Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 56 άτομα (5 μέλη και 51 επισκέπτες)

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.456
Πόντοι
34.538
παιδιά δώστε τα φώτα σας για πίπα κώλο αλλά να τον παίρνει βαθιά στο λαρύγγι γιατί έχω τεράστιο πρόβλημα και μόλις βλέπουν το μέγεθος αρχίζουν τις πουτανιές και αποφεύγουν  :pipa1: :pipa3:
Welcome back ρε ΑΛΛΑΠΙΝΗ...
Σε πεθυμήσαμε!!!!!!

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
βρεθηκα παλι στην επιμαχη περιοχη και ηταν αδυνατο να μη ριξω εναν πουτσο  :grin:
ηταν περιπου 17.30 παω καρφωτος στο Νικ.Ουρανου 1α για την Ιρεν αλλα ηταν κλειστο...

το σκεφτομαι λιγο και παω Μινωταυρου μετα απο πολυ καιρο,στο Venus ηταν η ξανθια Χριστινα με το τατουαζ κειμενο στον ωμο την ειχα ξαναδει δεν μου κανει εντυπωση
διπλα στο ξυλινο ηταν το πολυ ωραιο πιπινακι που ειναι μονιμο εκει τον τελευταιο καιρο με το ωραιο κωλαρακι....δεν κανει γυμνο τσιμπουκι αλλα δινει κωλο στα 70ε,τωρα ονομα  :think:
δε μου'ρχεται...ισως Λενα??

Παω στα Τριδυμα στο πρωτο ηταν η Χριστινα μινιον που δε με ειχε συγκινησει οταν τη γαμησα και στο 3ο το μελαχρινι πιπινι Καρλα καλουτσικο εμφανισιακα μεσα δεν ξερω τι ρολο βαραει.
Το μεσαιο ηταν κλειστο

κανω κανα δυο γυρες λεω και παω αποφασισμενος στο Νικ.Ουρανου 8 για τη θεια Νταϊανα που την εχασα εδω και καιρο...λειπει ομως με αδεια για κανα διμηνο απο Σεπτεμβριο παλι :headbang:
Στη θεση της ηταν η βρωμιαρα μιλφ Ζωη με το ωραιο κορμι μουφα στο δωματιο

Ε και μετα δεν ειχα τι να σκεφτω και παω στην αλλη θεια μου την Αφροδιτη στην Κωλετη και επεσε ενα πολυ στοργικο γαμησι με αυτην την υπεροχη γυναικα την κορυφαια ολων των εποχων για μενα!!Καθε φορα και καλυτερη και πιο ορεξατη,μια ακουραστη σεξομηχανη

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Ε και μετα δεν ειχα τι να σκεφτω και παω στην αλλη θεια μου την Αφροδιτη στην Κωλετη και επεσε ενα πολυ στοργικο γαμησι με αυτην την υπεροχη γυναικα την κορυφαια ολων των εποχων για μενα!!Καθε φορα και καλυτερη και πιο ορεξατη,μια ακουραστη σεξομηχανη

Εεεε ναι όταν δεν έχεις κάτι άλλο να σκεφτείς όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Αφροδίτη !!! αγαπημένη μου από πολύ παλιά, Ταντάλου 9, μπλε της προμηθέως 19, Ταντάλου 8Α, μερικά από του Βαρδάρη, είχα την μεγάλη τύχη να την γνωρίσω από τα πρώτα της βήματα, τότε στις αρχές της νέας χιλιετίας, κορυφαία από τότε, το καλύτερο κορίτσι, είμαι ευτυχής που την βλέπω ακόμη στις επάλξεις κι ας μην την επισκέπτομαι, ίσως κάποια στιγμή, παράδειγμα εργατικότητας και τελειότητας, νασαι καλά κοριτσάρα !!!!!!!!!!

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Εεεε ναι όταν δεν έχεις κάτι άλλο να σκεφτείς όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Αφροδίτη !!! αγαπημένη μου από πολύ παλιά, Ταντάλου 9, μπλε της προμηθέως 19, Ταντάλου 8Α, μερικά από του Βαρδάρη, είχα την μεγάλη τύχη να την γνωρίσω από τα πρώτα της βήματα, τότε στις αρχές της νέας χιλιετίας, κορυφαία από τότε, το καλύτερο κορίτσι, είμαι ευτυχής που την βλέπω ακόμη στις επάλξεις κι ας μην την επισκέπτομαι, ίσως κάποια στιγμή, παράδειγμα εργατικότητας και τελειότητας, νασαι καλά κοριτσάρα !!!!!!!!!!
Τι να πει κανεις γι'αυτην την υπεροχη γυναικα  :smitten: :smitten:
Αληθεια ομως...πες μου γεροντα  :woldman: :woldman: πως ηταν στα πρωτα της βηματα σαν κοριτσακι η Αφροδιτη?ειχε τον ιδιο χαρακτηρα?διεκρινες απο τοτε οτι εχει μελλον??

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
Πέρασα σημερα το απόγευμα απο Μαγδα,ο ορισμός της ξενέρωτης-αδιάφορης γκόμενας,με λίγα λόγια η Νίκη νουμερο 2 σε νεαρη ηλικία!!!

Κριτική αυριο

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017

Τι να πει κανεις γι'αυτην την υπεροχη γυναικα  :smitten: :smitten:
Αληθεια ομως...πες μου γεροντα  :woldman: :woldman: πως ηταν στα πρωτα της βηματα σαν κοριτσακι η Αφροδιτη?ειχε τον ιδιο χαρακτηρα?διεκρινες απο τοτε οτι εχει μελλον??

Σε χαρακτήρα ήταν όπως ακριβώς και τώρα, ευδιάθετη, χαμογελαστή, καλοσυνάτη, και άκρως ερωτεύσιμη,  :smitten: :smitten: :smitten: θυμάμαι χαρακτηριστικά τι μεγάλη χαρά που έκανε κάθε φορά που συναντιόμασταν, με τελείως διαφορετικό σωματοτυπο τότε, όμορφες καμπύλες, που σε μένα προσωπικά άρεσε πολύ, ένα πραγματικό διαμάντι  :smitten: :smitten: :smitten: 

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.456
Πόντοι
34.538
Από τη προχθεσινη βολτα με τους συναθλητες παντως,εγω ξεχωρισα...

ΚΑΡΜΕΝ και ΕΒΕΛΙΝΑ...
Με διαφορα οι καλυτερες....Ααααα και η βυζαρου ηταν ΟΚ λογω βυζων...

Παντως ρε ΜΠΟΥΞΟ,πως διαολο τις θυμασαι και τι ειπαμε...κλπ.
Μπραβο,σαι ωραιος!!!

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820

ΚΑΡΜΕΝ και ΕΒΕΛΙΝΑ...

Μπραβο,σαι ωραιος!!!
θα τον τεσταρω αθηνα τωρα να δω εκει τι θα θυμαται!!

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.135
Πόντοι
6.835
Σε χαρακτήρα ήταν όπως ακριβώς και τώρα, ευδιάθετη, χαμογελαστή, καλοσυνάτη, και άκρως ερωτεύσιμη,  :smitten: :smitten: :smitten: θυμάμαι χαρακτηριστικά τι μεγάλη χαρά που έκανε κάθε φορά που συναντιόμασταν, με τελείως διαφορετικό σωματοτυπο τότε, όμορφες καμπύλες, που σε μένα προσωπικά άρεσε πολύ, ένα πραγματικό διαμάντι  :smitten: :smitten: :smitten:   
Ειχε η Αφροδιτη καμπυλες? δεν μπορω να τη φανταστω. Ο σωματοτυπος της μοιαζει ο κλασσικος αδυνατος. Ενταξει εγω τη γνωρισα αργοτερα λιγο πριν βαλει το βυζι. Παντως για το χαρακτηρα σιγουρα ειναι η νουμερο 1.

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326

ΚΑΡΜΕΝ και ΕΒΕΛΙΝΑ...

Μπραβο,σαι ωραιος!!!
Στα λεγα Μαλέα μου θα σε γλεντησω! :tooth:  :tooth: :tooth:
Κι επειδή πόλλα Αλανία βγαλαν γούστα με την πορνοενημερωση τους Λεώ πως τα καλυτερα ΞαναΕρχονται! :rockon:
Μετα Τιμής απο τον Φερεντινο της Παρέας! :2funny:

bak14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2011
Κριτικές
10
Like
2
Πόντοι
231

ΚΑΡΜΕΝ και ΕΒΕΛΙΝΑ...

λεω να ανεβασω κριτικη μετα απο καιρο για καρμεν να μην πεταξει κι αλλος 40 ευρω κριμα ειναι

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
λεω να ανεβασω κριτικη μετα απο καιρο για καρμεν να μην πεταξει κι αλλος 40 ευρω κριμα ειναι

Τοσο χαλια.?? και ελεγα να παω προχτες, και οποτε πηγαινω Καρμεν, την πηδαω και μετα λεω η τελευταια φορα δεν την ξαναπληρωνω...και παλι ξαναγυρναω.

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Τοσο χαλια.?? και ελεγα να παω προχτες, και οποτε πηγαινω Καρμεν, την πηδαω και μετα λεω η τελευταια φορα δεν την ξαναπληρωνω...και παλι ξαναγυρναω.
Είναι Ρουμάνα μάγισσα η Κάρμεν  :2funny:

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Οχι ρεσυ αφου λεει οτι ειναι Τσεχα απο την Τσεχια...  :2funny: :2funny:
:2funny: Στον Βαρδάρη που ξεκίνησε ηταν από Ρουμανία και μιλούσε την γλώσσα άψογα . Μάλλον την απογοήτευσε η χώρα  :S

bak14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2011
Κριτικές
10
Like
2
Πόντοι
231
το αμεσως πιο χαλια επιπεδο ειναι να φυγεις αχυστος απο το δωματιο. πραγματικα νιωθω χαρουμενος που εστω καταφερα και εχυσα μεσα στο 3λεπτο. δεν υπαρχει περιπτωση να ξαναπατησω και μαλλον δε με ξαναβλεπω γενικως για βιλλες με τα 40ευρα που ζητανε για καποια εμφανισιμα κομοδινα. για πρωινα υπαρχει μια εφη που σε απογειωνει με 30€ και τα βραδια μια πολυ ικανοποιητικη μιρελα με 25. αντιο βιλες :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom