foititis23
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2014
- Like
- 3
- Πόντοι
- 0
15 Αυγούστου λειτουργουν;ξέρει κανεις;
στις βιλες και σια παντως βλεπω εχουν αναρτησει κανονικα προγραμμα15 Αυγούστου λειτουργουν;ξέρει κανεις;
την τελευταια την τιμησα χθες..πραγματικα αυτο το κοριτσι ειναι οντως ψυχουλα..αυτη δεν ειναι για αυτην τη δουλεια...να την παρεις σπιτι μπιμπελο ειναι...Χθες βραδυ:
26 Οκτ. 35 Καινουρια παρουσια, η Μπιανκα. Μελαχρινη, μικροκαμωμενη, χαριτωμενη. Μιλουσε καλα Ελληνικά. Κάποιος τελευταία εψαχνε μια Μπιανκα απο Βαρδαρη. Ας ριξει μια ματια. Αν δεν ηταν η πρωτη σταση θα εμπαινα.
Godiva Μικαελα. Χαριτωμενη, μεγαλόσωμη πιτσιρίκα
Φριξου 13 Η Ιζαμπελα απ τα τριδυμα. Καλη περιπτωση αλλα εχω καιρο να παω. Σε πεισμα της μιζέριας των ημερων, θαρρω πως υπαρχουν πολλες επιλογες, αν ψαξει κανεις με καλη διαθεση.
Νικ. Ουρανου 26 Πηγα για την Αλινα, αλλα ηταν μια καινουρια. Αμαλια, νταρντανουλα, οχι κατι το ιδιαίτερο.
Αν Γεωργίου 21 Καπου την εχω ξαναδει αλλα δεν θυμαμαι που. Μελαχρινη με ωραιο προσωπο και μετριο σωμα.
Αν Γεωργίου 18 Η Τζαστιν. Για την ηλικία της κρατιεται πολύ καλα, και πρέπει να ειναι και πολύ καλη μεσα, αλλα προτιμω να θυμαμαι το κοριτσι προ δεκαετίας.
Αν Γεωργίου 38 Η Γωγω στο δωματιο. Η μονη που πετυχα σε δωμάτιο!!!!
Τριδυμο 3 Η Ευα. Κατι μου λεει οτι πρόκειται για την πιο σοβαρη πορνη της Θεσσαλονίκης. Απο αλλη εποχη. Ιερόδουλη-λειτουργός!
Τριδυμο 2 Η Εβελίνα. Κορμαρα και ψυχούλα. Για απειροστη φορα χαρηκα την υπεραξια της μακρόχρονης γνωριμιας μας.
Τριδυμο 2 Η Εβελίνα. Κορμαρα και ψυχούλα. Για απειροστη φορα χαρηκα την υπεραξια της μακρόχρονης γνωριμιας μας.
Τσουκαλα ρε φιλε...το μεσαιοΠοιο είναι το Τριδυμο 2;
τα προγραμματα την δινουν σημερα πρωι στην κοροβαγκου ,αυριο στο red diamond πρωι και σαββατο πρωι στην βιλα εροτικαη καρμεν η ρουμανα ποτε δουλευει ?
ρε βλαχο τα γιδοπροβατα ποιος θα τα αρμεξει αν ερθεις το σ/κ
Η κορίνα είναι η ίδια κοπέλα που έχει κριτικές στο αν γεωργίου 50 ? και δουλεύει αν γεωργίου 16 πρωινή ?καζα ιρενε καμελια
φριξου 15 εφη
φριξου 14 μερτσυ
φριξου 9 βιλα εροτικα φραντζεσκα
κοροβαγκου καρμεν
red light district καντυ
μινωταυρου καρλα
τσουκαλα τριδυμα χριστινα,ελενα και ιζαμπελα και το βραδυ η ευα
ερως 16 κορινα
τηλεφωνικα το ρεπορταζ,προσεχως ανεβαινω για καταθεσεις εντος του ΣΚ
ΜΗΝ γαματε το θρεντ με αντιπαραθεσεις και ανοησιες και μην απαντατε σε τρολλ
μην δινετε λινκ με προσωπικα δεδομενα επισης φεισμπουκ κλπ
για ποια απ'ολες κατεβαινεις?καζα ιρενε καμελια
φριξου 15 εφη
φριξου 14 μερτσυ
φριξου 9 βιλα εροτικα φραντζεσκα
κοροβαγκου καρμεν
red light district καντυ
μινωταυρου καρλα
τσουκαλα τριδυμα χριστινα,ελενα και ιζαμπελα και το βραδυ η ευα
ερως 16 κορινα
τηλεφωνικα το ρεπορταζ,προσεχως ανεβαινω για καταθεσεις εντος του ΣΚ
ΜΗΝ γαματε το θρεντ με αντιπαραθεσεις και ανοησιες και μην απαντατε σε τρολλ
μην δινετε λινκ με προσωπικα δεδομενα επισης φεισμπουκ κλπ
Ολη τι βδομαδα δουλευει ι εφι?
Με γαμας.!!!!!
Ναι η ιδια ειναι.Η κορίνα είναι η ίδια κοπέλα που έχει κριτικές στο αν γεωργίου 50 ? και δουλεύει αν γεωργίου 16 πρωινή ?
Μια Μπαρμπι στο σαλονι σας!!!την τελευταια την τιμησα χθες..πραγματικα αυτο το κοριτσι ειναι οντως ψυχουλα..αυτη δεν ειναι για αυτην τη δουλεια...να την παρεις σπιτι μπιμπελο ειναι...
Στανταρακι η Μονικαπριν απο λιγο . επισκεψη στο λα φαμ στη μονικα. σκεφτηκα να παω μετα την περιγραφη του αλ πατσινο.
δουλευε στα τριδυμα πριν λιγο καιρο οπως μου ειπε. ρωσιδα καποια ηλικιας. θα ελεγα 50ρα.
εξαιρετικη περιποιηση. πολυ καλο αρχιδογλυψιμο, (με το απλο προγραμμα των 30 ευρω) δεκτικη σε δαχτυλο στον κολπο.
γλωσσοφιλα...και στο σεξ μια χαρα. γενικα απαιχτο σερβις.....με 70 δινει και κωλο. μου ειπε αν θελω το τηλ της να την παρω και ιδιωτικα.
για 30 λεπτα θα με χρεωσει 70 ευρω μαζι με πρωκτικο. της ειπα αν μπορει να ριξει την τιμη....αλλα αρνηθηκε.
θα ειναι μονο ως και αυριο, μετα δεν μου ειπε που θα ειναι...
θα θελα να δοκιμασω κανένα καινουριο τεμάχιο στις βιλες,προς το παρόν κάνω τα μπάνια μου....ποια προτεινεις με μεγαλο βυζι;για ποια απ'ολες κατεβαινεις?
Την Γκαμπριέλα, και να μας πεις αν ειναι πλαστικοθα θελα να δοκιμασω κανένα καινουριο τεμάχιο στις βιλες,προς το παρόν κάνω τα μπάνια μου....ποια προτεινεις με μεγαλο βυζι;