Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (0 μέλη και 37 επισκέπτες)

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
556
Πόντοι
7.135
Η Χριστίνα έχει χαρακτηριστικό τατού στο στομάχι..

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
απο φάτσα πάντως είναι ολόιδια.... μονο βυζιά έχει πιο ενισχυμένα.

Επισκέπτης
Φριζου 13 μεταγραφη η ΕΜΜΑ απο κατεχακη για οσους την ψαχνουν, επειδη περασα απο κατεχακη και η τσατσα δεν ηξερε τπτ, δεν ρωτησα την κοπελα βεβαια... επειδη εχει 3 μερες που πηγε εκει και θα δουλευει καθε βραδυ. Αν δεν καναμε βολτα ουτε θα ηξερα οτι ηρθε απο αυτην τη μερια. Ανανεωμενη με ωραιο μαλακι και ζαρτιερες περασα ακομη μια φορα υπεροχα.
στην ιδια αλυσιδα ειναι και το φ.13... αρα δεν μαλωσε με κατεχακη, μαλλον για να παρει τα πανω του το μαγαζι πηγε εκει. ;)

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
Ποτε θα εχουμε εναρξη σεζον στα τριδυμα τελικα? :think: :think: :think:
Με το νεο ετος? :bottom: :bottom: :bottom:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
ΟΧΙ....πολυ μικροτερο το βυζι καταρχας
βρε αυτα διορθωνονται...και η Καρμεν στο αθενς με το μισο βυζι βγαινει και σε μεγεθος και σε κρεμασμα
Η φατσα εμενα μου μοιαζει πολυ παντως οπως και το ανοιγμα της περιφερειας αλλα δεν επιμενω κιολας

Εκτος αν μου κανεις μια αναλυση ρωγας :grin: :grin: εγω δε τη θυμαμαι καθολου

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
στην ιδια αλυσιδα ειναι και το φ.13... αρα δεν μαλωσε με κατεχακη, μαλλον για να παρει τα πανω του το μαγαζι πηγε εκει. ;)
ε καιρος ητανε να τη γαμησουμε και σε ενα νορμαλ κρεβατι χωρις να μας μπαινει το ελατηριο στον κωλο ή στα γονατα

Συν τοις αλλοις εγω εχω και 3 φοβερα γαμησια στο Φριξου 13 οποτε με προδιαθετει πολυ ευχαριστα

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.626
Πόντοι
7.095
ε καιρος ητανε να τη γαμησουμε και σε ενα νορμαλ κρεβατι χωρις να μας μπαινει το ελατηριο στον κωλο ή στα γονατα

Συν τοις αλλοις εγω εχω και 3 φοβερα γαμησια στο Φριξου 13 οποτε με προδιαθετει πολυ ευχαριστα
Στο Φρίξου 13 αν θυμάστε είχε ξαναπάει για ένα πέρασμα και μετά επέστρεψε και πάλι Κατεχάκη λέγοντας πως σαν μαγαζί της ταιριάζει πιο πολύ κτλ κτλ κτλ

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.135
Πόντοι
6.835

mpeloboy

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα παίχτες η Άντζυ που έχει φωτογραφίες  athesn ladies ξέρεται αν δουλεύει και που την βρίσκουμε

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.467
Πόντοι
1.720

το Φριξου 13 δεν ειναι αυτο της μιραμπελας?

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.467
Πόντοι
1.720
Εκτος αν μου κανεις μια αναλυση ρωγας :grin: :grin: εγω δε τη θυμαμαι καθολου

εχει εντελως επιπεδη ρωγα. σε αντιθεση με τη φωτο. επισης η χριστινα ειναι πολυ πιο αφρατη. Αλλα στη φατσα μοιαζουν αρκετα.

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
556
Πόντοι
7.135
Αύριο βράδυ ανοίγει και το καινούργιο τέρμα πάνω Μινωταύρου (παράλληλος της Φρίξου). Απέξω φαίνεται για καλό μαγαζί.

Επισκέπτης
Καλησπέρα σε όλους!!Η πρώτη εμπειρία σήμερα με την Νταϊάνα που δουλεύει Προμηθέως 25 στο Βαρδάρη.Διαβάζοντας τις κρητικές,πήγα για δοκιμή και εντυπωσιάστηκα πολύ.Καλή περίπτωση η βυζαρού  :tits2:  :pipa1:

baby-cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2011
Κριτικές
58
Like
287
Πόντοι
366
Καλησπέρα σε όλους!!Η πρώτη εμπειρία σήμερα με την Νταϊάνα που δουλεύει Προμηθέως 25 στο Βαρδάρη.Διαβάζοντας τις κρητικές,πήγα για δοκιμή και εντυπωσιάστηκα πολύ.Καλή περίπτωση η βυζαρού  :tits2:  :pipa1:

γράψε κριτική να μάθουμε περισσότερα

Επισκέπτης
Προχριστουγεννιάτικη και προκατακλυσμιαία βόλτα στους δρόμους της ηδονής!

Βόλτα μεταξύ 6-7 το απόγευμα και μερικά πέτυχα σε αλλαγή βάρδιας, στο βαρδάρη αρχικά

Προμ 5: Καινούργια κοπέλα Τζούλια μελανούρι με πολύ φιλική φάτσα και χαμογελαστή πιπίνι μάλλον  σε ηλικία με σουτιέν. Το βυζί της πρέπει να είναι προς το καλό, μέτριο ωραία ποδαράκια με φουσκωτή κάπως γάμπα, αλλά κάπως μεγάλος κώλος προς βραζιλία μεριά. Παρ'όλα αυτά διστακτικά προσπέρασα.

Προμ 11: Η Τζοάννα κλασσικά στο πόστο της.

Σαπφούς 5: Η Γαβριέλλα σωματότυπος αχλάδι μικρή σε ηλικιά μελαχροινή.

Σαπφούς 7: Κλειστό

Σαπφούς 8: Η Μάγια

Πράσινο: Η Χριστίνα μοντελέ σώμα βγήκε με σουτιέν το βυζί της πρέπει να είναι μικρό κ κρεμαστό, οδοντοστοιχία δύσκολη. Ήταν πολύ κεφάτη όμως.

Ταντάλου 8: Η Καρίνα.

Ταντάλου 14: Κλειστό

Ταντάλου 9: Μικαέλα νταρντανούλα μελαχροινή με άσπρο δέρμα

Προς στούντιων μεριά τώρα

Κατεχάκη 13: Η ειρήνη η ρωσσίδα μου είπε αλλά έφυγα με τις μπάντες χωρίς να την δω γιατί είναι νταρντανα.

Μαντζάρου 10: Η Φλώρη, η τσατσά μου είπε ότι οι κοπέλες την κάνουν για γιορτές κ μάλλον έχουν ψιλοπρόβλημα, μακάρι να δούμε καμιά έκτακτη συμμετοχή από τίποτα καλό. Επίσης μου είπε ότι μέχρι τις 12:30 η Φλώρη θα είναι εκεί και ότι το Έρως θα μείνει κλειστό.

Μαντζάρου 1: Η μιλφ Άννα. Αυτή η γυναίκα στα νιάτα της πρέπει να ήταν Υπερμούναρος.

Νικ. Ουρανού 1Β: Η μιλφ Αναστασία κ αυτή στα νιάτα της πρέπει να ήτανε και γαμώ.

Αεροδόμιο: Κλειστόν.

Πέτρου Ερημίτη: Η θεία Νάντια.

Νικ. Ουρανού 26: Η μιλφ Ειρήνη.

Κοροβάγκου (Βίλα Πριβέ): Η Κάρμεν, πάχυνε κ η βυζάρα έγινε πιό βυζάρα. Η τσατσά με ρώτησε αν την ξέρω και είπα ναι από αλλού, η Κάρμεν αρνιόταν ότι δούλεψε βαρδάρη λες κ έχουν ψείρες εκεί.  :grin:

Ανδ.Γεωργίου 21: Η Αλεξάνδρα από το Μεξικό! :2funny:

Ανδ.Γεωργίου 30: Η Μέρτσυ.

Ανδ.Γεωργίου 16: Άνοιξε να φώτα του όταν πήγα να φύγω η τσατσά μου είπε όμως ότι περιμέναν την κοπέλα κ όταν την ρώτησα ποιά είναι μου είπε μια Χουανίτα. (!)

26ης Οκτ 52: Η Μέρτσυ με τις βυζάρες της.

26ης Οκτ 35: Μια καινούργια Ουκρανή Άννα XXL ξανθιά με κοντό μαλλί, η τσατσά μου είπε απ'ότι κατάλαβα δηλαδή ότι αυτή η Άννα θα δούλευε σερί κ το βράδυ γιατί η Αντριάννα (com) έχει περίοδο και ότι αύριο το πρωί θα έχουν μια καινούργια.

Αυτάααααα! Από το σύνολο η γαμήσιμη για μένα θα ήταν μόνο η Χουανίτα...και η Κάρμεν ίσως. :helpplea:

Jasone

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2012
Like
24
Πόντοι
1
Ξερει κανεις αν στο villa erotica και στο villa prive εκαναν το απλο 30 ή αναλογως ποια κοπελα ειναι?

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
Ξερει κανεις αν στο villa erotica και στο villa prive εκαναν το απλο 30 ή αναλογως ποια κοπελα ειναι?

Αναλογα με τη χασουρα της ιδιοκτητριας στο καζινο πανε και οι τιμες τους...  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom