Vikings
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2015
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Στειλε τον μπουξο να τσεκαρειαφηστε τις μαλακιες....εμφανιστηκαν 2 καινουργια μωρα στις βιλλες...πρεπει να τσεκαριστουν...δε ξερω αν ειναι εκ των αθηνων να ρωτησουμε τιποτα!!
Στειλε τον μπουξο να τσεκαρειαφηστε τις μαλακιες....εμφανιστηκαν 2 καινουργια μωρα στις βιλλες...πρεπει να τσεκαριστουν...δε ξερω αν ειναι εκ των αθηνων να ρωτησουμε τιποτα!!
Ή Αφροδίτη είναι παλιά στο είπα. Κομοδινο μέγα με προϊστορία σε venus angels και Φρίξου 15 -14! Την Βερόνικα την κόβω για την παλιά Έλενα που πρόσφατα δούλευε στο la famme, όντως καινούργιες από την Αθήνα μλκ μου! Όσο για τα αλλά υπάρχουν!αφηστε τις μαλακιες....εμφανιστηκαν 2 καινουργια μωρα στις βιλλες...πρεπει να τσεκαριστουν...δε ξερω αν ειναι εκ των αθηνων να ρωτησουμε τιποτα!!
χαχα που τις ειδες,εχει φωτο στο αλλο σαιτΉ Αφροδίτη είναι παλιά στο είπα. Κομοδινο μέγα με προϊστορία σε venus angels και Φρίξου 15 -14! Την Βερόνικα την κόβω για την παλιά Έλενα που πρόσφατα δούλευε στο la famme, όντως καινούργιες από την Αθήνα μλκ μου! Όσο για τα αλλά υπάρχουν!
καινουργια είναι αλλά δεν ! Από εμφάνιση κάτω του μετρίου!και μια μιλανα...που δουλευει λαφαμ...αυτη καινουργια ειναι
Φαντασου τωρα.. ποσο κατω του μετριου ειναι η αλλη οταν αυτο το λεει ο μπουξκαινουργια είναι αλλά δεν ! Από εμφάνιση κάτω του μετρίου!
στη σαλονικα ειμαστε καλα παιδια...δεν τα λεμε αυτα...μονο τα κανουμε...να φανταστω αυτα τα κοριτσια...ειναι κατω του μετριου και τα κανουν ολααπο περιποιηση...χυσιμο στο στομα...γλωσσοφιλα,γλειφοκωλια...3-4 μου ερχονται στο μυαλο...όπως και ποιες είναι άρρωστες!
Μπουξε τωρα της ειδα, μαλλον λαθος κανεις δεν πρεπει να ειναι αυτες. ;) παντως προσεξα οτι την χριστινα στο λαφαμ την προβιβασαν σε σταρ!
Μιας που όλοι είστε πιο "περπατημένοι" από μένα (ειδικά αυτή την εποχή!) θα ρωτήσω...
Ξέρετε αν υπάρχει κάποια κοπέλα που να προσφέρει gf experience (γιατί αυτό μου λείπει...)... Εντάξει προτάσεις τύπου Έφη, Αφροδίτη δεν συζητιούνται καν (αφού τις ξέρω και έχουν δοκιμαστεί!). Βέβαια σε περίπτωση που δεν υπάρχει ικανοποιητική πρόταση θα υπάρξει re-run...
Νατασα,Καρλα(Φριξου 13Α)
Μιας που όλοι είστε πιο "περπατημένοι" από μένα (ειδικά αυτή την εποχή!) θα ρωτήσω...
Ξέρετε αν υπάρχει κάποια κοπέλα που να προσφέρει gf experience (γιατί αυτό μου λείπει...)... Εντάξει προτάσεις τύπου Έφη, Αφροδίτη δεν συζητιούνται καν (αφού τις ξέρω και έχουν δοκιμαστεί!). Βέβαια σε περίπτωση που δεν υπάρχει ικανοποιητική πρόταση θα υπάρξει re-run...
Μια ερωτηση. Να παω σημερα γαληνη η λαρα? Με την λαρα ειχα βρεθει πριν δυο εβδομαδες και περασα καλα. Με την γαληνη δεν εχω περασει ποτε. Ρωταο γιατι θελω να δωσο για 69 και δεν ξερω ποια θα βγαλει περισοτερα γουστα.
Βάρδια?