Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 61 άτομα (4 μέλη και 57 επισκέπτες)

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
αν μαλωνετε για πουτανες τοτε για κανονικες γυναικες τι ειστε ικανοι να κανετε?φονο...?
αν θελετε καινουριες γκομενες και μουναρες παντε στις παραλιες και καμακωστε...η χαλκιδικη ειναι τιγκα..οι πουτανες ειναι για αλλη δουλεια ,μη μπερδευεστε...
οπως ο αλλος προχτες που με λεει ειπε η πουτανα θα με δωσει το τηλεφωνο της την αλλη φορα.πανε να στα φαει χοντρα παπαρα...

η σαλονικη αυτη τη στιγμη εχει καποιες συγκεκριμενες,δεν μπορει να προσαψει κανεις κατηγοριες σε κανεναν για τις επιλογες του με ποια να παει.
και στο κατω κατω χαρη μας κανουν καποιοι που μας ενημερωνουν,οταν πανε με αγνωστες,μιλφ,gilf, κτλ..

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
767
Πόντοι
4.535
Πρωινή επίσκεψη στην Έφη στο Φρίξου 15. Ένα έχω να πω... Τρέμουν τα πόδια μου και δεν μπορώ να συγκεντρωθώ στην δουλειά... κριτική εντός ολίγου...

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
συγγνωμη μαγκεσ θα επεμβω τωρα ,,,,ειμε στο σαιτ 7 χρωνια κοντα.το σαιτ εχει σκοπο η ειχε καποτε τουλαχιστων την ενημερωσει.ο αλ πατσινω προσφερε το παν εκει σε εσασ στη θεσσαλονικη με φωβερεσ ενημερωσεισ απο μπουρδελα,πιατσεσ ,κολομπαρα τα παντα με αποτελεσμα να βοηθαει πολλουσ να περναν καλα κ να αποφευγουν τησ πατατεσ ,,,,,χωρισ να θελω να των υποστιριξω καπου δεν τον ξερω στο κατω κατω θεωρω μεγαλη γαιδουρια καπιει εδω μεσα που δεν προσφεραν τιποτα να του την λενε μαγκεσ,,,εχετε κ λιγω τσιπα.λοιπων εγω την αποψη μου θα την πω ξεκαθαρα μαγκεσ.
υπαρχουν καπιει εδω μεσα που δεν ξερω γιατι κ πωσ δεν θελουνε να υπαρχει ενημερωσει απο πουθενα ουτε απο μπουρδελα,πιατσεσ,κολομπαρα τιποτα μα τιποτα και 3-4 μελη που συμβαλουν κιτανε να τα φυμοσουν δεν ξερω γιατι ομωσ.αλ πατσινω κ αλλοι ενημερωτεσ ενα θα σασ πω   μην τουσ κανετε τη χαρη.

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.626
Πόντοι
7.095
Πρωινή επίσκεψη στην Έφη στο Φρίξου 15. Ένα έχω να πω... Τρέμουν τα πόδια μου και δεν μπορώ να συγκεντρωθώ στην δουλειά... κριτική εντός ολίγου...
καλημερα ρε δοκιμαστη...τι μαλλι εχει τωρα η εφαρα γιατι εχω καιρο να παω; Καρεκλατο κλασσικη αξια;

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
Τόσα χρόνια εδώ μέσα κι όλο για τις ίδιες χαζομάρες μαλώνετε ,είναι δυνατόν να έχουν όλη τα ίδια γούστα ?σε καποιους αρέσουν μιλφ είναι καλύτερες στην δουλειά λογικό και τα δωράκια που κάνουν κ αυτό λγικό αλλιως δεν θα έχουν πελατεία ,μικρές έχουν άλλα κορμί νιάτα δεν είναι ουάου στο σεξ κ αυτό κατανοητό στα 20 εσείς όλη είσαστε έμπυρη ? περιμένατε τα δωράκια ΌΧΙ  γιατί  όταν είσαι πιτσιρίκος μόνο το τελιωμα  ειχαι ουσία ,θα μου πείτε υπάρχουν εξαιρεσεις ναι για αυτό και τα λέμε εξερεσης επειδη σπανίζουν ,ναι δεν είμαστε αθήνα κ δεν έχουμε πολλές κοπέλες αλλά δεν έχουμε κ 500 μαγαζιά οπότε αυτόματος μιονετε κ ποσότητα κ πιότητα απλά μαθηματικά , να είστε σίγουρη ότι κανένα μαγαζί δεν θα έβαζε κοπέλα πάνω από 30 αν είχαμε επιλογές δεν έχουμε κ έτσι κάνουμε ότι μπορούμε ,και κάτι ακόμα κανένα στουδίο στην αθήνα δεν δουλευει με 10 κ 15 ευρώ μόνο τα μπουρδέλα που  exoun σάρα μάρα τα αλλά μαγαζιά ήταν πάντα το απλό 50 τώρα αν δεν κάνω λάθος κατέβασαν στα 40 ...

αυτά τα ολίγα κάλο μεσημέρι και καλά μπάνια ...
πρεπει να μαθεις ελληνικα 1ον.πρεπει να φερεις κατι καλο στο μαγαζι σου 2ον.και μην πεταγεσαι να βαλεις ταξη 3ον αυτο που χρειαζομαστε απο σενα ειναι πουτανεεεεεεεεες..οχι διαιτητη 4ον..αιντε

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
συγγνωμη μαγκεσ θα επεμβω τωρα ,,,,ειμε στο σαιτ 7 χρωνια κοντα.το σαιτ εχει σκοπο η ειχε καποτε τουλαχιστων την ενημερωσει.ο αλ πατσινω προσφερε το παν εκει σε εσασ στη θεσσαλονικη με φωβερεσ ενημερωσεισ απο μπουρδελα,πιατσεσ ,κολομπαρα τα παντα με αποτελεσμα να βοηθαει πολλουσ να περναν καλα κ να αποφευγουν τησ πατατεσ ,,,,,χωρισ να θελω να των υποστιριξω καπου δεν τον ξερω στο κατω κατω θεωρω μεγαλη γαιδουρια καπιει εδω μεσα που δεν προσφεραν τιποτα να του την λενε μαγκεσ,,,εχετε κ λιγω τσιπα.λοιπων εγω την αποψη μου θα την πω ξεκαθαρα μαγκεσ.
υπαρχουν καπιει εδω μεσα που δεν ξερω γιατι κ πωσ δεν θελουνε να υπαρχει ενημερωσει απο πουθενα ουτε απο μπουρδελα,πιατσεσ,κολομπαρα τιποτα μα τιποτα και 3-4 μελη που συμβαλουν κιτανε να τα φυμοσουν δεν ξερω γιατι ομωσ.αλ πατσινω κ αλλοι ενημερωτεσ ενα θα σασ πω   μην τουσ κανετε τη χαρη.

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
Καλησπερα στα αλανια απο τν πρωτο μεχρι κ τν τελευταιο.Οταν πρωτοεγραψα εδω περα σνομπαριστηκα πολυ κ για λιγο καιρο ξενερωσα!Μελη αυθεντικα κ παντελονατα μου εγραψαν οτι"Εδω ειναι η Αρενα αντεχεις?" αλλο "Πρεπει να εχεις γερο στομαχι"και αλλα λιγα αλλα θυμαμαι τα χαρακτηριστικοτερα.Αυτο που θελω να πω ειμαι ενας απο εσας και θα θελα ν κανω τσαρκα με Jamaican k antigregory ΜΑΖΙ! Μπαλιτσα θα σε παιζω οποτε γουσταρω γιατι εσυ τ ξεκινησες!!! :rockon: :rockon: :rockon:
και εγωωωω και εγω θελωωωωωωωωωωωω!!!

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Καλησπερα στα αλανια απο τν πρωτο μεχρι κ τν τελευταιο.Οταν πρωτοεγραψα εδω περα σνομπαριστηκα πολυ κ για λιγο καιρο ξενερωσα!Μελη αυθεντικα κ παντελονατα μου εγραψαν οτι"Εδω ειναι η Αρενα αντεχεις?" αλλο "Πρεπει να εχεις γερο στομαχι"και αλλα λιγα αλλα θυμαμαι τα χαρακτηριστικοτερα.Αυτο που θελω να πω ειμαι ενας απο εσας και θα θελα ν κανω τσαρκα με Jamaican k antigregory ΜΑΖΙ! Μπαλιτσα θα σε παιζω οποτε γουσταρω γιατι εσυ τ ξεκινησες!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Το σχοινι καραβοσχοινο ετσι.???

Και στο ξαναλεω, με το καλημερα, 4ημερων μελος αρχησες να σχολιαζεις αρνητικα πουτανα, ισως και για αυτο εκανες εγραφη, ο χρονος θα διξει αν μας πισεις τι ρολο βαρας, μεχρι στιγμης εμενα δεν με εχεις πεισει και στα αρχιδια σου κιωλας...

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Τόσα χρόνια εδώ μέσα κι όλο για τις ίδιες χαζομάρες μαλώνετε ,είναι δυνατόν να έχουν όλη τα ίδια γούστα ?σε καποιους αρέσουν μιλφ είναι καλύτερες στην δουλειά λογικό και τα δωράκια που κάνουν κ αυτό λγικό αλλιως δεν θα έχουν πελατεία ,μικρές έχουν άλλα κορμί νιάτα δεν είναι ουάου στο σεξ κ αυτό κατανοητό στα 20 εσείς όλη είσαστε έμπυρη ? περιμένατε τα δωράκια ΌΧΙ  γιατί  όταν είσαι πιτσιρίκος μόνο το τελιωμα  ειχαι ουσία ,θα μου πείτε υπάρχουν εξαιρεσεις ναι για αυτό και τα λέμε εξερεσης επειδη σπανίζουν ,ναι δεν είμαστε αθήνα κ δεν έχουμε πολλές κοπέλες αλλά δεν έχουμε κ 500 μαγαζιά οπότε αυτόματος μιονετε κ ποσότητα κ πιότητα απλά μαθηματικά , να είστε σίγουρη ότι κανένα μαγαζί δεν θα έβαζε κοπέλα πάνω από 30 αν είχαμε επιλογές δεν έχουμε κ έτσι κάνουμε ότι μπορούμε ,και κάτι ακόμα κανένα στουδίο στην αθήνα δεν δουλευει με 10 κ 15 ευρώ μόνο τα μπουρδέλα που  exoun σάρα μάρα τα αλλά μαγαζιά ήταν πάντα το απλό 50 τώρα αν δεν κάνω λάθος κατέβασαν στα 40 ...

αυτά τα ολίγα κάλο μεσημέρι και καλά μπάνια ...

Εσενα ποτε θα σε δουμε κοριτσαρα μου στον στοιβο.???  :smitten: Αντε γιατι νοικοκυρευομαι σε λιγους μηνες και πρεπει να συνευρεθω ερωτικα με ενα μιλφακι που να αξιζει...!!
  :grin:

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
γραφει καπιοσ ενημερωσει απο την μπουρδελωκατασταση τη ειδε πχ χτεσ τη νυχτα σε 25 σπιτακια πχ.
αμεσωσ μπαινουν καπιει κ γραφουν 5 σελιδεσ ασχετα πραγματα για να μεινει πισω η ουσια τησ ανημερωσεισ ωστε να μην την διαβαζει κανεισ.
γραφει καπιοσ τη ειδε στην πιατσα τησ θεσσαλονικησ χτεσ το βραδυ πχ.
αμεσωσ μπαινουν 3-4 καραγκιοζηδεσ γραφουν ασχετα πραγματα για να μενει η σωστη ενημερωσει πισω κ να γινεται καπνωσ.
ΤΥΧΑΙΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
γραφει καπιοσ ενημερωσει απο την μπουρδελωκατασταση τη ειδε πχ χτεσ τη νυχτα σε 25 σπιτακια πχ.
αμεσωσ μπαινουν καπιει κ γραφουν 5 σελιδεσ ασχετα πραγματα για να μεινει πισω η ουσια τησ ανημερωσεισ ωστε να μην την διαβαζει κανεισ.
γραφει καπιοσ τη ειδε στην πιατσα τησ θεσσαλονικησ χτεσ το βραδυ πχ.
αμεσωσ μπαινουν 3-4 καραγκιοζηδεσ γραφουν ασχετα πραγματα για να μενει η σωστη ενημερωσει πισω κ να γινεται καπνωσ.
ΤΥΧΑΙΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585

Τυπε μερικοι εχουν καταφερει αυτο που σκοπευανε εδω μεσα, δες τελευταια ποσα δυνατα μελη εχουν κανει πασο, ωρες ωρες λεω, αν και δεν συμφωνω μαζι του, οτι ο τζαμαικαν καλα κανει και δεν ενημερωνει ονλαιν. Και αν σταματησει και ο alpacino, που εχει μηνει ο τελευταιος εδω μεσα σοβαρος τσαρκαδορος το κλεισαμε το μαγαζι... ;)

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
πρεπει να μαθεις ελληνικα 1ον.πρεπει να φερεις κατι καλο στο μαγαζι σου 2ον.και μην πεταγεσαι να βαλεις ταξη 3ον αυτο που χρειαζομαστε απο σενα ειναι πουτανεεεεεεεεες..οχι διαιτητη 4ον..αιντε
το ότι είσαι στην ορθογραφία καλύτερος από μένα δεν σημαίνει ότι κ πιο μορφωμένος 1 ,αυτό που έχω στο μαγαζί για μένα μια χαρά είναι 2,είδες κάπου να λέω ότι έγραψα για να βάλω τάξη ? 3, πουτάνες έχω αν δεν είναι για τα γούστα σου δεν πειράζει θα το αντέξω 4...τον διαιτητή δεν έκανα την γνώμη mou είπα , δημοκρατία δεν έχουμε ? 5 ...

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
Τυπε μερικοι εχουν καταφερει αυτο που σκοπευανε εδω μεσα, δες τελευταια ποσα δυνατα μελη εχουν κανει πασο, ωρες ωρες λεω, αν και δεν συμφωνω μαζι του, οτι ο τζαμαικαν καλα κανει και δεν ενημερωνει ονλαιν. Και αν σταματησει και ο alpacino, που εχει μηνει ο τελευταιος εδω μεσα σοβαρος τσαρκαδορος το κλεισαμε το μαγαζι... ;)
δεν πιστευω οτι καποιοι θελουνε να κλεισει το θρεντ...απλα ειμαστε φραπεδουπολη και το κραξιμο ειναι στο αιμα μας!!

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
δεν πιστευω οτι καποιοι θελουνε να κλεισει το θρεντ...απλα ειμαστε φραπεδουπολη και το κραξιμο ειναι στο αιμα μας!!

και ομως γυριζει οπως λεει και ζουγας... ;)

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
Ε ΕΓΩ ΤΗ ΛΕΩ ΤΟΣΗ ΩΡΑ ΑΥΤΟ ΑΚΡΥΒΩΣ ΛΕΩ ΒΡΕ ΦΙΛΕ Κ ΤΟΝ ΑΛ ΤΟΥ ΤΙ ΣΠΑΣΑΝΕ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΟΛΟΜΠΑΡΑ ΠΙΑΤΣΕΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ,,,ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ Κ ΚΙΤΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ Κ ΑΠΟ ΕΚΕΙ.ΤΗ ΝΑ ΠΩ ΕΝΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΒΡΕ ΜΑΓΚΕΣ.......ΣΚΟΠΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΑΙΤ Κ ΛΟΓΩΣ ΥΠΑΡΞΕΙΣ ΤΟΥ ΕΙΝΕ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΓΙΑΥΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΑΠΟ ΠΙΑΤΣΕ ,ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ,ΚΟΛΟΜΠΑΡΑ ΚΤΛ Κ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗ ΧΑΡΕΙ ΤΗΣ ΦΥΜΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΚΑΠΙΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.....ΑΛΛΙΩΝ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΑΙΤ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ.

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
το ότι είσαι στην ορθογραφία καλύτερος από μένα δεν σημαίνει ότι κ πιο μορφωμένος 1 ,αυτό που έχω στο μαγαζί για μένα μια χαρά είναι 2,είδες κάπου να λέω ότι έγραψα για να βάλω τάξη ? 3, πουτάνες έχω αν δεν είναι για τα γούστα σου δεν πειράζει θα το αντέξω 4...τον διαιτητή δεν έκανα την γνώμη mou είπα , δημοκρατία δεν έχουμε ? 5 ...
ακυρη σε ολα...ορθογραφια=μορφωση δεν την εχεις και για αυτο τα διαχωριζεις.. τον διαιτητη τον κανεις εμμεσως πλην σαφως..αυτα που εχεις στο μαγαζι δεν ειναι μια χαρα ειναι και μια τρομαρα(σου τα ειπα και επι προσωπικου για να μην λες οτι κρυβομαι πισω απο  ενα pc,αν και παω στοιχημα θα πεις οτι δεν θυμασαι) και εφοσον εχουμε δημοκρατια σου απανταω για 2η φορα...καλημερα

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.689
Πόντοι
736
Μια άσχετη ερώτηση, από χτές το βράδυ δεν μπορώ να μπω στον τομέα με τα στούντιο βγάζει error 404 το κάνει σε όλους αυτό ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom