Σημερα ειχα ενα καπως περιπετειώδες μεσημερι...Ξεκινησα παλι με δυνατες καυλες εχοντας 2-3 στοχους,μεταξυ αυτων Ιζαμπελα,Λορενα αλλα και την καψουρα μου την Αφροδιτη...
Παω πρωτα απο Φριξου 14 οπου επιτελους το πετυχα ανοιχτο και πετυχα και την Ιζαμπελα,ξανθια μιλφ Τσεχα,πολυ ψηλη και αδυνατη με ωραιο προσωπο και γενικα μοντελισιο στησιμο.Μου θυμισε εντονα τη Βουλγαρα μιλφ Ευα να πω την αληθεια.
Στα του αγωνα δεν τρελαθηκα μπορω να πω...Ναι μεν επικοινωνιακη,και γλωσσοφιλα και πουτσοτριψιματα αλλα βιαστικη και μηχανικη συν μια πολυ εντονη τσιγαριλα που ξεκινουσε απο το στομα της και εφτανε στα μαλλια της πραγμα που εμενα με ξενερωνει πολυ.
Η πιπα της τιποτε ιδιαιτερο κατι πιπιλισματα στο πουτσοκεφαλο,επιμονο και χαμηλο αρχιδογλειψιμο κι ενω δεν ειχα καυλωσει μου περασε αποτομα την καποτα εντελως ερασιτεχνικα με αερα μεσα και αρα δυσκολευτηκα πολυ να γαμησω,αργησα κι ενω μου ειπε οτι δεν παιρνει χυσιμο στο στομα ή στη μαπα στο τελος εβγαλε μονη της την καποτα τον επαιξε στα χειλη της και την εχυσα γυρω απο το στομα.
Σαν συνολο δεν ικανοποιηθηκα δεν ηταν αυτο που περιμενα...
Κι επειδη καπως ετσι σταματησε το σερι μου των 8 πολυ δυνατων συνευρεσεων που ξεκινησα απο τον Αυγουστο ηθελα και δευτερο γυρο για να ξαναπαρω τα πανω μου.
Παω Βιλλα Ερωτικα οπου ειχα δει απο πριν οτι δουλευε η Λορενα την οποια λιγουρευομαι τις τελευταιες μερες απο τις φυσικες φωτογραφιες που ανεβαζει το μαγαζι.Τη βλεπω μ'αρεσει το κοντοπουτανο,ειναι και χαριτωμενο λεει η τσατσα το προγραμμα αλλα διαπιστωνω οτι δεν κανει γυμνο τσιμπουκι...Εκει καπου κολλαω και το σκεφτομαι αλλα λεω ας μπω.
Κι ενω ειμαι στο κατωφλι του δωματιου μου λεει η τσατσα να σου ξαναπω τα προγραμματα,λεω ενταξει το 69 θα παρω και μου λεει 80ε
....κι εχω μεινει μαλακας γιατι πριν ειπε 60ε το γλειψιμο στην κοπελα.
Λεω απ'οσο ξερω ολες οι κοπελες σας ζητανε 70ε για 69 με γυμνο,εδω πως γινεται 80ε και χωρις γυμνο??...Κανει ταχα την μπερδεμενη η ατιμη τσατσα,λεω 60ε δε μου ειπες το γλειψιμο??....ε λεει να ρωτησουμε την κοπελα,τη ρωταει και λεει κι αυτη 70ε ενω κανονικα ειναι 80ε....
Λεω γεια σας και σηκωνομαι και φευγω και η τσατσα με ακολουθαει απο πισω και δηθεν προθυμοποιειται να κοψει αλλα 10ε αλλα στραβωσα και εφυγα.
Εχω υπερασπιστει πολλες φορες την τιμολογιακή πολιτικη των συγκεκριμενων μαγαζιων αλλα 80ε για 69 χωρις γυμνο και δηθεν σου κανουμε και χαρη και σου κοβουμε 10ε καπου ειναι κοροϊδια πιστευω.Οι σουπερ φιρμες της αλυσιδας Καντυ και Αντριαννα αυτα μας τα κανανε δωρα για τις καυλες τους και μονο...
Τωρα η καθε ασχετη Ρουμανα να μας ζηταει 80ε???