Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 99 άτομα (3 μέλη και 96 επισκέπτες)

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ρε παιδια οταν μιλατε για καινουριο στουντιο ριξτε και συγκεκριμενες πληροφοριες.
ειναι σαν να λετε ανοιξε στουντιο στη θεσσαλονικη :huh:

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
Η Μάρθα αλλά δεν ξέρω που δουλεύει και τι ώρες...

piatsa

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
4
Πόντοι
1
ειναι ακριβως απεναντι απ το lidl της περαιας,οποιος ξερει την περιοχη καταλαβαινει...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ειναι ακριβως απεναντι απ το lidl της περαιας,οποιος ξερει την περιοχη καταλαβαινει...
εγω φιλε που την ξερω την περιοχη δεν μπορω να καταλαβω.προς το σχολειο απεναντι?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
νομιμο φιλε ή σε σπιτι;αν ειναι να το πεις στον αντμιν να το προσθεσει στα στουντιο....

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585

Φωτακια εχει απο εξω να το καταλαβουμε? η ειναι κρυφο? ...μονο για οσους ξερουνε.

piatsa

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
4
Πόντοι
1
νομιμο φιλε ή σε σπιτι;αν ειναι να το πεις στον αντμιν να το προσθεσει στα στουντιο....
που να ξερω αν ειναι νομιμο ρε φιλε,δεν της ζητησα τη αδεια...σπιτι ειναι δεν ειναι μπουρδελο μπατε σκυλοι αλεστε!δεν ειναι προς το σχολειο ειναι πανω απο ενα μαγαζι με παπουτσια,ονομα δεν λεω.αν θελετε να σας δωσω τηλ.με pm

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
που να ξερω αν ειναι νομιμο ρε φιλε,δεν της ζητησα τη αδεια...σπιτι ειναι δεν ειναι μπουρδελο μπατε σκυλοι αλεστε!δεν ειναι προς το σχολειο ειναι πανω απο ενα μαγαζι με παπουτσια,ονομα δεν λεω.αν θελετε να σας δωσω τηλ.με pm
οχι ρε αν εχει φωτακι λεωωωωω......οκ καταλαβαμε σε σπιτι αλλα μην λες αλλα απο εδω....

piatsa

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
4
Πόντοι
1
οχι δεν εχει φωτακι.σπιτι ειναι.κανονιζεις ραντεβου και πηγαινεις,ουτε αγγελια δεν πρεπει να εχει βαλει

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
οχι δεν εχει φωτακι.σπιτι ειναι.κανονιζεις ραντεβου και πηγαινεις,ουτε αγγελια δεν πρεπει να εχει βαλει
αρα ειναι πριβε καταστασεις....ποσα κοριτσια εχει?κ ποιες αξιζουν?

piatsa

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
4
Πόντοι
1
εγω πηγα πριν κανα μηνα περιπου για τη τζωρτζια,τοτε  μαζι της δουλευε μονο μια ξανθια κοντουλα ουγγαρεζα γυρω στα 30.εμενα δεν μου πολυαρεσε,αλλα ειπε οτι τον ιανουαριο θα φερει καινουργιο υλικο απο ουγγαρια.εκει θα δουλευουν τουλαχιστον 2-3 κοπελες ακομα.τωρα τελευταια δεν πηγα για να ξερω αν εχει τιποτα καλο αλλα με το που θα χω πληροφοριες θα ενημερωσω

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
Ωχ καλά θα είναι τόσο πριβε που και συστημένος να πας μπορεί να φας πόρτα...

Λοιπόν εγώ είχα χαρμανιάσει. Μαζεύτηκαν πολλά στο μυαλό μου με την δουλειά και τον Ηρακλή και είπα να βολτάρω...

Βαρδάρης area...

Ταντάλου Eros - κλειστό.

Αλουμινάτο - Μια ξανθούλα, πολύ χαρωπή, χωρίς πολύ βυζί, όνομα δεν έπιασα. Στο εν λόγω ίδρυμα καθόταν ένας τυπάς, κάπου στα 50 κάτι και το έπαιζε ιστορία. Ότι ξέρει όλους τους νταβάδες και όλες τις κοπέλες κλπ κλπ... Επίσης είπε ότι ήταν ο τελευταίος που επισκέφτηκε το ίδρυμα επί της 26ης Οκτωβρίου απέναντι στον Κωτσόβολο και μετά όλως τυχαίως το κλείσανε και του βγάλανε την πινακίδα, αλλά ότι αυτός δεν κάρφωσε... Ρε τι άκουσα βραδιάτικα... :jerking:

Πράσινο - Μια, νομίζω Ελληνίδα, μακρύ μαύρο μαλλί, πιασίματα αλλά χωρίς πολύ βυζί. Την είχα δοκιμάσει παλιότερα και τις έριξα μαύρο γιατί εν ώρα τσιμπουκίου μασούσε τσίχλα. Καλά μετά περιττό να πω ότι βαριόταν την ζωή της... Εννοείται και δεν μπήκα!

Σαπφούς 20 - Ξανάνοιξε... κάποιος είπε για τη Δανάη και έτσι πήγα ψημένος... Που... Ήταν η ξανθιά που δούλευε βράδυ στην 26ης Οκτωβρίου. Όνομα μου διαφεύγει... Πολύ βαρεμάρα και ύφος μπλαζέ. Μου την έδωσε και έφυγα...

Ανορθόγραφο - Η Μαριάννα. Την είχα δοκιμάσει και δεν ήθελα πάλι...

Απέναντι - Μια μαυρομάλλα, ανώνυμη, αγνώστου εθνικότητας. Ωραίο σώμα χωρίς πολύ βυζί. Ήρθε, χαμογέλασε ΄και την έκανε λόγω γεμάτων δωματίων...

Δίδυμο στην Σαπφούς - Περίμενα την Βερόνικα. Αλλά μπα... σήμερα η μέρα δεν μου κάθεται! Βγαίνει η Μαρία η Τσεχοσλοβάκα (κάποιος να πει στην κοπέλα ότι διαλύθηκε η Τσεχοσλοβακία!). Βαριεστημένο ύφος και καθόλου πέρασμα από το σαλόνι.

Προμηθέως τέρμα κάτω - κλειστό

Προμηθέως το ροζ - κλειστό

Μπλε - Μια ξανθιά, ο θρίαμβος του μετρίου. Είπε όνομα δεν το συγκράτησα...

Προμηθέως τέρμα πάνω - Η Βανέσα. Από 40€ (:huh:) και μέχρι 80€... αλλά δεν μου γέμιζε το μάτι... Φορτώνομαι λοιπόν στο αμάξι και...

Μύλος area

Κωλέττη - Να δεις πως την είπε... α ναι Σάντρα. Δεν μου άρεσε και δεν μπήκα.

Εκκλησία - Δεν μπήκα απλά.

Φρίξου (Villa Erotica) - Η Μάντυ... δεν θέλει συστάσεις.

Φρίξου (Sex and the city) - Η Χριστίνα. Μην αρχίσουμε τα μπερδέματα. Αυτή που είπε ένας συναγωνιστής ότι πάχυνε... αυτή!

Νικ. Ουρανού τέρμα - κλειστό αλλά με φώτα αναμμένα... Πάρτυ έκανε η ΔΕΗ σήμερα... :idiot:

Πέτρου Ερημίτη - Η Αλεξάνδρα, νομίζω με καινούργια κόμμωση αλλά απλά μπορεί να τα είχε πιασμένα πάνω...

Κεφαλληνίας - κλειστό

Ανδρ. Γεωργίου La Femme καθώς και Eros όχι να σταματήσεις... ούτε να το σκεφτείς να σταματήσεις δεν μπορούσες... :tickedoff:

Ανδρ. Γεωργίου στις ράγες - κλειστό

26ης Οκτωβρίου - κλειστό.

Μου ξέφυγαν μερικά να πάω αλλά δεν μπορούσα... οπότε πήγα στα σίγουρα. Μάντυ... :tits:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
επειδη εισαι και γρια δες στα πμ σου για την δαναη αφου σ αρεσει...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
τι εστι δαναη φιλε gl?
καλημερα κιρι77  :rockon: μια κοπελα που δουλευει στον βαρδαρη ...παλια καραβανα....απλα τυχαινε να ειμαι πελατης απο παλια...οι νεοτεροι μπορει να μην την ξερουν...δεν ειναι καμια φοβερη γκομενα,κανει καλο κρεβατι και πιπα,ειναι ετσι τρυφερη και περιποιητικη και εχει βυζαρες φυσικες,μελαχρινη απο μαλλι,λευκο ωραιο δερμα,πολυ ωραιο ποδι και γαμπα με τατου αλλα σωμα προς το παχουλο.....απο προγραμματα κανει 69 και ισπανικο .....δελεαρ ηταν παντα και η τιμη...στα 30 ευρω βαρδαρη και 35 οταν ηταν ανδ. γεωργιου 4 το 2008.... ;).τοτε στα στουντιο εκανε και κατι εξτραδακια του τυπου ντουζακι μαζι σου  που τωρα δεν παιζουν στον βαρδαρη φυσικα.....ακαποτο δεν εκανε ποτε τσιμπουκι >:(

kiri77

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
6
thx...και εγω πιστευα οτι ειναι κανα κρυφο διαμερισμα καπου...μια που δεν παω βαρδαρη,θα ψαξω αλλου..ευχαριστο gl

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Η Μάρθα αλλά δεν ξέρω που δουλεύει και τι ώρες...
οι δικες μου πληροφοριες απο γνωστους και απο οτι συζητουσαν και κατι κουτσομπολες τσατσαδες ειναι οτι σταματησε ή πιθανως εχει φυγει κιολας απο σαλονικη...αλλα ιδομεν στο μελλον
οσον αφορα την εφη :rockon: ειναι και σημερα πρωινη στην κωλετη αρα δεν ισχυει απολυτα αυτο το προγραμμα που αναφερθηκε...

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
αυτη η τζορτζια ηταν μια milf προς το gilf με κοντο σχετικα μαλλι με βυζαρες αλλα με πολλαα κιλα επισης?

Επισκέπτης
Αυτή είναι, με κεραμυδοπορτοκαλοκοκκινο μαλλί επίσης  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom