Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 53 άτομα (1 μέλη και 52 επισκέπτες)

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Απολαυστικες οι τελευταίες σελιδες!!! Λυπαμαι που εχασα τετοιο παρτι!! :cheesy:

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Απολαυστικες οι τελευταίες σελιδες!!! Λυπαμαι που εχασα τετοιο παρτι!! :cheesy:
κάτσε φίλε γιατί από όσο βλέπω και μένα πήρε μπάλα, γιατί αυτός ( αυτή μαλον παρουλου που δεν κάνω λεσβιακά)λέει ότι την βρομίσαμε κι όλο τυχαίως όταν την έστειλα πμ εξαφανίστηκε κ τώρα έγινε κ episkeptis 

bigmangr

Νέο Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα.για ποια κοπελα μιλατε ρε παιδια να καταλαβουμε και εμεις?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
κάτσε φίλε γιατί από όσο βλέπω και μένα πήρε μπάλα, γιατί αυτός ( αυτή μαλον παρουλου που δεν κάνω λεσβιακά)λέει ότι την βρομίσαμε κι όλο τυχαίως όταν την έστειλα πμ εξαφανίστηκε κ τώρα έγινε κ episkeptis
επισκεπτης εγινε γιατι η διοικηση διεγραψε τον λογαριασμο που σχετιζεται με αυτο το νικ αννα....

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Εσενα δεν προκειται να σε παρει καμια μπάλα! Εσυ εισαι η μπάλα, κι ο προπονητης μαζι :cheesy:
Σου εξηγησε ο gl...

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Τι εγινε ξεβρωμισαμε...????

Light τσαρκα πριν λιγο, θα πηγαινα Καντυ χωρις να κανω γυρα, αλλα ειχα μια διαθεση για βυζαρες, περασα απο Α.Γεωργιου 16. ηταν το καινουριο μαναρακι, η Κασανδρα, καρε μαυρο μαλι, σιλικονατο βυζι ψιλοασχημο το βρηκα, το επιθεμα ειναι ψιλα, κορμακι εχει το κοριτσι καλο, γενικα μου θυμησε στυλ Μαιρουλας. Μετα κατευθηνθηκα προς Κοροβαγκου. Λεω η Καρμεν εχει βυζαρες  :cum:, ερχετε η Καρμεν, οντως οι βυζαρες μου κλεινανε το ματι, αλλα εχει παρει αρκετα κιλακια και με χαλασε λιγο η εικονα, λεω να πα να fuck, θα παω Καντυ, παρκαρω εξω απο Φριξου 9. 5 αμαξια απο εξω, και ολα τα δωματια κλειστα  :headbang: λεω δεν περημενω θα κατσω να την δω και φευγω, βγενει η Καντυ, οντως εχει αδυνατησει εχει γινει μινιον, μακρια ξανθα μαλια, δεν ξερω αν ειναι περουκα η εξτενσιο, μαυρο κολαν.!! :cum: :cum: πρωτη φορα βλεπω κοπελα να φοραει κολαν, ηταν σκετη καυλα.!!! και εφυγα...κανω μια γυρα ολα τα μπουρδελακια Φριξου, Ν.Ουρανου, Α,Γεωργιου εξω απο το 21 ειχα κοσμο, περιεργο ειχα καιρο να δω τοση κινηση, μια σπαριλα να συνεχισω την γυρα με εκανε να βαλω στην ζυγαρια την Καρμεν και την Κασανδρα, οποτε σαν ποιο βαρια η Καρμεν...κερδισε.  :grin: ...προγραμματα 40€ το απλο και τζακουζακι 80€, επισης προσφερθηκαν πετσετες απο την υπηρεσια 3 ειδων...η καταθεση στεφθηκε με απολυτη επυτηχια, αυτη η Καρμεν ειναι πως λενε...το αφεντικο τρελαθηκε....εεεε κατι τετοιο....περισοτερα στην κριτικη.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755

baby-cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2011
Κριτικές
58
Like
287
Πόντοι
366
πχ με το εκλεκτο μελος baby cool.....θα μπορουσε να ειμαστε καλα φιλαρακια αν γνωριζομασταν...μπουρδελικα δεν ταιριαζουμε και οι γνωμες μας για κοπελες ειναι πολλες φορες διαμετρικα αντιθετες,φανηκε αυτο και χτες.....δεν σημαινει οτι απαραιτητα κανει καποιος λαθος απο τους δυο μας ή οτι ειμαστε λαμογια....γουστα ειναι αυτα.....

[/quote]
ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια Πρόεδρε. Συμφωνώ ότι είναι θέμα γούστου και χημείας αλλά όσο αφορά την Έφη επειδή έχω πάει μαζί της 2 φορές δεν είναι θέμα ούτε γούστου ούτε χημείας.
Δεν θα μπορούσα να την χαρακτηρίσω σε καμιά περίπτωση κομοδίνο, ξέρει πως να σε φτιάξει κάνει τρελά κόλπα είναι από τις καλύτερες.

Επισκέπτης
Παιδια την Εφη την ξερω χρονια απο οταν δουλευε διπλα στο Καψησ ειναι πολυ καλη τι να λεμε τωρα. Δεν μπορει ομωσ να μου φαει τα λεφτα τι ενοω να κολλησω δηλαδη μου εχει συμβει κι αυτο με δυο κυριεσ ειμε χοντρομαλακασ τι να κανουμε αδυναμιεσ

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
Παρασκευη ερχετε η Νατασα στο Ερως απ'οτι εμαθα απο εγκυρη πηγη!!!
Επιτελους ρε παιδι μου..  :smitten: :smitten: :knockinb: :knockinb: :pipa1: :pipa1: :pipa2: :pipa2: :fuck2: :fuck2:

Επισκέπτης

Τι γαμιόληδες και ηλίθιοι ταυτόχρονα είναι? Δηλαδή τί κινητό μπορεί να έχει ένας 60χρόνος? Το iPhone 5? Κανένα με μεγάλα κουμπιά του 20ευρού θα κουβαλάει ο άνθρωπος.

maldi

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
90
Πόντοι
6
συμφωνα με πληροφοριες,ο παππους ηταν πορνορεπορτερ και ανεβαζε ενημερωση απο το κινητο για το Βαρδαρι στο bou  :grin:

baby-cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2011
Κριτικές
58
Like
287
Πόντοι
366
Παρασκευη ερχετε η Νατασα στο Ερως απ'οτι εμαθα απο εγκυρη πηγη!!!
Επιτελους ρε παιδι μου..  :smitten: :smitten: :knockinb: :knockinb: :pipa1: :pipa1: :pipa2: :pipa2: :fuck2: :fuck2:
αν η πηγή σου είναι η τσατσά άστο από την προηγούμενη Παρασκευή σίγουρα ερχόταν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom