You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (1 μέλη και 45 επισκέπτες)
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.691
- Πόντοι
- 38.177
Ξερει κανενας αν δουλευει η Εμμα αυτες τις μερες και ποιες ωρες.???
Η Εμμα μονο βραδυ δουλευει σχετικα με τις μερες δεν ξερω,νομιζω εχει και τηλ το μαγαζι αλλα ουτε αυτο εχω,ελπιζω εστω και λιγο να βοηθησα
GAMEOVER
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 223
- Like
- 512
- Πόντοι
- 4.017
Έχει και πιο φρέσκες, να και μια δικιά μου περσινή, σε κάποια κάθοδο μου στην Αθήνα.Παιδιά τη Λίλη από τις Βίλες την έχει δοκιμάσει κανένας; Οι νέες φωτογραφίες της με ψήσανε.
Οι κριτικές που έχει από την Αθήνα είναι του 2009.
Θέλω να επισημάνω πως η κοπέλα για μένα ήταν η φαντασίωση μου για ενάμιση χρόνο, αν δεν σου κάνει κλικ δεν θα σου την συνιστούσα καθότι είναι ολίγον διεκπαιρεωτική, εγώ είχα περάσει καλά τότε, αλλά οι συνθήκες ήταν διαφορετικές, δεν την έχω επισκεφθεί ακόμα εδώ στη Θεσσαλονίκη, αλλά θα το κάνω το ταχύτερο δυνατόν, η κοπέλα είναι γυναικάρα, αλλά…..είναι και Γερμανίδα με ότι θετικό ή αρνητικό συνεπάγεται αυτό.
kritik1982
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 34
- Like
- 1.652
- Πόντοι
- 716
Αυτη η Βανεσα απο τις Βιλλες ουτε βδομαδα εμεινε; την Βλεπω ηδη στις της Αθηνας...
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.996
- Πόντοι
- 13.755
και χθες τη νυχτα γυρω στη 1 ηταν ολα στο Βαρδαρη ανοιχτα με αναμενα φωτα αλλα ανοιχτη πορτα ειχαν μονο το Σαπφους 8 και 7 και το Προμηθεως 16.Μεχρι και το πρασινο στην Τανταλου ειχε φωτα.Αλλα χτυπας και δεν ανοιγουν σε κανεναΈχει και πιο φρέσκες, να και μια δικιά μου περσινή, σε κάποια κάθοδο μου στην Αθήνα.
Θέλω να επισημάνω πως η κοπέλα για μένα ήταν η φαντασίωση μου για ενάμιση χρόνο, αν δεν σου κάνει κλικ δεν θα σου την συνιστούσα καθότι είναι ολίγον διεκπαιρεωτική, εγώ είχα περάσει καλά τότε, αλλά οι συνθήκες ήταν διαφορετικές, δεν την έχω επισκεφθεί ακόμα εδώ στη Θεσσαλονίκη, αλλά θα το κάνω το ταχύτερο δυνατόν, η κοπέλα είναι γυναικάρα, αλλά…..είναι και Γερμανίδα με ότι θετικό ή αρνητικό συνεπάγεται αυτό.
sfaliaras84
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Αλάνια παίζει τίποτα καλό βαρδάρη ή σφαγεία???
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.691
- Πόντοι
- 38.177
kalispera paidia....kserei kaneis pou vrisketai i nikol(milf)???
Αμα θελεις να ρωτησεις κατι γραψε ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!!
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
με βαση την προσφατη αναφορα blastbeat εγω θα ξεχωριζα την χριστινα στην ουρανου 1αΑλάνια παίζει τίποτα καλό βαρδάρη ή σφαγεία???
αν γουσταρεις μιλφοκατασταση -αλλα πολυ μιλφ μιλαμε-εγγυημενη για γουστα ειναι η χριστινα η αλβανιδα για την οποια γραφτηκε κριτικη στην πρωτη σελιδα σημερα
pllp9
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 2
- Like
- 30
- Πόντοι
- 1
χθες μαγκες βραδινες ωρες που περασα Α,Γεωργιου 21η Γκρετα βουλγαρα καλο σωματακι πολυ δεκτικη προσχαρη με ορεξη, τουλαχιστον σε εμενα, και απεναντι Α.Γεωργιου 38? ενα επισης καλο στρουμπουλο μελαγχρινο μαλλον ρουμανακι με χοντροκολαρακι που το γουσταρω πολυ και special μεγαλο βυζακι για 30 Ε πολυ καλα
hagem
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 65
- Like
- 15
- Πόντοι
- 1.310
Η δεύτερη ειναι η Λουίζα που μεχρι προσφατα ηταν Προμηθεως 25. Το υφος της αποψε στο σαλονι, απιστευτα ξινο...χθες μαγκες βραδινες ωρες που περασα Α,Γεωργιου 21η Γκρετα βουλγαρα καλο σωματακι πολυ δεκτικη προσχαρη με ορεξη, τουλαχιστον σε εμενα, και απεναντι Α.Γεωργιου 38? ενα επισης καλο στρουμπουλο μελαγχρινο μαλλον ρουμανακι με χοντροκολαρακι που το γουσταρω πολυ και special μεγαλο βυζακι για 30 Ε πολυ καλα
Πηγα στην Ουκρανίδα Άντζελα, Νικ. Ουρανου 1β. Δεν λεω, καλη ηταν, αλλα οταν πρωτοηρθε, πριν κανα εξαμηνο, ηταν πολυ πιο καλη. Τωρα εγινε επαγγελματίας...
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.832
- Πόντοι
- 11.585
Προσεχως χτεσινη αναφορα... stay tuned.!
...απλα να αναφερω 1η επυτηχης καταθεση στην ανανεωμενη εμφανησιακα Εμμανουελα, που ηταν η μοναδικη που δεν εκλεινε μπουτι, ουρα οι καταθετες πριν λιγες ωρες... και 2η αποτυχημενη καταθεση στην ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ μιλφ Αναστασια, τα θελα και τα παθα με την καριολαρα....
...απλα να αναφερω 1η επυτηχης καταθεση στην ανανεωμενη εμφανησιακα Εμμανουελα, που ηταν η μοναδικη που δεν εκλεινε μπουτι, ουρα οι καταθετες πριν λιγες ωρες... και 2η αποτυχημενη καταθεση στην ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ μιλφ Αναστασια, τα θελα και τα παθα με την καριολαρα....
baby-cool
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 58
- Like
- 287
- Πόντοι
- 366
Προσεχως χτεσινη αναφορα... stay tuned.!
συμφωνώ κι εγώ απαράδεκτη και πολύ απότομη λες και τα 50 ευρώ είναι μαρουλόφυλλα.
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.832
- Πόντοι
- 11.585
Χτεσινο κατρακυλησμα στις πορτες της πληρωμενης ιδωνης...μεταξυ 22.30-23.30, κοσμος ελαχιστος, και αυτο ηταν ο λογος να γινει μια γρηγορη και ηρεμη τσαρκα, γενικα τα μαγαζακια αν και Σαββατο βαρουσαν μυγες, το μονο ενοχλητικο ηταν μια τσακαλοπαρεα 4 νεαρων ατομων που καναν χαβαλε, τους ειχα πετυχει παλαιοτερα σε τσαρκα στο βαρδαρη, με τον ιδιο ενοχλητικο τροπο, να φωναζουν και να αστειευονται...αλανια η τσαρκα ειναι ιερη λιγο σεβασμος, ο μυλος δεν ειναι βαρδαρης ;)...κατα τα αλλα κοπελες αυτο που περημενα να δω το ειδα, δηλ μηδεν ανανεωση, μηδεν επιλογες...τα ιδια και τα ιδια.
26ης οκτωβρη 35Α. Η Μελαχρινη νεαρη Ιζαμπελα, σωματακι σουπερ, βυζακι χαλια μικρο, παιχνιδι με τον στυλο στην παρουσιαση, τα ιδια μπλε εσωρουχα φορουσε, κανα αλλο σετακι.??
Κοροβαγκου. Την 1η φορα που περασα η ξανθια Ζαιρα, εχει ωραιο προσωπακι, νοικοκυρας, αλλα απο σωμα εχει πολυ ασχημο, ειδιως η μεση της πανω απο το κωλο της ειναι εντελως αποθητικη για εμενα. Την 2η φορα, ηταν η Βικτωρια, απλα Μουναρα.! το μαλι το εκανε σπαστο, την προτιμουσα ισιο, εκανε γρηγορη βολτα μεχρι μπροστα χαμογελαστη. Σημειωση η τσατσα η ελληνιδα ξανθια με τα γυαλια, η οποια κανει την διαφορα στο ειδος της, παντα ευγενικη.
Κεφαληνιας. Ανοιχτο, δεν μπηκα, σκεφτηκα θα εχει κανα μπαζο, αλλα τωρα θυμαμαι οτι ειχε ενα καλο τεμαχιο την προηγουμενη φορα.
Α.Γεωργιου 52. Η ριζωμενη Χριστινα/Μονικα δεν ξερω αν αλαξε ονομα, δουλευε κωλετη και στο Α.Γεωργιου 21, παλια, βυζαρες σιλικονατες, ξεχιλιζαν απο το σουτιεν της, σαν να ειδα καθως γελουσε εκανε και τα δοντακια της.??
Α.Γεωργιου 50. Η ξανθια Αντριανα, με τα διασπαρτα τατουαζ, ωραιο σωματακι, αλλα μολις ακουσα ονομα, αναστροφα...δεν εχει καλα σχολια.
Α.Γεωργιου 38. Ανοιχτο αλλα δεν θυμαμαι ποια ηταν...
Α.Γεωργιου 34. ΤΟ πιπινακι η Λαρα, εξω το βυζακι κοιτουσε ουρανο, μαυρα μαλια που της πανε τελεια.
Α.Γεωργιου 32. Ανοιχτο, δεν μπηκα.
Α.Γεωργιου 30. Η ξανθια Ελληνιδα Βικυ, μικροκαμομενο κοριτσακι αβυζο, μετριες καταστασεις στο δωματιο, προσωπακι ομορφο.
Α.Γεωργιου 24. Αν δεν μπερδευομαι με το τι ειδα στο 38, ηταν μια καινουρια κοπελα, καστανο μαλι, καλο προσωπο παχουλη οχι αρκετα, αλλα με ενα υφος δικτακτορικο.
Α.Γεωργιου 21. Η εκπληξη για μενα σημερα, και κακως δεν ηρθα εδω για την 2η φορα μου, η κοπελα μοστραρετε ως καινουρια ενος μηνος, και φυσικα ηταν η Στεφη η Ιταλιδα, με ξανθο πλεον μαλακι, εχει βαλει καποια ελαχιστα κιλακια, που της πηγαινουν παρα πολυ, χαμογελαστη, αν και την εχω δοκιμασει και δεν τρελαθηκα, ανετα ξαναεμπενα μαζι της.
Α.Γεωργιου 16. Αν δεν ειχε τα τατουαζ στο σωμα της δεν θα την γνωριζα, η Ντανιελα φυσικα, εχει αδυνατησει αρκετα και εγινε μουναρα.!! το μαλακι κοτσο της πηγαινε αρκετα, με κλικαρισε αλλα δεν ηθελα να τα κλαψω εδω.! ;)
Α.Γεωργιου 4. Το μιλφομαγαζο, ξανθια μιλφ, πρωτη φορα την βπελω, μετρια εμφανηση.
Πηγασου. Ανεβαινοντας τα σκαλια και κοιτοντας τα καραβοσχοινα που εχουν απλωσει σκεφτηκα....μηπως ειναι υπονοουμενο του το μουνι σερνει καραβι.?? λεω εγω τωρα...κοπελα μια καινουρια μαυρομαλα κοντο μαλι, καλο σωματακι καγκουροκοριτσο μου εμοιαζε, αφου κατεβηκα και βγηκα εξω, εψαχνα να βρω αν εχει κανα 90αρι σεμπρικομενο παπι παρκαρισμενο απο κατω δικο της.!!
Αχελωου. Η μαυρομαλα Ρενατα, της αξιζει το βυζι της βραδια για χτες βραδυ, αλλα μεσα δεν μου τραβηξε η ιστορια, σωμα μπαρμπατσικο...
Μινωταυρου. μονο το ενα ανοιχτο το πρωτο, μεσα στο δωματιο η μιλφ Αντζελα, εφυγα.
Ν.Ουρανου 1Α. Η Χριστινα η πολωνεζα, το καλυτερο VFM, για χτες βραδυ.-
Ν.Ουρανου 1Β. Ανοιχτο, δεν μπηκα.
Ν.Ουρανου 26. Το ιδιο με το απο επανω.
Μινωταυρου. Η μαυρομαλα Καρλα, τουμπανακι ομορφο, εβαλε βυζια.?? ή τα ειχε ζουμπιξει εως πανω.?? την εβαλα στην fuck list....
Πετρου ερημιτη. Η παρωδια της βραδιας μιλφ Αναστασια, οπως ειπα ηταν απλα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ, διαβασα της κριτικες τις, η μονη που συμφωνω ειναι η κριτικη του baby cool, καρμπον.! ολο μην, ολο δεν, ολο παρατηρησεις, και ειχε ενα τουπε δασκαλας προς μαθητη, για μιλφ περιμενα εμπηρια και κατι παραπανω αλλα αυτη ηταν χειροτερη απο τα απειρα πιπινακια που πηδαω...να πω οτι εφυγα ασφαιρος, τζαμπα το 30αρι......
Φριξου 9. Ανοιχτο απο την Ν.Ουρανου η εισοδος, δεν ξερω αν πρεπει να το λεμε με αλλη οδο, η τσατσα περημενε την αργοπορημενη Εβελινα, υπεθεσα οτι θα ειναι η γνωστη ξυνοΕβελινα, που κατα συμπτωση την ειδα πριν λιγα λεπτα στο δρομο να ερχετε για δουλεια, με τα ποδια, (αμαξακι δεν εχουμε.??) σκεφτηκα περπατα καριολα να κανεις κολωμερια... τι ανακυκλωμενη μεταγραφη ειναι τωρα.?? αν οντως πηγαινε εκει....
Φριξου 13. Η Εμμανουελα, με σιλικονατα κανονια πλεον, σαφως την προτιμαω ετσι απο πριν, αλλα πολυ τουμπανο το εκανε, ειτε ορθια ειτε ξαπλωτη, το βυζι κοιταει στο θεο, η μονη κοπελα χτες που ειχε πελατεια με ουρα, 1η καταθεση μου εδω για χτες, κλασικη περιπτωση Εμμας, χαδακια και μπλα μπλα...
Φριξου 15. Η νταρντανομουνα σπανιολα, Τανια, μεσα στο δωματιο.
Φριξου 14. Η τραβελοφατσα Γιασμιν, μεσα και αυτη, καλα δεν την διωξαν και καλα αυτη.???
Αυτααα απο χτες βραδυ...απο citygate, δεν περασα να δω τι παιζει.
26ης οκτωβρη 35Α. Η Μελαχρινη νεαρη Ιζαμπελα, σωματακι σουπερ, βυζακι χαλια μικρο, παιχνιδι με τον στυλο στην παρουσιαση, τα ιδια μπλε εσωρουχα φορουσε, κανα αλλο σετακι.??
Κοροβαγκου. Την 1η φορα που περασα η ξανθια Ζαιρα, εχει ωραιο προσωπακι, νοικοκυρας, αλλα απο σωμα εχει πολυ ασχημο, ειδιως η μεση της πανω απο το κωλο της ειναι εντελως αποθητικη για εμενα. Την 2η φορα, ηταν η Βικτωρια, απλα Μουναρα.! το μαλι το εκανε σπαστο, την προτιμουσα ισιο, εκανε γρηγορη βολτα μεχρι μπροστα χαμογελαστη. Σημειωση η τσατσα η ελληνιδα ξανθια με τα γυαλια, η οποια κανει την διαφορα στο ειδος της, παντα ευγενικη.
Κεφαληνιας. Ανοιχτο, δεν μπηκα, σκεφτηκα θα εχει κανα μπαζο, αλλα τωρα θυμαμαι οτι ειχε ενα καλο τεμαχιο την προηγουμενη φορα.
Α.Γεωργιου 52. Η ριζωμενη Χριστινα/Μονικα δεν ξερω αν αλαξε ονομα, δουλευε κωλετη και στο Α.Γεωργιου 21, παλια, βυζαρες σιλικονατες, ξεχιλιζαν απο το σουτιεν της, σαν να ειδα καθως γελουσε εκανε και τα δοντακια της.??
Α.Γεωργιου 50. Η ξανθια Αντριανα, με τα διασπαρτα τατουαζ, ωραιο σωματακι, αλλα μολις ακουσα ονομα, αναστροφα...δεν εχει καλα σχολια.
Α.Γεωργιου 38. Ανοιχτο αλλα δεν θυμαμαι ποια ηταν...
Α.Γεωργιου 34. ΤΟ πιπινακι η Λαρα, εξω το βυζακι κοιτουσε ουρανο, μαυρα μαλια που της πανε τελεια.
Α.Γεωργιου 32. Ανοιχτο, δεν μπηκα.
Α.Γεωργιου 30. Η ξανθια Ελληνιδα Βικυ, μικροκαμομενο κοριτσακι αβυζο, μετριες καταστασεις στο δωματιο, προσωπακι ομορφο.
Α.Γεωργιου 24. Αν δεν μπερδευομαι με το τι ειδα στο 38, ηταν μια καινουρια κοπελα, καστανο μαλι, καλο προσωπο παχουλη οχι αρκετα, αλλα με ενα υφος δικτακτορικο.
Α.Γεωργιου 21. Η εκπληξη για μενα σημερα, και κακως δεν ηρθα εδω για την 2η φορα μου, η κοπελα μοστραρετε ως καινουρια ενος μηνος, και φυσικα ηταν η Στεφη η Ιταλιδα, με ξανθο πλεον μαλακι, εχει βαλει καποια ελαχιστα κιλακια, που της πηγαινουν παρα πολυ, χαμογελαστη, αν και την εχω δοκιμασει και δεν τρελαθηκα, ανετα ξαναεμπενα μαζι της.
Α.Γεωργιου 16. Αν δεν ειχε τα τατουαζ στο σωμα της δεν θα την γνωριζα, η Ντανιελα φυσικα, εχει αδυνατησει αρκετα και εγινε μουναρα.!! το μαλακι κοτσο της πηγαινε αρκετα, με κλικαρισε αλλα δεν ηθελα να τα κλαψω εδω.! ;)
Α.Γεωργιου 4. Το μιλφομαγαζο, ξανθια μιλφ, πρωτη φορα την βπελω, μετρια εμφανηση.
Πηγασου. Ανεβαινοντας τα σκαλια και κοιτοντας τα καραβοσχοινα που εχουν απλωσει σκεφτηκα....μηπως ειναι υπονοουμενο του το μουνι σερνει καραβι.?? λεω εγω τωρα...κοπελα μια καινουρια μαυρομαλα κοντο μαλι, καλο σωματακι καγκουροκοριτσο μου εμοιαζε, αφου κατεβηκα και βγηκα εξω, εψαχνα να βρω αν εχει κανα 90αρι σεμπρικομενο παπι παρκαρισμενο απο κατω δικο της.!!
Αχελωου. Η μαυρομαλα Ρενατα, της αξιζει το βυζι της βραδια για χτες βραδυ, αλλα μεσα δεν μου τραβηξε η ιστορια, σωμα μπαρμπατσικο...
Μινωταυρου. μονο το ενα ανοιχτο το πρωτο, μεσα στο δωματιο η μιλφ Αντζελα, εφυγα.
Ν.Ουρανου 1Α. Η Χριστινα η πολωνεζα, το καλυτερο VFM, για χτες βραδυ.-
Ν.Ουρανου 1Β. Ανοιχτο, δεν μπηκα.
Ν.Ουρανου 26. Το ιδιο με το απο επανω.
Μινωταυρου. Η μαυρομαλα Καρλα, τουμπανακι ομορφο, εβαλε βυζια.?? ή τα ειχε ζουμπιξει εως πανω.?? την εβαλα στην fuck list....
Πετρου ερημιτη. Η παρωδια της βραδιας μιλφ Αναστασια, οπως ειπα ηταν απλα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ, διαβασα της κριτικες τις, η μονη που συμφωνω ειναι η κριτικη του baby cool, καρμπον.! ολο μην, ολο δεν, ολο παρατηρησεις, και ειχε ενα τουπε δασκαλας προς μαθητη, για μιλφ περιμενα εμπηρια και κατι παραπανω αλλα αυτη ηταν χειροτερη απο τα απειρα πιπινακια που πηδαω...να πω οτι εφυγα ασφαιρος, τζαμπα το 30αρι......
Φριξου 9. Ανοιχτο απο την Ν.Ουρανου η εισοδος, δεν ξερω αν πρεπει να το λεμε με αλλη οδο, η τσατσα περημενε την αργοπορημενη Εβελινα, υπεθεσα οτι θα ειναι η γνωστη ξυνοΕβελινα, που κατα συμπτωση την ειδα πριν λιγα λεπτα στο δρομο να ερχετε για δουλεια, με τα ποδια, (αμαξακι δεν εχουμε.??) σκεφτηκα περπατα καριολα να κανεις κολωμερια... τι ανακυκλωμενη μεταγραφη ειναι τωρα.?? αν οντως πηγαινε εκει....
Φριξου 13. Η Εμμανουελα, με σιλικονατα κανονια πλεον, σαφως την προτιμαω ετσι απο πριν, αλλα πολυ τουμπανο το εκανε, ειτε ορθια ειτε ξαπλωτη, το βυζι κοιταει στο θεο, η μονη κοπελα χτες που ειχε πελατεια με ουρα, 1η καταθεση μου εδω για χτες, κλασικη περιπτωση Εμμας, χαδακια και μπλα μπλα...
Φριξου 15. Η νταρντανομουνα σπανιολα, Τανια, μεσα στο δωματιο.
Φριξου 14. Η τραβελοφατσα Γιασμιν, μεσα και αυτη, καλα δεν την διωξαν και καλα αυτη.???
Αυτααα απο χτες βραδυ...απο citygate, δεν περασα να δω τι παιζει.
pllp9
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 2
- Like
- 30
- Πόντοι
- 1
κοπελα μια καινουρια μαυρομαλα κοντο μαλι, καλο σωματακι καγκουροκοριτσο μου εμοιαζε, αφου κατεβηκα και βγηκα εξω, εψαχνα να βρω αν εχει κανα 90αρι σεμπρικομενο παπι παρκαρισμενο απο κατω δικο της.!
karaman εισαι θεος δεν υπαρχει αυτο το πραγμα που ειπες απο τις καλυτερες ατακες !χαχχαχαχαχα
karaman εισαι θεος δεν υπαρχει αυτο το πραγμα που ειπες απο τις καλυτερες ατακες !χαχχαχαχαχα
Maximiliano
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 53
- Like
- 4.273
- Πόντοι
- 6.817
Φριξου 9. Ανοιχτο απο την Ν.Ουρανου η εισοδος, δεν ξερω αν πρεπει να το λεμε με αλλη οδο, η τσατσα περημενε την αργοπορημενη Εβελινα, υπεθεσα οτι θα ειναι η γνωστη ξυνοΕβελινα, που κατα συμπτωση την ειδα πριν λιγα λεπτα στο δρομο να ερχετε για δουλεια, με τα ποδια, (αμαξακι δεν εχουμε.??) σκεφτηκα περπατα καριολα να κανεις κολωμερια...
Ποια Εβελινα; Αυτη που ηταν παλια στο Νικ Ουρανου 1Β ?
hagem
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 65
- Like
- 15
- Πόντοι
- 1.310
Ρε Karaman, τι Μινωταυρου πρωτο και δευτερο λες??? Δυο ειναι?
Για τη Φριξου 9, ναι η γνωστη Εβελινα ειναι, και θα διαφωνησω μ ολους σας...εχω αμετρητες καταθεσεις σ αυτην
Τα Αν. Γεωργίου 24 και 38 μαλλον τα μπερδεψες...στο 38η στρουμπουλή ειναι η Λουίζα, απ το Βαρδάρη
Για τη Φριξου 9, ναι η γνωστη Εβελινα ειναι, και θα διαφωνησω μ ολους σας...εχω αμετρητες καταθεσεις σ αυτην
Τα Αν. Γεωργίου 24 και 38 μαλλον τα μπερδεψες...στο 38η στρουμπουλή ειναι η Λουίζα, απ το Βαρδάρη
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
τσουκαλα θα εννοειΡε Karaman, τι Μινωταυρου πρωτο και δευτερο λες??? Δυο ειναι?
Επισκέπτης
καλησπερα σε ολους! καλα να εχουμε...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις