δεν ξερει γρι, και το τουβλο απαιτησε να μαθω ρουμανικα για να συνενοουμαστε.!!! Αφου ακουσε τα γαλλικα στην διαπασον, γιατι και στα Αγγλικα που της μηλουσα, ελεγε δεν μιλαω Ελληνικα.!!! :headbang: εφυγα αχυστος απο το ντουβαρι που ονομαζετε Ραισα, φενεται η υποβιβαση στο 30αρι απο τα λουξ των βιλων της στοιχισε και εχει γινει ξεπετα...θα ακολουθησει η Μαυρη κριτικης της...

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.133
Πόντοι
506
Τα 30 λίγα κ για αυτήν.....

redditor

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2017
Κριτικές
3
Like
124
Πόντοι
1
Θυμαμαι πιο πριν στο thread καποιος ειχε αναφερει μια Νικη. Ειχε πει ηταν βυζαρου, και μιας και αυτες μ'αρεσουν σκεφτομαι να τη δοκιμασω, ξερει κανεις αν δουλευει ακομα? Για καμια αλλη βυζαρου εκτος απο αυτη ξερετε? Δεν με πειραζει αν πεφτουν λιγο η αν εχει λιγα παραπανω κιλα.

oblivion31

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2017
Κριτικές
6
Like
2.883
Πόντοι
446
Μεσοβδομαδα κοιτοντας το προγραμμα αποφασισα να παω στην Ραισα, μιας και την εχω ψωνισει 2 φορες στο παρελθον, και ελπιζα οτι θα περασω καλα, αλλα επεσα εξω. Η κοπελα πλεον δουλευει στο Ν.Ουρανου 20, και με 30€ απο τα 40 που ζητουσε στις βιλες. Εμφανησιακα παραμενει ενα λαχταριστο γκομενακι. Προσεγμενη εμφανησιακα. Στο δωματιο αρχισαμε καλα, αλλα στα μεσα της πραξης, επηλθε η ρηξη, το βλαμενο.!! ηθελε για αρχη να γαμηθει σε 2 στασεις, μην πω να χυσω μονο που την ειδα, και στο τελος αν και βρησκετε στην Ελλαδα σχεδον 1 χρονο.??? δεν εχει μπει στο κοπο να μαθει Ελληνικα, Αγγλικα δεν ξερει γρι, και το τουβλο απαιτησε να μαθω ρουμανικα για να συνενοουμαστε.!!! Αφου ακουσε τα γαλλικα στην διαπασον, γιατι και στα Αγγλικα που της μηλουσα, ελεγε δεν μιλαω Ελληνικα.!!! :headbang: εφυγα αχυστος απο το ντουβαρι που ονομαζετε Ραισα, φενεται η υποβιβαση στο 30αρι απο τα λουξ των βιλων της στοιχισε και εχει γινει ξεπετα...θα ακολουθησει η Μαυρη κριτικης της...
Πηγα και γω σε αυτην την Ραισα πριν απο καιρο οταν ηταν ακομη στο Vis 9 αφου πρωτα διαβασα κριτικες θετικες γι αυτην και eνω και σε μενα ηταν μια χαρα στην αρχη στα προκαταρκτικα  μετα απο λιγο απ την πιπα και επειτα μου μιλουσε στα Ρουμανικα πηγε να παρει πρωτοβουλιες στο σεξ απο μονη της χωρις να με ρωτησει καν αλλα τι να ρωτησει αφου δεν ξερει να μιλαει ουτε Αγγλικα ουτε Ελληνικα και αρχισε να στραβωνει το κλιμα ανεβηκε απο πανω μου πιεζοντας με με τα χερια της τον θωρακα μου αλλα τελικα την γαμησα σε μια σταση απο πλαγια.Μετα στο τελος πριν αποχωρησει απ το δωματιο κατι ελεγε στα Ρουμανικα μαλλον θα εβριζε γιατι φαινονταν νευριασμενη αλλα και γω ημουν λιγο μπουρινιασμενος γιατι δεν υπηρχε συννενοηση και αυτη ηθελε να κανει τα δικα της.Ειναι οπως τα λες βλαμενο και μαλακισμενο μαζι θα ελεγα εγω.Θελει να ειναι και στισ βιλλες με τα 40Ε.βρε ουστ απο κει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom