Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (2 μέλη και 34 επισκέπτες)

foxio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
5
Like
1.090
Πόντοι
361
Καινούργιο πιπίνι εξ' Ουκρανίας στην Ν. Ουρανού 20 (στο γωνιακό) με όνομα Τζασμίν (πρωινή βάρδια). Πραγματικό VFM ! Χρόνο όσο θέλεις, και την κάνεις ότι θέλεις ! GFE + PSE ! θα έγραφα περισσότερα, αλλα εχει αποδειχτεί οτι μετά τις βάζουν χέρι τα αφεντικά !

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Σημερα ειχα ενα καπως περιπετειώδες μεσημερι...Ξεκινησα παλι με δυνατες καυλες εχοντας 2-3 στοχους,μεταξυ αυτων Ιζαμπελα,Λορενα αλλα και την καψουρα μου την Αφροδιτη...
Παω πρωτα απο Φριξου 14 οπου επιτελους το πετυχα ανοιχτο και πετυχα και την Ιζαμπελα,ξανθια μιλφ Τσεχα,πολυ ψηλη και αδυνατη με ωραιο προσωπο και γενικα μοντελισιο στησιμο.Μου θυμισε εντονα τη Βουλγαρα μιλφ Ευα να πω την αληθεια.
Στα του αγωνα δεν τρελαθηκα μπορω να πω...Ναι μεν επικοινωνιακη,και γλωσσοφιλα και πουτσοτριψιματα αλλα βιαστικη και μηχανικη συν μια πολυ εντονη τσιγαριλα που ξεκινουσε απο το στομα της και εφτανε στα μαλλια της πραγμα που εμενα με ξενερωνει πολυ.
Η πιπα της τιποτε ιδιαιτερο κατι πιπιλισματα στο πουτσοκεφαλο,επιμονο και χαμηλο αρχιδογλειψιμο κι ενω δεν ειχα καυλωσει μου περασε αποτομα την καποτα εντελως ερασιτεχνικα με αερα μεσα και αρα δυσκολευτηκα πολυ να γαμησω,αργησα κι ενω μου ειπε οτι δεν παιρνει χυσιμο στο στομα ή στη μαπα στο τελος εβγαλε μονη της την καποτα τον επαιξε στα χειλη της και την εχυσα γυρω απο το στομα.
Σαν συνολο δεν ικανοποιηθηκα δεν ηταν αυτο που περιμενα...

Κι επειδη καπως ετσι σταματησε το σερι μου των 8 πολυ δυνατων συνευρεσεων που ξεκινησα απο τον Αυγουστο ηθελα και δευτερο γυρο για να ξαναπαρω τα πανω μου.
Παω Βιλλα Ερωτικα οπου ειχα δει απο πριν οτι δουλευε η Λορενα την οποια λιγουρευομαι τις τελευταιες μερες απο τις φυσικες φωτογραφιες που ανεβαζει το μαγαζι.Τη βλεπω μ'αρεσει το κοντοπουτανο,ειναι και χαριτωμενο λεει η τσατσα το προγραμμα αλλα διαπιστωνω οτι δεν κανει γυμνο τσιμπουκι...Εκει καπου κολλαω και το σκεφτομαι αλλα λεω ας μπω.
Κι ενω ειμαι στο κατωφλι του δωματιου μου λεει η τσατσα να σου ξαναπω τα προγραμματα,λεω ενταξει το 69 θα παρω και μου λεει 80ε  :new_shocked: :new_shocked:....κι εχω μεινει μαλακας γιατι πριν ειπε 60ε το γλειψιμο στην κοπελα.
Λεω απ'οσο ξερω ολες οι κοπελες σας ζητανε 70ε για 69 με γυμνο,εδω πως γινεται 80ε και χωρις γυμνο??...Κανει ταχα την μπερδεμενη η ατιμη τσατσα,λεω 60ε δε μου ειπες το γλειψιμο??....ε λεει να ρωτησουμε την κοπελα,τη ρωταει και λεει κι αυτη 70ε ενω κανονικα ειναι 80ε....
Λεω γεια σας και σηκωνομαι και φευγω και η τσατσα με ακολουθαει απο πισω και δηθεν προθυμοποιειται να κοψει αλλα 10ε αλλα στραβωσα και εφυγα.
Εχω υπερασπιστει πολλες φορες την τιμολογιακή πολιτικη των συγκεκριμενων μαγαζιων αλλα 80ε για 69 χωρις γυμνο και δηθεν σου κανουμε και χαρη και σου κοβουμε 10ε καπου ειναι κοροϊδια πιστευω.Οι σουπερ φιρμες της αλυσιδας Καντυ και Αντριαννα αυτα μας τα κανανε δωρα για τις καυλες τους και μονο...
Τωρα η καθε ασχετη Ρουμανα να μας ζηταει 80ε??? :jerking: :jerking:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Και αφου εχω φαει την πατατα κι απο κει και εχω ξενερωσει λεω θα ξαναπαω Μονικα μονο και μονο για ψυχολογικους λογους οπως και εγινε,βεβαια εκανα μια ωρα να χυσω κουραστηκα κιολας αλλα τον σκοπο μου τον πετυχα.Δε τη γαμησα απο κωλο ομως σημερα...
Αγαπαμε και στηριζουμε θεια Μονικα γιατι μας προσεχει παντα και λειτουργει και ως πεοψυχολόγος οταν πρεπει  :rockon: :rockon:

Και αφου εχουμε τελειωσει και ειναι ετοιμη να φυγει μου λεει....ααα δε σου ειπα,ξερεις ποια ειναι διπλα?...λεω ποια?....Η Νταϊανα  :headbang: :headbang:
ε γαμησου την λεω,αμα το ηξερα δε θα εμπαινα σε σενα παλι  :2funny: :2funny:
Νταξει γελασαμε η Μονικα ειναι φιλη δε παρεξηγει αμα την λεω τετοια αλλα πραγματι θα εμπαινα διπλα αμα το ηξερα

Οποτε στο Free house πρωινη βαρδια στο δεξι σπιτι η Νταϊανα και αριστερα η Μονικα

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Αλ το πρωινο στο freehouse ειναι 10:00 με 20:00??

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Αλ το πρωινο στο freehouse ειναι 10:00 με 20:00??
ναι νομιζω μεχρι τις 20.00 ειναι...

Η ερωτηση που μου κανεις ομως δεν ειναι και τοσο σημαντικη...η σωστη ερωτηση ειναι οταν γυρισει η Νατασα πως θα δουλευουν και οι τρεις πρωινη βαρδια??  :dancing:
Θα φυγει καποια?...θα μοιρασουν τις μερες?...ή θα κανουν εναλλαξ παρτουζιτσες?
εδω σας θελω πουλακια μου  :cheesy:

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
ναι νομιζω μεχρι τις 20.00 ειναι...

Η ερωτηση που μου κανεις ομως δεν ειναι και τοσο σημαντικη...η σωστη ερωτηση ειναι οταν γυρισει η Νατασα πως θα δουλευουν και οι τρεις πρωινη βαρδια??   :dancing:
Θα φυγει καποια?...θα μοιρασουν τις μερες?...ή θα κανουν εναλλαξ παρτουζιτσες?
εδω σας θελω πουλακια μου  :cheesy:
θετεις το θεμα στην σωστη του βαση..... :grin: :grin:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Εχω υπερασπιστει πολλες φορες την τιμολογιακή πολιτικη των συγκεκριμενων μαγαζιων αλλα 80ε για 69 χωρις γυμνο και δηθεν σου κανουμε και χαρη και σου κοβουμε 10ε καπου ειναι κοροϊδια πιστευω.Οι σουπερ φιρμες της αλυσιδας Καντυ και Αντριαννα αυτα μας τα κανανε δωρα για τις καυλες τους και μονο...
Την έχω υπερασπιστεί και εγώ, αλλά οι τσατσάδες των συγκεκριμένων καταστημάτων είναι τελείως απέδευτες και αλλοπρόσαλες κοιτώντας τον πελάτη μόνο σαν πενηντάρικο προσπαθώντας να του πάρουν τα φράγκα από την τσέπη. Και είναι πραγματικά κρίμα και πάει χαράμι η προσπάθεια των πολύ οργανωμένων καταστημάτων με πολυτέλεια στον εξοπλισμό τους  με λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά ενδεικτικά αναφέροντας το ατομικό στοματικό διάλυμμα που προσφέρουν.
Πάει στράφει και η ποιότητα που βγάζουν οι πιο πολλές  κοπέλες και δικαιολογούν απόλυτα  στις περισσότερες των περιπτώσεων το επιπλέον δεκάρικο που καλείσε να πληρώσεις. Ας το προσέξουν αυτό οι ηθίνοντες.

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
:jerking:
Σημερα ειχα ενα καπως περιπετειώδες μεσημερι...Ξεκινησα παλι με δυνατες καυλες εχοντας 2-3 στοχους,μεταξυ αυτων Ιζαμπελα,Λορενα αλλα και την καψουρα μου την Αφροδιτη...
Παω πρωτα απο Φριξου 14 οπου επιτελους το πετυχα ανοιχτο και πετυχα και την Ιζαμπελα,ξανθια μιλφ Τσεχα,πολυ ψηλη και αδυνατη με ωραιο προσωπο και γενικα μοντελισιο στησιμο.Μου θυμισε εντονα τη Βουλγαρα μιλφ Ευα να πω την αληθεια.
Στα του αγωνα δεν τρελαθηκα μπορω να πω...Ναι μεν επικοινωνιακη,και γλωσσοφιλα και πουτσοτριψιματα αλλα βιαστικη και μηχανικη συν μια πολυ εντονη τσιγαριλα που ξεκινουσε απο το στομα της και εφτανε στα μαλλια της πραγμα που εμενα με ξενερωνει πολυ.
Η πιπα της τιποτε ιδιαιτερο κατι πιπιλισματα στο πουτσοκεφαλο,επιμονο και χαμηλο αρχιδογλειψιμο κι ενω δεν ειχα καυλωσει μου περασε αποτομα την καποτα εντελως ερασιτεχνικα με αερα μεσα και αρα δυσκολευτηκα πολυ να γαμησω,αργησα κι ενω μου ειπε οτι δεν παιρνει χυσιμο στο στομα ή στη μαπα στο τελος εβγαλε μονη της την καποτα τον επαιξε στα χειλη της και την εχυσα γυρω απο το στομα.

Κι επειδη καπως ετσι σταματησε το σερι μου των 8 πολυ δυνατων συνευρεσεων που ξεκινησα απο τον Αυγουστο ηθελα και δευτερο γυρο για να ξαναπαρω τα πανω μου.
Παω Βιλλα Ερωτικα οπου ειχα δει απο πριν οτι δουλευε η Λορενα την οποια λιγουρευομαι τις τελευταιες μερες απο τις φυσικες φωτογραφιες που ανεβαζει το μαγαζι.Τη βλεπω μ'αρεσει το κοντοπουτανο,ειναι και χαριτωμενο λεει η τσατσα το προγραμμα αλλα διαπιστωνω οτι δεν κανει γυμνο τσιμπουκι...Εκει καπου κολλαω και το σκεφτομαι αλλα λεω ας μπω.
Κι ενω ειμαι στο κατωφλι του δωματιου μου λεει η τσατσα να σου ξαναπω τα προγραμματα,λεω ενταξει το 69 θα παρω και μου λεει 80ε  :new_shocked: :new_shocked:....κι εχω μεινει μαλακας γιατι πριν ειπε 60ε το γλειψιμο στην κοπελα.
Λεω απ'οσο ξερω ολες οι κοπελες σας ζητανε 70ε για 69 με γυμνο,εδω πως γινεται 80ε και χωρις γυμνο??...Κανει ταχα την μπερδεμενη η ατιμη τσατσα,λεω 60ε δε μου ειπες το γλειψιμο??....ε λεει να ρωτησουμε την κοπελα,τη ρωταει και λεει κι αυτη 70ε ενω κανονικα ειναι 80ε....
Λεω γεια σας και σηκωνομαι και φευγω και η τσατσα με ακολουθαει απο πισω και δηθεν προθυμοποιειται να κοψει αλλα 10ε αλλα στραβωσα και εφυγα.

Την λορενα και εγώ  την λιγουρευτηκα από φωτογραφίες... Αλλά από κοντά δεν... Καθόλου μιλάμε.... Όσων αφορά τις τιμές πρι  λίγο πήγα από το αδερφάκι μαγαζί πριβε.... Και ήταν μια παολα ωραίο καυλακι αλλά μέσα χμμμμ μέτρια πράγματα... 60το 69 χωρίς.... Όχι να ναι είναι και όπου σε βρουν.....

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Την έχω υπερασπιστεί και εγώ, αλλά οι τσατσάδες των συγκεκριμένων καταστημάτων είναι τελείως απέδευτες και αλλοπρόσαλες κοιτώντας τον πελάτη μόνο σαν πενηντάρικο προσπαθώντας να του πάρουν τα φράγκα από την τσέπη. Και είναι πραγματικά κρίμα και πάει χαράμι η
αυτη ειναι μια χαζη που δουλευε παντα στο Λαφαμ,απο τοτε εκανε τετοιες μαλακιες

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
:jerking:
[/quote

Είχα πάρει μια φορά πρόγραμμα 2φορες και ξαφνικά.. Μετά την πρώτη φορά που πέρασε σχεδόν μισή ώρα... Παω να κάνω ντους για τον δεύτερο γύρο.... Και μου λέει πέρασε η ώρα..... Εκεί τα εψαλα και την έκανα.... Ενώ όπως είπε ο gameover δικαιολογειται το δεκαρικο παραπάνω σε κάποια θέματα το παρατραβανε....

Φταίμε βέβαια και εμείς που τα χωνουμε χωρίς παζάρι....

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Πάντα υπάρχουν και οι εξαιρέσεις μιας και το Λαφαμ έβγαλε πλάκα πλάκα τις καλύτερες τσατσάδες μια εξ αυτών δουλεύει στο πόστο της Μολδαβής Μαρίας στο las vegas, από τις σοβαρότερες κυρίες που έχω γνωρίσει στο χώρο. Οι βίλλες στο θέμα των τσατσάδων πάσχουν.

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Είχα πάρει μια φορά πρόγραμμα 2φορες και ξαφνικά.. Μετά την πρώτη φορά που πέρασε σχεδόν μισή ώρα... Παω να κάνω ντους για τον δεύτερο γύρο.... Και μου λέει πέρασε η ώρα..... Εκεί τα εψαλα και την έκανα.... Ενώ όπως είπε ο gameover δικαιολογειται το δεκαρικο παραπάνω σε κάποια θέματα το παρατραβανε....

Φταίμε βέβαια και εμείς που τα χωνουμε χωρίς παζάρι....

Δεν είναι το θέμα το παζάρι φίλε kassler πιστεύω, αλλού είναι το θέμα, είναι σαν να κάνεις ένα εστιατόριο πολυτελείας και να ρίχνεις ένα τσουβάλι λεφτά, και να βάλεις για σερβιτόρους απαίδευτα παιδάκια.

kokinoskoufitsa

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
142
Πόντοι
1
φίλα μαλλον λες για την Αισα στο Νικηφ Ουρ. 24 (πιτσιρικα Ρουμανα κοντουλα με δοντακια αστο... ) που τα κανει ολα αυτα ...μπερδευσε μαλλον, εμεις λεμε για αλλη κοπελα αυτην την ξυνη (εως τωρα ) στις Βιλλες
Εχεις δικιο,καπου εγινε μπερδεμα Αισα με Ραισα..συγνωμη αν αθελα μου παραπλανησα καποιον.  :think:

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Δεν είναι το θέμα το παζάρι φίλε kassler πιστεύω, αλλού είναι το θέμα, είναι σαν να κάνεις ένα εστιατόριο πολυτελείας και να ρίχνεις ένα τσουβάλι λεφτά, και να βάλεις για σερβιτόρους απαίδευτα παιδάκια.
τωρα για να πω την αληθεια δεν μου φαινεται και ευκολο να βρεις τσατσαδε με επιπεδο .... εδω δεν εχουν επιπεδο αλλοι και αλλοι....

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
τωρα για να πω την αληθεια δεν μου φαινεται και ευκολο να βρεις τσατσαδε με επιπεδο .... εδω δεν εχουν επιπεδο αλλοι και αλλοι....

Έχει η Μαίρη είναι καλή και δύο  κυρίες στο παρανταιζ... Και κάνα δυο εξηγημενες στο bad girls...

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.689
Πόντοι
736

Κι ενω ειμαι στο κατωφλι του δωματιου μου λεει η τσατσα να σου ξαναπω τα προγραμματα,λεω ενταξει το 69 θα παρω και μου λεει 80ε  :new_shocked: :new_shocked:....κι εχω μεινει μαλακας γιατι πριν ειπε 60ε το γλειψιμο στην κοπελα.

Στην λορένα είχα πάει κι εγώ πρίν κανα μήνα , μάλιστα θυμάμαι ήτανε η πρώτη μέρα που την είχανε βάλει βράδυ, ενω προηγουμένως ήτανε πρωι , τελος πάντων πήγα εκεί κατα τις 8 και κάτι αλλα η λορένα για κάποιο λόγο άργησε και την περιμεναμε εγω και ένας ακόμη , όσο περιμέναμε μας λέει η τσατσα 40 απλό , 50 χαλαρό , 50 γλειφομούνι και γυμνό δεν κάνει. Μετά που ήρθε η λορένα την διόρθωσε και λέει 60 τελικά το γλειφομούνι , τέλος πάντων εγω πέρασα με γλειφομούνι και την είπα οτι θέλω εξτρά αυτά που κάνει στο αυταρχικό , χωρίς όμως στραπον , τα οποία μου τα χρέωσε άλλα 20 δλδ 80 σύνολο και αν ήθελα και ουρολαγνεία θα πηγαίναμε στα 100. Τελικα πέρασα με 80 που δεν το λες και vfm απο την στιγμή που το ίδιο πρόγραμμα το βρίσκω και με 40 ευρώ , το μόνο καλό ήτανε οτι στο τέλος μου είπε οτι έχει περισεψει λιγη ώρα και αν ήθελα να μου κάνει μασάζ , την είπα οτι θέλω και μου κανε, και μου φαίνεται οτι το χει κιόλας με το μασάζ αν και δεν έχω εμπειρία σε μασατσίδικα κτλ.

georgius

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2007
Κριτικές
10
Like
12
Πόντοι
11
Καλησπέρα σε όλους. Με τη Νταϊάνα και το godiva τι γίνεται; έχουμε νέα;

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Κατι μου λεει...σχεδον σιγουρος ειμαι! Πως η Παολα απο το villa prive που συνηθως δουλευει, ειναι η
Ναταλία απο το vis9. Την αλλαξαν εντελως για να μην την αναγνωρισω. Προσοχη στα ακαποτα μαζι της! :grin:

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Κατι μου λεει...σχεδον σιγουρος ειμαι! Πως η Παολα απο το villa prive που συνηθως δουλευει, ειναι η
Ναταλία απο το vis9. Την αλλαξαν εντελως για να μην την αναγνωρισω. Προσοχη στα ακαποτα μαζι της! :grin:
αυτή που ''τρακαρε'' ο Αζα????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom