GAMEOVER
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 223
- Like
- 512
- Πόντοι
- 4.017
Αχ Τζο δεν με πιάνεις. Λες "Ρε, τον πουστη" και σου απαντάω όχι και ρε!
Μας μπέρδεψες βρε Maanes, τελικά ήταν ωραίο το μωρό??
Αχ Τζο δεν με πιάνεις. Λες "Ρε, τον πουστη" και σου απαντάω όχι και ρε!
μαανες για να τελειωνεις.....σβησε ολα τα κουκις....μπες απο chrome,γαμησε τους ,εξπλορερ και μοζιλες και θα εισαι οκ......δεν μπορει.....Αχ Τζο δεν με πιάνεις. Λες "Ρε, τον πουστη" και σου απαντάω όχι και ρε!
Αυτός ο ιστότοπος χρειάζεται ένα διαφορετικό Google κλειδί ΑΡΙ χαρτών. Ενα καινούργιο κλειδί μπορεί να δημιουργηθεί στο
μαανες για να τελειωνεις.....σβησε ολα τα κουκις....μπες απο chrome,γαμησε τους ,εξπλορερ και μοζιλες και θα εισαι οκ......δεν μπορει.....
Θα δοκιμάσω gl.
Λοιπόν οκ να γράψω μερικά πράματα για το μώρο εδώ μιας κ κριτική δεν μπορώ να ανεβάσω έτσι κ αλλιώς. Το μωρό είναι 22 φαίνεται μικρότερο, είναι τελείως χαμογελαστή και φιλική. Λέει και αυτή κ η τσατσά ότι είναι εντελώς φρέσκια στην δουλειά κ δεν έχει δουλέψει πουθενά αλλού. Λέει ότι είναι από τη Βουδαπέστη αν κ δεν το πολυπιστεύω.
Είναι ψηλή με σφιχτό κορμί, μικρό βυζί αλλά στητό κ σφιχτό. Η περιφέρεια της είναι όπως είπε ο GAMEOVER είναι μεγαλύτερη από το σωματότυπό της πράγμα που δεν με χάλασε κιόλας..
Η πίπα της ήταν καλή την έβαλα από πάνω κ πισωκολλητά και στα 2 είχε καλή συμμετοχή. Επόμενη κατάθεση αν όλα πάνε καλά και αντέξει την πρώτη κρυάδα άν αυτά που λένε ότι είναι τόσο καινούργια ισχύουν θα είναι εκεί πάλι. Απ'ότι μου έλεγε παίζει να δουλέψει κ στο βαρδάρη.
Η τσατσά στο τέλος με ρωτούσε ριβιού κ είπα τα καλύτερα.
Μιλάει ελληνικά καλά, αρκετά δηλαδή για να μπορείς να συνεννοείστε χωρίς προβλήματα γι'αυτό μου έκανε κ εντύπωση που λέγαν δεν έχει ξαναδουλέψει .. ούτε κ το μουνί της μου φάνηκε τρομακτικά στενό ή τίποτα τέτοιο. Ίσως να έχει δουλέψει καμιά Αθήνα.
Υ.Γ. Ο chrome σε μια πρώτη φάση γαμάει απίστευτα γρήγορος, μπορώ και ξαναβλέπω ριβιούζ! Και το τρομερότερο όλων??? Τώρα που γράφω για το φόρουμ έχει ορθογραφικό έλεγχο ala word!!!!
Ωραια .. τοτε θα γραψεςι και ριβιου κανονικο τωρα για να τον δοκιμασεις
( κοιτα τι βρηκα ντεκανενια ! )
Ο chrome ωραιος φαινετε βαριομουν να τον δοκιμασω τοσο καιρο
εχει και προσθετα τελιακα που τα λενε επεκτασεις .. ηδη εβαλα ad blog
επεσε κουρεμα φουλ
www.imagerous.com/] [/URL]
το κακο ειναι οτι τον κωδικο του Τζο μονο ο μοζιλας τον ξερει μαλλον πρεπει αν ζητησω καινουριο
Αγοριιιι μου!!Αξιος αξιος!-Προμηθέως 25 Το γεγονός του Μήνα. Πέτυχα την Ειρήνη που μόλις είχε αναλάβει υπηρεσία, μετά από 3 μήνες αναζήτησης στο συγκεκριμένο κατάστημα. Μόλις την αντίκρισα θυμήθηκα τα λόγια του Al pacino, να μην κολλήσω στην εξωτερική της εμφάνιση, όπως και δεν κόλλησα, (αλλιώς θα κολλούσα) πέρασα μέσα με το απλό των 30 και έριξα ένα από τα πιο τρελά γαμήσια των τελευταίων μηνών με ένα συναρπαστικό φινάλε. Λεπτομέρειες στην αναλυτική κριτική που θα ακολουθήσει.
Αγοριιιι μου!!Αξιος αξιος!
Που να την ειχες ριξει και κανα γλειψιμο να δεις πως θα γαμιοταν μετα.
Ειρηνη,Νικολ και Καμελια ψοφανε για γαμησι κυριολεκτικα και δε το χορταινουν
...Η Λαουρα εχει μεγαλη ποικιλια υπηρεσιων απο το απλο(30-40 e)μεχρι μασσαζ (50 e) και πρωκτικο( 80 e).Υπαρχει και τζακουζι ( 120 e χωρις πρωκτικο και 150 με πρωκτικο).Το εντυπωσιακοτερο ομως ειναι οτι με 20 e επιπλεον σε καθε προγραμμα δεχεται χυσιμο στο στομα...
www.bourdela.com/stountio/thessaloniki/26hs-oktwvriou-35a/#jr_review_24929]http://www.bourdela.com/stountio/thessaloniki/26hs-oktwvriou-35a/#jr_review_24929[/quote[/URL]]
Αυτό ισχύει παίδες...??
Μηπως καπου εφταιγες εσυ??Ακουγεται υπερβολικο για την Ευα νομιζω...xryso ksepetas stin milf eva AG 4. to sudio adeio. mpainei mesa kai kateytheian pipa. oute na piasw tis vyzares tis. mpas kai nomize oti mpika tsampa? kathe stasi 15 sec.makria. klaiw 40€.
Ωραια ειμαστε πατσι ως εδω...Σου προτεινα Ειρηνη και σ'αρεσε,μου προτεινες Καμελια και μ'αρεσε.Η βοήθειά σου ήταν καταλυτική.
Πραγματικά ψοφούσε για γαμήσι δεν το χόρταινε.
Και τώρα που το λες η Νικόλ στη χθεσινή μου τσάρκα μου έκανε για πρώτη φορά κλικ, μου φαίνεται θα την στοχεύσω για να συμπληρωθεί η τριπλέτα που λες. ;)