Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 57 άτομα (5 μέλη και 52 επισκέπτες)

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
767
Πόντοι
4.535
Πριν λίγες μέρες επίσκεψη στην Μιραμπέλλα. Την πέτυχα στις πολύ καλές της και μου αφιέρωσε 30 τουλάχιστον πολύ ερωτικά λεπτά...

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
παιδιά, για σήμερα το βράδυ έχετε κάποια να προτείνετε??

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Καινουριο μαγαζι ανοίγει στην Νικ. Ουρανου 22,24 ? Εξωτερικα φαινεται πολυ μεγαλος χωρος. Εξωτερικα το εχουν γεμισει με κατι τεραστιες, καρακιτσατες φωτο. Το απογευμα ηταν φωταγωγημενο...κι οι εργατες εδιωχναν τους υποψηφιους πελατες :2funny:
Πολλα καινουρια μαγαζια λοιπον, αλλα απο ουσια μηδεν. Το απογευμα, 5-6 μονο ηταν ανοιχτα και η μονη που αξιζε εμφανησιακα ηταν η Λαρα του la femme!

master_pro

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2012
Like
2
Πόντοι
1
εχει παει κανεις με την φλωρη , μαντζαρου 10 , να μας πει την γνωμη του ? και αν ξερετε σημερα βραδυ δουλευει? αμα γνωριζετε σας παρακαλω απαντηστε γιατι ειμαι απο μακρια και η βενζινη ακριβη :)

onepiecerullez

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
παιδια μια ενημερωση please αν δουλευει η εμμα κατεχακη βραδυ.ανεβαινω αυριο κ να μην τσιμπισω ακυρο παλι

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.467
Πόντοι
1.720
παιδια μια ενημερωση please αν δουλευει η εμμα κατεχακη βραδυ.ανεβαινω αυριο κ να μην τσιμπισω ακυρο παλι

καθε βραδυ θα δουλευει αυτες τις μερες αλλα στις αρχες Ιανουαριου την κοπαναει οριστικα για Ρουμανια.  :(

Επισκέπτης
Επεστρεψε η βασιλισσα, ξανθια αυτην τη φορα  :dancing: στα εκει γυρω στο τανταλου 9 μια πιτσιρικα απο ουγγαρια αλεξανδρα, πολυ καλο μωρο και με 25, απεναντι η νασια και τανταλου 8α η 19 χρονη :cheesy: μεσα απο την ισπανια :cheesy: καρινα. ετσι μου ειπε η τσατσα  :2funny:

destro

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2007
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
11
H IONEEEEEEEΛΛΑΑΑΑΑΑ???????ΑΧΧΧΧΧ..... ξερουμε κ περιοχη???????

Όχι φίλε, σόρρυ, δεν ξέρω παραπάνω λεπτομέρειες. Η τσατσά μου είχε πει οτι πρέπει να άλλαξε τηλέφωνο η Ιονέλλα και δεν μπορούσε να την βρει. Μου τα είπε πριν κανα τρίμηνο η τσατσά που δουλεύει τώρα βραδυνή με την Νατάσσα στο Προμηθέως 11.

baby-cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2011
Κριτικές
58
Like
287
Πόντοι
366
μας εγκατέλειψε κι η Νατάσα η τσαρίνα ένα μήνα τουλάχιστον θα λείψει μου είπε η τσατσά

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
μεγαλη στουντιοτσαρκα νωρις σχετικα το πρωι και η κατασταση στην πολη ειχε ως εξης

-26ηςοκτ 52 κλειστο
-κωλετη χριστινα
-κοροβαγκου βιλα πριβε η σαρα
-φριξου 9 βιλα εροτικα η καντυ αδυνατισμενη και με αλλαγμενο μελι μαλλι
-φριξου 14 η βυζαρου ρουμανα χριστινα
-φριξου 15 η ιταλιδα προμιλφ στεφη ,καλο σωματακι,κουλουρι στα 80 ευρω
-πετρου ερημιτου η ναντια που εμφανισιακα δεν αλλαξε καθολου
-ουρανου 26 η ειρηνη που καποτε εγω και ο πατσινο την αναδειξαμε σε τοπ κρεβατι της πολης αν και εμφανισιακα μετρια
-ουρανου 1β η σεξι και καυλιαρα αναστασια με τις θεσπεσιες βυζαρες.....
-ουρανου 1α η μιλφ μελιτα κι αυτη με πλουσια βυζοπροσοντα διαγραφομενα κατω απο το διαφανο σετακι
-κεφαλληνιας μια ψηλη ξανθια μοντελε,ξεχασα το ονομα αλλα καινουρια νομιζω
-κατεχακη ειρηνη που δεν ειδα,ειχε πελατη....
-ματζαρου 14 η πετιτ ισπανιδουλα φλωρη....ομορφο προσωπακι....μελαχρινη σγουρο μαλλι
-ερως 16 κλειστο στην ματζαρου 1 και λαφαμ δεν πηγα
-ανδρεου γεωργιου 4 η μιλφ χριστινα
-ανδρεου γεωργιου 30 θα ερχοταν η μερτσυ
-ανδρεου γεωργιου 24 μια ευσωμη ψηλη με μαυρο μαλλι,προφανως η σανταλ;
-ανδρεου γεωργιου 21 νομιζω η βικτωρια ηταν,μια μιλφ ξανθια εν πασει περιπτωση που η τσατσα παινευε για βαθυ λαρυγγι :pipa1:
-το καινουριο που εμφανιζεται η βικυ η ουκρανη ηταν επισης κλειστο πρωι που περασα εγω τουλαχιστον

τωρα που κατεθεσα το αφηνω για λιγο στην φαντασια σας μεχρι να δημοσιευτουν οι κριτικες μου

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
μεγαλη στουντιοτσαρκα νωρις σχετικα το πρωι και η κατασταση στην πολη ειχε ως εξης

-ουρανου 1β η σεξι και καυλιαρα αναστασια με τις θεσπεσιες βυζαρες.....
-ουρανου 1α η μιλφ μελιτα κι αυτη με πλουσια βυζοπροσοντα διαγραφομενα κατω απο το διαφανο σετακι

τωρα που κατεθεσα το αφηνω για λιγο στην φαντασια σας μεχρι να δημοσιευτουν οι κριτικες μου

...σε αυτες τις 2 με εκπληξη ισως την...Καντυ.???

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
...σε αυτες τις 2 με εκπληξη ισως την...Καντυ.???
την αναστασια την θελω με τρελα αλλα την αφησα για χριστουγεννιατικο δωρο.....την ειχα παρει εξαλλου προσφατα......ειναι σουπερ καυλα.....

καντυ και στεφη για να λυσω την απορια λοιπον......

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
την αναστασια την θελω με τρελα αλλα την αφησα για χριστουγεννιατικο δωρο.....την ειχα παρει εξαλλου προσφατα......ειναι σουπερ καυλα.....

καντυ και στεφη για να λυσω την απορια λοιπον......

Περιμενω να διαβασω για Καντυ, την οποια θελω να επισκεφτω μεχρι τελος της χρονιας...

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
paidiια για βραδτυ σήμερα τι προτείνετε??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom