You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 55 άτομα (1 μέλη και 54 επισκέπτες)
gabetsos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 45
- Like
- 12
- Πόντοι
- 601
Στοχευμένη κατάθεση κατά τις 17.00 Φρίξου 15 στη Χριστίνα (την μικρή). 40ευρώ το απλό, 50 γυμνό πιπέτο. Λεπτούλα, ευχάριστη παρουσία γενικά και με χαμόγελο στο κρεβάτι. Συνίσταται για χαλαρά απογεύματα.
Έρως 16: κλειστό
Φρίξου 13 και 14 open.
Villa Erotica: κλειστό
Villa prive και La Femme ανοιχτά.
Έρως 16: κλειστό
Φρίξου 13 και 14 open.
Villa Erotica: κλειστό
Villa prive και La Femme ανοιχτά.
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.996
- Πόντοι
- 13.755
στουντιοτσαρκα με καταθεση πριν λιγο...Εκανα κατι που ειχα να κανω εδω και 5 χρονια απο την εποχη της Δαναης και της Μαρινας.Ξαναπηγα 2η συνεχομενη φορα στην ιδια κοπελα δηλαδη στην Αννα μιας και ειναι σε σουπερ φορμα αλλα δεν ειδα και κατι αλλο αξιολογο.
-Ερημιτη.Το τανκς η Αντζελικα.Φιλοτιμη αλλα απειρη και υποτονικη κατ'εμε και χοντρη με ατσουμπαλο σωμα
-Νικ.Ουρανου 26.η σουπερ μιλφαρα μου η Ειρηνη η ξεκωλιαρα
-Φριξου 15.η Χριστινα η ομορφουλα η σκουροχρωμη
-Φριξου 13.η Αννα στην οποια και επεστρεψα λιγο αργοτερα στο 2ο περασμα με το ιδιο προγραμμα οπως πριν μια βδομαδα στα 30ε με γλυφομουνι.Ηταν δυναμιτης παλι δε νιωθω τα γονατα μου αυτη τη στιγμη.Ομως...
-Φριξου 14.Η Χριστινα η βυζαρου οπου στο 2ο περασμα παρκαρα απ'εξω για να μπω μιας και λιγο πριν μου'χε φερει τα βυζια στη μουρη και μου τουρλωσε την κωλαρα αλλα μου φανηκαν ακριβα τα προγραμματα της με 50εγυμνο,60ε 69 και 70ε κωλο.Παντως εχει σπασει και σε σωμα αλλα ειδικα σε φατσα οπως την ειδα σημερα απο πολυ κοντα
-Νικ.Ουρανου 1.το παρταλι η Εβελινα Δε ξεκουμπιστηκε αυτη ακομα?Τραγικη η εμπειρια μαζι της
-Κοροβαγκου.το καταστημα τηρει πληρΕς κανονες υγιεινης Η σπορου το γραψε ρε πουστη μου?Ηταν η Κριστιν η Γερμανιδα την οποια ειχα να δω παρα πολυ καιρο αλλα δε μου αρεσε σημερα.Πολυ ξανθια στο ιδιο στυλ μαλλι,ασχημοφατσα αλλα εχει κανει πολυ ωραιο κορμι με πεταχτο σφιχτο κωλαρακι.Εχει αδυνατισει αρκετα νομιζω
-Κεφαλληνιας.Βγαινει η τσατσα η γειτονισσα μου και απο πισω αυτος ο ταρζανακος η Αφροδιτη με τα 3 στρωματα κοιλιας...Ε λεω ενταξει θα κανω τη γυρα μου και βλεπω οποτε πεταγεται το μπαζο σε φουλ επιθετικο υφος και μου λεει...'Δε πα να βρεις καμια γκομενα καλυτερα'και μου κουναει και το χερι...Τραβας κανενα ζορι τη ρωταω...η τσατσα χαμογελωντας μου εξηγει οτι ολοι κανουν βολτα και κανεις δεν μπαινει οποτε την ρωταω κι εγω ποιος ειναι δυνατον να μπει με αυτο το μπαζο...Και αν συνεχισει να λεει μαλακιες τοτε ειναι που δε θα μπει ποτε κανεις Τραβα σπιτι σου ρε κοπελα μου αφου δε το'χεις.Μου φαινεται ειναι και Ελλεϊνιδα αυτη
-Λαφαμ.Ξανθια νταρντανα μιλφ Βικυ που πρωτη φορα εβλεπα με πολυ ομορφη φατσα,κωλαρα και φυσικα βυζια αλλα καπως μικρα σε σχεση με το υπολοιπο πακετο.Ηρθε εκατσε και διπλα μου ταχα να με φτιαξει.Δε την εκοψα για πολυ τσακαλι παντως αν και μου αρεσε πολυ εμφανισιακα και η ευγενεστατη τσατσα μου εγγυοταν οτι θα περασω πολυ καλα.Απλα με χαλασε οτι μου προτεινε με 40ε ενα γεματο τεταρτο Τι λετε ρε χουβαρνταδες?Με 30ε στην Αννα εκατσα 35 λεπτα σημερα και με 50ε στη Νικολ στο λαφαμ ειχα κανει φουλ προγραμμα μισαωρο και βαλε
-Αν.Γεωργιου 30.Η συμπαθης και πολυ αποδοτικη Καμελια αλλα δε την ηθελα σημερα.Ειναι χαλια εμφανισιακα αλλα μεσα θα περασεις σιγουρα καλα.
-Αν.Γεωργιου 24.η τρελιαρα θεια Ναντια με την σουπερ αποδοση και τις αχορταγες ορεξεις για πουτσο.Σηκωνει το τηλεφωνο μπροστα μου και λεει...Ελα Βασιλακη καυλιαρη τι κανεις?
-26ης Οκτωβριου 52.Η Μονικα η δηθεν Ισπανιδα με την καλη φατσουλα αλλα τα μετρια σχολια απ'οσο θυμαμαι.Καθε φορα και πιο αδυνατη τη βλεπω Υποπτο...
Επισης η Νταϊανα αγνοειται... Επισης υποπτο,αυτη κατεβαζε τα σφηνακια για πλακα.Τι να συμβαινει αραγε?
-26ης Οκτωβριου 35.Η Τινα η Ρωσσοποντια Ουκρανη Εχει φονικες καμπυλες,μετριοτατη φατσα και πολυ καλο πλασαρισμα στο σαλονι.Το κουναει πολυ καλα το θεμα και ειναι ικανη να σε παρασυρει απ'αυτο και μονο
-Κατεχακη.Η Νταιζη
Βιλα Ερωτικα κλειστο τελικα.Πραγματι στην επομενη γωνια μετα το Βιλα μαλλον ετοιμαζεται μπουρδελο
Επισης Αν.Γεωργιου 50,Αν.Γεωργιου 4 και Ερως κλειστα. Βρε τι συμβαινει εδω περα...Κλειστο το Ερως εξαφανισμενη κι η Νατασσα...δε θελω να φανταστω αυτο που σκεφτομαι :- :-
-Ερημιτη.Το τανκς η Αντζελικα.Φιλοτιμη αλλα απειρη και υποτονικη κατ'εμε και χοντρη με ατσουμπαλο σωμα
-Φριξου 13.η Αννα στην οποια και επεστρεψα λιγο αργοτερα στο 2ο περασμα με το ιδιο προγραμμα οπως πριν μια βδομαδα στα 30ε με γλυφομουνι.Ηταν δυναμιτης παλι δε νιωθω τα γονατα μου αυτη τη στιγμη.Ομως...
-Φριξου 14.Η Χριστινα η βυζαρου οπου στο 2ο περασμα παρκαρα απ'εξω για να μπω μιας και λιγο πριν μου'χε φερει τα βυζια στη μουρη και μου τουρλωσε την κωλαρα αλλα μου φανηκαν ακριβα τα προγραμματα της με 50εγυμνο,60ε 69 και 70ε κωλο.Παντως εχει σπασει και σε σωμα αλλα ειδικα σε φατσα οπως την ειδα σημερα απο πολυ κοντα
-Νικ.Ουρανου 1.το παρταλι η Εβελινα Δε ξεκουμπιστηκε αυτη ακομα?Τραγικη η εμπειρια μαζι της
-Κοροβαγκου.το καταστημα τηρει πληρΕς κανονες υγιεινης Η σπορου το γραψε ρε πουστη μου?Ηταν η Κριστιν η Γερμανιδα την οποια ειχα να δω παρα πολυ καιρο αλλα δε μου αρεσε σημερα.Πολυ ξανθια στο ιδιο στυλ μαλλι,ασχημοφατσα αλλα εχει κανει πολυ ωραιο κορμι με πεταχτο σφιχτο κωλαρακι.Εχει αδυνατισει αρκετα νομιζω
-Κεφαλληνιας.Βγαινει η τσατσα η γειτονισσα μου και απο πισω αυτος ο ταρζανακος η Αφροδιτη με τα 3 στρωματα κοιλιας...Ε λεω ενταξει θα κανω τη γυρα μου και βλεπω οποτε πεταγεται το μπαζο σε φουλ επιθετικο υφος και μου λεει...'Δε πα να βρεις καμια γκομενα καλυτερα'και μου κουναει και το χερι...Τραβας κανενα ζορι τη ρωταω...η τσατσα χαμογελωντας μου εξηγει οτι ολοι κανουν βολτα και κανεις δεν μπαινει οποτε την ρωταω κι εγω ποιος ειναι δυνατον να μπει με αυτο το μπαζο...Και αν συνεχισει να λεει μαλακιες τοτε ειναι που δε θα μπει ποτε κανεις Τραβα σπιτι σου ρε κοπελα μου αφου δε το'χεις.Μου φαινεται ειναι και Ελλεϊνιδα αυτη
-Λαφαμ.Ξανθια νταρντανα μιλφ Βικυ που πρωτη φορα εβλεπα με πολυ ομορφη φατσα,κωλαρα και φυσικα βυζια αλλα καπως μικρα σε σχεση με το υπολοιπο πακετο.Ηρθε εκατσε και διπλα μου ταχα να με φτιαξει.Δε την εκοψα για πολυ τσακαλι παντως αν και μου αρεσε πολυ εμφανισιακα και η ευγενεστατη τσατσα μου εγγυοταν οτι θα περασω πολυ καλα.Απλα με χαλασε οτι μου προτεινε με 40ε ενα γεματο τεταρτο Τι λετε ρε χουβαρνταδες?Με 30ε στην Αννα εκατσα 35 λεπτα σημερα και με 50ε στη Νικολ στο λαφαμ ειχα κανει φουλ προγραμμα μισαωρο και βαλε
-Αν.Γεωργιου 30.Η συμπαθης και πολυ αποδοτικη Καμελια αλλα δε την ηθελα σημερα.Ειναι χαλια εμφανισιακα αλλα μεσα θα περασεις σιγουρα καλα.
-Αν.Γεωργιου 24.η τρελιαρα θεια Ναντια με την σουπερ αποδοση και τις αχορταγες ορεξεις για πουτσο.Σηκωνει το τηλεφωνο μπροστα μου και λεει...Ελα Βασιλακη καυλιαρη τι κανεις?
-26ης Οκτωβριου 52.Η Μονικα η δηθεν Ισπανιδα με την καλη φατσουλα αλλα τα μετρια σχολια απ'οσο θυμαμαι.Καθε φορα και πιο αδυνατη τη βλεπω Υποπτο...
Επισης η Νταϊανα αγνοειται... Επισης υποπτο,αυτη κατεβαζε τα σφηνακια για πλακα.Τι να συμβαινει αραγε?
-26ης Οκτωβριου 35.Η Τινα η Ρωσσοποντια Ουκρανη Εχει φονικες καμπυλες,μετριοτατη φατσα και πολυ καλο πλασαρισμα στο σαλονι.Το κουναει πολυ καλα το θεμα και ειναι ικανη να σε παρασυρει απ'αυτο και μονο
-Κατεχακη.Η Νταιζη
Βιλα Ερωτικα κλειστο τελικα.Πραγματι στην επομενη γωνια μετα το Βιλα μαλλον ετοιμαζεται μπουρδελο
Επισης Αν.Γεωργιου 50,Αν.Γεωργιου 4 και Ερως κλειστα. Βρε τι συμβαινει εδω περα...Κλειστο το Ερως εξαφανισμενη κι η Νατασσα...δε θελω να φανταστω αυτο που σκεφτομαι :- :-
gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.626
- Πόντοι
- 7.095
RIP - aids ( μπεεεεεεεεεεεεεεεε προβατα )Ερως κλειστα. Βρε τι συμβαινει εδω περα...Κλειστο το Ερως εξαφανισμενη κι η Νατασσα...δε θελω να φανταστω αυτο που σκεφτομαι :- :-
bak14
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2011
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2
- Πόντοι
- 231
εχουν τηλεφωνο αυτοι? γιατι αγνοειται εδω και καιρο...-Αν.Γεωργιου 24.η τρελιαρα θεια Ναντια με την σουπερ αποδοση και τις αχορταγες ορεξεις για πουτσο.Σηκωνει το τηλεφωνο μπροστα μου και λεει...Ελα Βασιλακη καυλιαρη τι κανεις?
κ θελω να παρω να ρωτησω ποτε δουλευει αυτη η θεια ναντια να παω αλλα φοβαμαι μην την μπερδεψω με τσατσα αν την δω μ αυτα που διαβαζω
Al Kavlone
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3
- Πόντοι
- 11
στουντιοτσαρκα με καταθεση πριν λιγο...Εκανα κατι που ειχα να κανω εδω και 5 χρονια απο την εποχη της Δαναης και της Μαρινας.Ξαναπηγα 2η συνεχομενη φορα στην ιδια κοπελα δηλαδη στην Αννα μιας και ειναι σε σουπερ φορμα αλλα δεν ειδα και κατι αλλο αξιολογο.
-Κατεχακη.Η Νταιζη
Μπραβο συνονοματε γαματη αναφορα,δε με λες τωρα,αυτη η νταιζη πως σε φανηκε ρε φιλε??? Εχεις μηπως εσυ εμπειρια με αυτην?? Την ειδα προχθες και ψιλοσκαλωσα... Αυτη η μιλφ στο λα φαμ ποσο νταρντανα ηταν??? Ας πουμε Μαντελαιν στυλ ή κατι παραπανω?? ΥΓ.Κατω τα χερια απο τη ρωσοποντια ουκρανη,ειναι δικια μου...
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.996
- Πόντοι
- 13.755
τη Νταιζη την ειδα μια φορα στο Φριξου 13 και δε μου αρεσε.Μελαχρινη ισιο μακρυ μαλλι,κλασσικη Ρουμανα δηλαδη με καθολου ιδιατερα χαρακτηριστικα στη φατσα.Ουτε καν τη θυμαμαι δηλαδη,αδιαφορη.Η τσατσα στο Φριξου 13 μου το ειπε σημερα...Μπραβο συνονοματε γαματη αναφορα,δε με λες τωρα,αυτη η νταιζη πως σε φανηκε ρε φιλε??? Εχεις μηπως εσυ εμπειρια με αυτην?? Την ειδα προχθες και ψιλοσκαλωσα... Αυτη η μιλφ στο λα φαμ ποσο νταρντανα ηταν??? Ας πουμε Μαντελαιν στυλ ή κατι παραπανω?? ΥΓ.Κατω τα χερια απο τη ρωσοποντια ουκρανη,ειναι δικια μου...
Οχι και Μαντελαϊν,εκεινη ηταν μεγαλο τουμπανο.Αυτη σημερα ας πουμε οτι ηταν καπως σαν τη Ζωη απο Τανταλου 14 σε κορμοστασια
Αλλα πολυ ωραια γυναικα ασπρη ασπρη με την κωλαρα της,τα ωραια ματακια της,μ'αρεσε πολυ.Αλλα δε με τραβηξε να μπω...
Κρατα την Τινα χαρισμα σου Αμα ειναι ετσι οι Ουκρανες η Βικυ πρεπει να παει να αυτοκτονησει
Al Kavlone
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3
- Πόντοι
- 11
Κρατα την Τινα χαρισμα σου Αμα ειναι ετσι οι Ουκρανες η Βικυ πρεπει να παει να αυτοκτονησει
+100000...
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.996
- Πόντοι
- 13.755
Ισως ηταν και το κινητο της...Παντως ηταν ο Βασιλακης ο καυλιαρηςεχουν τηλεφωνο αυτοι? γιατι αγνοειται εδω και καιρο...
κ θελω να παρω να ρωτησω ποτε δουλευει αυτη η θεια ναντια να παω αλλα φοβαμαι μην την μπερδεψω με τσατσα αν την δω μ αυτα που διαβαζω
η Ναντια δεν εχει τσατσα οποτε δε θα μπερδευτεις.Μια χαρα ειναι η Ναντια μονιμως με το χαμογελο
skieros
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 27
- Like
- 1.467
- Πόντοι
- 1.720
RIP - aids ( μπεεεεεεεεεεεεεεεε προβατα )
Σε τσαρκα που εκανα Τεταρτη βραδυ απλα για βολτα, στο ερος 16 ρωτησα αν η Νατασσα δουλευει καθολου βραδυ και μου ειπε η τσατσα οτι δουλευει μονο πρωινα, αλλα εχει φυγει για 10 μερες. Ισως γι'αυτο να δουλευει μονο τη βραδυνη βαρδια το μαγαζι αυτο.
bak14
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2011
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2
- Πόντοι
- 231
Ισως ηταν και το κινητο της...Παντως ηταν ο Βασιλακης ο καυλιαρης
η Ναντια δεν εχει τσατσα οποτε δε θα μπερδευτεις.Μια χαρα ειναι η Ναντια μονιμως με το χαμογελο
πανω κατω τι βαρδιες δουλευει πρωινες βραδινες η αναμεικτες?
συνηθως δευτερες η τριτες παω για ποτε λες ειναι πιο πιθανο να την πετυχω?
extramask
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 50
- Like
- 163
- Πόντοι
- 3.285
Σε τσαρκα που εκανα Τεταρτη βραδυ απλα για βολτα, στο ερος 16 ρωτησα αν η Νατασσα δουλευει καθολου βραδυ και μου ειπε η τσατσα οτι δουλευει μονο πρωινα, αλλα εχει φυγει για 10 μερες. Ισως γι'αυτο να δουλευει μονο τη βραδυνη βαρδια το μαγαζι αυτο.
αυτή γενικά εξαφανίζεται για μεγάλα διαστήματα
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.996
- Πόντοι
- 13.755
παντα πρωι ειναι και θα τη βρεις ή στο 30 ή στο 24πανω κατω τι βαρδιες δουλευει πρωινες βραδινες η αναμεικτες?
συνηθως δευτερες η τριτες παω για ποτε λες ειναι πιο πιθανο να την πετυχω?
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
Μέσα σε όλη αυτή την ρευστή κατάσταση δύο ακόμη καταστήματα πιθανόν να ετοιμάζονται, το ένα στη γωνία Ανδρ. Γεωργίου & Πήγασου στη γωνία της ΒΙΛΚΑ, γραφικό χαμηλό σπιτάκι, το φτιάχνουν τα μαστόρια εδώ και καιρό, ανοίγουν παραθύρια, γρήγορα πιστεύω θα το παραδώσουν προς χρήση.
Ειναι που περνανε μεγαλη κριση ρε , Δειλα δειλα οι καβαντζωμενοι χρονια τωρα νταβαζτομαγαζατορες στηνουν τα νεα τους μαγαζακια , με δανεικα φανταζομαι....
Και σταματα οποτε βλεπεις σβηστη λαμπα να νομιζεις οτι τους κοψαν το ρευμα τους καημενους επιδη δεν ειχα να το πληρωσουν . Βασιλακη Καηλα
Το άλλο σε μία άλλη γωνία Αχελώου και Νικ. Ουρανού στο τετράγωνο της Villa Erotica, αυτό σήμερα έπεσε στην αντίληψη μου, ο ηλεκτρολόγος είχε τραβηγμένη τη γραμμή για να μπει ο γλόμπος στην πόρτα του καταστήματος. Αυτό φαίνεται σαν πιο πολυτελείας, και πιο μεγάλο, δεν θέλει ίσως το φτιάξιμο του προηγούμενου μιας που πριν λειτουργούσε σαν μπαράκι.
Αυτά λοιπόν, καλές βόλτες να έχουν όσοι συναθλητές κάνουν τη βόλτα τους αυτό το Σαββατοκύριακο, καλά γαμήσια νάχουν και να μας δώσουν ωραίες αναφορές.
Ποιο ρα ? του Νιου Γιορκ του καναν μπδελου ?
Εκτος αν ενοεις κολητα με τη Βιλλα , οποτε στηνετε το αναμενομενο , Ν ουρανου ... 9 ?
Σιαμαιο αδερφακι της Βιλλας το οποιος περιμενω γιατι φανταζομαι θα φερει κατι καλο απο "κατω"
ισως της "φαει" και λιγο χορο αλλα μαλλον καλο θα της κανει , αφου θα ανακαινιστει κιολας ....
παραλειπωμενα Μαντοεπισκεψης , δε θυμαμαι αν τα ξαναγραψα
GAMEOVER
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 223
- Like
- 512
- Πόντοι
- 4.017
Ειναι που περνανε μεγαλη κριση ρε , Δειλα δειλα οι καβαντζωμενοι χρονια τωρα νταβαζτομαγαζατορες στηνουν τα νεα τους μαγαζακια , με δανεικα φανταζομαι....
Και σταματα οποτε βλεπεις σβηστη λαμπα να νομιζεις οτι τους κοψαν το ρευμα τους καημενους επιδη δεν ειχα να το πληρωσουν . Βασιλακη Καηλα
Ότι υπάρχουν αναδουλειές δεν χωρά συζήτηση, και ότι επιδεινώθηκε η μπουρδελοκρίση τις τελευταίες διό βδομάδες, είναι γεγονός. Έχω αυτή την αίσθηση και από τις βόλτες μου αλλά και από τις κριτικές, η προπροηγούμενη δική μου είναι ακόμη στις 45 πρώτες και έχουν περάσει 4 μέρες, ποτέ δεν είχε γίνει κάτι τέτοιο ανάλογο.
Ποιο ρα ? του Νιου Γιορκ του καναν μπδελου ?
Εκτος αν ενοεις κολητα με τη Βιλλα , οποτε στηνετε το αναμενομενο , Ν ουρανου ... 9 ?
Σιαμαιο αδερφακι της Βιλλας το οποιος περιμενω γιατι φανταζομαι θα φερει κατι καλο απο "κατω"
ισως της "φαει" και λιγο χορο αλλα μαλλον καλο θα της κανει , αφου θα ανακαινιστει κιολας ....
παραλειπωμενα Μαντοεπισκεψης , δε θυμαμαι αν τα ξαναγραψα
Ναι λοιπόν το New York, αυτό γίνεται μπουρδέλο, μάλλον κατά πως το έκοψα, και τι άλλο μαγαζί να γίνει άλλωστε σε εκείνη την περιοχή.
Όπου κλείνει ένα μπαράκι γίνεται μπουρδέλο.
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
Μόνο στο Νικ. Ουρανού 26 πήγα και είδα την καινούργια Αλίς χωρίς όμως να μπω. Μικρό κοριτσάκι πολύ σπιρτώζικο και ζωντανό. Μου κωλοτριβόταν με ωραίο τρόπο κ αν μου άρεζε εμφανισιακά θα λύγιζε οποιαδήποτε αντίσταση μου. Είναι κανονική ας το πούμε με κάπως μεσογειακό αχλαδώτυπο στο σώμα της χωρίς όμως ο κώλος να φαρδαίνει πολύ. Ας το πούμε μικρές πλάτες και κάπως μεγαλύτερη μέση/λεκάνη. Τα βυζιά της πρέπει να είναι 2άρια με κάπως πτωτικές τάσεις αλλά ΟΚ σχετικά, κοντό μαλλάκι και νορμάλ φάτσα της οποιά προσπαθώ τώρα να φέρω στο μυαλό μου αλλά δεν μπορώ. Είναι από Ρουμανία 20χρονη και λέει είναι καινουργια στην δουλειά κτλ. ο τρόπος προσέγγισής της όμως έδειχνε έμπειρη γυναίκα σ'αυτή τη δουλειά. Αν μπορούσα να κάνω εικασία θα έλεγα ότι μέσα πρέπει να πηδιέται καλά..
Ελπίζω να μην κούρασα με τις υπερβολικές περιγραφές μου...
Ωραιος ο κομαντο σε μια απο τις σπανιες τελευταια σβουρες του , καθε αλλο παρα κουραστικος
Τελικα ανευ καταθεσεως η γυρα ?
Ε ναι ...Επίσης είναι τελείως ξενερωτικό για μένα τουλάχιστον όλες αυτές οι φάτσες που βλέπω να βολτάρουν στον Βαρδάρη. Μικροί εγκληματίες φαίνονται όλοι τους. Παρασκεύη Σάββατο βράδυ μακραν οι χειρότερες στιγμές για να μπουρδελιάσεις στο Βαρδάρη..
Γιαυτο στιρηζουμε Βαρδαρη ενεργα ( γραφοντας θεωριες στο διαδυκτιο ) γιατι ειναι ενα πολυ ωραιο "φιλτρο" για την αλλη μερια
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
Αστο για αλλη φοραΌτι υπάρχουν αναδουλειές δεν χωρά συζήτηση, και ότι επιδεινώθηκε η μπουρδελοκρίση τις τελευταίες διό βδομάδες, είναι γεγονός. Έχω αυτή την αίσθηση και από τις βόλτες μου αλλά και από τις κριτικές, η προπροηγούμενη δική μου είναι ακόμη στις 45 πρώτες και έχουν περάσει 4 μέρες, ποτέ δεν είχε γίνει κάτι τέτοιο ανάλογο.
Ναι λοιπόν το New York, αυτό γίνεται μπουρδέλο, μάλλον κατά πως το έκοψα, και τι άλλο μαγαζί να γίνει άλλωστε σε εκείνη την περιοχή.
Όπου κλείνει ένα μπαράκι γίνεται μπουρδέλο.
Ε ναι ... για παιδοτοπος λιγο χλωμο κατα κει , αν και δεν ειναι κακη ιδεα... θα βολευε αρκετους μπαμπαδες
Ωραια τοτε ... αν δε τσιγκουνευτουν μπορουν να κανουν ωραιο μαγαζι εκει Ας πιριμενουμι ...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις