You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 83 άτομα (5 μέλη και 78 επισκέπτες)
rastafari2008
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Καραμαν απαυτα που γραφεις δυσκολα να βγαλεις συμπερασμα αλλα εγω θα καμω μια προβλεψη
Κατεχακη η Σαπφους 20 ετσι μαντευω εγω...
Κατεχακη η Σαπφους 20 ετσι μαντευω εγω...
Επισκέπτης
Κάραμαν οφείλεις να φας το πιπίνι, είσαι ο κοντινότερος εδώ μέσα στα γούστα μου! Αφού ξέρω ότι την σκέφτεσαι!!!
GAMEOVER
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 223
- Like
- 512
- Πόντοι
- 4.017
Κάραμαν οφείλεις να φας το πιπίνι, είσαι ο κοντινότερος εδώ μέσα στα γούστα μου! Αφού ξέρω ότι την σκέφτεσαι!!!
Δεν ξέρω τι θα κάνει ο Κάραμαν, αλλά εγώ μετά που διάβασα την κριτική σου μου μπήκαν κάποιες ιδέες, οπότε σήμερα το απογευματάκι θα κάνω μιά τσάρκα, τουλάχιστον για μάτι, και βλέπουμε ;) ;) ;)
rastafari2008
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Nicole γαλλίδα milf σαπφούς 7 τι ώρες δουλεύει;
[/
Ολη τη βδομαδα 10.00 με 21.00
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
σημερινη πρωινη προς μεσημεριανη βολτα και η κατασταση εχει ως εξης στα στουντιο της πολης
-σααλ η ευα,καλο μιλφ τα χουμε ξαναπει
-ερημιτου η πετρουλα
-νικηφορου ουρανου 26 η θεια ναντια για ολα τα γουστα
-φριξου 14 η ντεμεκ busty ισπανιδα λαουρα σε προγραμμα
-φριξου 9 βιλα εροτικα κλειστο ακομα
-κωλετη η επανεμφανιση της σουηδεζας νικης με την ψιλη φωνη....busty και αυτη με καμπυλες και βυζαρες μεγαλες φθσικες λιγο κρεμασμενες που αναδεικνυονταν κατω απο ενα σεξι δικτυωτο σιθρου,δινει και κωλο στα 80 ευρω και κανει και ολα τα αλλα προγραμματα 69 κλπ
-ματζαρου 14 η αντζελα
-26ης οκτ 35 η μερτσυ με καλη μεν εμφανιση ,αλλα γενικα μετριες κριτικες
-κεφαλληνιας η ρωσιδα ναταλια με βυζαρες,ψηλη αλλα γενικα καλλιγραμμη αν και μπαμπατσικια γενικα....τα κανει ολα πλην πρωκτικου και απο οτι καταλαβα ειναι η μονη κοπελα του μαγαζιου επι του παροντος λογω διακοπων
-λαφαμ η κορινα με την μετρια μεν εμφανιση αλλα μεσα πιστευω αποζημιωνει με τις επιδοσεις της
-κατεχακη δεν περασα
-26ης οκτ 52 κλειστο με λουκετο οπως και τα κοροβαγκου,ερως16 και ανδρεου γεωργιου 24
-σαπφους 20 ενα εκτακτο δικο μου περασμα για μια καταθεση σπερματος και στην busty σεξοβομβα νταιανα με το τελειο τσιμπουκι της....φοτουσε λευκα εσωρουχα και οι βυζαρες της ηταν τελειες
ποικιλια προγραμματων και εδω με κωλο στα 80 και με γυμνο ,κωλο και ισπανικο με χυσιμο στα βυζια της με 100 ευρω
αναλυτικα και στις κριτικες μου που θα ακολουθησουν
-ερημιτου η πετρουλα
-κωλετη η επανεμφανιση της σουηδεζας νικης με την ψιλη φωνη....busty και αυτη με καμπυλες και βυζαρες μεγαλες φθσικες λιγο κρεμασμενες που αναδεικνυονταν κατω απο ενα σεξι δικτυωτο σιθρου,δινει και κωλο στα 80 ευρω και κανει και ολα τα αλλα προγραμματα 69 κλπ
-ματζαρου 14 η αντζελα
-κεφαλληνιας η ρωσιδα ναταλια με βυζαρες,ψηλη αλλα γενικα καλλιγραμμη αν και μπαμπατσικια γενικα....τα κανει ολα πλην πρωκτικου και απο οτι καταλαβα ειναι η μονη κοπελα του μαγαζιου επι του παροντος λογω διακοπων
-λαφαμ η κορινα με την μετρια μεν εμφανιση αλλα μεσα πιστευω αποζημιωνει με τις επιδοσεις της
-κατεχακη δεν περασα
-26ης οκτ 52 κλειστο με λουκετο οπως και τα κοροβαγκου,ερως16 και ανδρεου γεωργιου 24
-σαπφους 20 ενα εκτακτο δικο μου περασμα για μια καταθεση σπερματος και στην busty σεξοβομβα νταιανα με το τελειο τσιμπουκι της....φοτουσε λευκα εσωρουχα και οι βυζαρες της ηταν τελειες
ποικιλια προγραμματων και εδω με κωλο στα 80 και με γυμνο ,κωλο και ισπανικο με χυσιμο στα βυζια της με 100 ευρω
Greek30
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 61
- Πόντοι
- 0
Το τελειότερο τσιμπούκι όλων των εποχών !!! Και 'γω μαζί της χύνω με το τσιμπούκι της !!!... ενα εκτακτο δικο μου περασμα για μια καταθεση σπερματος και στην busty σεξοβομβα νταιανα με το τέλειο τσιμπούκι της....φοτουσε λευκα εσωρουχα και οι βυζαρες της ηταν τελειες
[move][size=10pt][glow=yellow,2,300]Άριστη !!![/glow][/size][/move]
Καλησπερα παιδια.Μπηκα στο site για εναν και μονο λογο.
ΠΡΟΣΟΧΗ.Και συγνωμη για τα κεφαλαια.Πηγα στο LA FEMME Ανδρεα Γεωργιου 34 και ηταν η ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΡΛΑ.
Συχαθηκα τη ζωη μου.Το ειροτεροπεταμα χρηματων.βαριοταν απο το πρωτο λεπτο.Οτανη πηγα να μπω σε πισοκωλητο εγερνε τον σωμα της για να μην μπαινω καλα.Σφιγγοταν συνεχεια.Με αγχωσε,με νευριασε και σηκωθηκα και εφυγα.Τι την εχουν εκει μεσα αυτην?Τωρα θα παω και στο thread του La Femme να τα πω και στην θεια.Παιδια δεν αξιζει να δοκιμασετε.Γλυκουλα η κοπελιτσα,δε λεω, αλλα ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ τα 40ε που ιδρωνουμε για να τα βγαλουμε.Ειδικα τετοιες εποχες κρισης.Εγω περιμενα οτι το συγκεκριμενο μαγαζι θα εχει υπηρεσιες αναλογες της Σιμονας.Αλλα ΠΑΠΑΛΑ.Απαραδεκτη η Καρλα η δηθεν ιταλιδα και ξενερωσα απιστευτα.Μακρυα φιλοι μου.
ΠΡΟΣΟΧΗ.Και συγνωμη για τα κεφαλαια.Πηγα στο LA FEMME Ανδρεα Γεωργιου 34 και ηταν η ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΡΛΑ.
Συχαθηκα τη ζωη μου.Το ειροτεροπεταμα χρηματων.βαριοταν απο το πρωτο λεπτο.Οτανη πηγα να μπω σε πισοκωλητο εγερνε τον σωμα της για να μην μπαινω καλα.Σφιγγοταν συνεχεια.Με αγχωσε,με νευριασε και σηκωθηκα και εφυγα.Τι την εχουν εκει μεσα αυτην?Τωρα θα παω και στο thread του La Femme να τα πω και στην θεια.Παιδια δεν αξιζει να δοκιμασετε.Γλυκουλα η κοπελιτσα,δε λεω, αλλα ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ τα 40ε που ιδρωνουμε για να τα βγαλουμε.Ειδικα τετοιες εποχες κρισης.Εγω περιμενα οτι το συγκεκριμενο μαγαζι θα εχει υπηρεσιες αναλογες της Σιμονας.Αλλα ΠΑΠΑΛΑ.Απαραδεκτη η Καρλα η δηθεν ιταλιδα και ξενερωσα απιστευτα.Μακρυα φιλοι μου.
Greek30
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 61
- Πόντοι
- 0
Πριν 3-4 μέρες δούλευε πρωινή στο Βαρδάρη, Προμηθέως 25.Ξερει να μου πει καποιος που καιποτε δουλευει η Ειρηνη?Δεν την εχς δει ποτε και αδιαβαζω καλα σχολια.Ευχαριστω
Apollo64
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 81
- Like
- 556
- Πόντοι
- 7.135
Το τελειότερο τσιμπούκι όλων των εποχών !!! Και 'γω μαζί της χύνω με το τσιμπούκι της !!!
[move][size=10pt][glow=yellow,2,300]Άριστη !!![/glow][/size][/move]
Πρώτη φορά με Νταιάνα στην Ταντάλου 14 με τελείωσε και αυτή έτσι πάνω στο τσιμπούκι.
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
Μπραβο αδερφε που ηρθες να μας ενημερωσεις
εστι ετσι πες τα και στην ΘΕΙΤΣΑ διπλα ωραιος
gogogo
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2011
- Like
- 0
αααα δεν θα σε πιάσω στα χέρια μου θα σου δικσω εγώ.....Μπραβο αδερφε που ηρθες να μας ενημερωσεις
εστι ετσι πες τα και στην ΘΕΙΤΣΑ διπλα ωραιος
σε έχει μαστίγωση ποτέ θειτσα
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
και που κατεθεσα.??? Εκπληξη.!! Τιτλος κριτικης.??? μαλλον λεω για ''Η Εκδηκηση των Ναβαχο.!!''
Ασχετο.????
Ωραια αναφορα , μπραβο Καραμαν
οσο για το που πηγες ... θα το σκευτω λιγο
παντως αν θες σκτιτσακι για την κριτικη , εκανα ενα
πως σου πανε τα κοτσιδακια ρε κουφαλα ... αν ησουν τραβελι θα εκαιγες καρδιες
μαλλον .. εδω εγω ψαρωσα , που αυτος που ειναι και βυζολατρηςΚομοδινοπούλου πήγες... σωστά?
βεβαια αυτος εχει φαει 2 πατατες οποτε ισως να την γλυτωσε ...
GAMEOVER
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 223
- Like
- 512
- Πόντοι
- 4.017
σημερινη πρωινη προς μεσημεριανη βολτα και η κατασταση εχει ως εξης στα στουντιο της πολης
-ερημιτου η πετρουλα
-ματζαρου 14 η αντζελα
-κατεχακη δεν περασα
Συμπληρώνω την πολύ καλή αναφορά τουgl μιας που το απογευματάκι έκανα και εγώ την τσάρκα μου. Όλες τις παραπάνω τις είδα και εγώ και επιπλέον συμπληρώνω :
-κατεχακη Η Μιραμπέλα που από κοντό αγορέ μαλλί που την είδα πριν 20 μέρες στο Ουρανού με εμφανίστηκε με μακρύ μαλλί με εξτένσιονς που ομολογουμένως την ομορφύνανε.
-26ης οκτ 35 η μερτσυ με καλή μεν εμφάνιση ,αλλά γενικά μέτριες κριτικές και συμπληρώνω με ένα μαγιό κόλαση που τόνιζε στο έπακρο τις καμπύλες της και που μπορούσε για κάποιον που δεν την ξέρει να τον τραβήξει άνετα μέσα στο δωμάτιο.
-σαπφους 5 Η Μιρέλλα η Ρουμάνα η ζουμπουρλή η κοντούλα με τα βυζάκια της τα όμορφα έξω.
-Σαπφούς 8 η καυλιάρα και πολύ θηλυκή Μάγια.
-Προμηθέως 11 Η Τζοάννα ένας από τους επόμενους στόχους μου.
-Προμηθέως 14 Η Τρελοτζένη
-Προμηθέως 25 Η Ειρήνη, λαμπερή όσο ποτέ.
-Πράσινο Η Καμέλια
-Ταντάλου 14 Η τάχαμ δήθεν Ισπανίδα Ρωξάνα που φέρνει πιο πολύ σε τσιγγανορουμάνα. Η Τερέζα απούσα.
-Ταντάλου 8Α Κάποια Ζωή είπε αλλά μπορεί να είναι και fake το όνομα, αδιάφορη τελέιως, με τη σπασαρχίδω την τσιγγάνα τη τσατσά.
-Ταντάλου 9 Βγήκε κάποιο ξανθό κοντοπούτανο με βυζάρες και λεπτό σωματότυπο, με σώμα προς το πλαδαρό, μόνος με κάπως γυμνασμένες γάμπες, από ότι έκοψα, και είπε ότι τη λένε Λάουρα. Πρώτη φορά την έβλεπα.
Κατάθεση έγινε στη Μάγια πολύ καυλιάρα η μικρή, με σφιχτό κορμί και με πολύ φοβερό τσιμπούκι, όλα τα λεφτά, περισσότερα στην αναλυτική κριτική που θα ακολουθήσει.
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
Ωραια ανακαλυψη εκανες ρε μαανες
αν παει κατα τσιρκο μερια ισως βρω αιτια να ξανα παω πρωι εκει μεσα
Ωραιος και ο γουλους
δε πεσαμε πολυ εξω απ αυτα ου λεγαμε στο σπαμοθεμα τελικα
Κατεχακη δε πηγες ε ? εε ναι τι να κανεις πιπινιφωλια ειναι κει
rastafari2008
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Αρε Καρλα με τετοια κωλαρα δε μπορει να στηθει καλα στα τεσσερα.
Με τετοια κωλομερια θα μπορουσε να παρει ολο το πακετο.
Θα φαει μπινελικι τωρα απο την Αννουλα και ισως στρωσει.
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
Συμπληρώνω την πολύ καλή αναφορά τουgl μιας που το απογευματάκι έκανα και εγώ την τσάρκα μου. Όλες τις παραπάνω τις είδα και εγώ και επιπλέον συμπληρώνω :
Κατάθεση έγινε στη Μάγια πολύ καυλιάρα η μικρή, με σφιχτό κορμί και με πολύ φοβερό τσιμπούκι, όλα τα λεφτά, περισσότερα στην αναλυτική κριτική που θα ακολουθήσει.
ααα τι γινετε εδω δε μπορουμε να παρουμε σειρα πωωω
Ωραιος και gemeover ο μικρος μελισουλης
Ζηλαψα και εκανα και γω τηλεγυρα να συπληρωθει το καρε
Χωρις εκπληξεις ο Μυλος ..
Ερημητη Αννα
Μαντζαρου η Martina Rodhes , πουτανα με ονοματεπωνυμο και πορνοσταρ
Φριξου 14 Κομοδινοπουλου - Εγινα μουναρα - Πουτσοπαγιδα
Κωλετη η Νικολ ( η Εφη σε κανα 10ημερο ... )
Τσιρκο Λαουρα ( δε εχει σταματησει ουτε για καφε αυτη )
Λα φαμ Πηρα ντενεφωνο και δουλευει ... το τηλεφωνο
ναι μια χαρα ειναι το σηκωσαν .. η Καρλα τραβαει κουπι
Και βιλα η κουνιαδα μου η Μαντυ ... τα ειπαμε
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K