You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 88 άτομα (4 μέλη και 84 επισκέπτες)
papazits
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 155
- Πόντοι
- 16
Δεν είναι δικό μου ρε.Κάποιος άλλος το ανέβασεpapazits το τμημα στο οποιο εργαζεσαι δεν κανει ελεγχο ταυτοπροσωπιας??
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
ετσι οπως το ποσταρες σαν δικο σου φαινεται,εξου κ η ερωτηση...τεσπα,οκ...Δεν είναι δικό μου ρε.Κάποιος άλλος το ανέβασε
onepiecerullez
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
σορρυ αλλα κατεχακη-φριξου και ρουμανα κανει μπαμ πως φωτογραφιζει την εμμα.....ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ
onepiecerullez
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
εννοεις φριξου..........Τελικά ξέρουμε τι θα γίνει με Εμμανουέλα στην Κατεχάκη??
kazabuburas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2012
- Κριτικές
- 27
- Like
- 642
- Πόντοι
- 376
Ο χρηστης mikahakinen ανεβασε αυτο που ποσταρε και ο papazits.
Oριστε για να μην μπερδευεστε:
Επειδή έχω καιρό να πάω η ΕΜΜΑ από Κατεχάκη έχει πάει Φριξου; Και αν σε ποιο ακριβώς στη Φριξου;εννοεις φριξου..........
papazits
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 155
- Πόντοι
- 16
Πες τα ρε Καζαμπούμπουρα..Ο χρηστης mikahakinen ανεβασε αυτο που ποσταρε και ο papazits.
karakapsouris
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 26
- Πόντοι
- 1
mallon thn emma fotografizoun....o logos omos einai oti h emma exei foul douleia kai ta alla magazia skotonoun miges
Επισκέπτης
πολυ δουλεια εχει η Νταιανα στη Προμηθεως 25,θα εισαι τυχερος να μην την βρεις με πελατη στο δωματιοmallon thn emma fotografizoun....o logos omos einai oti h emma exei foul douleia kai ta alla magazia skotonoun miges
Επισκέπτης
η τελευταια μου καταθεσει ηταν στη Εφη,Φριξου 15 πριν ημερων.μετρια πραγματα,δεν ξετρελαθηκα.παντος η κοπελα προσπαθει
πριν λίγες μέρες εμφάνισα κάτι κ έτρεχα σε γιατρούς φοβούμενος οτι έχει γίνει καποια στραβή.τελικά όμως ευτυχώς δεν είχα τπτ,έτσι κ αλλιώς τόσα χρόνια είμαι πολύ προσεκτικός με όλες τις κοπέλες. την συγκεκριμένη κοπέλα που αναφέρετε παραπάνω την έχω συναντήσει 2 φορές στο πρώτο μαγαζί που δούλευε. ενώ γούσταρα πολύ την φάση μαζί της και τις 2 φορές,έχω τσατιστεί πολύ με αυτά που διαβάζω.μάγκες δεν λέει με τπτ να παίζουμε με την υγεία μας.λόγω του ότι τράβηξα αυτην την τρομάτα μέσα στις γιορτές πιστελυοντας οτι έγινε πουστιά, δεν υπάρχει περίπτωση να την ξανασυναντήσω μέχρι να αποδειχθεί οτι δεν ισχύουν όλα τα παραπάνω που ακουγονται κ γράφονται εδώ τις τελευταίες μέρες.
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.996
- Πόντοι
- 13.755
Μη βαζεις fb κοπελας ρε παπαρα.Ακομα κι αν στο εμπιστευτηκε η ιδια εσυ θα μπεις να το ποσταρεις εδω?Λιγο να μας κοβει δηλαδηπριν λίγες μέρες εμφάνισα κάτι κ έτρεχα σε γιατρούς φοβούμενος οτι έχει γίνει καποια στραβή.τελικά όμως ευτυχώς δεν είχα τπτ,έτσι κ αλλιώς τόσα χρόνια είμαι πολύ προσεκτικός με όλες τις κοπέλες. την συγκεκριμένη κοπέλα που αναφέρετε παραπάνω την έχω συναντήσει 2 φορές στο πρώτο μαγαζί που δούλευε. ενώ γούσταρα πολύ την φάση μαζί της και τις 2 φορές,έχω τσατιστεί πολύ με αυτά που διαβάζω.μάγκες δεν λέει με τπτ να παίζουμε με την υγεία μας.λόγω του ότι τράβηξα αυτην την τρομάτα μέσα στις γιορτές πιστελυοντας οτι έγινε πουστιά, δεν υπάρχει περίπτωση να την ξανασυναντήσω μέχρι να αποδειχθεί οτι δεν ισχύουν όλα τα παραπάνω που ακουγονται κ γράφονται εδώ τις τελευταίες μέρες.
Και δεν ειναι αυτη
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
φριξου 15 η μονικα και διπλα η ρουμανα εμμανουελα με ζαρτιερες κι οι δυο οπως και η γιασμιν
κατεχακη η ρουμανα μπουτου ιζαμπελα μέ μαυρο μαλλι μποτουλα και σεξι σετακι εσωρουχα οπου μολις εγενετο πανηγυρικη καταθεση με 40 και γλειψιμο και γυμνο τσιμπουκι
κατεχακη η ρουμανα μπουτου ιζαμπελα μέ μαυρο μαλλι μποτουλα και σεξι σετακι εσωρουχα οπου μολις εγενετο πανηγυρικη καταθεση με 40 και γλειψιμο και γυμνο τσιμπουκι
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
κωλετη η αλλη ιζαμπελα η κοκκινομαλλα απο πορτογαλια με τον τελειοτερο στρογγυλο κωλο που ειδα στην γυρα....τον δινει για 80 ευρω κιολας....κανενα αγχος χρονου διαλαλει η τσα2
κοντοπουτανο καλο αλλα το τελειοτερο σφιχτο με καμπυλες και βυζαρες μακραν ειναι η καρμεν της κοροβαγκου
κοντοπουτανο καλο αλλα το τελειοτερο σφιχτο με καμπυλες και βυζαρες μακραν ειναι η καρμεν της κοροβαγκου
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις