Μηπως μπορει καποιος να κανει καμια ενημερωση να γνωριζουμε τι εμπορευμα κυκλοφορει στα καταστηματα της περιοχης ?
Πετρου Ερημιτη 2: Αφροδιτη. Αρκετα τουμπανο το μωρο με κωλαρα απο τις λιγες!( kissass2) Οσες φορες την πηρα ηταν μετρια προς κομοδινο,αλλα παντα με κολαζει για να μπω και παλι! Grin
Πετρου Ερημιτη 2Α: Μιρα. Δεν μπηκαμε το μαθαμε στα περιξ της αλανας! Grin
Πετρου Ερημιτη 3: Χριστινα. Μινιον που δουλευε στα Τριδυμα!
Las vegas: Μανταλινα.-Βαλεντινα.-Χριστινα. Το γυφτοβουλγαρακι με το ωραιο σωματακι και πολυ skinny το μωρο!
Μινωταυρου 14: Ελενα. Καλα που την γαμησε ο Προεδρας 2 βραδια κ ενιωσε γαμησι Σαλονικιωτικο! Tooth
Νικ.28: Ρωξαννη. Ξανθο μωρακι αρκετα λεπτο, με κρεμασμενα τα βυζακια του! Δεν ξερω τι φαση το μωρο ακομα μεσα! Η τσατσα μας γκαβλαντισε κ τους 2 εντονα... 2funny 2funny Μολις τον ακουω τον αλλον να μιλαει για ρομαντικα φεγγαρια με την τσατσα. Τον λεω Ελα ρομαντικε μου παμε να δουμε κ τα αλλα!!! HappyBounce_4K8GSO
Φριξου 12: Τανια. Ανοιγεις την πορτα κ ερχεται μια μποχα.... Vomit Ηταν κ η τσατσα κρυωμενη με τις μυξες τις να τρεχουν κ να φοραει για πανωφορι ενα κοκκινο ριχταρι. Πω πω τραγωδια ολο το σκηνικο! Vomit
Τριδυμο Νο1: Καρλα. Πηγαινε με κεφια στο δωματιο και την ξεκινησε ο μλκ μου στα γκαζια..."αντε πηγαινε κ δωσε λιγο παθος μπας κ γραψεις καμια θετικη κριτικη!" 2funny
Τριδυμο Νο3: Αννα.( Boobies... kissass)
Paradise (1): Σαρα. Ειναι καλουτσικο σε εμφανιση το αλβανακι μου....φορουσε κ εσωρουχα playboy! Grin
Paradise (2): Σαμπρινα. Το γυφτορουμανακι που δουλευε πριν λιγο καιρο στο godiva. Τι να πεις τωρα? Το ελεος ειναι λιγο! Banging Head Against a Wall Πειραζε η Σαμπρινα στο σαλονι το μαλλι του μλκ μου! Grin
Studio lux Νικ.1Α: Σονια. Εγω ως Σονια την γαμησα στις βιλλες κ εχει αλλαξει 3 ονοματα στα τελευταια σαλοναρισματα! what Τσουβαλακι κοκκινομαλικο που ειναι με τις μερες του στο... zfuck