gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
στο ευθεια οπως μπαινεις νομιζωΜπορεις να πεις σε ποιο απο τα 3 για να μην πεσω πανω στην Ευα και της ραγισω την καρδια φευγωντας?
στο ευθεια οπως μπαινεις νομιζωΜπορεις να πεις σε ποιο απο τα 3 για να μην πεσω πανω στην Ευα και της ραγισω την καρδια φευγωντας?
και μονο το γεγονος οτι ζει ακομα μου κανει εντυπωσηΤα νεα της Πορνοπολης ειναι οτι επιστρεφει η Μαρλεν,σε ποιο ποστο και που δεν ξερω ακομα,απο βδομαδα που θα ειναι εδω θα γραψω περισσοτερα
μια πουτανα μου ειπε οτι κανω σεξ σαν ζωο την γνωμη σουΠολυ σωστη αποψη...
ο ανθρωπος ειναι το χειροτερο ζωο
Φρίξου 14 μια καινούρια ονόματι Γεβα απο Ουκρανία λέει,μιλφ με μακρύ μπουκλωτο μαλλί,σκυλε και προστυχη φατσα,πολύ ψηλή,γυμνασμενη,σωματαρα
βραδινή ήταν για τα αλλα δεν ξερω αν δεν δω από κοντα"Γέβα" σε ποια βάρδια? είναι γυναίκα ή τρβ?
εξαρταται απο το ποια πουτανα στο ειπε..μια πουτανα μου ειπε οτι κανω σεξ σαν ζωο την γνωμη σου
χαχα δεν ειναι θεσσαλονικη δεν την ξερειςεξαρταται απο το ποια πουτανα στο ειπε..
εχει καιρο να ακουστει για αυτην κατι....ρωτα καμια τσατσα μηπως ξερει αλλα μαλλον δεν θα δουλευει αυτην την περιοδοΡε παλικάρια , μια Elisa ψηλή στα τριδυμα, ξέρει κανείς που θα την βρω για μια κατάθεση; Πριν κανά δίμηνο πέρασα ζορικα μαζί της και δεν γουστάρω να ψάχνω και να ακούω τα σχόλια των τσατσαδων.
η χριστινα προχτες ηταν στο ερως παντως αν την ψαχνεις....περασα χθες το βραδυ κατα τις 22:45 απο φριξου 14 και ηταν η Γιασμην ρωταω τη τσατσα και με λεει ηταν μονο για μια μερα αυτη η Γεβα, τελικα δεν περασα και η τσατσα επειδη με ηξερε απο οταν περνουσα με την Χριστινα τη ρουμανα απορεσε που δε μπηκα, μας εχουν και για δεδομενους καποιες, οτι ετσι και μπω στο καταστημα θα ψωνισω κιολας. ΟΥΣΤ
και χθες ...η χριστινα προχτες ηταν στο ερως παντως αν την ψαχνεις....
παρτουζα.αποψε τη νυχτα εχει Παολα-Γκαμπριελα και Φραντζεσκα αλλα οπωσδηποτε πρεπει να παω και στη Νικολ
τι κανει κανεις σ'αυτη την περιπτωση??
Ανδρ 19:Τζαστιν περιττα τα λογια μιλφαρα