You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 58 άτομα (1 μέλη και 57 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Αφού έγραψε τόσα κάλα κι ο Καραμαν που ταιριάζουν τα γούστα θα πάω κι εγώ σούμπιτος! Το Σάββατο κατά τις 12 να με περιμένεις Νταϊάνα.
Ας της το μεταφέρει κάποιος γιατί η Νταϊάνα δεν έχει λογαριασμό εδώ και δεν διαβάζει το bou.com
Αλλά κι εσύ ρε Manοwαr κατευθείαν οργανώθηκες... Έκανες τα bold σου, κοκκίνισες και τα καλά λόγια, τα πάντα όλα...
Με μέτρο ρε συναθλητά.Όχι τίποτα άλλο, μην σε περάσουν και για προμότορα κάτι κακοπροαίρετοι εδώ μέσα.
bak14
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2011
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2
- Πόντοι
- 231
προχωροντας προς τα κατω στα σιλικονατα, περιμενα να φαω φολα, μιας και δεν μου αρεσουν καθολου τα σιλικονατα, αλλα επεσα εξω το βυζι της ειναι αριστης ποιοτητας, ποιο πολυ εκανε ανωρθωση παρα φουσκωμα, μιας και ειχε βυζι απο παλια, ειναι σχετικα ολοστρογγυλο, ψαχνεις να βρεις το επιθεμα και δεν το βρησκεις, οπως ειπα καλης ποιοτητας,
τωρα για να καταλαβω, θες να πεις οτι τα βυζομπαλα της νταιανας ειναι σιλικονη ?
η ντανιελα στο ερως πρεπει να ναι στο 1,80 περιπου οπως και η καντυ ηταν ψηλη,επισης και η σανταλ που δουλευε κοροβαγκου....αλλη ιδιαιτερα ψηλη δεν μου ρχεται.....ενταξει και η μερτσυ και η αντριαννα εχουν θεωρια και υψος....παιζουν ρολο και τα πορνοτακουνα παντα στο σαλοναρισμα
ειχαμε παλια ελινα θαρρω την λεγαν στην ρουλια ,πανω απο 1,90 αλλα με υποψιες που ειχαν γεννηθει για το φυλο της,την βουλγαρα βανεσσα στην ρουλια κωττα(οχι η κοκκινομαλλα η αλλη) γυρω στο 1,80,την αγγλιδα αφροδιτη,την ντεμεκ σουηδεζα νικη στο λαφαμ κλπ.....
Thank you chief!! ;) ;) μερτσυ και αντριαννα που παιζουν μπαλα?? η αφροδτιτη πρεπει να χει λειψει σε λαο..δε δουλευει τωρα ε?
SHREKOYLHS
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
ενημέρωση για όποιον ενδιαφέρεται ... στο ΕΡΩΣ (Αν.Γεωργίου 16) (Ελπίζω να το λέω καλά ... εκεί που κανονικά είναι η Τσαρίνα ντεεε) επέστρεψε η Κασσάνδρα ... ανανεωμένη, αδυνατισμένη ... με μεγαλύτερη τρέλλα από ότι διαπίστωσα !!! Την πέτυχα σήμερα το μεσημέρι
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.170
- Πόντοι
- 5.916
ενημέρωση για όποιον ενδιαφέρεται ... στο ΕΡΩΣ (Αν.Γεωργίου 16) (Ελπίζω να το λέω καλά ... εκεί που κανονικά είναι η Τσαρίνα ντεεε) επέστρεψε η Κασσάνδρα ... ανανεωμένη, αδυνατισμένη ... με μεγαλύτερη τρέλλα από ότι διαπίστωσα !!! Την πέτυχα σήμερα το μεσημέρι
στειλε φωτο αν θες
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.832
- Πόντοι
- 11.585
τωρα για να καταλαβω, θες να πεις οτι τα βυζομπαλα της νταιανας ειναι σιλικονη ?
100% Silicone.!
Ετος εφαρμογης 2010, και τα πρωτοσαλοναρισε στο Σαμφως 20.
SHREKOYLHS
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
στειλε φωτο αν θες
... φωτό;;;; ... δυστυχώς δεν είμαι ακόμα πορνορεπόρτερ του νασιοναλ πορνογκραφικ !!!
... πάντως φωτογραφίες έχει το άλλο σαιτ
bizoholik
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2013
- Like
- 218
- Πόντοι
- 26
100% Silicone.!
Ετος εφαρμογης 2010, και τα πρωτοσαλοναρισε στο Σαμφως 20.
+1000
πολυ σωστος ο καραμαν!!!
κ μολις τωρα διαβαζα την κριτικη του αλ!!
δεν ξερω αν θυμαστε μερικοι οτι η νταιανα δεν ειχε καθολου στιθος,πολυ μικρο θα ελεγα 1-1,5 !!
κ μαλιστα την πρωτη φορα που την πειρα τοτε ητανε στο τανταλου 14!! κ νομιζω απο εκει ξεκινησε τοτες!! βεβαια σαν βυζολαγνος πως μπεικα σε αυτην θα μου πειτε???
τοτε ειχε κ καλυτερη σωματαρα!! πολυ ποιο αδυνατη κ ξανθια εεε ενεδωσα ο κακομιρης!!
κ δεν το μετανιοσα!!! χεδ
SHREKOYLHS
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
Πέρασμα από Golden Of Sex ... πρωινή βάρδια η Γιούλη !!! ανέβηκε κριτική και είναι προς έγκριση.
Blastbeat208
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 201
- Like
- 4.592
- Πόντοι
- 17.065
Στα περισσοτερα αφηνουν με 25 αν ειναι και οι συνθηκες καταλληλες οπως νυχτα που δεν εχει δουλεια η αν ειστε πχ 2 ατομα και πειτε μπαινουμε και οι 2 με 25.Μου εχει τυχει πολλες φορες στο Φιξ και τη γυρω περιοχη.καποιος ειχε αναφερει οτι η χριστινα στο φριξου 14 δεχεται και με 25 το απλο ισχυει? ας επιβεβαιωσει καποιο αλανι
Σε ποια συγκεκριμενα δε θα πω γιατι ειναι στο χερι ολων μας,απο λιγο ο καθενας να ριξουμε τις απαραδεκτες για την εποχη μας τιμες.Απο 20 ευρω το απλο και πολλα ειναι.
master_pro
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
ποιο καλοπαιδο μπορει να μου στειλει την διευθυνση της σελιδας του golden star (28ης οκτωβριου 35)?
δεν μπορω να μπω
δεν μπορω να μπω
bizoholik
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2013
- Like
- 218
- Πόντοι
- 26
καποιος ειχε αναφερει οτι η χριστινα στο φριξου 14 δεχεται και με 25 το απλο ισχυει? ας επιβεβαιωσει καποιο αλανι
καλησπερα σε ολους..........
φιλε valkirion να σου πω οτι για μενα η χριστινα ειναι απο εμφανιση το οτι καλυτερο μου κ εχω παει αρκετες φορες μαζι της κ την εχω ταισει αρκετα θα ελεγα κανοντας μου βεβαια τα καλυτερα !!
ΑΛΛΑ οταν ομως αρχισα να πηγαινω στα απλα (30 ευρω) καταλαβα οτι η ξεπετα πηγενε συνεφο!!
αντε γρηγορα να τελειονουμε δηλαδη..............
κ οταν αποφασισα κ εγω να την ρωτησω αν μπορω να περασω με 25 με εριξε μεγαλο μπιστολι !!
κ μια πραγματικη ταπινη συμβουλη δεν ξερω αν θελεις να πας με 25 η απλα ρωτας..........
αλλα αν θες να πας με 25 καλυτερα δωστα σε καμια αλλη κοπελα γνωριζοντας οτι δεν θα εισαι ενα ακομα 5λεπτο!!
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
παραπανωΗ Έφη είναι 30 χρονών..
bizoholik
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2013
- Like
- 218
- Πόντοι
- 26
κ μια ΝΑΝΟ αναφορα σημερα........
δεν φταιω εγω παιδια για την αναφορα θα καταλαβετε............
Στο Πετρου ερημητη ειτανε η γνωστη σε ολους ρωσιδα ναντια(καλη περηπτωση αλλα χωρις στηθος)
Μετα μια βολτα απο ανδρ.γεωργιου 30 μπας κ βρω την εσμεραλντα(ντα-ντα ντιρλανταντα)πρωινη να δω λιγο αλλα αντι αφτου βρηκα το μικρο καχεκτικο-αδυνατο-αβυζο δεν θυμαμαι ονομα συγνωμη αλλα πρεπει να δουλευε στο μαντζαρου14!!
φτουυυυυυυ γμτ την τυχη μου !! κ οταν ρωτησα για την εσμεραλντα με κοιτουσε σαν χανος η τσατσα που ξεχασα να αναφερω ηταν η φαφουτα οποτε καταλαβενετε!!
Μια γρηγορη βολτα στον βαρδαρη αλλα τι εγινε ρε παιδια.....................?????
Ολες οι τσατσαδες εξω απο τα μπουρδελα με κλειστες τισ πορτες κ τα φωτα επισης........
Σαμπφους κ προμηθεως ολα!! λεω ρε γαμωτο τι εγινε??? Μαλλον περιμενανε επισκεψεις γιατι διχνανε κ ανυσηχες ολες!!
Εξου λοιπον κ η νανο αναφορα μου.........
καλο απογευμα παιδια!!
δεν φταιω εγω παιδια για την αναφορα θα καταλαβετε............
Στο Πετρου ερημητη ειτανε η γνωστη σε ολους ρωσιδα ναντια(καλη περηπτωση αλλα χωρις στηθος)
Μετα μια βολτα απο ανδρ.γεωργιου 30 μπας κ βρω την εσμεραλντα(ντα-ντα ντιρλανταντα)πρωινη να δω λιγο αλλα αντι αφτου βρηκα το μικρο καχεκτικο-αδυνατο-αβυζο δεν θυμαμαι ονομα συγνωμη αλλα πρεπει να δουλευε στο μαντζαρου14!!
φτουυυυυυυ γμτ την τυχη μου !! κ οταν ρωτησα για την εσμεραλντα με κοιτουσε σαν χανος η τσατσα που ξεχασα να αναφερω ηταν η φαφουτα οποτε καταλαβενετε!!
Μια γρηγορη βολτα στον βαρδαρη αλλα τι εγινε ρε παιδια.....................?????
Ολες οι τσατσαδες εξω απο τα μπουρδελα με κλειστες τισ πορτες κ τα φωτα επισης........
Σαμπφους κ προμηθεως ολα!! λεω ρε γαμωτο τι εγινε??? Μαλλον περιμενανε επισκεψεις γιατι διχνανε κ ανυσηχες ολες!!
Εξου λοιπον κ η νανο αναφορα μου.........
καλο απογευμα παιδια!!
gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.626
- Πόντοι
- 7.095
Η οδός είναι Σαπφούς...μετά τον Κάραμαν που τη λέει Σαμφως τώρα έχουμε και Σαμπφούς!!! Φιλικά παιχταράδες μου, γαμάτε όπως κι αν λέγεται!Σαμπφους κ προμηθεως ολα!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις