You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 75 άτομα (3 μέλη και 72 επισκέπτες)
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.996
- Πόντοι
- 13.755
τι σχεση εχεις εσυ μ'αυτες τις καριολες?Εσυ σαν ιδιοκτητρια πρεπει και με το Ρολεξ να εμφανιζεσαι κανονικαέλα βρε αλ κ εγώ το φοράω καμία φορά αλλά για κόσμημα βεβια
hagem
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 65
- Like
- 15
- Πόντοι
- 1.310
Προχθες ηταν στην Κοροβαγκου, αλλα...πως.την καταφερνεις βρε παιδι??Καλησπερα σε ολους . η Σανταλ ποτε γυρνάει γνωρίζουμε?
Μπραβο, μπραβο! Βουνό ειναι η ατιμη!! Τσαχπινικο βουνο
mpotofilos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 13
- Like
- 200
- Πόντοι
- 6.055
αφηστε τις μπουταρες και πειτε για μποταρες οι μποτες ειναι το νοημα της ζωης
baby-cool
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 58
- Like
- 287
- Πόντοι
- 366
η μαρια η τσεχα θα ξαναρθει καθολου?
Καπου αναφέρθηκε ότι δουλεύει Κοζάνη. Κοίταξε στο ανάλογο thread
Zaxaaris
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Προχθες ηταν στην Κοροβαγκου, αλλα...πως.την καταφερνεις βρε παιδι??
Μπραβο, μπραβο! Βουνό ειναι η ατιμη!! Τσαχπινικο βουνο
Ευχαριστω για την πληροφορια, εκει στην καροβαγκου δεν μπαινω ποτε.
Trainspotting 13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 359
- Πόντοι
- 316
το καλοκαιρι ηταν σιγουρα εδεσσα την
ειχα επισκεφτει στο ζε τεμ.για τωρα δεν ξερω
gogogo
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2011
- Like
- 0
χρονομετράω πόσο θα αντέξουν στο καλημέρα αγόρια :-*τι σχεση εχεις εσυ μ'αυτες τις καριολες?Εσυ σαν ιδιοκτητρια πρεπει και με το Ρολεξ να εμφανιζεσαι κανονικα
gogogo
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2011
- Like
- 0
skieros
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 27
- Like
- 1.467
- Πόντοι
- 1.720
τουλαχιστον προλαβαμε να της ριξουμε εναν
expensive
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
Επιστροφή από Κάντυ οπου γινόταν ΛΑΙΚΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ....
Το είχα βάλει σκόπο ναρχίσω το 2013 με την πολυαγαπημένη μου Κάντυ....
Μετά απο καμια ωρα αναμονη ηρθε το μώρο που για μενα λογω δουλείας η δεν ξέρω για ποιον αλλο λογο σήμερα δεν μου κανε όλα τα χατίρια(δεν ζήτησα κ τπτ το μαγικο αφου μετα από τοσεσ επισκεψεις υπάρχει πλήρης συννενόηση) ...
Ελπίζω τουλαχιστον για μένα να ταν μια κακή παρενθεση
Στο δωμάτιο αφου τελειώσα διαπιστώσα πως δεν είχε κρεμοσαπουνο κ φεύγοντας εκραξα ασχημα την τσατσά κ να μην ζητάνε μονο τα 40αρια με τον παπά που πούλανε κ τουλάχιστον εμείς τα μέλη του sait να κάνουμε οτι μπορουμε ναλλαξει αυτο!!!!
Επίσης ενημερώθηκα πως το villa erotica θα ναι κλειστό για κανα μηνα λογώ ανακαίνισης.
Αύτα.... κριτική δεν έχει γιατι για την συγκεκριμενή κοπέλα τα χω πει πολλακις...
Το είχα βάλει σκόπο ναρχίσω το 2013 με την πολυαγαπημένη μου Κάντυ....
Μετά απο καμια ωρα αναμονη ηρθε το μώρο που για μενα λογω δουλείας η δεν ξέρω για ποιον αλλο λογο σήμερα δεν μου κανε όλα τα χατίρια(δεν ζήτησα κ τπτ το μαγικο αφου μετα από τοσεσ επισκεψεις υπάρχει πλήρης συννενόηση) ...
Ελπίζω τουλαχιστον για μένα να ταν μια κακή παρενθεση
Στο δωμάτιο αφου τελειώσα διαπιστώσα πως δεν είχε κρεμοσαπουνο κ φεύγοντας εκραξα ασχημα την τσατσά κ να μην ζητάνε μονο τα 40αρια με τον παπά που πούλανε κ τουλάχιστον εμείς τα μέλη του sait να κάνουμε οτι μπορουμε ναλλαξει αυτο!!!!
Επίσης ενημερώθηκα πως το villa erotica θα ναι κλειστό για κανα μηνα λογώ ανακαίνισης.
Αύτα.... κριτική δεν έχει γιατι για την συγκεκριμενή κοπέλα τα χω πει πολλακις...
skieros
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 27
- Like
- 1.467
- Πόντοι
- 1.720
καλη χρονια με υγιεια!!πρωτη καταθεση για το 2013 στην milf ΝΙΝΑ,πολυ καλη και γκαυλιαρα....
μπραβο συναθλητη. ριξε καμια κριτικη να ενημερωθουμε καλυτερα.
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.726
- Πόντοι
- 25.165
Αυτη δεν εγινε πλεον ξανθια και αλλαξε ονομα σε λαρα;;Η Μάντυ τι έγινε ρε παιδιά;
Λείπω για δουλειές και θα επιστρέψω σε μισό με ένα μήνα για λίγες μέρες.
Επίσης Εμμανουέλα από Π.Ερημίτη αν έχουμε καμιά πληροφορία.
Επισης γυρισε αφρο νομιζω για οσους ενδιαφεροντε
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.996
- Πόντοι
- 13.755
και χθες τη νυχτα Ερημιτη,Αχελωου,Τσουκαλα,Βιλα εροτικα,Μαντζαρου 10,Κεφαλληνιας,Αν,Γεωργιου 30 24,26ης 52 ηταν κλειστα
Εξω απο το Φριξου 13 παλι 5 παρκαρισμενα
Και μετα περασα απο Σαπφους 8 να πω τα Χρονια πολλα στη Νικολ και πρεπει να πω πως ο,τι και να μου πειτε.... ειναι μεγαλη,ειναι 50 χρονων,ειναι σκυλοφατσα,ειναι τραβελοφατσα η γυναικα αυτη στο σαλοναρισμα της δεν παιζεται.Στο σαλονι μετραει οσο 10 20χρονες...
2 φευγανε απο τα δωματια οταν πηγα,κατσαμε λιγο τα ειπαμε και στο καπακι της μπαινουν αλλοι 3.Ουτε ενα 20 λεπτο δεν προλαβαμε δηλαδη να τα πουμε και πλεον την πιστευω οταν λεει οτι καποιες μερες δεν προλαβαινει ουτε τσιγαρο να κανει
Για τη μιλφ Νινα θελω κι εγω λεπτομερειες
Εξω απο το Φριξου 13 παλι 5 παρκαρισμενα
Και μετα περασα απο Σαπφους 8 να πω τα Χρονια πολλα στη Νικολ και πρεπει να πω πως ο,τι και να μου πειτε.... ειναι μεγαλη,ειναι 50 χρονων,ειναι σκυλοφατσα,ειναι τραβελοφατσα η γυναικα αυτη στο σαλοναρισμα της δεν παιζεται.Στο σαλονι μετραει οσο 10 20χρονες...
2 φευγανε απο τα δωματια οταν πηγα,κατσαμε λιγο τα ειπαμε και στο καπακι της μπαινουν αλλοι 3.Ουτε ενα 20 λεπτο δεν προλαβαμε δηλαδη να τα πουμε και πλεον την πιστευω οταν λεει οτι καποιες μερες δεν προλαβαινει ουτε τσιγαρο να κανει
Για τη μιλφ Νινα θελω κι εγω λεπτομερειες
Paktosis
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2011
- Κριτικές
- 29
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Εισαι σιγουρος οτι στο Προμηθεως 19 ηταν η Σονια???????
Να σου πω την αλήθεια μου δεν την είδα... Άλλα μου λέει η τσατσά είναι η Σόνια και είναι στο δωμάτιο
Της λέω αυτή που δούλευε απέναντι στο 14? Ναι μου λέει αυτή. Οπότε μάλλον αυτή ήταν, αλλά εγώ δεν την είδα! (Σόρρυ που άργησα να σου απαντήσω δεν είχα Η/Υ το ΣΚ.)
ναι καθεται 8 λεπτα.Δε την ειπες τι πουστια ηταν αυτη που κανατε στον al pacino?βαρανε μυγες τωρα...επισης πρεπει να ειναι η μοναδικη πουτανα που φοραει ρολοϊ.Προσεξτε το αυτο και αν δει κανεις και αλλη με ρολοϊ ας μας το πει
Το είπα εμμέσως πλην σαφώς...
Για το ρολόι συμφωνώ 100%.
έλα βρε αλ κ εγώ το φοράω καμία φορά αλλά για κόσμημα βεβια
Όχι πάντα όμως..
Είναι κανόνας πιστεύω, γι' αυτό ίσως εσύ να αποτελείς την εξαίρεσή του. Αλλά γενικά μακρυά!
Βαφτίστηκε Λάρα!Η Μάντυ τι έγινε ρε παιδιά;
Επίσης Εμμανουέλα από Π.Ερημίτη αν έχουμε καμιά πληροφορία.
Όντως ρε παιδιά πότε θα επιστρέψει? Είχα ρίξει το γαμησί του καλοκαιριού μαζί της!
καλη χρονια με υγιεια!!πρωτη καταθεση για το 2013 στην milf ΝΙΝΑ,πολυ καλη και γκαυλιαρα....
Νάτος κι ο Κασκαντέρ!
Α ρε Αl βοηθάς δε λέω, αλλά κι η παρέα ότι ζητήσεις στα πόδια σου!
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.996
- Πόντοι
- 13.755
ε ενταξει μωρε ετσι ειναι αυτα...αμοιβαια τα αισθηματα μωρο μουΝάτος κι ο Κασκαντέρ!
Α ρε Αl βοηθάς δε λέω, αλλά κι η παρέα ότι ζητήσεις στα πόδια σου!
Κι εγω σας συστησα τη μιλφ Μελινα ...κανεις δε συγκινηθηκε
Αυτη η Νινα μ'αρεσε πολυ οπως την ειδα,σκυλι απο τα λιγα δηλαδη
hagem
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 65
- Like
- 15
- Πόντοι
- 1.310
Χααχα...δεν πειραζει, η πρωτη σου αναφορά ηταν αρκετη. Πηγα ηδη και...τα ειπαμεΝα σου πω την αλήθεια μου δεν την είδα... Άλλα μου λέει η τσατσά είναι η Σόνια και είναι στο δωμάτιο
Της λέω αυτή που δούλευε απέναντι στο 14? Ναι μου λέει αυτή. Οπότε μάλλον αυτή ήταν, αλλά εγώ δεν την είδα! (Σόρρυ που άργησα να σου απαντήσω δεν είχα Η/Υ το ΣΚ.)
Ευχαριστω!
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.726
- Πόντοι
- 25.165
Η ιδια ειναι δηλαδη;αν ειχες παει παλια κατεχαλη αυτη λες σαν ζακι εννοεις πολυ αδυνατη ετσι μαλον αυτη ειναι
Επισης παιδια αλλη φορα δεν λεω ποτε γυρναει η αφρο γτ 3 μεσα 3 αναμονη στο σαλονι. Αυριο θα πηδηξουμε γαμωτο.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις