Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 70 άτομα (4 μέλη και 66 επισκέπτες)

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
για τα μαυρισματα παιζουν και μαγαζια απο πισω και ανταγωνισμοι.Υπαρχουν μαγαζια που μαυριζονται σχεδον καθολου ή ελαχιστα οι κριτικες τους οποιος και αν την εχει γραψει αλλα στ'αρχιδια μας κιολας

Δεν πρέπει να παίζει αυτό al, κάτι άλλο πρέπει να ναι, άσχετο τελείως, τέτοιο μάυρισμα πάντως σε κριτική δεν έχω ξαναδεί,  :think: :think: :think:

Εδώ άλλοι,ενώ δεν έχουν ασχοληθεί με διάφορες κριτικές που έχουν ποσταριστεί,τις μαυρίζουν σχεδόν όλες μόλις υπάρξει μια διαφωνία σε κάποιο άλλο(πολλές φορές και άσχετο) θέμα.
Παίζουν,εννοείται,ρόλο και αυτά που αναφέρεις al(μαγαζιά+ανταγωνισμοί).
Έχω διαφωνίσει με μέλος σε άλλο θέμα και ξαφνικά η τελευταία αναφορά μου μαύρισε!!!!

Ούτε αυτό είναι κόκκινε, δεν ξέρω, δεν είναι κακό όμως όποιος έριξε την μαύρη ψήφο του να τοποθετηθεί γιατί το έκανε, τι δεν του άρεσε ,ή τι τον ενόχλησε τέλος πάντων, είναι ο ίδιος ακριβώς που μου έριχνε θετική ψήφο στις άλλες μου κριτικές, ας τοποθετηθεί δημόσια και η γνώμη του θα είναι απολύτως σεβαστή.
:)

ΝΙΚΟΣ1979

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
καλημερα απο εμενα .δεν ειμαι νεοσ απλα δεν ειχα το κωδικο μου !!
θα ηθελα να σασ πω για τιν αλεξανδρα σαπφουσ 11 εχει τρελα με το γλυψειμο παιδια αμα τελειψσει τρεχει το πραμα τησ σασν βρυση

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
καλημερα απο εμενα .δεν ειμαι νεοσ απλα δεν ειχα το κωδικο μου !!
θα ηθελα να σασ πω για τιν αλεξανδρα σαπφουσ 11 εχει τρελα με το γλυψειμο παιδια αμα τελειψσει τρεχει το πραμα τησ σασν βρυση
Ρε σεις κατάλαβα καλά? Ο τύπος που ανέβασε την κριτική για τη Ροναλτίνιο την πήδηξε ακάποτα ? :think: :idiot: :uglystupid: :huh: :o

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Ρε σεις κατάλαβα καλά? Ο τύπος που ανέβασε την κριτική για τη Ροναλτίνιο την πήδηξε ακάποτα ? :think: :idiot: :uglystupid: :huh: :o

Ετσι υποστιριζει, μουφα το κοβω, μελος που γραφτηκε χτες και εγραψε χτες την κριτικη...

Όνομα: detari
Αξίωμα: Νέος

Φύλο:
Τόπος:
Ημερομηνία εγγραφής: χθες στις 22:40
Τελευταία σύνδεση: σήμερα στις 11:35

ο σωστος μπουρδελιαρης πιστευω, οτι οταν η κοπελα του κανει εξτραδακια ή κατι παρανομο δεν βγενει να το διαλαλησεις την αλλη μερα...ή μερικες φορες δεν το αναφερει ποτε.

ΝΙΚΟΣ1979

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
νομιζω καλα καταλαβαμε καπωσ ετσι πρεπει να εγινε .εκτοσ αν δεν τα ειπε καλα στιν κριτηκη του ο τυποσ
εγω λεω για το γλυψιμο οτι ειναι και το εχει και καιοσ αλλοσ νομιζω πει αυτο!!

ΝΙΚΟΣ1979

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Ετσι υποστιριζει, μουφα το κοβω, μελος που γραφτηκε χτες και εγραψε χτες την κριτικη...

Όνομα: detari
Αξίωμα: Νέος

Φύλο:
Τόπος:
Ημερομηνία εγγραφής: χθες στις 22:40
Τελευταία σύνδεση: σήμερα στις 11:35

ο σωστος μπουρδελιαρης πιστευω, οτι οταν η κοπελα του κανει εξτραδακια ή κατι παρανομο δεν βγενει να το διαλαλησεις την αλλη μερα...ή μερικες φορες δεν το αναφερει ποτε.
ακριβωσ και εγω την ιδια γνωμη εχω και δεν νωμιζω οτι ειναι ο μονοσ που πηρε τα εξτραδακια του ολοι μασ πιστευω περνουμε καμια φορα και κατι παραπανω αλλα δεν τα λεμε και ολα

karakapsouris

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
γιατι νομιζετε οτι ειναι η μονη που γαμιετε ακαποτα.σιγουρα θα ειναι και αλλες.

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
556
Πόντοι
7.135
Μάλλον δεν καταλάβατε καλά, απλά τρίφτηκε πάνω του χωρίς καπότα..αυτό κατάλαβα εγώ τουλάχιστον!

expensive

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2011
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
Απ οτι είδα στο άλλο γνωστό sait έχουμε νέα αφιξη στις villes!!!!!! :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
καμιά ενημέρωση για σήμερα το βράδυ??

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
sto allο σαιτ δίνει ζωή μέχρι τις 20.00 ισχύει? μετά ποια δουλευει?

tamtiriri

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΡΟΝΑΛΝΤΙΝΙΟ (ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΕΚΑΝΕ ΠΙΑΤΣΑ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ... ΠΡΟΣΟΧΗ

karakapsouris

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΡΟΝΑΛΝΤΙΝΙΟ (ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΕΚΑΝΕ ΠΙΑΤΣΑ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ... ΠΡΟΣΟΧΗ
το ιδιο πραμα ειναι φιλε,μη νομιζεις καποιες κοπελες στο βαρδαρη οτι ειναι πιο καθαρες.ειναι και τα μπουρδελα εκει μες στην μπιχλα τα περισσοτερα.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
το ιδιο πραμα ειναι φιλε,μη νομιζεις καποιες κοπελες στο βαρδαρη οτι ειναι πιο καθαρες.ειναι και τα μπουρδελα εκει μες στην μπιχλα τα περισσοτερα.

Φτανει ποια με την αλβανιδα που το παιζει τσεχα,δε λεει να σηκωθει να φυγει.
Δεν εχουν καταλαβει ακομα οτι χαλαει την πιατσα(δε μιλαω για βαρδαρι γιατι εκει η πιατσα ειναι ετσι κι αλλιως χαλασμενη χρονια τωρα,γενικα μιλαω)αντε παρε δρομο παλιο βρωμα,ουστ απο δω.

karakapsouris

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
Φτανει ποια με την αλβανιδα που το παιζει τσεχα,δε λεει να σηκωθει να φυγει.
Δεν εχουν καταλαβει ακομα οτι χαλαει την πιατσα(δε μιλαω για βαρδαρι γιατι εκει η πιατσα ειναι ετσι κι αλλιως χαλασμενη χρονια τωρα,γενικα μιλαω)αντε παρε δρομο παλιο βρωμα,ουστ απο δω.
σε ποια αναφερεσε αρχηγε?

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
αυτη μια λεει ρουμανα ειναι,την αλλη τσεχα,για τσιγγανα μοιαζει αλλα οντως παιζει να ειναι και αλβανιδα. :jerking:

Φιλε μου οχι παιζει,ειναι Αλβανιδα,θα τη δεις να κανει και παρεα με Αλβανους στις γωνιες του μπουρδελοβαρδαρι και να μιλαει απταιστα τα Αλμπανσκι!!! :idiot: :idiot: :idiot:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom