You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 59 άτομα (5 μέλη και 54 επισκέπτες)
jimiadis
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 46
- Like
- 3.331
- Πόντοι
- 3.820
ρεεεεεεεε 2 ωρες τον ειχα σηκωμενο στη δουλεια ολο το βραδι με την ιδεα οτι ειναι το καυλι εδωωωω και τωρα λετε οτι δεν ηρθεεε;γυμνος θα την περιμενα στην πορταααα πανω στο δεντρακιιιι!!!Πανμπουρδελιάρικη εκστρατεία. Όοοοολοι στην Αν. Γεωργίουυυυυυυυυ.... Πατσινο, μπλαστμπιτ, τζι ελ, gameover, jo145, jimiadis, karamaaaannnnn Γενικήηηη Πανμπουρδελιάρικη επιστράτευσηηηηηη . Η Βαβάτση ήδη βρίσκεται στο στούντιο κ πλησιάζει η ώρα του λαού !!!
jimiadis
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 46
- Like
- 3.331
- Πόντοι
- 3.820
με ξεσηκωσατε με την βαβατση και τωρα σκεφτομαι να κανω κατι τρελοοοο!!!ψηνομαι να κανω προταση σε καντυ και αντριαννα για μια ωρα και με τις 2 μεσα μαζι!!!ω ρε φανταζομαι το λεσβιακο μεταξυ τουυυυς και τα ψωμια μου καιγονται!!!
thiseas
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 42
- Like
- 1.135
- Πόντοι
- 6.835
Ρε φιλε μηπως βγηκε απο σενα το "μπουρδελα και ξερο(καμενο) ψωμι"?με ξεσηκωσατε με την βαβατση και τωρα σκεφτομαι να κανω κατι τρελοοοο!!!ψηνομαι να κανω προταση σε καντυ και αντριαννα για μια ωρα και με τις 2 μεσα μαζι!!!ω ρε φανταζομαι το λεσβιακο μεταξυ τουυυυς και τα ψωμια μου καιγονται!!!
yorkie
Global Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2012
- Κριτικές
- 228
- Like
- 18.812
- Πόντοι
- 35.668
Thanks Δες,μπροστά στα τόσα γιουβαρλάκια που είδα..μια χαρά μου φάνηκε η ΜπιάνκαΠολύ ωραίος έδωσες είδηση πως την είδες τα είχε τα κιλάκια της
Επισκέπτης
Ρε φιλε μηπως βγηκε απο σενα το "μπουρδελα και ξερο(καμενο) ψωμι"?
μπορει να δοουλευει στον σταγκιδη στη γωνια με τα ωραια κουλουρια
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
α .....σιγουρα θα δεχτουν..... τι να σου πω;με ξεσηκωσατε με την βαβατση και τωρα σκεφτομαι να κανω κατι τρελοοοο!!!ψηνομαι να κανω προταση σε καντυ και αντριαννα για μια ωρα και με τις 2 μεσα μαζι!!!ω ρε φανταζομαι το λεσβιακο μεταξυ τουυυυς και τα ψωμια μου καιγονται!!!
kritik1982
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 34
- Like
- 1.652
- Πόντοι
- 716
σερρεα ειναι δεν εχει ανάγκη, ξερει απο ακανεδες καλα, αλλα εξακουλουθω να μην λαμβανω σοβαρα την είδηση...αλλα ποτε δεν ξες
αυτα ο κοσμος τα πρωμοταρει εκτος και αν δεν εχει άδεια ιερόδουλης (ακομα χειροτερα)
Η Βαβατση ειναι απο Θέρμη, και κανονικα τη λεγανε Δαδατση. Το αλλαξε να μην ξεφτυλισει τελειως την οικογενεια. Σερρες απλα δουλευει στο στριπτιτζαδικο
jimiadis
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 46
- Like
- 3.331
- Πόντοι
- 3.820
gl ειναι φαντασιωσηηη!!αλλα και ψηνομαι κι ολας!!α .....σιγουρα θα δεχτουν..... τι να σου πω;
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.726
- Πόντοι
- 25.165
Jimiadis κριμα που πρεπει να περιμενεις μεχρι αυριο γιατι η αντριαννα δεν δουλευει σημερα, επισης η αφρουλα δυστηχως μεχρι τελος του μηνα δεν θα δουλευει, λετε να αποσυρθηκε??
papazits
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 155
- Πόντοι
- 16
Για δώσε gossip στο λαό. Τι έκπληξη έζησες? Πέπη Τσεσμελή?Ε ναι άμα το ζήσω κι΄αυτό θα έχω ολοκληρωθεί πλέον σαν πάιχτης......αλλά την απόλυτη έκλπληξη στο άθλημα την έχω ζήσει προ πολλού
bak14
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2011
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2
- Πόντοι
- 231
καλησπερα παικταραδες ας κανω τον κοπο εγω να ξαναρωτησω αν κ δεν νομιζω να αλλαξε κατι. μετα απο μηνες μπουρδελοαποχης ΜΗΠΩΣ υπαρχει τιποτα αξιολογο επιτελους για βραδινη βαρδια στην γλυκια μας θεσσαλονικη? Στις βιλες συμφωνα με το λειντις δεν βλεπω να αξιζει καμια το 40αρι. Στα αλλα εχετε να προτεινεται καμια νορμαλ αξιολογη πουτανα να παω το βραδακι????????
jimiadis
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 46
- Like
- 3.331
- Πόντοι
- 3.820
καντυ-αντριαννα-γαληνη-σαρα...εχει φιλε και αξιζουνε παραπανω απο το 40αρι...καλησπερα παικταραδες ας κανω τον κοπο εγω να ξαναρωτησω αν κ δεν νομιζω να αλλαξε κατι. μετα απο μηνες μπουρδελοαποχης ΜΗΠΩΣ υπαρχει τιποτα αξιολογο επιτελους για βραδινη βαρδια στην γλυκια μας θεσσαλονικη? Στις βιλες συμφωνα με το λειντις δεν βλεπω να αξιζει καμια το 40αρι. Στα αλλα εχετε να προτεινεται καμια νορμαλ αξιολογη πουτανα να παω το βραδακι????????
yorkie
Global Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2012
- Κριτικές
- 228
- Like
- 18.812
- Πόντοι
- 35.668
Από Σαββάτο.παιδΙΑ μπηκα στο αλλο site κ δεν ειδα πουθενα την γαληνη.ξερει κανεις τιποτα???
jimiadis
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 46
- Like
- 3.331
- Πόντοι
- 3.820
ε απλα μπορει να εχει περιοδο η μπορει να θελει να ξεκουραστει ...μπουτι δεν εκλεισε αυτη η γκομενα απο την μερα που ηρθεπαιδΙΑ μπηκα στο αλλο site κ δεν ειδα πουθενα την γαληνη.ξερει κανεις τιποτα???
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ναι κανει αλλαγες το αφεντικοεχει αλλαξει και στους αλλους η γραμματοσειρα με την οποια εμφανιζονται οι τιτλοι των θρεντς,οι τιτλοι των κριτικων,τα εντονα γραμματα κλπ???
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
να πας τζαστιν στο λαφαμ να περασεις καλακαλησπερα παικταραδες ας κανω τον κοπο εγω να ξαναρωτησω αν κ δεν νομιζω να αλλαξε κατι. μετα απο μηνες μπουρδελοαποχης ΜΗΠΩΣ υπαρχει τιποτα αξιολογο επιτελους για βραδινη βαρδια στην γλυκια μας θεσσαλονικη? Στις βιλες συμφωνα με το λειντις δεν βλεπω να αξιζει καμια το 40αρι. Στα αλλα εχετε να προτεινεται καμια νορμαλ αξιολογη πουτανα να παω το βραδακι????????
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.996
- Πόντοι
- 13.755
σα να ειναι μου φαινεται...
[URL unfurl="true"]http://personals.freelist.gr/ad.php?adId=150093-6&cityId=16&subcatId=69[/url]
[URL unfurl="true"]http://personals.freelist.gr/ad.php?adId=150093-6&cityId=16&subcatId=69[/url]
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις