8/4 Ωρα.02.00 – 5.30
(Δυστυχως εκανα 2 μαλακιες.Η πρωτη ηταν ότι τη Δευτερα το βραδυ προτιμησα να κατασπαταλησω το μεγαλυτερο μερος του μπατζετ σε διαφορα μπαρ οπου ψαρωνα και δουλευα μαλακισμενες ελληνιδες και η δευτερη ηταν να παω platinum λιγο πριν την τσαρκα κατι το οποιο μου εφερε τρομερη νυστα και επισης ειχε ως αποτελεσμα πολλα ρδελα να είναι κλειστα όταν εφτασα λογω ωρας.)
Τανταλου.
Αλουμινατο. Η Βικτωρια.Καινουργια κοπελα αν δεν κανω λαθος.Μαυρομαλα,1.60,ΚΑΘΟΛΟΥ βυζι,ωραιο σωμα και κωλαρακι και γενικα γλυκουλα..Βγηκε καπως φοβισμενη και διστασα για λιγο αλλα τελικα μπηκα.30 ευρω.
Ηρθε μετα από λιγο στο δωματιο οπου περιμενα αρκετα καυλωμενος lol.Μου περασε αμεσως προφυλακτικο και αρχισε πιπα.Οχι πολύ καλη αλλα προσπαθουσε,σιγουρα αν δεν ηταν η γαμημενη η καποτα θα ηταν πολύ καλυτερα.Μετα από λιγο σταματησε από μονη της και της ειπα να ερθει από πανω.ΟΚ.Κουνιοταν πανω στον πουτσο μου αλλα χωρις να υπαρχει ταλαντωση δεν γινεται τπτ δυστυχως.
Μου ζητησε να αλλαξουμε γιατι κουραστηκε και της τον εβαλα αρχικα από μπροστα.Πολυ ωραιο μικρο μουνακι,ταυτοχρονα με εσφιγγε με τα ποδια κατι που γουσταρα πολύ.Μετα τη στηνω στα 4 αλλα αρχισε να χαμηλωνει οποτε αναλογα χαμηλωνα και εγω,μια σταση ενδιαμεση από doggy style και τελειως μπρουμυτα.Εκει ηταν και το λαθος της γιατι εγκλωβιστικε και τιμωρηθηκε.Εχυσα τρελα χουφτωνοντας το ατακτο ρωσικο κωλαρακι.
Mετριες εντυπωσεις και αν το συνδιασουμε με το ανυπαρκτο βυζι δεν λεει.
Κατά τη διαρκεια του γαμησιου εβγαζε καποιες μικρες φωνες που εδειχναν πονο αλλα δεν διεκρινα κατι fake η γκρινια.Τεσπα…
Ερος- Η Τζουλια.Μαυρομαλα,1.70.λιγο σβαρτσενεγκερ φατσα αλλα οκ,ωραιο σωμα,καλο βυζι,και κωλαρα.Την ειχα παρει παλιοτερα αλλα ειχα κανει ένα από τα χειροτερα γαμησια.30 ευρω.
Απεναντι. – Η Λορα.Μελαxχρινη,γυρω στο 1.70.Μεγαλα βυζια –ένα κλικ πεσμενα- και κωλαρα.Ειχε ένα ψιλονταρντανε στυλ που δεν με χαλαγε καθολου.Επισης όταν γυρισε να φυγει παρατηρησα το συστημα μεση-κωλος προσεχτικα και ειδα να διαγραφεται μια φανταστικη καμπυλη.Οπως ειχα πει καποια φορα θα εμπαινα στην Λορα οποτε θεωρησα σωστο πως ηρθε η στιγμη.40 ευρω δυστυχως και εφυγα για το δωματιο.
Αργησε να ερθει στο δωματιο γιατι ειχε αρκετο κοσμο αλλα οκ.
Με το που μπαινει στο δωματιο ξεντυνεται και ενώ η πουτσα μου ηταν τελειως πεσμενη μου βαζει καποτα
Πεθανα στον πονο μιλαμε.Την τραβαγε,την τεντωνε,με διελυσε.Με ρωτησε αν πονεσα και της λεω δεν πειραζει.Ερχεται από πανω μου και αρχισε να μου γλυφει,να μου φυλαει και να μου δαγκωνει τα βυζια.Για ονομα του θεου τι μαλακιες ειναι αυτές.
Η ωρα της πιπας ειχε ερθει.Μετρια πιπα,πολύ δοντι γενικα και πονος.Εκανε μια σχετικη προσπαθεια αλλα μετα από λιγο σταματησε.Εδω παιρνει μπονους στο ότι πηρε την πρωτοβουλια να ανεβει μονη της από πανω.Κουνιοταν αργα οποτε χωρις ταλαντωση όπως ειπαμε δεν γινεται τπτ,αλλα και καποιες φορες τον επαιρνε ολοκληρο βασανιστικα.Μου αρεσε να παιρνω ματι το σκηνικο στον καθρεφτη καθως η γκομενα εχει φοβερο σωμα.Ταυτοχρονα χουφτωνα βυζαρες και κωλαρα.
Μετα από λιγο κουραστηκε και στηθηκε στα 4.Αλλα δεν ξαπλωσε τελειως.Στηριζοταν ψηλα με τα χερια και ετσι ειχα την ευκαιρεια να χουφτωνω ελευθερα.Τι κωλαρα,τι καμπυλες θεε μου.Δεν το πιστευα ότι γαμουσα τετοια γκομενα.Μπορω να πω πως ο κωλος της είναι στο πιασιμο σχεδον σαν της Σαρας.
Δεν αντεξα πολύ και τα πεταξα ασχημα.Στα αρνητικα είναι ότι από όταν στηθηκε στα 4 ηταν καπως παγοκολωνα αλλα δεν πειραζει.
Στο τελευταιο πρασινο σπιτι. ΕΛΛΗΝΙΔΑ. Δεν σχολιαζω άλλο.
Σαπφους.
Aνορθογραφο - H ξανθια γκομενα που δουλευει συνηθως στο ερος.Ωραιο σωμα βυζι και κωλος αλλα ακρως ψυχασθενικη φατσα.30 ευρω
Απεναντι . – Άλλη μια κοπελα με φατσα ψυχασθενη.1.60,μετριο σωμα και κωλος,πεσμενο βυζι.Πρεπει να είναι αρκετα μικρη σε ηλικια.
Προμηθεως.
Στο τελευταιο σπιτι. – Η Στελλα.Η εμφανιση της μπορει να ψαρωσει τους παντες στο σκοταδι.Οπως και η ηλικια της.Να μην συζητησουμε την αποδοση στο δωματιο.Εγω την πατησα μια φορα οποτε κοιταξτε να την αποφυγετε.30 ευρω
Καφε σπιτι. Ξανθια κοπελα από Ουκρανια,Λιγοτερο από 1.60,Μετριοτατη και αδιαφορη γενικα. 30 ευρω
Το μπλε σπιτι με το ηχητικο εφε.Η κατασπρη μελαχρινη γκομενα.1.70.Σκυλοφατσα και μεγαλα βυζια.Μετριο σωμα και κωλος.30 ευρω
Στο σπιτι πριν την Μοναστηριου .
30 + γκομενα,Μετριο σωμα αλλα σχετικα καλο βυζι και κωλος.Περιεργη μαπα,σαν αλβανιδα μου φαινεται.Δεν τη γαμουσα με τπτ.Πλακα εχει η τσατσα η οποια όταν μιλαει κανει σαν να νιαουριζει.
ΦΙΞ
Ανδρ.Γωργ.4. Η Μαρια. – Ειχε αποκοιμηθει στον καναπε και η τσατσα συμαζευε το ρδελο.Την πειραξαμε για λιγο και μετα από λιγο νευριασε και φυγαμε.LOL
La femme- Η κοπελα ειχε προγραμμα και η τσατσα ειπε να περασουμε αργοτερα.
Δεξια απο τον Μυλο. - Κλειστο
Αριστερα απο τον Μυλο. – Κλειστο.
26ης Οκτ. 52-απεναντι απο το τζαμπο- Κλειστο
Ιωαν.Κωλετη 17. Η Σαρα.Εκεινη τη στιγμη εκλεινε
Απεναντι από το Μπουτικ – Εκλεινε εκεινη τη στιγμη
ΥΓ1.Δεν καταλαβα γιατι αυτή τη φορα τα ρδελα στο Φιξ εκλεισαν από τις 4.Παρ’ολαυτα η μαλακια ηταν δικια μου που πηγα στο γαμημενο platinum και εχασα πανω από μια ωρα.
ΥΓ2.Οσο περιμενα τη Λορα στο δωματιο μπηκε καποιος που εψαχνε τη Σαρα.Εκεινη τη στιγμη στο σαλονι ειχε ξεκινισει ενας ψιλοτσακωμος για τις τιμες.Ο τυπας που εψαχνε τη Σαρα ειπε πως ανετα της δινει τα 40 και αλλα 40 μπουρμπουαρ.Αυτο για να δειτε τα πραγματικα ρεζιλια που εχουν γαμησει την πιατσα.