yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.150
- Πόντοι
- 3.346
Ειναι φτιαγμενο για Νανους.Τι έχει το ρδελο συνάδελφε; Δεν έχει καλές τσα2δες;
Ειναι φτιαγμενο για Νανους.Τι έχει το ρδελο συνάδελφε; Δεν έχει καλές τσα2δες;
Τα ευχάριστα πρώταΚαλημερα συναδελφοι! γεμισαμε λιγο τις μπαταριες και επιστρεψαμε στην καθημερινοτητα
Λοιπον εχω πλεροφοριες αστυνομικου περιεχομενου και πλεροφοριες μπουρδελικου περιεχομενου, τι να ριξω πρωτα;;
Δυστυχως και τα δυο δυσαρεστα ειναιΤα ευχάριστα πρώτα
Αμα είναι ξεκίνα με το λιγότερο δυσάρεστο ... η με όποιο θες.Δυστυχως και τα δυο δυσαρεστα ειναι
Αστο μωρε το ενα.. εχει να κανει με την δολοφονια που εγινε πριν λιγες μερες.. εμαθα καποια πραγματα αλλα δεν ειναι να λεγονται δημοσια.Αμα είναι ξεκίνα με το λιγότερο δυσάρεστο ... η με όποιο θες.
Υπαρχουν και χειροτερα..εδω καποιοι.. ονοματα δεν λεμε, πηδουσαν την Βασω και στο ιδιο ρδελο!Ρε παιδιά ποιος μπορεί και γαμαει την Αθήνα εγώ πέρασα χτες να δω ποια είναι και όταν βγήκε μόνο που δεν εφυγα από το παράθυρο σάπιο δόντι γ δόντι που της λειπει άμα είδα καλά προσωπο άστο και πολλά περιττά κιλά.
Δεν ξέρω αν ήταν εκεί. Εγώ στο σεξ ιν δε Σίτι την βλέπω συνέχεια. Λατίνα μέτριας εμφάνισης καλή στο δωμάτιο. Αλλά μιλάει πολύ. Σπάει αρχιδια.για ποια Αννα λες; μια παλια που ηταν πετρου ερημιτη;
Πριν χρόνια θυμάμαι το έδινε και το ευχαριστιόταν κιόλας.Αστο μωρε το ενα.. εχει να κανει με την δολοφονια που εγινε πριν λιγες μερες.. εμαθα καποια πραγματα αλλα δεν ειναι να λεγονται δημοσια.
Το αλλο ειναι οτι η Λαρα φευγει αρχες σεπτεμβρη.. ομως ομως αλλη ειναι η πλεροφορια, λεγεται οτι θα αρχισει να δινει το...??!!
Πραγματικά τρισαθλιο. Την Σαρλιζ Θερον να φέρουν εκεί δεν ξαναπατάω.Σημερα εβαλα στο στροχαστρο την Σονια, αλλα την βλεπω golden lips, γτπμ... μονο που γραφω το ονομα του μπουρδελου αναγουλιαζω, θα παω να δω και την μαυρουλα Μισελ, καποιος την ειχε πληρωσει ποιο πισω ειχε γραψει μετρια προς καλα....
τι εδινε μωρε και μιλατε με γριφους? το κωλαρακι της ?Πριν χρόνια θυμάμαι το έδινε και το ευχαριστιόταν κιόλας.
Ερημίτη στα καινούργια από αριστερά η από δεξιά λες?Πηγαινα σημερα μεσημερι για Φριντα, την ειχε στο προγραμμα στο λας βεγκας, σκεφτομουν τις βυζαρες της στο προσωπο και με ποιαναν ταχυκαρδιες, τελικα εφαγα ακυρον.... φτανω και τα 3 φωτακια ομως αναμενα, μπενω στο 1ο δεξια, βγενει ενα σαμιαμιδι αδυνατο, ανορεξικο, μελαχρινο... τζανκι σταιλ να σου σπασει στο κρεβατι να την πληρωνεις μια ζωη... στο 2ο δεξια, μαζι με τσατσα η Βλαντα η μιλφαρα, μου φανηκε αδυνατησμενη με παλαιοτερα, και λιγο σπασμενη στο προσωπο, δεν με κλικαρε να περασω.... στο 3ο αριστερα το μονο τους, ενα πιπινακι, μαυρομαλικο πουτσομεζεδακι, ιζαμπελα την ειπε.??? Δεν θυμαμαι... φολα μυριζε, αν και καλο σωματακι.... Π.Ερημιτι στα καινουρια, το 1ο οπως πας απο Λαςβεγκας, ενα ξανθο αδυνατο με τατουαζ στο μπουτι.??? και κατι βυζαρες ετοιμες να εκραγουν απο το σουτιεν...μαλλον σιλικονατες.... Αχελοου γκοντιβα ανοιχτο, δε γαμιετε λεω αφου δεν εχει τιποτα αξιολογο, θα παω Ναταλι, Μεσα η Γυναικαρα.!!! Ανθρωπινη συναντηση .- Τελειωνει το ματσ και δεν ηξερα που πατουσα που βρησκουμουν, εβαλα το παντελονι χωρις να βαλω το βρακι...τετοια συνχιση 1η φορα..... Ναταλια ΜΟΝΟ ρε μουνια.!!!
Όσες τι δίνουν το έχουν στο 80αρι. Αλλά όταν μιλάμε για κωλαράκι Λάρας μιλάμε για αφρό, βελούδο, μαρέγκα.Δεν ξέρω ρε αλανια μου αλλά αυτή την λαρα δεν επιδίωξα ποτέ να την δω ίσως επειδή διαβάζω για πόρτες για φεις κοντρόλ κλπ και γώ αυτά δεν τα γούσταρα από πιτσιρικάς,αλλά άμα έχει το απλό 50 όπως έχει γραφτεί το κωλι ποσό θα το δίνει;θα θέλει καμία περιουσία
Εγώ πάλι εκτός οτι έχω πολύ καιρό να πάω στα σπιτάκια , αλλά είδα ένα σχόλιο στο άλλο σάιτ που έλεγε οτι αν πας με την Λάρα μετά όλες οι άλλες θα σου φαίνονται λίγες , οπότε το σκέφτομαι αν θα πάω ...Δεν ξέρω ρε αλανια μου αλλά αυτή την λαρα δεν επιδίωξα ποτέ να την δω ίσως επειδή διαβάζω για πόρτες για φεις κοντρόλ κλπ και γώ αυτά δεν τα γούσταρα από πιτσιρικάς,αλλά άμα έχει το απλό 50 όπως έχει γραφτεί το κωλι ποσό θα το δίνει;θα θέλει καμία περιουσία
Καλά εχω μπει και με τίμιο 60αρι στο κωλο της βλαντας αλλά θυμάμαι παλιότερα την Εμμανουέλα την Ρουμάνα που τώρα είναι στα παρανταις μου χε πει ένα κουλό ποσό..οποτε η λαρα που είναι μαρέγκα χαχαχαχα κλαίω θα είναι στο θεόΌσες τι δίνουν το έχουν στο 80αρι. Αλλά όταν μιλάμε για κωλαράκι Λάρας μιλάμε για αφρό, βελούδο, μαρέγκα.
Εγώ κατάλαβα ότι εννοούσε το κολαρακι. Και στον Βόλο όταν ήταν το έδινε. 30 ευρώ το απλό, 80 το πρωκτικό τότε. Τώρα.....50 το απλό ....??? Το κολαρακι?τι εδινε μωρε και μιλατε με γριφους? το κωλαρακι της ?
Στον κορονοϊό έχω πάρει από κώλο την Ραΐσα/ Έλενα με 50αρι και το ευχαριστήθηκα όσο κανένα άλλο. Αλλά αυτό είναι εξαίρεση.Καλά εχω μπει και με τίμιο 60αρι στο κωλο της βλαντας αλλά θυμάμαι παλιότερα την Εμμανουέλα την Ρουμάνα που τώρα είναι στα παρανταις μου χε πει ένα κουλό ποσό..οποτε η λαρα που είναι μαρέγκα χαχαχαχα κλαίω θα είναι στο θεό
Αυτή η ξινομούνα το ευχαριστήθηκε τουλάχιστον ή σου έλεγε "Άντε ψυχούλα μου χύσε!"Στον κορονοϊό έχω πάρει από κώλο την Ραΐσα/ Έλενα με 50αρι και το ευχαριστήθηκα όσο κανένα άλλο. Αλλά αυτό είναι εξαίρεση.
Μα σου λέω ήταν το πιο πετυχημένο που έχω κάνει ούτε με την Ρίτα έτσι.Αυτή η ξινομούνα το ευχαριστήθηκε τουλάχιστον ή σου έλεγε "Άντε ψυχούλα μου χύσε!"