Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 61 άτομα (1 μέλη και 60 επισκέπτες)

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
348
Πόντοι
36
παιδες καλησπερα τη μιλφ Νινα τη πετυχαινουμε στο ανδρεου γεωργιου 24 η και αλλου?

Al Kavlone

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2009
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
11
Καλησπερα παιδια και καλη χρονια.Χθες δευτερα κατεθεσα απλο προγραμμα 30 ευρω σε καινουρια κοπελα ονοματι Ελενα,απο Ουκρανια οπως με ειπε,22 ετων στο Ανδρεου Γεωργιου 52 νομιζω,αυτο με τις σκαλες απεναντι απο το μπλε στις 19.00 το απογευμα.Busty η νεαρα με προστυχο σαλοναρισμα,εμφανιστηκε με ενα μαυρο κολλητο με σκισιματα φορεμα και γοβες,αρκετα γλυκο προσωπο.Στα του δωματιου ειχαμε χαμουρεμα στα ορθια και τετοια,αλλα μολις πηγα να τη φιλησω μου ειπε οχι...!!!!! Rules μου λεει και τοτε της λεω εγω αμα ειναι rules φευγω and ask my money back...Με το που της το λεω αυτο σαν να εγινε αλλος ανθρωπος και με ηπιε το αιμα κανονικα.Εχει φοβερη κωλαρα στα 4 στημενη ειδικα ειναι μαγεια και η μουναρα της ηταν περιποιημενη και υγρη.Αυτα πανω κατω κριτικη βαριεμαι να γραψω.Δεν ακουσα να εχει προγραμμα με γυμνο.

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Καλησπερα παιδια και καλη χρονια.Χθες δευτερα κατεθεσα απλο προγραμμα 30 ευρω σε καινουρια κοπελα ονοματι Ελενα,απο Ουκρανια οπως με ειπε,22 ετων στο Ανδρεου Γεωργιου 52 νομιζω,αυτο με τις σκαλες απεναντι απο το μπλε στις 19.00 το απογευμα.Busty η νεαρα με προστυχο σαλοναρισμα,εμφανιστηκε με ενα μαυρο κολλητο με σκισιματα φορεμα και γοβες,αρκετα γλυκο προσωπο.Στα του δωματιου ειχαμε χαμουρεμα στα ορθια και τετοια,αλλα μολις πηγα να τη φιλησω μου ειπε οχι...!!!!! Rules μου λεει και τοτε της λεω εγω αμα ειναι rules φευγω and ask my money back...Με το που της το λεω αυτο σαν να εγινε αλλος ανθρωπος και με ηπιε το αιμα κανονικα.Εχει φοβερη κωλαρα στα 4 στημενη ειδικα ειναι μαγεια και η μουναρα της ηταν περιποιημενη και υγρη.Αυτα πανω κατω κριτικη βαριεμαι να γραψω.Δεν ακουσα να εχει προγραμμα με γυμνο.
Που χαθηκες εσυ βρε παιδι?
Την ειδα και γω πριν λιγες μερες. Kανονες εε?? Που παραβιαζονται ομως  :grin:

Επισκέπτης
Τι ωραία πληροφορία αυτή! Και πως είναι όταν λέμε busty ακριβώς? Λεπτή?

Al Kavlone

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2009
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
11
Τι ωραία πληροφορία αυτή! Και πως είναι όταν λέμε busty ακριβώς? Λεπτή?

Καλα ρε μαανες,γραφεις πριν 3 μερες για μια Ντεσυ μελαχροινη busty και σημερα ρωτας τι εννοουμε busty???  :think: :think:

:2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Καλα ρε μαανες,γραφεις πριν 3 μερες για μια Ντεσυ μελαχροινη busty και σημερα ρωτας τι εννοουμε busty???  :think: :think:

:2funny: :2funny:

Τα πράγματα γενικά είναι πολλές φορές υποκειμενικά. Εγώ προσπαθώ να περιγράφω λεπτομερώς και όσο μπορώ αντικειμενικά τις κοπέλες. Την Ντέσυ φαντάζομαι όποιος ασκεί το σπορ των μπουρδέλων θα την ξέρει οπότε το δικό μου το busty το ξέρει. Αλλός μπορεί να πει Busty μια βυζαρού με λεπτό σώμα όπως πχ την μιλφ Χριστίνα από Φρίξου 13. Είναι σε στυλ Ντέσυς λοιπόν;

Al Kavlone

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2009
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
11
Τα πράγματα γενικά είναι πολλές φορές υποκειμενικά. Εγώ προσπαθώ να περιγράφω λεπτομερώς και όσο μπορώ αντικειμενικά τις κοπέλες. Την Ντέσυ φαντάζομαι όποιος ασκεί το σπορ των μπουρδέλων θα την ξέρει οπότε το δικό μου το busty το ξέρει. Αλλός μπορεί να πει Busty μια βυζαρού με λεπτό σώμα όπως πχ την μιλφ Χριστίνα από Φρίξου 13. Είναι σε στυλ Ντέσυς λοιπόν;

Κοιτα να δεις,θα μιλησω κι εγω υποκειμενικα,τη Ντεση τη θεωρω βουβαλι,τη συγκεκριμενη που αναφερω τη θεωρω ζουμπουρλουδικια  :grin: :grin:,εχει και καλυτερα κατανεμημενα τα κιλα της.

Επισκέπτης
Είδες γι'αυτό ρώτησα και γώ! Οπότε πιστεύω είναι στο target group μου! Από βυζί πώς είναι η κοπέλα? Καλοσχηματισμένο σφιχτό?

Al Kavlone

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2009
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
11
Είδες γι'αυτό ρώτησα και γώ! Οπότε πιστεύω είναι στο target group μου! Από βυζί πώς είναι η κοπέλα? Καλοσχηματισμένο σφιχτό?

Επειδη δεν ειμαι πολυ φαν του στηθους,αλλα φαν του κωλου θα το περιγραψω οσο πιο αντικειμενικα γινεται.Ειναι κανονικου μεγεθους με ωραια υφη,γαματη ρωγα καγκελο,αλλα ισως λιγακι πεσμενο.Δεν ειναι κανενα στητο τουμπανο δηλαδη για ισπανικα,αλλα ουτε το λες και φλατ.Ελπιζω να βοηθησα  :grin:

Επισκέπτης
Επειδη δεν ειμαι πολυ φαν του στηθους,αλλα φαν του κωλου θα το περιγραψω οσο πιο αντικειμενικα γινεται.Ειναι κανονικου μεγεθους με ωραια υφη,γαματη ρωγα καγκελο,αλλα ισως λιγακι πεσμενο.Δεν ειναι κανενα στητο τουμπανο δηλαδη για ισπανικα,αλλα ουτε το λες και φλατ.Ελπιζω να βοηθησα  :grin:

Βοήθησες εννοείται! Σ'ευχαριστώ.  ;)

VaggelisWestSide

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Κριτικές
8
Like
7
Πόντοι
1
μαγκες η ντεσυ η βουλγαρα που δουλευει κ τι ωρες;;;

baby-cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2011
Κριτικές
58
Like
287
Πόντοι
366
που πήγε η κριτική για την Λάρα στη βίλα?
Δεν πίστευα τι διάβαζα μαζί με το μαλλί άλλαξε και συμπεριφορά  :think: :think: :think: :think: :think:ο γερμανικό; καταψύκτης Μάντυ?

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
που πήγε η κριτική για την Λάρα στη βίλα?
Δεν πίστευα τι διάβαζα μαζί με το μαλλί άλλαξε και συμπεριφορά  :think: :think: :think: :think: :think:ο γερμανικό; καταψύκτης Μάντυ?

Στο καδο...δεν μας επεισε ο καταθετης50  :2funny:

Εγραφε οτι και καλα 1η φορα πηγαινε με την Λαρα, ενω εχει γραψει κριτικη για Μαντυ και οτι την Μαντυ την εχει παρει πολες φορες, αλλα την Λαρα 1η φορα την εβλεπε.!!  :2funny: :2funny: και 10αρια ολα...

baby-cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2011
Κριτικές
58
Like
287
Πόντοι
366
Με το Έρως τί γίνεται ρε παιδιά έφυγε η Νατάσσα και έκλεισε εντελώς? Παίρνω τηλέφωνο στο 6986184667 για να μάθω καμιά πληροφορία για την τσαρίνα και είναι πρωί-βράδυ κλειστό το τηλέφωνο.

Al Kavlone

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2009
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
11
Απογευματινη τσαρκα πριν λιγη ωρα σε βαρδαρη και μυλο

Προμηθεως 25 η Μαρα

Προμηθεως 5 η Τζουλια το βουλγαρογυφτακι με κρεμα στο χερι  :jerking: :jerking:

Σαπφους 8 η Νικολ η Βουλγαρα απο το Παρισι  :2funny: :2funny:

Τανταλου 9 Ερως η Εμμανουελα

Τανταλου 14 η Βανεσσα που δουλευε παλια στο προμηθεως 25,εχει γινει σαν αφρικανικο βουβαλι

Τανταλου πρασινο το γιουβαρλακι η Αντζελικα και μετα τις 22.00 η Χριστινα

Ν.Ουρανου 26 η Μαρια,μια τσεχα 19 ετων καλουτσικο σωμα,αλλα απο μουτρα γαμησε τα...

Βιλα Εροτικα η Καρμεν

ΑΝ.Γεωργιου 52 η καινουρια Ελενη που την ανεφερα πιο πριν

ΑΝ.Γεωργιου 30 η Μερτσυ,σαν να συμμαζευτηκε αυτη,εκανε ωραιο κωλο

26ης Οκτωβριου 35Α η αδερφη του ροναλντινιο Αλεξανδρα...Αυτο το μαγαζι εχει πεσει β εθνικη τους τελευταιους μηνες.

Καταθεση δεν εκανα πουθενα,βαρεθηκα , ξενερωσα και την εκανα με ελαφρα.Το μοναδικο κλειστο μαγαζι ηταν το τσαρινομαγαζο,ολα τα αλλα ηταν ανοιχτα απλα εγω σε καποια βαρεθηκα να περιμενω και σε καποια αλλα ουτε μπηκα,προφανως ομως δε θα υπηρχε και κατι το διαφορετικο.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Στο καδο...δεν μας επεισε ο καταθετης50  :2funny:

Εγραφε οτι και καλα 1η φορα πηγαινε με την Λαρα, ενω εχει γραψει κριτικη για Μαντυ και οτι την Μαντυ την εχει παρει πολες φορες, αλλα την Λαρα 1η φορα την εβλεπε.!!  :2funny: :2funny: και 10αρια ολα...
ετσι μπραβο...κι εγω χθες που την ειδα απορησα.Λεω τοση βλακεια δεν ειναι δυνατον  :jerking: :jerking: :jerking:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
μαγκες η ντεσυ η βουλγαρα που δουλευει κ τι ωρες;;;

Στο 26ης Οκτ. 52, πάντα πρωινή βάρδια και συνήθως με υπηρεσία την Ελευθερία, μια απο τις καλύτερες κυρίες του χώρου, συνήθως από 10 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα περίπου, σε μεγάλη φόρμα η μικρή, πάντα με το χαμόγελο στα χείλη.  :tits:  :grin:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Στοχευμένη χθεσινοβραδυνή κατάθεση μέσα στο κρύο, στην Σόνια την Λιθουανή στο καινούργιο στέκι της στο Προμηθέως 19, στη 1η συνεύρεση με ιερόδουλη τούτη την χρονιά, πέρασα καλά και πάμε για άλλα, λεπτομέρειες στην κριτική. :rockon:

baster2

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2008
Like
107
Πόντοι
1
καλησπερα συναγωνιστες!!!η εφη εχει σταματησει οριστικα??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom