Τωρα το απογευμα 6 παρα με επιασαν κατι καυλες,τον επαιξα λιγο και σκεφτομουνα μιλφ κωλωτρυπιδα...λεω θα κατεβω και ο,τι προλαβω...
-Ερημιτη 5.πηγα για μιλφ Συλβια αλλα δε την πετυχα και ηταν η μιλφ Μονικα η μεξικανα που την ειχα χυσει στη μαπα καποτε
-Μινωταυρου 3.η Μπια νομιζω Ουκρανη,γεματουλα ατσουμπαλη με ομορφο προσωπο
-Μινωταυρου 14.η gilf Μαρινα Ρωσσιδα,καποτε εκανε βρωμικο γαμησι τωρα δε βλεπεται...η σακουλα με τα σκουπιδια ηταν ηδη στο σαλονι και μου ελα περνα...λεω κλεινεις τωρα?ναι μου λεει...ε και τι θες να μαλωνουμε στο πενταλεπτο της λεω
-Μινωταρου 12.Το πολυ καλο κοριτσι Ουκρανη Ελενα,ομορφουλα με καμπυλες και γενικα καλη μεσα,αυτη θα ηταν μεχρι τις 20.00 αλλα δε με τραβηξε
-Free house.ενω ειχαν φωτα παω μπας και προλαβω Μονικα ή Νταϊανα αλλα ειχαν μολις κλεισει
-Godiva.Σαμπρινα μελαχρινο μιλφ σκυλι,δε θυμαμαι να την ξαναδα...κανω να φυγω και μου λεει ελα να σου κανω αυταρχικο
...πως μ'εκοψε ετσι??
-Λας Βεγκας.μπηκα στο πρωτο αλλα ειχαν αλλαγη βαρδιας και στα 3 οποτε δεν ειδα κοπελες
-Νικ.Ουρανου 26.η αγαπημενη μου μιλφ Ειρηνη αλλα εφευγε κι αυτη και βραδυνη τωρα ειναι Καρινα η Ουκρανη η ομορφη που τα ρουφαει ολα
-Τριδυμα.Στο μεσαιο η μιλφ Κλαουντια η οποια εσπασε πολυ και τερμα πισω η Αννα η τσεχα μεχρι τις 20.00 κι αυτες.
-Νικ.Ουρανου 28.Βραδυνη θα πηγαινε,ειναι τωρα δηλαδη η μουναρα η Μιρελα το μοντελο μας και καλο κοριτσι
Βραδυνη βαρδια τωρα...
-Φριξου 15.αυτο το καυτο κοντοπουτανο η Αλεξανδρα ακρως πειστικη στο σαλονι με πολλα παιχνιδια και με 70ε φουλ και κωλο και χυσιμο στο στομα,αλλα αυτα που διαβασα με απρετρεψαν μεχρι και μενα που γενικα δεν κολλαω τετοιες παιδικες ασθενειες
...και την ειδα πολυ ζωηρη και αν εμπαινα θα καναμε πολλες βρωμιες πιστευω
-Φριξου 13 β??καινουριο σπιτι αφου προχωρησα σε βαθος 150 μετρα μεχρι να φτασω στο σαλονι επιτελους,εμφανιστηκε η Ρωσσιδα γιαγιακα Τανια με τις βυζαρες και μου λεει ....τελεις να κανουμε τρελιτσες αγκορι μου?
-Φριξου 14.Η Σαντρα μια μελαχρινη ψηλη κοπελα,εντελως ατσουμπαλο και πλαδαρο σωμα απο πισω και συμπαθητικη σκυλέ φατσα
-Φριξου 14β.η γνωστη Ρουμανα Χριστινα με τις Βυζαρες
-Νικ.Ουρανου 1α.Σισσυ κοκκινομαλλα με φαρδυ κωλο γενικα αδιαφορη
-Νικ.Ουρανου 1β.Βανεσα απο Ουκρανια,ομορφο μελαχρινο κοριτσι η τσατσα εταζε πολλα και μου λεει το κορυφαιο οτι χρεωνει και με την ωρα και αν θελω με 80ε μιση ωρα
...τα δικα μου κοριτσια καθονται παραπανω και με λιγοτερα ρε τσατσα
-Free house.ξαναπηγα δηλαδη μετα απο ωρα και στο δευτερο σπιτι που ηταν ανοιχτο ηταν η Ανια μελαχρινη πιτσιρικα ομορφουλα.
Λεω την καθυστερημενη τσατσα την οποια πρωτη φορα εβλεπα ηρθα και νωριτερα μπας και πετυχω Μονικα ή Νταϊανα....Κοκκαλωνει με κοιταει απορημενα και μου λεει...'σοβαρα ηρθες γι'αυτες??'
....δηλαδη τι της φανηκε περιεργο?Ειπα να μη το γραψω δημοσια αλλα ειχε πλακα...τωρα αν απολυθει αυριο δε θα φταιω εγω
αυτα λοιπον ειδα,δεν πετυχα αυτες που ηθελα,ηταν πολυ λαθος η ωρα που πηγα και επειδη οταν ειμαι μπερδεμενος συνηθως κανω μαλακια,τελικα εφυγα απραγος και γυρισα σπιτι για να ενημερωσω και τα εκλεκτα μελη του σαϊτ