Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 64 άτομα (7 μέλη και 57 επισκέπτες)

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
556
Πόντοι
7.135
Αυτήν την έχω πετύχει κανά δυο φορές και πρωινή και βραδυνή με τρελοκοτσιδάκια ράστα (δεν ξέρω αν τα έχει ακόμη), τίγκα μόνιμο χαμόγελο σε σημείο που τρομάζεις, καλά βυζάκια, αλλά overall όχι το σούπερ σώμα. Σου δίνει την εντύπωση ότι είναι κάπως άβγαλτο, έμενα δε μου άρεσε για να μπω, σε κάποιον που γουστάρει πιπίνια με στητά στηθάκια μπορεί να κάνει το κλικ.

Greek30

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
61
Πόντοι
0
Φίλοι συναγωνιστές μια Βουργαρίτσα, "Αγγελική" ... μήπως ξέρει κανείς που δουλεύει τώρα ????
Έχω καιρό να την  :knockinb: :)

Nick-Thess

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
309
Πόντοι
21
Λετε αληθεια συναγωνιστες? Καραμαν εισαι τεραστιος ρε φιλε!! Γυρισε η Πολωνικη Δυναμη?? :rockon: :rockon:
Το καλυτερο μπουρδελονεο του 3μηνου!!

Στο αθενς λειντις παντως στη σελιδα για τη Θεσ/νικη εχουν βαλει απο το Βιλα Εροτικα ενα μπανερ που λεει οτι απο 4/6 θα χει νεα κοριτσια...
Ελπιζω το Χριστινακι να ναι η μια απο αυτες που απλα ξεκινησε νωριτερα :rockon:

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
556
Πόντοι
7.135
Φίλοι συναγωνιστές μια Βουργαρίτσα, "Αγγελική" ... μήπως ξέρει κανείς που δουλεύει τώρα ????

Κάποιοι ποστάραν εδώ ότι είναι βραδυνή Κωλέττη, τώρα ποιες μέρες είναι θα σε γελάσω φίλε.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Παρτε σειρα μαγκες.!! :knockinb: Η πολωνεζα θα ειναι το βραδυ στο ποστο της. :rockon: :rockon: :rockon:

Παντως χθες ηταν η Κελυ, την Αγγελικη την πετυχα ενα βραδυ στην κωλετη νωμιζω πριν μια βδομαδα. Αν παρεις τηλ. και ρωτησεις θα σου πουν αν ξερουν.

Greek30

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
61
Πόντοι
0

Παντως χθες ηταν η Κελυ, την Αγγελικη την πετυχα ενα βραδυ στην κωλετη νωμιζω πριν μια βδομαδα. Αν παρεις τηλ. και ρωτησεις θα σου πουν αν ξερουν.

[/quote]

Πήρα τηλ. και η Αγγελική δεν δουλεύει εκεί ...
Αν μιλάμε για την ίδια μελαχρινή ομορφούλα με καλοστημένο μεγάλο βυζί ;)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Πήρα τηλ. και η Αγγελική δεν δουλεύει εκεί ...
Αν μιλάμε για την ίδια μελαχρινή ομορφούλα με καλοστημένο μεγάλο βυζί ;)

Ναι για την ιδια μηλαμε την βουλγαρα με το ωραιο χαμογελο.! Παντως και εμενα μου αρεσει το καυλακι.! :cum:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Παρτε σειρα μαγκες.!! :knockinb: Η πολωνεζα θα ειναι το βραδυ στο ποστο της. :rockon: :rockon: :rockon:

για παρτη της χριστινας ανεβαινω και γώ...αν ειναι οπως παλια καλη...μονο κακο οτι δουλευει νυχτες και εχει και το χουι να αργει λιγο...χαχα

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
για παρτη της χριστινας ανεβαινω και γώ...αν ειναι οπως παλια καλη...μονο κακο οτι δουλευει νυχτες και εχει και το χουι να αργει λιγο...χαχα

Φανταζεσε να σκασει μυτη καμια Ανναμαρια??? Τοτε ειναι που θα παμε φυλακη... :2funny:
Θα παω αργοτερα να δω τι παιζει με την Χριστινα, δεν χανονται τετοιες ευκαιριες.! ...και αν αξιζει οπως παλια σε βλεπω να κανεις εκτακτη :knockinb: αναμεταδοση απο Σαλονικα.! :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Φανταζεσε να σκασει μυτη καμια Ανναμαρια??? Τοτε ειναι που θα παμε φυλακη... :2funny:
Θα παω αργοτερα να δω τι παιζει με την Χριστινα, δεν χανονται τετοιες ευκαιριες.! ...και αν αξιζει οπως παλια σε βλεπω να κανεις εκτακτη :knockinb: αναμεταδοση απο Σαλονικα.! :2funny:
μην μου λες τετοια θα φυγει ολο το κομποδεμα λεμε...αν και παντα εχω μια κρυφη ελπιδα...

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.724
Πόντοι
25.165
Ωπα για πειτε μου και μενα γιατι μαλλον κατι εχασα. Γυρισε η Χριστιναρα η λεπτη το τουμπανο που ακριβως αν ειναι να παω να επισκεφτω σημερα. ΤΙ ωρα και που παρακαλω!!! :P

Nick-Thess

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
309
Πόντοι
21
Αδερφε Tetsuo!!
Η Χριστινα η Πολωνη εμφανιζεται πλεον στο Βιλα Εροτικα στη Φριξου 9 και μαλιστα ειναι σημερα αυτη τη στιγμη στη βραδυνη βαρδια!!
Ας ελπισουμε οτι η παρουσια της δεν ειναι προσωρινη κ θα τη χαρουμε για αρκετο καιρο !!!!

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
Έχετε χάρη ρε που είμαι πολύ μεθυσμένος τώρα για να πάω να κουράσω την Χριστίνα για πάρτη σας...

nullis

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Για δωστε λιγο πληροφοριες τι εστι Χριστινα και σε μας τους νεους.

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
Ήμουν στο Φεστβάλ του Ηρακλή.. .1ο Sick 'n' blue...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Για δωστε λιγο πληροφοριες τι εστι Χριστινα και σε μας τους νεους.
η κοπελα ξεκινησε την στουντιακη της καριερα στην κοροβαγκου 5 πριν δυομιση χρονια και κατι  αν θυμαμαι καλα...ειχε ερθει  μεταγραφη απο βαρδαρη με το αρτι αποκτηθεν σιλικονατο βυζακι...πολυ καλα ελληνικα....ξανθια,ψηλη αδυνατη στο σωμα και με φατσα προστυχη αλλα δεν την λες και κουκλα απο προσωπο....εκανε βαρδιες εκει  και αργοτερα κεφαλληνιας οταν εκλεισε περυσι η κοροβαγκου και αλλου...τεσπα απο προγραμματα κανει σχεδον τα παντα,πλην γλειφομουνι νομιζω και πολυ φορτε εχει σε σεξσοου με δονητη και σε παιχνιδια αγριου σεξ με προστυχολογα....καποτε ηταν πολυ δυνατη στο γαμησι.....τωρα αν βαρεθηκε  :think: θα μας πει οποιος παει.....

nullis

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
η κοπελα ξεκινησε την στουντιακη της καριερα στην κοροβαγκου 5 πριν δυομιση χρονια και κατι  αν θυμαμαι καλα...ειχε ερθει  μεταγραφη απο βαρδαρη με το αρτι αποκτηθεν σιλικονατο βυζακι...πολυ καλα ελληνικα....ξανθια,ψηλη αδυνατη στο σωμα και με φατσα προστυχη αλλα δεν την λες και κουκλα απο προσωπο....εκανε βαρδιες εκει  και αργοτερα κεφαλληνιας οταν εκλεισε περυσι η κοροβαγκου και αλλου...τεσπα απο προγραμματα κανει σχεδον τα παντα,πλην γλειφομουνι νομιζω και πολυ φορτε εχει σε σεξσοου με δονητη και σε παιχνιδια αγριου σεξ με προστυχολογα....καποτε ηταν πολυ δυνατη στο γαμησι.....τωρα αν βαρεθηκε  :think: θα μας πει οποιος παει.....

thanx ρε gl

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom