[quote author=golden stars link=topic=125.msg4840791#msg4840791 date=1379759563]
την κοπελα μας δεν την λενε μπεμπελα που ειρωνευεσε την λενε ιζαμπελλα (μπελλα) ενταξει μαλακοκαψουρη κι αυτο για να μαθεις να σεβεσε ......... λοιπον οι κρητικες ολες μα ολες των μελων ειναι σεβαστες και επιβαλονται να γινονται. οι εσκεμενες ομως κακοβουλες δεν θα το δεχτουμε χωρις απαντηση. ο κυριος οπως υπογραφει σαν καρακαψουτης η ανταγωνιστης ειναι η βαλτος απο καποιους αλλους.πως το ξερεις ρε συ εξυπνε καρακαψουρη οτι τωρα τελευταια οι κοπελες απο το golden stars κανουν ετσι?εκει ξυμεροβραδυαζεσε η σου εχουν πει κατι αλλοι συναγωνιστες σου? μπορει η κοπελα η συγκεκριμενη να ειχε μια ασχημη μερα η στιγμη οπως εχουμε ολοι μας στην εργασια μας οπως και εσυ εκτος και αν εισαι ανεργος.καλο εκανε ο συναγωνιστης και το ανεφερε γιατι διαβαζοντας εμεις αυτες τις κρητικες κοιταμε να διωρθοσουμε αυτα τα λαθη.αλλα εσυ ρε μαγκα εβγαλες χολη πολυ χολη μολις σου δοθηκε η ευκαιρια.γι αυτο αυτοι που σ εβαλαν να γραψεις ολα αυτα καλα θα κανουν να μην ασχολουντε με των αλλων προβληματα αλλα με τα δικα τους που σιγουρα εχουν παρα πολλα.εκτος και αν εισαι ανταγωνιστης και θελεις να κανεις κακο στο μαγαζι μιας και εχει πολυ ομορφες παρουσιες.βεβαια θα μουπεις οτι εγραψες και εσυ καλη κρητικη για μια κοπελα προσφατα. αυτο ομως δεν σε καληπτει ωστε να εισαι βαλτος.ισα ισα εχεις ριξει σταχτυ στα ματια οχι μονο στα δικα μας αλλα και σε αλλα μαγαζια.συγνωμη ζηταμε που κουρασαμε τους αναγνωστες του σαιτ αλλα θα απανταμε παντα σε κακοβουλες κρητικες και οχι οχι σε σωστες κρητικες ειτε ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ειναι ειτε θετικες.
[/quote]
Θα σχολιασω αυτο και μονο....
αν η κοπελα δεν ειναι καλα, για οποιοδηποτε λογο, μπορει να κατσει σπιτι της, να παρει ρεπο, να αντικατασταθει απο μια αλλη κοπελα ή να κλεισει το μαγαζι, αν ερθω πχ και η κοπελα εχει πονοκεφαλο και περασω χαλια, δεν νωμιζω η κοπελα να πει παρε τα λεφτα σου πισω...
...αντιθετα αν εγω και ο οποιοσδηποτε, στην δουλεια μου μια μερα δεν τα παω καλα, ή δεν ειναι αποδοτικος, ξερεις τι χριστοπαναγιες θα ακουσω απο το αφεντικο μου.?? και στο τελος ξερεις τι θα μου πει.??? ...να καθοσουν σπιτι σου.! και αν συνεχιστει 1-2-3 φορες, εχω παρει ποδι....