Midnight24
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 6
- Like
- 782
- Πόντοι
- 361
Καλημέρα, έχει κανένας πρόσφατη εμπειρία με Καταλίνα να μας πει εντυπώσεις;
για την Καταλινα στα παρανταισ λετε;
Καλημέρα, έχει κανένας πρόσφατη εμπειρία με Καταλίνα να μας πει εντυπώσεις;
Ειχε και μια ετσι παλαιοτερα γαλανοματα μαυρομαλλα.πηρα τα λεφτα και εφυγα αν θυμαμαι καλα.εκει στα επανω σπιτια οπως λεςΚαλησπερα.
Βρηκα κλειστο το σπιτι καρινας και ραισας και πηγα μεδουσα για μιρελα.
Λεω την 2τσα καλησπερα κτλ. Ποια ειναι; Η μιρελα λεει. Ωραια λεω θα μπω. Αμεσως βγαινει αυτη απο το δωματιο και δεν ηταν η μιρελα. Λεω αυτη δεν ειναι η μιρελΑ. Πως τη λενε ; Μιριελα λεει. Ετσι σου ειπα.
Καλα λεω.
Κοντουλα αδυνατη χαμογελαστη καλουτσικο.
Εκοψα παραβολο και μπηκε μεσα. Δεν ειπε ουτε καλησπερα. Χασμουριοταν βαριοταν. Κοιτουσε το ταβανι. Μολις μπηκα λεει εεε οχι ετσι ποναω. Λεω οκ θα βαλουμε το μισο. Μαλακιες με λιγα λογια.
Την παρατησα και εφυγα.
Ουτε για 5 ευρω δεν ειναι. Κριμα.
Αυτα προς αποφυγη
Όχι, αυτή στο insideγια την Καταλινα στα παρανταισ λετε;
Λες για την Μαρία την Λατινα που είναι στα paradise?Πέρασμα τα ξημερώματα με Μαρία από Νικηφόρου 28....Συνεννόηση μπουζούκι, αγγαρεία ακόμα κ σε 70 πρόγραμμα. Ωραίο κοριτσακι, αλλά δεν κάνει για τη δουλειά. Απ ότι κατάλαβα έρχεται κατά καιρούς Θεσσαλονίκη για αρπαχτές. Γνωρίζει κανείς αν η Ναταλία δουλεύεις σήμερα;
Δεν είναι πλατίνα αυτή που λέω... Είναι Ρ
Σιγά μην είναι και πέστροφαΔεν είναι πλατίνα αυτή που λέω... Είναι Ρουμάνα
Πρόσφατη εμπειρία όχι, αλλά από τις προηγούμενες φορές που είχε έρθει έχω περάσει πολύ καλά. Κινείται σε PSE ρυθμούς. Τονίζω και πάλι πρόσφατη εμπειρία δεν έχω!Καλημέρα, έχει κανένας πρόσφατη εμπειρία με Καταλίνα να μας πει εντυπώσεις;
Φίλε μου μπορείς σε παρακαλώ να κάνεις μια περιγραφή στην εμφάνιση της;Πέρασμα τα ξημερώματα με Μαρία από Νικηφόρου 28....Συνεννόηση μπουζούκι, αγγαρεία ακόμα κ σε 70 πρόγραμμα. Ωραίο κοριτσακι, αλλά δεν κάνει για τη δουλειά. Απ ότι κατάλαβα έρχεται κατά καιρούς Θεσσαλονίκη για αρπαχτές. Γνωρίζει κανείς αν η Ναταλία δουλεύεις σήμερα;
Μικρή κοπέλα κάστανα σκούρα Μάλια κ μερικά τατου στο στήθος. Ειδικά έναν μουσάτο έχει τατουάζ στη δεξιά της μεριά στο στήθος κ μ είπε ότι είναι ο πατέρας της . Κ αν θυμάμαι καλά πιρσινγκ στο κάτω χείλος. Στο Νικ ουρανού 28 ήταν σήμερα 2 3 ξημερωματαΦίλε μου μπορείς σε παρακαλώ να κάνεις μια περιγραφή στην εμφάνιση της;
Ευχαριστώ φίλε, επειδή και εγώ είχα πάρει μια πιτσιρίκα εκεί πριν λίγο καιρό και ήθελα να δω αν είναι η ίδια και αν δουλεύει ακόμα!Μικρή κοπέλα κάστανα σκούρα Μάλια κ μερικά τατου στο στήθος. Ειδικά έναν μουσάτο έχει τατουάζ στη δεξιά της μεριά στο στήθος κ μ είπε ότι είναι ο πατέρας της . Κ αν θυμάμαι καλά πιρσινγκ στο κάτω χείλος. Στο Νικ ουρανού 28 ήταν σήμερα 2 3 ξημερωματα
Στο ιδιο μοτιβο με περισυ, εμφανησιακα στα ιδια κιλα, την 1η φορα με το που ηρθε φωτια, την 2η φορα με χαλασε γιατι με ξεπεταξε μπαμ μπαμ και δεν εκατσε στο κρεβατι για γουτσου γουτσου.... ισως με βαρεθηκε, κατα τα αλλα αν την εχεις παρει παλια, τα ιδια θα λαβεις, δεν εχει αλλαξει τακτικη, αν δεν την εχεις παρει και σου αρεσουν τα ''βρωμικα'' πηγαινε.Όχι, αυτή στο inside
Τίποτα φίλος.... Ξέρει κανείς αν δουλεύει Ρίτα η Ναταλία τώρα μεσημεριανή βάρδια?Ευχαριστώ φίλε, επειδή και εγώ είχα πάρει μια πιτσιρίκα εκεί πριν λίγο καιρό και ήθελα να δω αν είναι η ίδια και αν δουλεύει ακόμα!
Η Ρίτα las vegas πρωινή και η Ναταλία και αυτή πρωινή στο godiva αλλά μπορεί να λείπουν για διακοπές κλπ. Έχω καιρό να κάνω τσάρκα πρωίΤίποτα φίλος.... Ξέρει κανείς αν δουλεύει Ρίτα η Ναταλία τώρα μεσημεριανή βάρδια?
Για σήμερα εννοούσα αλλά ευχαριστώ.... Μάλλον θα κατέβω να τσεκαρωΗ Ρίτα las vegas πρωινή και η Ναταλία και αυτή πρωινή στο godiva αλλά μπορεί να λείπουν για διακοπές κλπ. Έχω καιρό να κάνω τσάρκα πρωί
Τον Μάιο που πήρα Ρίτα μετά από καιρό είχε βάλει αρκετά κιλακια αλλά η απόδοση της ίδια όπως πάντα. VFMΓια σήμερα εννοούσα αλλά ευχαριστώ.... Μάλλον θα κατέβω να τσεκαρω
Ναι φίλε δυστυχώς δεν ξέρω, δεν πηγαίνω πολύ συχνά πρωί, συνήθως πάω βράδυ για τσάρκαΓια σήμερα εννοούσα αλλά ευχαριστώ.... Μάλλον θα κατέβω να τσεκαρω
Πέρασα να την δω γιατί νομίζω οτι την στέλνουν από την Αθήνα αλλά δεν μου άρεσε το πρόσωπο. Φοβερό σώμα αλλά το πρόσωπο είχε άγρια χαρακτηριστικά. Δεν μπήκα, τώρα περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.Παιδες μια αμαρυλις π εχει το αλλο σαιτ λεει τιποτα? Ειναι στο πριβε