azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.691
- Πόντοι
- 38.177
Η Δανάη που αναφέρθηκε είναι αυτή που δούλευε Κοζάνη?
Αμα γραψεις καμια κριτικη,θα σου πω
Η Δανάη που αναφέρθηκε είναι αυτή που δούλευε Κοζάνη?
Welcome back ρε ΑΛΛΑΠΙΝΗ...παιδιά δώστε τα φώτα σας για πίπα κώλο αλλά να τον παίρνει βαθιά στο λαρύγγι γιατί έχω τεράστιο πρόβλημα και μόλις βλέπουν το μέγεθος αρχίζουν τις πουτανιές και αποφεύγουν
Το ξεζουμησες το καημενο το κοριτσι και δε θα μεινει τιποτα για μαςΑλήτη Μπουχε με έφτιαξες..... Δεν φαντάζεσαι τι έγινε στο δωμάτιο Και πολλά άλλα !
Ε και μετα δεν ειχα τι να σκεφτω και παω στην αλλη θεια μου την Αφροδιτη στην Κωλετη και επεσε ενα πολυ στοργικο γαμησι με αυτην την υπεροχη γυναικα την κορυφαια ολων των εποχων για μενα!!Καθε φορα και καλυτερη και πιο ορεξατη,μια ακουραστη σεξομηχανη
Τι να πει κανεις γι'αυτην την υπεροχη γυναικαΕεεε ναι όταν δεν έχεις κάτι άλλο να σκεφτείς όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Αφροδίτη !!! αγαπημένη μου από πολύ παλιά, Ταντάλου 9, μπλε της προμηθέως 19, Ταντάλου 8Α, μερικά από του Βαρδάρη, είχα την μεγάλη τύχη να την γνωρίσω από τα πρώτα της βήματα, τότε στις αρχές της νέας χιλιετίας, κορυφαία από τότε, το καλύτερο κορίτσι, είμαι ευτυχής που την βλέπω ακόμη στις επάλξεις κι ας μην την επισκέπτομαι, ίσως κάποια στιγμή, παράδειγμα εργατικότητας και τελειότητας, νασαι καλά κοριτσάρα !!!!!!!!!!
Τι να πει κανεις γι'αυτην την υπεροχη γυναικα
Αληθεια ομως...πες μου γεροντα πως ηταν στα πρωτα της βηματα σαν κοριτσακι η Αφροδιτη?ειχε τον ιδιο χαρακτηρα?διεκρινες απο τοτε οτι εχει μελλον??
θα τον τεσταρω αθηνα τωρα να δω εκει τι θα θυμαται!!Από τη προχθεσινη βολτα με τους συναθλητες παντως,εγω ξεχωρισα...
ΚΑΡΜΕΝ και ΕΒΕΛΙΝΑ...
Με διαφορα οι καλυτερες....Ααααα και η βυζαρου ηταν ΟΚ λογω βυζων...
Παντως ρε ΜΠΟΥΞΟ,πως διαολο τις θυμασαι και τι ειπαμε...κλπ.
Μπραβο,σαι ωραιος!!!
Δεν έχει ανάγκη , αντέχειΤο ξεζουμησες το καημενο το κοριτσι και δε θα μεινει τιποτα για μας
Ειχε η Αφροδιτη καμπυλες? δεν μπορω να τη φανταστω. Ο σωματοτυπος της μοιαζει ο κλασσικος αδυνατος. Ενταξει εγω τη γνωρισα αργοτερα λιγο πριν βαλει το βυζι. Παντως για το χαρακτηρα σιγουρα ειναι η νουμερο 1.Σε χαρακτήρα ήταν όπως ακριβώς και τώρα, ευδιάθετη, χαμογελαστή, καλοσυνάτη, και άκρως ερωτεύσιμη, θυμάμαι χαρακτηριστικά τι μεγάλη χαρά που έκανε κάθε φορά που συναντιόμασταν, με τελείως διαφορετικό σωματοτυπο τότε, όμορφες καμπύλες, που σε μένα προσωπικά άρεσε πολύ, ένα πραγματικό διαμάντι
Στα λεγα Μαλέα μου θα σε γλεντησω!Από τη προχθεσινη βολτα με τους συναθλητες παντως,εγω ξεχωρισα...
ΚΑΡΜΕΝ και ΕΒΕΛΙΝΑ...
Με διαφορα οι καλυτερες....Ααααα και η βυζαρου ηταν ΟΚ λογω βυζων...
Παντως ρε ΜΠΟΥΞΟ,πως διαολο τις θυμασαι και τι ειπαμε...κλπ.
Μπραβο,σαι ωραιος!!!
Από τη προχθεσινη βολτα με τους συναθλητες παντως,εγω ξεχωρισα...
ΚΑΡΜΕΝ και ΕΒΕΛΙΝΑ...
λεω να ανεβασω κριτικη μετα απο καιρο για καρμεν να μην πεταξει κι αλλος 40 ευρω κριμα ειναι
Είναι Ρουμάνα μάγισσα η ΚάρμενΤοσο χαλια.?? και ελεγα να παω προχτες, και οποτε πηγαινω Καρμεν, την πηδαω και μετα λεω η τελευταια φορα δεν την ξαναπληρωνω...και παλι ξαναγυρναω.
Είναι Ρουμάνα μάγισσα η Κάρμεν
Στον Βαρδάρη που ξεκίνησε ηταν από Ρουμανία και μιλούσε την γλώσσα άψογα . Μάλλον την απογοήτευσε η χώρα :SΟχι ρεσυ αφου λεει οτι ειναι Τσεχα απο την Τσεχια...
το αμεσως πιο χαλια επιπεδο ειναι να φυγεις αχυστος απο το δωματιο. πραγματικα νιωθω χαρουμενος που εστω καταφερα και εχυσα μεσα στο 3λεπτο. δεν υπαρχει περιπτωση να ξαναπατησω και μαλλον δε με ξαναβλεπω γενικως για βιλλες με τα 40ευρα που ζητανε για καποια εμφανισιμα κομοδινα. για πρωινα υπαρχει μια εφη που σε απογειωνει με 30€ και τα βραδια μια πολυ ικανοποιητικη μιρελα με 25. αντιο βιλεςΤοσο χαλια.?? και ελεγα να παω προχτες, και οποτε πηγαινω Καρμεν, την πηδαω και μετα λεω η τελευταια φορα δεν την ξαναπληρωνω...και παλι ξαναγυρναω.