You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 44 άτομα (2 μέλη και 42 επισκέπτες)
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ελενα =αλεξαντρα προφανωςΗ Μιρελα ειναι στο Αν. Γεωργιου 24 βραδυνη.
Η Έλενα που λες, ειναι μια κοντουλα??
hagem
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 65
- Like
- 15
- Πόντοι
- 1.310
Αν εννοεις το Ροναλντίνιο, οχι. Πρωτοεμφανιζομενη ειναι. Την ειδα προχθεςελενα =αλεξαντρα προφανως
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
α οκΑν εννοεις το Ροναλντίνιο, οχι. Πρωτοεμφανιζομενη ειναι. Την ειδα προχθες
GAMEOVER
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 223
- Like
- 512
- Πόντοι
- 4.017
ελενα =αλεξαντρα προφανως
είναι μια έλενα, σκουρόχρωμη, γύρω στα 25, καλό κορίτσι μια φορα την τίμησα στο προμ11 στον βαρδάρη, υπάρχει και κριτική πρόσφατη, καλή ήταν, με παζαρακι πέφτει και στα 25 αν και προχθες δεν με άφησε...
Death_Zone88
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 14
- Like
- 6
- Πόντοι
- 11
Ναι ρε φιλε, μετα απο καμια 15αρια καταθεσεις που εκανα στην Νατασσα στην Προμηθεως 11, κατεληξα στο συμπερασμα οτι δεν αξιζει ουτε 10€, ασχετα με τα pm που σου εστελνα για να μαθω τι κανει και τι οχι,και ο λογος που πηγα τοσες φορες μαζι της, ασχετα με τα ανοργασμικα πρωκαταρκτικα της,ηταν οτι εχυνα πανω της οπου ηθελα εκτος απο προσωπο και το εκμεταλευτηκα αυτο εκεινη την περιοδο,γιατι καμια αλλη εκει γυρω δεν το εκανε αυτο που μου αρεσε πολυ, και εκανα το γουστο μου στην τελικη ασχετα αν δεν υπηρχε gfe κατασταση.Η λαρα απο la femme τωρα μου εβγαλε ποιο gfe και kinky γουστα αν θες να ξερεις,τωρα με σενα δεν ξερω τι εκανε γιατι το εκανε και αν γουσταρε.... ''γαμημενη χημεια'' εινα αυτη και ''για μενα'' αυτες η δυο δεν συγκρινονται, με βαση αυτα που μου προσεφεραν η καθε μια ξεχωριστα στο δωματιο καταλαβες τωρα????ρε φιλε , απο τις 27-11-2012 μεχρι 23-03-2013 μου εστελνες π.μ. και με ρωτουσες σχετικα με την νατασσα. τωρα εσυ πηγες και διαπιστωσες οτι η γκομενα δεν αξιζει ουτε €10,00 ? η λαρα ειναι καλυτερη απο την νατασσα σε υπηρεσιες? τι παραπανω σου κανει δηλαδη? εμενα μαλλον δε με γουσταρε γιατι δεν μου εκανε κατι.
Death_Zone88
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 14
- Like
- 6
- Πόντοι
- 11
Ναι το εχω παρει πρεφα αυτο,εδω και δυο χρονια που διαβαζω την μπουρδελοκατασταση θεσσαλονικης....Μην με παιρνεις στα σοβαρα, συνηθιζω να λεω "οτι νανε"...
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.996
- Πόντοι
- 13.755
15 φορες με μια κοπελα που δεν αξιζει μονο και μονο για το χυσιμο πανω της δεν ειναι λογικο...δε στεκει αυτο που λες...Και αλλες δεχονταν χυσιμο πανω τουςΝαι ρε φιλε, μετα απο καμια 15αρια καταθεσεις που εκανα στην Νατασσα στην Προμηθεως 11, κατεληξα στο συμπερασμα οτι δεν αξιζει ουτε 10€, και ο λογος που πηγα τοσες φορες μαζι της ασχετα νε τα ανοργασμικα πρωκαταρκτικα της,ηταν οτι εχυνα πανω της οπου ηθελα εκτος απο προσωπο, και το εκμεταλευτηκα αυτο εκεινη την περιοδο,γιατι καμια αλλη εκει γυρω δεν το εκανε αυτο και εκανα το γουστο μου στην τελικη ασχετα αν δεν υπηρχε gfe κατασταση.
Παρατηρω οτι εχεις μια ιδιαιτερη ευαισθησια με το Προμηθεως 11 παντως εδω και πολυ καιρο
Death_Zone88
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 14
- Like
- 6
- Πόντοι
- 11
Προμηθεως 11 ηταν το στεκι μου κατα καποιο τροπο,γιατι ειχα στανταρακια εκει οπως η Ηρα,τζοαννα κλπ που μου εκαναν και γαμω τα γαμησια,για μενα αν μου κανει η τανα τα γουστα εστω και με το μικροτερο παραβολο των 25€,δεν λογαριαζω ιδιαιτερα αν με αφηνει να χυνω πανω της ειδηκα,στην Νατασσα πηγα γιατι της τα αμολουσα πανω της και οχι για gfe και ρομαντισμους που δεν εκανε σε καμια περιπτωση,εκεινη την περιοδο pacino δεν ειχα βρει καποια αλλη που το εκανε αυτο, και αν το εκανε το εκανε με παραπανω λεφτα οποτε βολευτηκα με Νατασσα, για μενα ειναι λογικο και στεκει απο την στιγμη που ηθελα να κανω το γουστο μου.15 φορες με μια κοπελα που δεν αξιζει μονο και μονο για το χυσιμο πανω της δεν ειναι λογικο...δε στεκει αυτο που λες...Και αλλες δεχονταν χυσιμο πανω τους
Παρατηρω οτι εχεις μια ιδιαιτερη ευαισθησια με το Προμηθεως 11 παντως εδω και πολυ καιρο
hagem
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 65
- Like
- 15
- Πόντοι
- 1.310
Και χρειαστηκαν καμια πενηνταρια p.m. για να το παρεις πρεφα αυτο???Ναι το εχω παρει πρεφα αυτο,εδω και δυο χρονια που διαβαζω την μπουρδελοκατασταση θεσσαλονικης....
Τοσο βρωμικα οσο και τα σημερινα σου, δημοσια επιτελους!!
Τα κραταω, σαν μνημειο βλακειας!!!
Και 15 φορες για να καταλαβεις οτι η Νατασσα ηταν χαλια??
Αισθανομαι πολυ ασχημα που αγγιξαμε τις ιδιες γυναικες...
bak14
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2011
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2
- Πόντοι
- 231
εφαρα χτες και τα μυαλα στα καγγελα. Επισης εβαλε και τιμες στα 30.
φιλε τιμη στα 30 ειναι το ιδιο προγραμμα που ειχε τοσα χρονια των 40€ ή εχει οριο κανα 7λεπτο στα γρηγορα?
ανεφερε τπτ τετοιο η τσατσα? εσυ με ποιο μπηκες?
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.832
- Πόντοι
- 11.585
Βιλλα πριβε...τωρα...Παμελα. Μετα Μιχαελα.com
εροτικα...Καντυ, μετα Καρμεν, βαση τηλεφωνικης επικοινωνιας...
Πηγε κανενας Παμελα.?? Μεχρι της 20.00 λεει εκει θα ειναι, θα παω να την ριξω ενα βλεφαρο...
εροτικα...Καντυ, μετα Καρμεν, βαση τηλεφωνικης επικοινωνιας...
Πηγε κανενας Παμελα.?? Μεχρι της 20.00 λεει εκει θα ειναι, θα παω να την ριξω ενα βλεφαρο...
aristos 45 sec
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Καλημέρα και χρόνια πολλά, λοιπόν πέρασμα από περιοχή Μύλου λόγο κάποιας υποχρέωσης-απέχω εδώ και κάποιους μήνες-και θα αναφέρω αυτά που είδαν τα ματάκια μου για όποιον ενδιαφέρεται για κατάθεση έως της 19:00.
Α.Γεωργίου 16 η Ντανιέλα, ωραίο κορμάκι αλλά πιπίνι για τα γούστα μου.
Α.Γεωργίου 24 η Ζωή μια Milf από την Μολδαβία , καλή περίπτωση, καθαρή, προσεκτική έως και λίγο δύσκολη, νταρντάνα.
Α.Γεωργίου 30 μια που δεν θυμάμαι όνομα αλλά πολύ γεμάτη, ξανθιά που θυμίζει την Ρωσίδα νοικοκυρά της διπλανής πόρτας.
Α.Γεωργίου 34 η Μαρία από Σλοβακία ( πρώην Τσεχοσλοβακία ) μπορώ να πω πως είναι κορμάρα ( αθλητικό σώμα αλλά όχι γυμνασμένο, σφικτό με καμπύλες ), πανέμορφη και καλούτσικη στο κρεβάτι, θυμάμαι πως δεν ανέβαινε από πάνω και εδώ θέλω να ρωτήσω αν ακόμη εξακολουθεί να το κάνει η λόγο μεγέθους αποφασίζει ανάλογα.
Μέλισσες: η Ανίτα με ρίζες Ιταλικές, όντως μεσογειακή λεκάνη, μελαμψή και μελαχρινή, σοβαρή και πανέμορφο κορμί.
Κεφαλλήνιας η Αφροδίτη μια περίπου Milf με μεγάλο πισινό που δηλώνει Ελληνίδα.
Φρίξου 14 η Χριστίνα.
Φρίξου 15 η Έφη, παιδιά πιστέψτε με δεν την έχω πάρει ποτέ, αν και όμορφη με αρμονικό σώμα και αεράτη με πανέμορφο χαμόγελο, ίσως αν δεν ήταν σε πρόγραμμα να έσπαγα την αποχή μου.
Φρίξου 13 δεν θυμάμαι όνομα αλλά μάλλον ήταν η Τάνια που αν και είχε τα πονηρά χαμογέλα δεν με ρίχνει.
Τρίδυμα: Α) η Ελένη την οποία και κάποια ημέρα θα την δοκιμάσω και εγώ και αφού και ο δοκιμαστής την τίμησε και περιέγραψε κάποια πράγματα τα οποία και μου τα βγάζει όταν την βλέπω. Α κύριε Δοκιμαστή για την κοπέλα που ρωτάς μάλλον πρέπει να ήταν η Έρυκα, δεν την έχω πάρει αλλά κάθε φορά που έριχνα άκυρο στραβομουτσούνιαζε, τη να κάνουμε δεν μου έβγαζε κάτι θετικό για σεξ εκτός από ότι είναι μοντελάκι όντως.
Β) μια που δεν θυμάμαι όνομα αλλά πολύ γεματούλα και κοντούλα σε ξανθιά έκδοση.
Γ) η Λουΐζα άγνωστη για έμενα έβγαινε από πρόγραμμα με κομπινεζόν ήμαρτον τη να δούμε από προσόντα.
Αυτά είχα καιρό να γράψω και είχα όρεξη για έκθεση.
Α.Γεωργίου 16 η Ντανιέλα, ωραίο κορμάκι αλλά πιπίνι για τα γούστα μου.
Α.Γεωργίου 24 η Ζωή μια Milf από την Μολδαβία , καλή περίπτωση, καθαρή, προσεκτική έως και λίγο δύσκολη, νταρντάνα.
Α.Γεωργίου 30 μια που δεν θυμάμαι όνομα αλλά πολύ γεμάτη, ξανθιά που θυμίζει την Ρωσίδα νοικοκυρά της διπλανής πόρτας.
Α.Γεωργίου 34 η Μαρία από Σλοβακία ( πρώην Τσεχοσλοβακία ) μπορώ να πω πως είναι κορμάρα ( αθλητικό σώμα αλλά όχι γυμνασμένο, σφικτό με καμπύλες ), πανέμορφη και καλούτσικη στο κρεβάτι, θυμάμαι πως δεν ανέβαινε από πάνω και εδώ θέλω να ρωτήσω αν ακόμη εξακολουθεί να το κάνει η λόγο μεγέθους αποφασίζει ανάλογα.
Μέλισσες: η Ανίτα με ρίζες Ιταλικές, όντως μεσογειακή λεκάνη, μελαμψή και μελαχρινή, σοβαρή και πανέμορφο κορμί.
Κεφαλλήνιας η Αφροδίτη μια περίπου Milf με μεγάλο πισινό που δηλώνει Ελληνίδα.
Φρίξου 14 η Χριστίνα.
Φρίξου 15 η Έφη, παιδιά πιστέψτε με δεν την έχω πάρει ποτέ, αν και όμορφη με αρμονικό σώμα και αεράτη με πανέμορφο χαμόγελο, ίσως αν δεν ήταν σε πρόγραμμα να έσπαγα την αποχή μου.
Φρίξου 13 δεν θυμάμαι όνομα αλλά μάλλον ήταν η Τάνια που αν και είχε τα πονηρά χαμογέλα δεν με ρίχνει.
Τρίδυμα: Α) η Ελένη την οποία και κάποια ημέρα θα την δοκιμάσω και εγώ και αφού και ο δοκιμαστής την τίμησε και περιέγραψε κάποια πράγματα τα οποία και μου τα βγάζει όταν την βλέπω. Α κύριε Δοκιμαστή για την κοπέλα που ρωτάς μάλλον πρέπει να ήταν η Έρυκα, δεν την έχω πάρει αλλά κάθε φορά που έριχνα άκυρο στραβομουτσούνιαζε, τη να κάνουμε δεν μου έβγαζε κάτι θετικό για σεξ εκτός από ότι είναι μοντελάκι όντως.
Β) μια που δεν θυμάμαι όνομα αλλά πολύ γεματούλα και κοντούλα σε ξανθιά έκδοση.
Γ) η Λουΐζα άγνωστη για έμενα έβγαινε από πρόγραμμα με κομπινεζόν ήμαρτον τη να δούμε από προσόντα.
Αυτά είχα καιρό να γράψω και είχα όρεξη για έκθεση.
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 763
- Πόντοι
- 4.535
Α κύριε Δοκιμαστή για την κοπέλα που ρωτάς μάλλον πρέπει να ήταν η Έρυκα, δεν την έχω πάρει αλλά κάθε φορά που έριχνα άκυρο στραβομουτσούνιαζε, τη να κάνουμε δεν μου έβγαζε κάτι θετικό για σεξ εκτός από ότι είναι μοντελάκι όντως.
Όταν δεν είχα μπει και εγώ στραβομουτσούνιασε όντως...
aristos 45 sec
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Θα πρέπει να εκπαιδεύσουν τις κοπέλες πως ο πελάτης έχει πάντα δίκιο και επιλέγει για το που θα επενδύσει τα χρήματα του, και τέλος νομίζω πως επισκεπτόμαστε ιδιωτικές επιχειρήσεις με τεράστιο ανταγωνισμό. Πχ το χαμόγελο της Ελένης από τα τρίδυμα δεν το έχει καμία από όλες, ένα χαμόγελο χωρίς προσποίηση, ένα χαμόγελο αθώο και πρόστυχο συνάμα.
Συμφωνείς κύριε Δοκιμαστή…
Συμφωνείς κύριε Δοκιμαστή…
aristos 45 sec
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Καλά παιδιά ηρεμήστε, τέλειωσαν οι ημέρες κατάνυξης και είπατε να βγείτε από τα ρούχα σας, λες και έχετε να χωρίσετε κάτι, συνιστώ ψυχραιμία.
Να κρατήσουμε το Forum σε μια άλλη διάσταση…αλλα να τη είναι οι γυναίκες, ζιζάνια…
Να κρατήσουμε το Forum σε μια άλλη διάσταση…αλλα να τη είναι οι γυναίκες, ζιζάνια…
aristos 45 sec
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Ήμαρτον, θα τα βλέπουν οι νεώτεροι και θα γελάνε, Hagem αν απαντήσεις κλείσε το θέμα χωρίς συνέχειες και Death χαλαρά μαχητή, εμπόλεμη ζώνη το κάνατε..
aristos 45 sec
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Για να χαλαρώσουμε και λίγο, η Νατάσσα είναι τσαρίνα αν δεν κάνω λάθος, προσωπικά μάγκες δεν θα πήγαινα ότι καλό και να κάνει-θυμάμαι το διαφήμιζε και η τσατσά- αλλά θέλω την γυναίκα με σέξι καμπύλες ( όχι αδύνατη ) με μακριά μαλλιά ( όχι τα κοντά η καρέ ) διότι τα γούστα θα βγουν ανάλογα με τις δυνατότητες και χάρες που έχουμε.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις