Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 94 άτομα (3 μέλη και 91 επισκέπτες)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
1)Μόνικα απο Ville Erotica (καθαρό 10αρι εμφανισιακά, βυζιά απίστευτα βγαλμένα απο τη φαντασία, βέβαια καργιόλα γκόμενα με τουπέ κ ψιλομύτα που σου κάνει χάρη άμα ήταν λίγο καλή μαζί σου αλλά ΜΟΥΝΑΡΑ)

Οντως αυτη η Μονικα ηταν φωτια.....μια φορα ηταν αρκετη για μενα μετα εξαφανιστηκε! :think:

tamtiriri

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα παιδια σημερα πηρα μια Μαριαννα απο βαρδαρυ. 2 μετρα μελαχρινη  :knockinb: δν εχω δει καμια κριτικη για αυτην την εχει επισκεφτει κανεις???

vaglem

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα παιδια σημερα πηρα μια Μαριαννα απο βαρδαρυ. 2 μετρα μελαχρινη  :knockinb: δν εχω δει καμια κριτικη για αυτην την εχει επισκεφτει κανεις???

Αν ειναι η γνωστη απο το Ανορθογραφο ειναι μια χαρα.Παντως ,απο οτι θυμαμαι κρυοκωλη δεν ειναι.

tamtiriri

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Oχι και κρυοκωλη φιλε..υπομενετικη πολυ γλυκια με χαιδεματα και τα παντα!!!Αξιζε το 30ρι..!!ξερετε αν ειναι καθε απογευμα αυτη??

vaglem

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Oχι και κρυοκωλη φιλε..υπομενετικη πολυ γλυκια με χαιδεματα και τα παντα!!!Αξιζε το 30ρι..!!ξερετε αν ειναι καθε απογευμα αυτη??

:think: Θα σε μαλωσω ,βιαζεσαι !!!!! :2funny: Δεν ειπα οτι ειναι κρυοκωλη,μια χαρα κοπελα ειναι !!!!
Και απο οτι ξερω δεν εχει και πολυ στανταρ ωραρια,αν ξερει κατι παραπανω καποιος συναγωνιστης ας επεμβει.

tamtiriri

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
:think: Θα σε μαλωσω ,βιαζεσαι !!!!! :2funny: Δεν ειπα οτι ειναι κρυοκωλη,μια χαρα κοπελα ειναι !!!!
Και απο οτι ξερω δεν εχει και πολυ στανταρ ωραρια,αν ξερει κατι παραπανω καποιος συναγωνιστης ας επεμβει.
Οντως φιλε λαθος δικο μου!!! συγνωμη!!!

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
πηρα χθες τη νυχτα τη Μιλανα για πρωτη φορα στο Ερως στην Αν.Γεωργιου.τι αγγουρι ειναι αυτο ρε παιδια??αν εξαιρεσουμε την πιπα της η οποια ηταν πραγματι καλη,κατα τ'αλλα αυτη η γκομενα δεν αξιζει καθολου.ειναι αποτομη,αγενης και κρυοκωλη.μου θυμισε παρα πολυ την Ουκρανη Βικυ και στην εμφανιση και στη συμπεριφορα

nikos2sex

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
68
Πόντοι
1
πηρα χθες τη νυχτα τη Μιλανα για πρωτη φορα στο Ερως στην Αν.Γεωργιου.τι αγγουρι ειναι αυτο ρε παιδια??αν εξαιρεσουμε την πιπα της η οποια ηταν πραγματι καλη,κατα τ'αλλα αυτη η γκομενα δεν αξιζει καθολου.ειναι αποτομη,αγενης και κρυοκωλη.μου θυμισε παρα πολυ την Ουκρανη Βικυ και στην εμφανιση και στη συμπεριφορα

φιλε ευτυχως που δεν μπηκα...αφου απογοητευτηκα απο το  βαρδαρι....ειπα να παω απο το ερως μια βολτα....και οπως μπηκα ...βγηκα...παρολο που την τσατσα την ηξερα και μου ελεγε τα καλυτερα....με το που ειδα τη γκομενα....εφυγα...

γενικοτερα εχει χαθει η ποιοτητα.....και δεν γινεται και μια καλη ανανεοση να ανοιξει λιγο το ματι μας....εχω μαθει πλεον ποια κοπελα δουλευει σε καθε σπιτι...και πλεον δεν μου κανει αισθηση να ξαναπαω....

gio19

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
215
Πόντοι
1
καλησπέρα,καλή χρονιά και χρόνια πολλά
γνωρίζει κάποιος που θα βρώ την Σάρα την βυζαρού και τι ώρες??θέλω πριν φύγω να την τιμήσω!!
ευχαριστώ

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
Μαντζάρου ήταν στις αρχές της εβδομάδας. Βραδυνή. Μαντζάρου 14 (πρώην 10). ΑΠό τις 20:00 και μετά.

neko72

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0

Συμφωνώ και επαυξάνω: βιαστική ("άντε να τελειώνουμε") και γκρινιάρα για ότι δεν της αρέσει ή δεν της κάθεται καλά. Δυστυχώς μόνο η πίπα και η προστυχόφατσα δεν σώζουν την κατάσταση. Μία φορά ήταν αρκετή. Δεν ανέχομαι να νομίζουν τα πορνίδια ότι μου κάνουν χάρες.

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
ξερει καποιος που μπορω να βρω την τζορτζια την milf ? ν ναι, ασ μου στειλει ενα πμ γιατι θα βγω σε λιγο απο το σαιτ.ευχαριστω

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.724
Πόντοι
25.165
Λογω αδιαθεσιας δν μπορεσα να βγω εξω, ηταν μηπως αυτην την εβδομαδα η Αφρουλα κωλετη και ξερει μηπως κανεις ποτε γυρναει?

piatsa

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
4
Πόντοι
1
ξερει καποιος που μπορω να βρω την τζορτζια την milf ? ν ναι, ασ μου στειλει ενα πμ γιατι θα βγω σε λιγο απο το σαιτ.ευχαριστω
καλη χρονια σε ολους!η τζωρτζια εχει κανει δικο της χωρο στην περαια,οπου αυτη εχει τον ρολο της τσατσας...τους παλιους πελατες βεβαια τους εξυπηρετει κανονικα αλλα σιγα σιγα σταματαει το σπορ ως μαχημη.δουλευει μια ουγγαρεζα εκει και οπως μου ειπε θα χει καινουργιο και πιο πλουσιο υλικο αυτο το μηνα.ο χωρος πολυ καλος,καθαρος,καινουργιος και σε ησυχο μερος...

kiri77

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
6
καλη χρονια σε ολους!η τζωρτζια εχει κανει δικο της χωρο στην περαια,οπου αυτη εχει τον ρολο της τσατσας...τους παλιους πελατες βεβαια τους εξυπηρετει κανονικα αλλα σιγα σιγα σταματαει το σπορ ως μαχημη.δουλευει μια ουγγαρεζα εκει και οπως μου ειπε θα χει καινουργιο και πιο πλουσιο υλικο αυτο το μηνα.ο χωρος πολυ καλος,καθαρος,καινουργιος και σε ησυχο μερος...

ειναι studio η μπουρδελο?πως εχουμε προσβαση?

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
την προηγουμενη δευτέρα πήρα την Αφρούλα στην κωλέττη, μου είπε πως θα είναι καθε Δ-Τ-Τ με Έφη βραδινό για Π-Π-Σ-Κ  δεν ξέρω.

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535

Αν θέλεις μου ρίχνεις οδηγίες πλεύσης για το εν λόγω ίδρυμα, σε πμ;;;

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ναι αν μας ελεγες κ που ειναι αυτο φιλε θα ηταν τελεια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom