Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 50 άτομα (2 μέλη και 48 επισκέπτες)

GARGANDUAZZZ

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2020
Like
758
Πόντοι
81
Καλησπερα.
Βρηκα κλειστο το σπιτι καρινας και ραισας και πηγα μεδουσα για μιρελα.
Λεω την 2τσα καλησπερα κτλ. Ποια ειναι; Η μιρελα λεει. Ωραια λεω θα μπω. Αμεσως βγαινει αυτη απο το δωματιο και δεν ηταν η μιρελα. Λεω αυτη δεν ειναι η μιρελΑ. Πως τη λενε ; Μιριελα λεει. Ετσι σου ειπα.
Καλα λεω.
Κοντουλα αδυνατη χαμογελαστη καλουτσικο.
Εκοψα παραβολο και μπηκε μεσα. Δεν ειπε ουτε καλησπερα. Χασμουριοταν βαριοταν. Κοιτουσε το ταβανι. Μολις μπηκα λεει εεε οχι ετσι ποναω. Λεω οκ θα βαλουμε το μισο. Μαλακιες με λιγα λογια.
Την παρατησα και εφυγα.
Ουτε για 5 ευρω δεν ειναι. Κριμα.
Αυτα προς αποφυγη
Ειχε και μια ετσι παλαιοτερα γαλανοματα μαυρομαλλα.πηρα τα λεφτα και εφυγα αν θυμαμαι καλα.εκει στα επανω σπιτια οπως λες

GARGANDUAZZZ

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2020
Like
758
Πόντοι
81
Εχχει παρει κανενας την εμμα τωρα που ξαναηρθε; Την επαιρνα σταθερα αρκετα χρονια με τις καλυτερες εντυπωσεις. Τωρα στις φωτος εχει βαλει καποια κιλακια αλλα δεν με χαλαει καθολου,διατηρει τα γουστα μου.την εχει δει κάποιος απο κοντα;

parmeniwn81

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2018
Like
340
Πόντοι
21
Πέρασμα τα ξημερώματα με Μαρία από Νικηφόρου 28....Συνεννόηση μπουζούκι, αγγαρεία ακόμα κ σε 70 πρόγραμμα. Ωραίο κοριτσακι, αλλά δεν κάνει για τη δουλειά. Απ ότι κατάλαβα έρχεται κατά καιρούς Θεσσαλονίκη για αρπαχτές. Γνωρίζει κανείς αν η Ναταλία δουλεύεις σήμερα;

• Like
Αντιδράσεις: GALLAS

MasterGr

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2021
Like
221
Πόντοι
21
Πέρασμα τα ξημερώματα με Μαρία από Νικηφόρου 28....Συνεννόηση μπουζούκι, αγγαρεία ακόμα κ σε 70 πρόγραμμα. Ωραίο κοριτσακι, αλλά δεν κάνει για τη δουλειά. Απ ότι κατάλαβα έρχεται κατά καιρούς Θεσσαλονίκη για αρπαχτές. Γνωρίζει κανείς αν η Ναταλία δουλεύεις σήμερα;
Λες για την Μαρία την Λατινα που είναι στα paradise?

parmeniwn81

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2018
Like
340
Πόντοι
21
Δεν είναι λατίνα αυτή που λέω... Είναι Ρουμάνα

Τελευταία τροποποίηση:

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.499
Πόντοι
216

Mythical Zoan

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
21
Like
4.490
Πόντοι
1.436
Καλημέρα, έχει κανένας πρόσφατη εμπειρία με Καταλίνα να μας πει εντυπώσεις;
Πρόσφατη εμπειρία όχι, αλλά από τις προηγούμενες φορές που είχε έρθει έχω περάσει πολύ καλά. Κινείται σε PSE ρυθμούς. Τονίζω και πάλι πρόσφατη εμπειρία δεν έχω!

BestFuckForYou

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2022
Like
220
Πόντοι
21
Φίλε μου μπορείς σε παρακαλώ να κάνεις μια περιγραφή στην εμφάνιση της;

parmeniwn81

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2018
Like
340
Πόντοι
21
Φίλε μου μπορείς σε παρακαλώ να κάνεις μια περιγραφή στην εμφάνιση της;
Μικρή κοπέλα κάστανα σκούρα Μάλια κ μερικά τατου στο στήθος. Ειδικά έναν μουσάτο έχει τατουάζ στη δεξιά της μεριά στο στήθος κ μ είπε ότι είναι ο πατέρας της . Κ αν θυμάμαι καλά πιρσινγκ στο κάτω χείλος. Στο Νικ ουρανού 28 ήταν σήμερα 2 3 ξημερωματα

BestFuckForYou

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2022
Like
220
Πόντοι
21
Μικρή κοπέλα κάστανα σκούρα Μάλια κ μερικά τατου στο στήθος. Ειδικά έναν μουσάτο έχει τατουάζ στη δεξιά της μεριά στο στήθος κ μ είπε ότι είναι ο πατέρας της . Κ αν θυμάμαι καλά πιρσινγκ στο κάτω χείλος. Στο Νικ ουρανού 28 ήταν σήμερα 2 3 ξημερωματα
Ευχαριστώ φίλε, επειδή και εγώ είχα πάρει μια πιτσιρίκα εκεί πριν λίγο καιρό και ήθελα να δω αν είναι η ίδια και αν δουλεύει ακόμα!

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Στο ιδιο μοτιβο με περισυ, εμφανησιακα στα ιδια κιλα, την 1η φορα με το που ηρθε φωτια, την 2η φορα με χαλασε γιατι με ξεπεταξε μπαμ μπαμ και δεν εκατσε στο κρεβατι για γουτσου γουτσου.... ισως με βαρεθηκε, κατα τα αλλα αν την εχεις παρει παλια, τα ιδια θα λαβεις, δεν εχει αλλαξει τακτικη, αν δεν την εχεις παρει και σου αρεσουν τα ''βρωμικα'' πηγαινε.

parmeniwn81

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2018
Like
340
Πόντοι
21
Ευχαριστώ φίλε, επειδή και εγώ είχα πάρει μια πιτσιρίκα εκεί πριν λίγο καιρό και ήθελα να δω αν είναι η ίδια και αν δουλεύει ακόμα!
Τίποτα φίλος.... Ξέρει κανείς αν δουλεύει Ρίτα η Ναταλία τώρα μεσημεριανή βάρδια?

BestFuckForYou

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2022
Like
220
Πόντοι
21
Τίποτα φίλος.... Ξέρει κανείς αν δουλεύει Ρίτα η Ναταλία τώρα μεσημεριανή βάρδια?
Η Ρίτα las vegas πρωινή και η Ναταλία και αυτή πρωινή στο godiva αλλά μπορεί να λείπουν για διακοπές κλπ. Έχω καιρό να κάνω τσάρκα πρωί

parmeniwn81

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2018
Like
340
Πόντοι
21
Η Ρίτα las vegas πρωινή και η Ναταλία και αυτή πρωινή στο godiva αλλά μπορεί να λείπουν για διακοπές κλπ. Έχω καιρό να κάνω τσάρκα πρωί
Για σήμερα εννοούσα αλλά ευχαριστώ.... Μάλλον θα κατέβω να τσεκαρω

parmeniwn81

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2018
Like
340
Πόντοι
21
Για σήμερα εννοούσα αλλά ευχαριστώ.... Μάλλον θα κατέβω να τσεκαρω
Τον Μάιο που πήρα Ρίτα μετά από καιρό είχε βάλει αρκετά κιλακια αλλά η απόδοση της ίδια όπως πάντα. VFM

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.726
Πόντοι
25.165
Παιδες μια αμαρυλις π εχει το αλλο σαιτ λεει τιποτα? Ειναι στο πριβε

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
2.790
Πόντοι
456
Παιδες μια αμαρυλις π εχει το αλλο σαιτ λεει τιποτα? Ειναι στο πριβε
Πέρασα να την δω γιατί νομίζω οτι την στέλνουν από την Αθήνα αλλά δεν μου άρεσε το πρόσωπο. Φοβερό σώμα αλλά το πρόσωπο είχε άγρια χαρακτηριστικά. Δεν μπήκα, τώρα περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom