Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (3 μέλη και 36 επισκέπτες)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.948
Πόντοι
11.585
Gavlacticos-Τιμάριθμος=1-0

Μπουρδελιάρηδες, τα καταφέραμε! Με 20 € μόνο πίπα! Εγώ θέλω  :pipa2: , τίποτε άλλο!

Ο Βαρδάρης γύρω στις 22:30 ήταν κλειστός, από τις 00:00 και μετά είχε κίνηση, όπου μπορέσαμε να δώσουμε πίπα με 20 € και μια χειρομάλαξη στο τέλος. Ο επιμένων νικά  :rockon: Νικήσαμε τον τιμάριθμο  :pipa1:
Στα προηγούμενα καταστήματα ζητούσα μία πίπα με 20 € αλλά μέχρι 25 κατέβηκαν

Αξιος.!! :rockon:

Δωσε πληροφοριες....
Εγινε ακαποτη η πιπα ή με σκουφο.?
Γδυθηκε η κοπελα.?
Χαδακια προσφερε η κοπελα.?
Σε αφησε να χουφτωσεις, να ποιασεις βυζια.?

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
Gavlacticos-Τιμάριθμος=1-0

Μπουρδελιάρηδες, τα καταφέραμε! Με 20 € μόνο πίπα! Εγώ θέλω  :pipa2: , τίποτε άλλο!

Λοιπόν, χτες βράδυ είχαμε ως εξής:
Μινωταύρου μια Νάντια νομίζω, η τσατσά μας έκανε ξενάγηση στο χώρο της, με 100 € λέει μισή ώρα τζακούζι και με 150 € 2 εκτονώσεις σε μία ώραχα χα χα ρε πανε καλα ρε???150 για 2 εκτονωσεις?
Ν. Ουρανού 1Α η Χριστίνα, ψηλή μουνάρα δεχόταν με 25 € (μόνο πίπα)
Αν. Γεωργίου 30 μια Βίκυ, κοντούλα μικροκαμωμένη πιπινάκι για παιχνίδια πάνω στη δοκό (πούτσα), ξεκινούσε από 25 €
Αν. Γεωργίου 24 η Μιρέλλα, και εδώ 25 € 3 γκομενες με 25€ !μια χαρα για αρχη
Ο Βαρδάρης γύρω στις 22:30 ήταν κλειστός, από τις 00:00 και μετά είχε κίνηση, όπου μπορέσαμε να δώσουμε πίπα με 20 € και μια χειρομάλαξη στο τέλος. Ο επιμένων νικά  :rockon: Νικήσαμε τον τιμάριθμο  :pipa1:
Στα προηγούμενα καταστήματα ζητούσα μία πίπα με 20 € αλλά μέχρι 25 κατέβηκαν
αξιος μπουρδελιαρης φιλε!

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Μολις επεστρεψα απο καταδρομικη στο Α.Γεωργιου 24 και Μιρελα.  2η φορα μαζι της, πολυ καλες εντυπωσεις, μολις εγραψα και κριτικη και περιμενω εγκριση.

Στην περιοχη νεκρα επικρατουσε. Το καλιγουλα κλειστο

Επισκέπτης
Ενταξει παιδια εχθες το βραδυ εκανα το καλυτερο γ@μησι για φετος τουλαχιστον, στην παολα στο τσιρκο. Δυστυχως αν ισχυουν αυτα που με ειπε φευγει οριστικα απο τι καταλαβα 7 αυγουστου και μαλλον δεν θα επιστρεψη, μου ειπε οτι θα παει στο κολεγιο. Βεβαια μπορει να κανω λαθος γιατι δυσκολα βγηκε συνενοηση. Παμε τωρα στην βραδυνη μου τσαρκα.

ΒΑΡΔΑΡΗΣ
Στον βαρδαρη ειχαμε δυο ακομα μαγαζια που επαναλειτουργησαν..
Τανταλου-σαπφως. ειχαν την μαρια με το μαυρο ολοσωμο δυκτιοτο, και εξω απο το ντελο καθοταν η ισσαβελα η βουλγαρα.
Σαπφως 20. ειχε την ταμπελα οπεν και φωτα, αλλα ειχαν βαλει λουκετο  :think:
Τανταλου 9. η  μελαχρινη που συνανταμε καθε βραδυ, ξεχασα το ονομα της
Προμηθεως 25 Το αφεντικο,τσατσα και υπηρεσια μαζι λουιζα. Μπηκα μεσα και ουτε που σηκωθηκε απ την καρεκλα  :uglystupid: ακαλα λεω,περιμενε πελατες μετα.
Προμηθεως 16 Το θωρηκτο πλεον αλεξανδρα_ροναλντινιο
Προμηθεως 5 Η τσουλια αλλα δεν εκατσα να την δω.
Ανοιχτα ηταν τα αντικριστα σαπφως7και8 αλλα δεν μπηκα εκει.

ΣΤΟΥΝΤΙΟ
τρυδιμα στο πρωτο η καρινα γνωστη απο βαρδαρη "μαρινοσπιτο" για οσους την ξερουν.
Στο δευτερο δεν μπηκα. στο τριτο μια ελενα ψιλο αδιαφορη πιτσιρικα.
Φριξου 15 η τανια απο ισπανια, νταρντανα αλλα κατι με χαλαει και δεν περναω ποτε μαζι της.
Φριξου 13 Η ωραια τσατσα με την γνωστη μαρα και αυτη σε καλη κατασταση ειναι  :grin:  Αυτα.

ΥΓ. κατι πρεπει να κανουμε να μην μας φυγει η παολα  :-

johnys77777

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2010
Κριτικές
18
Like
161
Πόντοι
2.017
μοιρασου την εμπειρια σου με μια κριτικη!!!!! :grin: :grin: :grin:

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.515
Πόντοι
216
Αφήστε ρε παιδια τις μπουρδελότσαρκες και σας προκαλώ όποιος θέλει ταξίδι Pattaya

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Αν δεν ειμαι Amsterdam τον Νοεμβρη φυγαμε.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
218
Like
17.814
Πόντοι
38.177
Αν δεν ειμαι Amsterdam τον Νοεμβρη φυγαμε.

Παίζει και γω να ξανα πάω Άμστερνταμ αλλα ποιο αργα,προς Δεκέμβριο,άμα δεν έχεις ξανα παει φίλε,θα πάθεις πλάκα με αυτα που θα δεις...

Gavlacticos

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2009
Κριτικές
19
Like
29
Πόντοι
10
Ο τιμάριθμος κάτω.  Για σας παίδες την πίπα την έδωσα  με σκούφο  και η γκόμενα  γδύθηκε  τελείως  , μάλιστα έπαιξα  με το κορμί της ,τα όμορφα βουνά :tits2: , φαράγγι  :kissass2: ..και το υγρό  πηγαδάκι της χωρίς  να είναι αρνητική μαζί μου..κριτική  θα γράψω  για την κοπέλα..ήταν πολύ συνεργάσιμη και όλο αυτό γύρω στο 8-10 λεπτό… μέσα μαζί μου..

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
Παίζει και γω να ξανα πάω Άμστερνταμ αλλα ποιο αργα,προς Δεκέμβριο,άμα δεν έχεις ξανα παει φίλε,θα πάθεις πλάκα με αυτα που θα δεις...
:dancing: :dancing: συμφωνω! εκατονταδες για ολα τα γουστα απο μπαζαρες μεχρι εξωπραγματικες

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Ειχα παει το πασχα του 2008.Θυμαμαι συγκεκριμενα Κυριακη του πασχα την εβγαλα στο jan bik με μια βραζιλιανα  :2funny: .Αυτη τη φορα θα ειναι για μονιμη εγκατασταση απο οτι φαινεται.

Χθεσινη τσαρκα αργα 3-5 τα ξημερωματα.Παρα πολυ κινηση γενικα και στα πιο πολλα ρδελα η κοπελα ηταν στο δωματιο.

Μινωταυρος => Η Αφροδιτη.Νταρντανα με προστυχοφατσα και σιλικονε βυζους.Αναλογη μεγαλη κωλαρα.Το στανταρ αυστηρο υφος στο σαλονι.Ειχα γραψει και παλιοτερα οτι μου θυμιζε μια κοπελα που ηταν στο La Femme.Νομιζω οντως ειχε δουλεψει εκει με το ονομα Τζεσσικα.Αν καποιος ξερει παραπερα ας μιλησει.

Godiva=> H Βικυ.Σχετικα ψηλη γκομενα,βορειοευρωπαικη φατσα,μικρο στηθος κωλαρα και ωραιο ποδι.Δυστυχως ομως μου στεκοταν τσατσα και πουτανα μπροστα σαν διοικηταδες και κατι τετοια δε τα γουσταρω στα μπουρδελα.

Τριδυμο 1=> Η Καρινα.1.55 υψος,μετριο στηθακι και κωλαρα.Εχει αλλαξει προς το πολυ καλο η αποδοση της σε σχεση με οταν δουλευε Βαρδαρη

Τριδυμο 2Καινουργια(?)κοπελα.Ετσι τουλαχιστον ειπε η τσατσα η γνωστη απο Προμηθεως 25 που μοιαζει με τον Tim Waterson
 :P
To γκομενακι κι αυτη κοντη γυρω στο 1.55 +-,μελαχροινη,με σχετικα ομορφο προσωπο,καλο στηθος(ετσι φαινοταν τουλαχιστον) και ωραιο κωλαρακι.Μινιον τυπισσα,καποια στιγμη θα δοκιμαστει.

Τριδυμο 3=> Η Ελενα οπου και εγινε η καταθεση με αριστες εντυπωσεις.Την ειχα σταμπαρει απο σχεδον ενα χρονο πριν οταν και δουλευε στο αλουμινατο στον Βαρδαρη αλλα ποτε δεν ειχα περασει.Μελαχροινη κι αυτη με ομορφο προσωπακι,μασταρια και κωλαρα.Απο αποδοση φωτια,προκαταρκτικα φουλ,βυζοτριψιμο,footjob και στο γαμησι πληρης συμμετοχη.

Νικ Ουρανου 1Α=> Για Χριστινα πηγα αλλα βγηκε η Νορα.Νταρντανα,καβλοφατσα με βυζαρες και κωλαρα.Η Χριστινα σε κανα τριημερο ειπε η τσατσα.

Ανδ.Γεωργ.4=> Η Μαξιμ,Καβλωτικη γκομενα,εχει photos στο αλλο site,αλλα με πολυ ασχημες κριτικες και αντισεξουαλικο αγορε μαλλι.Επισης βγαινει στο σαλονι και αυτη με υφος αξιωματικου των SS οποτε τρωει ακυρο απο νωρις.Στα πλην επισης η σπαστικη κακοτροπη τσατσα του μαγαζιου.

Μικρο περασμα και απο Βαρδαρη οπου περα απο τα λιγα σπιτια ανοιχτα κυκλοφορουσαν μονο σκατοφατσες και εγκληματικες φυσιογνωμιες οποτε δεν αξιζε την τσαρκα.

Highlight στην Ανδ.Γεωργιου ενα ομοιωμα του Μαριαν Κολα κυκλοφορουσε με κατσαβιδι στο αριστερο χερι γυρισμενο αναποδα. :idiot:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.948
Πόντοι
11.585
Ειχα παει το πασχα του 2008.Θυμαμαι συγκεκριμενα Κυριακη του πασχα την εβγαλα στο jan bik με μια βραζιλιανα  :2funny: .Αυτη τη φορα θα ειναι για μονιμη εγκατασταση απο οτι φαινεται.

Χθεσινη τσαρκα αργα 3-5 τα ξημερωματα.Παρα πολυ κινηση γενικα και στα πιο πολλα ρδελα η κοπελα ηταν στο δωματιο.

Μινωταυρος => Η Αφροδιτη.Νταρντανα με προστυχοφατσα και σιλικονε βυζους.Αναλογη μεγαλη κωλαρα.Το στανταρ αυστηρο υφος στο σαλονι.Ειχα γραψει και παλιοτερα οτι μου θυμιζε μια κοπελα που ηταν στο La Femme.Νομιζω οντως ειχε δουλεψει εκει με το ονομα Τζεσσικα.Αν καποιος ξερει παραπερα ας μιλησει.

Godiva=> H Βικυ.Σχετικα ψηλη γκομενα,βορειοευρωπαικη φατσα,μικρο στηθος κωλαρα και ωραιο ποδι.Δυστυχως ομως μου στεκοταν τσατσα και πουτανα μπροστα σαν διοικηταδες και κατι τετοια δε τα γουσταρω στα μπουρδελα.

Τριδυμο 1=> Η Καρινα.1.55 υψος,μετριο στηθακι και κωλαρα.Εχει αλλαξει προς το πολυ καλο η αποδοση της σε σχεση με οταν δουλευε Βαρδαρη

Τριδυμο 2Καινουργια(?)κοπελα.Ετσι τουλαχιστον ειπε η τσατσα η γνωστη απο Προμηθεως 25 που μοιαζει με τον Tim Waterson
 :P
To γκομενακι κι αυτη κοντη γυρω στο 1.55 +-,μελαχροινη,με σχετικα ομορφο προσωπο,καλο στηθος(ετσι φαινοταν τουλαχιστον) και ωραιο κωλαρακι.Μινιον τυπισσα,καποια στιγμη θα δοκιμαστει.

Τριδυμο 3=> Η Ελενα οπου και εγινε η καταθεση με αριστες εντυπωσεις.Την ειχα σταμπαρει απο σχεδον ενα χρονο πριν οταν και δουλευε στο αλουμινατο στον Βαρδαρη αλλα ποτε δεν ειχα περασει.Μελαχροινη κι αυτη με ομορφο προσωπακι,μασταρια και κωλαρα.Απο αποδοση φωτια,προκαταρκτικα φουλ,βυζοτριψιμο,footjob και στο γαμησι πληρης συμμετοχη.

Νικ Ουρανου 1Α=> Για Χριστινα πηγα αλλα βγηκε η Νορα.Νταρντανα,καβλοφατσα με βυζαρες και κωλαρα.Η Χριστινα σε κανα τριημερο ειπε η τσατσα.

Ανδ.Γεωργ.4=> Η Μαξιμ,Καβλωτικη γκομενα,εχει photos στο αλλο site,αλλα με πολυ ασχημες κριτικες και αντισεξουαλικο αγορε μαλλι.Επισης βγαινει στο σαλονι και αυτη με υφος αξιωματικου των SS οποτε τρωει ακυρο απο νωρις.Στα πλην επισης η σπαστικη κακοτροπη τσατσα του μαγαζιου.

Μικρο περασμα και απο Βαρδαρη οπου περα απο τα λιγα σπιτια ανοιχτα κυκλοφορουσαν μονο σκατοφατσες και εγκληματικες φυσιογνωμιες οποτε δεν αξιζε την τσαρκα.

Highlight στην Ανδ.Γεωργιου ενα ομοιωμα του Μαριαν Κολα κυκλοφορουσε με κατσαβιδι στο αριστερο χερι γυρισμενο αναποδα. :idiot:

μπορει να ειχε προμπλεμο μπισικλετα λαστικ φουιτ... :2funny: :2funny:

karakapsouris

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
η καρμεν μαγκες τελικα δουλευει αχελωου.....ειχα περασει πριν καμια δεκαρια μερες και δεν την πετυχα?

filakas_aggelos1926

Νέο Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
xreiazomai boitheia k ti xreiazomai twra an kapoios xerei to tilefwno tis fiwnas as m to dwsei parakalw exw erthei apo to xwrio molis k prepei na ti brw prwtou katebei sti piatsa euxaristw....

ollandos3

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Like
12
Πόντοι
6

Δυστυχως οσοι προλαβαν εφαγαν, τα περισσοτερα στην Ολλανδια εχουνε κλεισει, ακομα και τα τουριστικα καραβακια στην Ουτρεχτη!

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
218
Like
17.814
Πόντοι
38.177
Δυστυχως οσοι προλαβαν εφαγαν, τα περισσοτερα στην Ολλανδια εχουνε κλεισει, ακομα και τα τουριστικα καραβακια στην Ουτρεχτη!

Εχει και στη Χαγη φιλε,δεν ειναι μονο το Αμστερνταμ στην Ολλανδια!!!

ollandos3

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Like
12
Πόντοι
6
Εννοειτε τιμαμε Χαγη ειναι και πιο φθηνα αποτι Αμστερνταμ οπου εχει πολλους τουριστες.
Απλα εχω την αισθηση οτι θα τα κλεισουνε σιγα σιγα και στην Χαγη ετσι οπως παει το πραμα δυστυχως....!

Τεσπα μην σπαμαρω αλλο το θεμα, μακαρι εδω στην πολη μας να αναβαθμιστει κι αλλο το επιπεδο προσφορας υπηρεσιων-τιμής.

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
μπορει να ειχε προμπλεμο μπισικλετα λαστικ φουιτ... :2funny: :2funny:
Μακαρι να ηταν ετσι αλλα δε μου φανηκε απο τον τροπο που ετρεχε μεσα στα σκοταδια.

Εκλεισαν οι βιτρινες η τα sex club?

Βtw το μινιον γκομενακι που ηταν στο δευτερο τριδυμο που γραφω παραπανω στην αναφορα το πηρα χθες.1.45 υψος,σφιχτο κωλαρακι και μεγαλο στηθος για τα χαμηλα κυβικα της.Στο σεξ δεν ειπε οχι σε τιποτα απλα πονουσε γιατι περιμενε περιοδο οπως ειπε και ζητησε να γινονται ολα αργα  ;) .Θα ξαναδοκιμαστει οπου θα ειναι και η καθοριστικη της.Πηγα παλι 5 τα ξημερωματα και παραδοξως τα σπιτακια εκει γυρω ειχαν κοσμο :huh:

gabetsos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2011
Κριτικές
45
Like
12
Πόντοι
601
Χθεσινή βραδινή περίπολος :

Έρως 16 : Άντζελα η αεράτη Ουκρανή
Βιτρινάτο : Μιρέλα
Τρίδυμα Studio No3 : Αλεξάνδρα από Ουγγαρία
Τρίδυμα Studio No2 : λεπτό πιπίνι με τουμπανάκια
Τρίδυμα Studio No1 : η Τίνα η Ουκρανή
Ανδρ. Γεωργίου 50 : Αντριάννα στη θέση της Βερόνικα (η Βερόνικα έχει περίοδο) δοκιμάσθηκε από φίλο με καλές εντυπώσεις
Ανδρ. Γεωργίου 21 : Αλίσια ωραίο γκομενάκι, ζουμερό
La Femme : Λάρα
Πέτρου Ερημίτη στις νταλίκες : Αναστασία
Studio Lux : Νόρα καυλιάρα παρουσία
Τσίρκο : Γιούλη

karakapsouris

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
αλανια αν γνωριζει καποιος αν δουλευει βραδυ η καρμεν ας μου πει....μην ερθω τσαμπα θεσσαλονικη και φαω στη μαπα τοσα χιλιομετρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom