Κ εγω ετσι πιστευωΑποκλείεται
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (0 μέλη και 37 επισκέπτες)
Επισκέπτης
στην ιδια αλυσιδα ειναι και το φ.13... αρα δεν μαλωσε με κατεχακη, μαλλον για να παρει τα πανω του το μαγαζι πηγε εκει. ;)Φριζου 13 μεταγραφη η ΕΜΜΑ απο κατεχακη για οσους την ψαχνουν, επειδη περασα απο κατεχακη και η τσατσα δεν ηξερε τπτ, δεν ρωτησα την κοπελα βεβαια... επειδη εχει 3 μερες που πηγε εκει και θα δουλευει καθε βραδυ. Αν δεν καναμε βολτα ουτε θα ηξερα οτι ηρθε απο αυτην τη μερια. Ανανεωμενη με ωραιο μαλακι και ζαρτιερες περασα ακομη μια φορα υπεροχα.
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ΟΧΙ....πολυ μικροτερο το βυζι καταρχας
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.996
- Πόντοι
- 13.755
βρε αυτα διορθωνονται...και η Καρμεν στο αθενς με το μισο βυζι βγαινει και σε μεγεθος και σε κρεμασμαΟΧΙ....πολυ μικροτερο το βυζι καταρχας
Η φατσα εμενα μου μοιαζει πολυ παντως οπως και το ανοιγμα της περιφερειας αλλα δεν επιμενω κιολας
Εκτος αν μου κανεις μια αναλυση ρωγας εγω δε τη θυμαμαι καθολου
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.996
- Πόντοι
- 13.755
ε καιρος ητανε να τη γαμησουμε και σε ενα νορμαλ κρεβατι χωρις να μας μπαινει το ελατηριο στον κωλο ή στα γοναταστην ιδια αλυσιδα ειναι και το φ.13... αρα δεν μαλωσε με κατεχακη, μαλλον για να παρει τα πανω του το μαγαζι πηγε εκει. ;)
Συν τοις αλλοις εγω εχω και 3 φοβερα γαμησια στο Φριξου 13 οποτε με προδιαθετει πολυ ευχαριστα
gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.626
- Πόντοι
- 7.095
Στο Φρίξου 13 αν θυμάστε είχε ξαναπάει για ένα πέρασμα και μετά επέστρεψε και πάλι Κατεχάκη λέγοντας πως σαν μαγαζί της ταιριάζει πιο πολύ κτλ κτλ κτλε καιρος ητανε να τη γαμησουμε και σε ενα νορμαλ κρεβατι χωρις να μας μπαινει το ελατηριο στον κωλο ή στα γονατα
Συν τοις αλλοις εγω εχω και 3 φοβερα γαμησια στο Φριξου 13 οποτε με προδιαθετει πολυ ευχαριστα
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.832
- Πόντοι
- 11.585
Δεν ειναι, η Χριστινα ειναι ποιο σκυλοφατσα...και οπως ειπε ο gl, μεγαλυτερο ποιο κρεμαστο βυζι, και γενικα ατσουμπαλο-ανομιομορφο σωμα.
thiseas
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 42
- Like
- 1.135
- Πόντοι
- 6.835
Ο Παλερμο ψωνισε και εχει γραψει και κριτικη οπου μιλαει για μεγαλυτερο βυζι και λιγο διαφορετικη φατσα.
skieros
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 27
- Like
- 1.467
- Πόντοι
- 1.720
ε καιρος ητανε να τη γαμησουμε και σε ενα νορμαλ κρεβατι χωρις να μας μπαινει το ελατηριο στον κωλο ή στα γονατα
το Φριξου 13 δεν ειναι αυτο της μιραμπελας?
skieros
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 27
- Like
- 1.467
- Πόντοι
- 1.720
Εκτος αν μου κανεις μια αναλυση ρωγας εγω δε τη θυμαμαι καθολου
εχει εντελως επιπεδη ρωγα. σε αντιθεση με τη φωτο. επισης η χριστινα ειναι πολυ πιο αφρατη. Αλλα στη φατσα μοιαζουν αρκετα.
Επισκέπτης
Καλησπέρα σε όλους!!Η πρώτη εμπειρία σήμερα με την Νταϊάνα που δουλεύει Προμηθέως 25 στο Βαρδάρη.Διαβάζοντας τις κρητικές,πήγα για δοκιμή και εντυπωσιάστηκα πολύ.Καλή περίπτωση η βυζαρού
baby-cool
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 58
- Like
- 287
- Πόντοι
- 366
Καλησπέρα σε όλους!!Η πρώτη εμπειρία σήμερα με την Νταϊάνα που δουλεύει Προμηθέως 25 στο Βαρδάρη.Διαβάζοντας τις κρητικές,πήγα για δοκιμή και εντυπωσιάστηκα πολύ.Καλή περίπτωση η βυζαρού
γράψε κριτική να μάθουμε περισσότερα
Επισκέπτης
Προχριστουγεννιάτικη και προκατακλυσμιαία βόλτα στους δρόμους της ηδονής!
Βόλτα μεταξύ 6-7 το απόγευμα και μερικά πέτυχα σε αλλαγή βάρδιας, στο βαρδάρη αρχικά
Προμ 5: Καινούργια κοπέλα Τζούλια μελανούρι με πολύ φιλική φάτσα και χαμογελαστή πιπίνι μάλλον σε ηλικία με σουτιέν. Το βυζί της πρέπει να είναι προς το καλό, μέτριο ωραία ποδαράκια με φουσκωτή κάπως γάμπα, αλλά κάπως μεγάλος κώλος προς βραζιλία μεριά. Παρ'όλα αυτά διστακτικά προσπέρασα.
Προμ 11: Η Τζοάννα κλασσικά στο πόστο της.
Σαπφούς 5: Η Γαβριέλλα σωματότυπος αχλάδι μικρή σε ηλικιά μελαχροινή.
Σαπφούς 7: Κλειστό
Σαπφούς 8: Η Μάγια
Πράσινο: Η Χριστίνα μοντελέ σώμα βγήκε με σουτιέν το βυζί της πρέπει να είναι μικρό κ κρεμαστό, οδοντοστοιχία δύσκολη. Ήταν πολύ κεφάτη όμως.
Ταντάλου 8: Η Καρίνα.
Ταντάλου 14: Κλειστό
Ταντάλου 9: Μικαέλα νταρντανούλα μελαχροινή με άσπρο δέρμα
Προς στούντιων μεριά τώρα
Κατεχάκη 13: Η ειρήνη η ρωσσίδα μου είπε αλλά έφυγα με τις μπάντες χωρίς να την δω γιατί είναι νταρντανα.
Μαντζάρου 10: Η Φλώρη, η τσατσά μου είπε ότι οι κοπέλες την κάνουν για γιορτές κ μάλλον έχουν ψιλοπρόβλημα, μακάρι να δούμε καμιά έκτακτη συμμετοχή από τίποτα καλό. Επίσης μου είπε ότι μέχρι τις 12:30 η Φλώρη θα είναι εκεί και ότι το Έρως θα μείνει κλειστό.
Μαντζάρου 1: Η μιλφ Άννα. Αυτή η γυναίκα στα νιάτα της πρέπει να ήταν Υπερμούναρος.
Νικ. Ουρανού 1Β: Η μιλφ Αναστασία κ αυτή στα νιάτα της πρέπει να ήτανε και γαμώ.
Αεροδόμιο: Κλειστόν.
Πέτρου Ερημίτη: Η θεία Νάντια.
Νικ. Ουρανού 26: Η μιλφ Ειρήνη.
Κοροβάγκου (Βίλα Πριβέ): Η Κάρμεν, πάχυνε κ η βυζάρα έγινε πιό βυζάρα. Η τσατσά με ρώτησε αν την ξέρω και είπα ναι από αλλού, η Κάρμεν αρνιόταν ότι δούλεψε βαρδάρη λες κ έχουν ψείρες εκεί.
Ανδ.Γεωργίου 21: Η Αλεξάνδρα από το Μεξικό!
Ανδ.Γεωργίου 30: Η Μέρτσυ.
Ανδ.Γεωργίου 16: Άνοιξε να φώτα του όταν πήγα να φύγω η τσατσά μου είπε όμως ότι περιμέναν την κοπέλα κ όταν την ρώτησα ποιά είναι μου είπε μια Χουανίτα. (!)
26ης Οκτ 52: Η Μέρτσυ με τις βυζάρες της.
26ης Οκτ 35: Μια καινούργια Ουκρανή Άννα XXL ξανθιά με κοντό μαλλί, η τσατσά μου είπε απ'ότι κατάλαβα δηλαδή ότι αυτή η Άννα θα δούλευε σερί κ το βράδυ γιατί η Αντριάννα (com) έχει περίοδο και ότι αύριο το πρωί θα έχουν μια καινούργια.
Αυτάααααα! Από το σύνολο η γαμήσιμη για μένα θα ήταν μόνο η Χουανίτα...και η Κάρμεν ίσως.
Βόλτα μεταξύ 6-7 το απόγευμα και μερικά πέτυχα σε αλλαγή βάρδιας, στο βαρδάρη αρχικά
Προμ 5: Καινούργια κοπέλα Τζούλια μελανούρι με πολύ φιλική φάτσα και χαμογελαστή πιπίνι μάλλον σε ηλικία με σουτιέν. Το βυζί της πρέπει να είναι προς το καλό, μέτριο ωραία ποδαράκια με φουσκωτή κάπως γάμπα, αλλά κάπως μεγάλος κώλος προς βραζιλία μεριά. Παρ'όλα αυτά διστακτικά προσπέρασα.
Προμ 11: Η Τζοάννα κλασσικά στο πόστο της.
Σαπφούς 5: Η Γαβριέλλα σωματότυπος αχλάδι μικρή σε ηλικιά μελαχροινή.
Σαπφούς 7: Κλειστό
Σαπφούς 8: Η Μάγια
Πράσινο: Η Χριστίνα μοντελέ σώμα βγήκε με σουτιέν το βυζί της πρέπει να είναι μικρό κ κρεμαστό, οδοντοστοιχία δύσκολη. Ήταν πολύ κεφάτη όμως.
Ταντάλου 8: Η Καρίνα.
Ταντάλου 14: Κλειστό
Ταντάλου 9: Μικαέλα νταρντανούλα μελαχροινή με άσπρο δέρμα
Προς στούντιων μεριά τώρα
Κατεχάκη 13: Η ειρήνη η ρωσσίδα μου είπε αλλά έφυγα με τις μπάντες χωρίς να την δω γιατί είναι νταρντανα.
Μαντζάρου 10: Η Φλώρη, η τσατσά μου είπε ότι οι κοπέλες την κάνουν για γιορτές κ μάλλον έχουν ψιλοπρόβλημα, μακάρι να δούμε καμιά έκτακτη συμμετοχή από τίποτα καλό. Επίσης μου είπε ότι μέχρι τις 12:30 η Φλώρη θα είναι εκεί και ότι το Έρως θα μείνει κλειστό.
Μαντζάρου 1: Η μιλφ Άννα. Αυτή η γυναίκα στα νιάτα της πρέπει να ήταν Υπερμούναρος.
Νικ. Ουρανού 1Β: Η μιλφ Αναστασία κ αυτή στα νιάτα της πρέπει να ήτανε και γαμώ.
Αεροδόμιο: Κλειστόν.
Πέτρου Ερημίτη: Η θεία Νάντια.
Νικ. Ουρανού 26: Η μιλφ Ειρήνη.
Κοροβάγκου (Βίλα Πριβέ): Η Κάρμεν, πάχυνε κ η βυζάρα έγινε πιό βυζάρα. Η τσατσά με ρώτησε αν την ξέρω και είπα ναι από αλλού, η Κάρμεν αρνιόταν ότι δούλεψε βαρδάρη λες κ έχουν ψείρες εκεί.
Ανδ.Γεωργίου 21: Η Αλεξάνδρα από το Μεξικό!
Ανδ.Γεωργίου 30: Η Μέρτσυ.
Ανδ.Γεωργίου 16: Άνοιξε να φώτα του όταν πήγα να φύγω η τσατσά μου είπε όμως ότι περιμέναν την κοπέλα κ όταν την ρώτησα ποιά είναι μου είπε μια Χουανίτα. (!)
26ης Οκτ 52: Η Μέρτσυ με τις βυζάρες της.
26ης Οκτ 35: Μια καινούργια Ουκρανή Άννα XXL ξανθιά με κοντό μαλλί, η τσατσά μου είπε απ'ότι κατάλαβα δηλαδή ότι αυτή η Άννα θα δούλευε σερί κ το βράδυ γιατί η Αντριάννα (com) έχει περίοδο και ότι αύριο το πρωί θα έχουν μια καινούργια.
Αυτάααααα! Από το σύνολο η γαμήσιμη για μένα θα ήταν μόνο η Χουανίτα...και η Κάρμεν ίσως.
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.691
- Πόντοι
- 38.177
Ξερει κανεις αν στο villa erotica και στο villa prive εκαναν το απλο 30 ή αναλογως ποια κοπελα ειναι?
Αναλογα με τη χασουρα της ιδιοκτητριας στο καζινο πανε και οι τιμες τους...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις