azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.691
- Πόντοι
- 38.177
:o :o
αυτη στη αγγελια ειναι η παλια καψουρα μου η ΑγαπηΩχ θα σ'αρχίσουν πάλι στα π.μ. με "γαλλικά"
Al ποσταρετα να γελάσουμε...
[URL unfurl="true"]http://personals.freelist.gr/ad.php?adId=214588-6&cityId=16&subcatId=65[/url]
Κι αυτή δεν είναι-ήταν της μπουρδελοκατάστασης?
Αλ έχεις φάει Αλίνα από Νικηφόρου Θα είχε ενδιαφέρον μια "βρώμικη" κριτική σου με το Αλινάκιαυτη στη αγγελια ειναι η παλια καψουρα μου η Αγαπη
στη δευτερη αγγελια ειναι η βρωμιαρα η Ζωη που νομιζω δουλευει ακομα στα τριδυμα
Και τωρα λογω καιρου εχω καλη διαθεση και ψηνομαι για καμια μεσημεριανη καταθεση
οχι και ειναι ωραιο μουνακι αλλα παλιοτερα τα σχολια ηταν αρνητικα...Εξαρταται και ποσο βρωμικη ειναι για τα γουστα μουΑλ έχεις φάει Αλίνα από Νικηφόρου Θα είχε ενδιαφέρον μια "βρώμικη" κριτική σου με το Αλινάκι
Μασατζίδικο Αγάπη-Ζέτα(γεματούλα Ελληνίδα)
που ειναι?Μασατζίδικο Αγάπη-Ζέτα(γεματούλα Ελληνίδα)
Φάληρο αν θυμάμαι καλα.Συνδίκα,Μπότσαρη,Μαρτίουπου ειναι?
Φάληρο αν θυμάμαι καλα.Συνδίκα,Μπότσαρη,Μαρτίου
καντυ-αντριαννα-γαληνη-σαρα...εχει φιλε και αξιζουνε παραπανω απο το 40αρι...
να πας τζαστιν στο λαφαμ να περασεις καλα
τελευταίο στίγμα έδωσε περιοχή Κλεάνθους-Παπάφη
Θα την ψαξω την συμβουλη σου αγαπητε αλλα δυστυχως αργησες να απαντησεις χτες κ εριξα μια παχια το βραδυ κ κοιμηθηκα σαν πουλακι
που μπορω να βρω κριτικες γι αυτην??
κι εμένα μου τη θυμίζει πολύ...αλλά 37 ούτε καν οταν τη γνωρισα δεν ηταν
Την επιασα απο τα μαλλια και κουνουσα με δυναμη ολη τη γουρουνοκεφαλη με δυναμη να μου τον παιρνει ολον μεσα.
μα τα δεχοταν ολα η χοντρη,τι να εκανα??Ελιωσα λεμε.
Ετσι καλτιλα και παρακμη
τι να διασταυρωθειιιι;εγω που ειμαι φουλ ιδιοτροπος σου λεω η γκομενα ειναι δαγκωτο...απλα δεν ξερω τι κανει στο απλο...οποτε εκει λιγο κραταω επιφυλαξεις...η αντριαννα γιατι ετσι;5 λεπτα;δεν μ το εχει κανει ποτε...η καντυ δεν αξιζει μονο σε θεμα εμφανισης...εχει ολο το πακετο ακομα και προσποιητα να το κανει της αναγνωριζω το οτι σου φερεται σαν γκομενα και οχι σαν τανα...οσο για την σαρα...αυτη το βλεπει τελειως επαγγελματικα...απλα ειναι η πιο ομορφη απο ολες..φιλε τη γαληνη δεν την ξερω ακομα κ μεχρι να διασταυρωθει η αποδοση της πολλάκις (!) δεν δινω 40€ για καμια.
Η αντριανα δεν ξερω αν θα ξαναπηγαινα ακομα και με 30€ με το 5λεπτο μαξιμουμ που μου αφιερωσε οσες φορες πηγα.
Η Καντυ ισως τα αξιζει λογω εμφανισης κ μονο. Η διαθεση της παντα ηταν αρκετα καλη, αλλα η πιπα της δεν εχει καν πλησιασει σε διαρκεια το ενα λεπτο, χωρις καμια δοση υπερβολης (εχω παει καμια δεκαριά φορες μαζι της). Παρολα αυτα θα ξαναπαω μονο κ μονο επειδη ειναι απο τις πιο καβλιαρες τανες της Θεσσαλονικης.
Στη Σαρα ναι θα πηγαινα αν ηταν εκει χτες αλλα δυστυχως απειχε (οπως κ η καντυ). Για μενα ειναι η μονη που αξιζει τα 40 απο ολες λογω χρονου που σου προσφερει και για το τοπ κορμι που διαθετει με φυσικοτατα λαρτζ προσοντα. Πιστευω οποιος δεν εχει προβλημα με τις κοντες της βαζει αριστα 10