Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 60 άτομα (5 μέλη και 55 επισκέπτες)

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16

Ωχ θα σ'αρχίσουν πάλι στα π.μ. με "γαλλικά"

Al ποσταρετα να γελάσουμε...

[URL unfurl="true"]http://personals.freelist.gr/ad.php?adId=214588-6&cityId=16&subcatId=65[/url]

Κι αυτή δεν είναι-ήταν της μπουρδελοκατάστασης?

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Ωχ θα σ'αρχίσουν πάλι στα π.μ. με "γαλλικά"

Al ποσταρετα να γελάσουμε...

[URL unfurl="true"]http://personals.freelist.gr/ad.php?adId=214588-6&cityId=16&subcatId=65[/url]

Κι αυτή δεν είναι-ήταν της μπουρδελοκατάστασης?
αυτη στη αγγελια ειναι η παλια καψουρα μου η Αγαπη
στη δευτερη αγγελια ειναι η βρωμιαρα η Ζωη που νομιζω δουλευει ακομα στα τριδυμα

Και τωρα λογω καιρου εχω καλη διαθεση και ψηνομαι για καμια μεσημεριανη καταθεση  :fuck1:

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
αυτη στη αγγελια ειναι η παλια καψουρα μου η Αγαπη
στη δευτερη αγγελια ειναι η βρωμιαρα η Ζωη που νομιζω δουλευει ακομα στα τριδυμα

Και τωρα λογω καιρου εχω καλη διαθεση και ψηνομαι για καμια μεσημεριανη καταθεση  :fuck1:
Αλ έχεις φάει Αλίνα από Νικηφόρου  :think: Θα είχε ενδιαφέρον μια "βρώμικη" κριτική σου με το Αλινάκι  :knockinb: :fuck1: :zfuck:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Αλ έχεις φάει Αλίνα από Νικηφόρου  :think: Θα είχε ενδιαφέρον μια "βρώμικη" κριτική σου με το Αλινάκι  :knockinb: :fuck1: :zfuck:
οχι και ειναι ωραιο μουνακι αλλα παλιοτερα τα σχολια ηταν αρνητικα...Εξαρταται και ποσο βρωμικη ειναι για τα γουστα μου  :P :P

bak14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2011
Κριτικές
10
Like
2
Πόντοι
231
καντυ-αντριαννα-γαληνη-σαρα...εχει φιλε και αξιζουνε παραπανω απο το 40αρι...

φιλε τη γαληνη δεν την ξερω ακομα κ μεχρι να διασταυρωθει η αποδοση της πολλάκις (!) δεν δινω 40€ για καμια.
Η αντριανα δεν ξερω αν θα ξαναπηγαινα ακομα και με 30€ με το 5λεπτο μαξιμουμ που μου αφιερωσε οσες φορες πηγα.
Η Καντυ ισως τα αξιζει λογω εμφανισης κ μονο. Η διαθεση της παντα ηταν αρκετα καλη, αλλα η πιπα της δεν εχει καν πλησιασει σε διαρκεια το ενα λεπτο, χωρις καμια δοση υπερβολης (εχω παει καμια δεκαριά φορες μαζι της). Παρολα αυτα θα ξαναπαω μονο κ μονο επειδη ειναι απο τις πιο καβλιαρες τανες της Θεσσαλονικης.
Στη Σαρα ναι θα πηγαινα αν ηταν εκει χτες αλλα δυστυχως απειχε (οπως κ η καντυ). Για μενα ειναι η μονη που αξιζει τα 40 απο ολες λογω χρονου που σου προσφερει και για το τοπ κορμι που διαθετει με φυσικοτατα λαρτζ προσοντα. Πιστευω οποιος δεν εχει προβλημα με τις κοντες της βαζει αριστα 10  :tits:

bak14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2011
Κριτικές
10
Like
2
Πόντοι
231
να πας τζαστιν στο λαφαμ να περασεις καλα

Θα την ψαξω την συμβουλη σου αγαπητε :grin: αλλα δυστυχως αργησες να απαντησεις χτες κ εριξα μια παχια το βραδυ κ κοιμηθηκα σαν πουλακι  :grin:

που μπορω να βρω κριτικες γι αυτην??  :s&m_2:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

Κασιμπασα

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1

[/quote]γιατι ρε al βρωμιαρα?
την βολτα την εκανες?

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Πανω που παω να γινω ανθρωπος και να μπω στο δρομο της ποιοτικης αναβαθμισης δινω μια κλωτσια και τα χαλαω ολα...και τι εννοω?Ειχα ξεκινησει ενα ωραιο σερι με Νατασα,Καρμεν και σκοπευα να το συνεχισω με Καντυ,Νταϊανα,Αντζελα...

αλλα πηρα το στραβο το δρομο παλι...μετα την προηγουμενη βδομαδα με την Καμελια συνεχισα την παρακμη μου πριν λιγη ωρα με τη Βουλγαρα Αντζελικα στο Σαπφους 8  :grin:
Μιλαμε για καμια 150 κιλα κορμι...αφου να την αγκαλιασω ολοκληρη δε μπορουσα  :grin:
Ξηγηθηκε πολυ καλα ομως,με 30ε γυμνο τσιμπουκι,εφαγε τα κωλοδαχτυλα της,τα πουτσοτριψιματα της,κατι απαλες σφαλιαρες στα τεραστια μαγουλα της  :2funny: :2funny:.
Την επιασα απο τα μαλλια και κουνουσα με δυναμη ολη τη γουρουνοκεφαλη με δυναμη να μου τον παιρνει ολον μεσα.Εκανε πολυ καλο καβαλημα απο πανω αλλα κουραστηκε γρηγορα,δε βιαστηκε καθολου και τη βρηκα παρα πολυ βελτιωμενη σε σχεση με πριν 2 χρονια που την ειχα παρει στην Ερημιτη

Εμφανισιακα ομως δε βλεπεται...για να σας δωσω να καταλαβετε τη γουσταρει ο GAMEOVER δηλαδη αλλα μεσα ειναι πολυ δυνατη πλεον και για 30ε με γυμνο δε το συζητω καν.Κωλαρακι δεν κανει

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
:2funny: :2funny: Kαλα ξηγηθηκες .Εννοειται περιμενουμε κριτικη με περιγραφη του σκηνικου.

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
φιλε τη γαληνη δεν την ξερω ακομα κ μεχρι να διασταυρωθει η αποδοση της πολλάκις (!) δεν δινω 40€ για καμια.
Η αντριανα δεν ξερω αν θα ξαναπηγαινα ακομα και με 30€ με το 5λεπτο μαξιμουμ που μου αφιερωσε οσες φορες πηγα.
Η Καντυ ισως τα αξιζει λογω εμφανισης κ μονο. Η διαθεση της παντα ηταν αρκετα καλη, αλλα η πιπα της δεν εχει καν πλησιασει σε διαρκεια το ενα λεπτο, χωρις καμια δοση υπερβολης (εχω παει καμια δεκαριά φορες μαζι της). Παρολα αυτα θα ξαναπαω μονο κ μονο επειδη ειναι απο τις πιο καβλιαρες τανες της Θεσσαλονικης.
Στη Σαρα ναι θα πηγαινα αν ηταν εκει χτες αλλα δυστυχως απειχε (οπως κ η καντυ). Για μενα ειναι η μονη που αξιζει τα 40 απο ολες λογω χρονου που σου προσφερει και για το τοπ κορμι που διαθετει με φυσικοτατα λαρτζ προσοντα. Πιστευω οποιος δεν εχει προβλημα με τις κοντες της βαζει αριστα 10  :tits:
τι να διασταυρωθειιιι;εγω που ειμαι φουλ ιδιοτροπος σου λεω η γκομενα ειναι δαγκωτο...απλα δεν ξερω τι κανει στο απλο...οποτε εκει λιγο κραταω επιφυλαξεις...η αντριαννα γιατι ετσι;5 λεπτα;δεν μ το εχει κανει ποτε...η καντυ δεν αξιζει μονο σε θεμα εμφανισης...εχει ολο το πακετο ακομα και προσποιητα να το κανει της αναγνωριζω το οτι σου φερεται σαν γκομενα και οχι σαν τανα...οσο για την σαρα...αυτη το βλεπει τελειως επαγγελματικα...απλα ειναι η πιο ομορφη απο ολες..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom